Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
στα βυζια ειναι ευγενης δε τον εχεις δει με τον περσονα τι σοου δινει  :2funny:
κοιτα τωρα πως θα παιξουμε ευγενεια εμεις οι αντρες  :grin:
Δεν ξερω μενω εκτος απο αυτο τοτε, μονο για παρακολουθηση  :rolleyes:
Αρκετοι μου τα κανουν νταουλια τα βυζια και ο αιγαιας τουλαχιστον εκανε συζητηση μαζι μου και  :rockon:

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Δεν ξερω μενω εκτος απο αυτο τοτε, μονο για παρακολουθηση  :rolleyes:
Αρκετοι μου τα κανουν νταουλια τα βυζια και ο αιγαιας τουλαχιστον εκανε συζητηση μαζι μου και  :rockon:
ποσα κιλα ισε?

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
στα βυζια ειναι ευγενης δε τον εχεις δει με τον περσονα τι σοου δινει  :2funny:
κοιτα τωρα πως θα παιξουμε ευγενεια εμεις οι αντρες  :grin:
και με τον περσονα ευγενης ειμαι..... για να 2λεπτο

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
ποια ειναι, για πες μου;;
Σε προηγούμενη σελίδα έγραψες οτι δεν έχει σημασία τι υδατάνθρακα τρωει κανεις αλλα με τι άλλα συστατικά ταυτόχρονα τρώει, οπως βιταμίνες μέταλλα κλπ... καπως έτσι...
οποτε έρχεται η κυρα-γυμνάστρια και του απαντάει φάει και εσύ τα πάντα όλα με τις λιποδιαλυτές βιταμίνες να δούμε αν θα αδυνατίσεις...  εύκολη η παρεξήγηση όπως και εύκολη η αποκατάσταση της παρεξήγησης αν υπάρχει καλη προαίρεση...   :cool2:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
εισαι σοβαρος ρε τυπε? τι πανασχετο ποστ ειναι αυτο????????????????????

οργανικες ενωσεις ειναι οι βιταμινες και φυσικα καποιες οπως η C διαλυονται στο νερο. το σε τι ειναι ακυρη εντελως ερωτηση και δειχνει οτι δεν εχεις καταλαβει γρι την εννοια του ορου. οταν βραζεις τα λαχανικα οι βιταμινες διαλυονται δηλαδη φευγουν απο το λαχανικο και μεταφερονται στο νερο γιαυτο και οσοι κανουν διατροφη μαγειρευουν τα λαχανικα στον ατμο και δε τα βραζουν. αλλοι φυλανε το νερο απο βρασμενα χορτα σε μπουκαλι και το πινουν για τον ιδιο λογο. αυτο ειναι και παλια πρακτικη το ξερανε οι γεροι οτι κανει καλο κλπ. χωρις να ξερουν τον ακριβη λογο.
εσυ βλεπεις απο αυτα που εχω ποσταρει να λεω κατι διαφορετικο απο εσενα;;;; οταν ο κοτο εγραψε οτι ειναι θεμα τονου εσυ τι καταλαβες;;;;; για πες μου λοιπον να καταλαβω που εχω λαθος;;

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
εισαι νταρντανομωρο!!
Σου απαντησα στο πμ και σου ειπα ποσο βαριεμε να κανω την αναλυση..

Νταρντανομωρο χμμμ οπως το παρει κανεις..... :grin: πρεπει να ειμαι 16-17% στο λιπος τωρα προ διαιτας να μην κατεβω ενα 13-14αρακι
βλεποντας..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εψαχνες τοση ωρα στο γκουγκλ για να ποστατεις αυτο;;;;;;;;;  θα στο πω παρα παρα πολυ απλα, δεν υπαρχουν γρηγοροι οι αργοι υδατανθρακες, οποιος το λεει αυτο και ισχυριζεται οτι ειναι σχετικος μαλλον θα πρεπει να αλλαξει επαγγελμα, το ποσο γρηγορα θα '' αφομοιωθουν'' οι υδατανθρακες οι πρωτεινες η τα λιπη εξαρταται κυριως και απο τις βιταμινες που θα παρεις τα μεταλλικα αλατα αλλα και την μεταξυ τους αναλογια,ολα τα αλλα ειναι απλα ΜΑΛΑΚΙΕΣ!

δε μου λες ρε τιτανα, απλη ερωτησουλα: η φρουκτοζη διασπαται τον ιδιο χρονο με το αμυλο?

σημερα τις λες πολυβολο τις κοτσανες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom