Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Γι'αυτό. :(
Αν με αφήσω ελεύθερη μπορώ να φάω 3 τηγανιές πατάτες, 1 φραντζόλα ψωμί, φέτα και ένα λίτρο fanta με ανθρακικό.

Καλά πριν την περίοδο τρώω σα βόδι, αλλά δεν αναφέρομαι σε αυτήν την σκοτεινή μου πλευρά. *P

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Γι'αυτό. :(
Αν με αφήσω ελεύθερη μπορώ να φάω 3 τηγανιές πατάτες, 1 φραντζόλα ψωμί, φέτα και ένα λίτρο fanta με ανθρακικό.

Καλά πριν την περίοδο τρώω σα βόδι, αλλά δεν αναφέρομαι σε αυτήν την σκοτεινή μου πλευρά. *P
κυκλοφορεις με φιμωτρο?

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Δεν ειναι υπερβολες ματια μου αν κανεις μια σοβαρη δουλεια να θες να ειναι και ολοκληρωμενη. Μονο τον αναβολισμο θες και ποτε να καταβολιζεις ;)

Γευμα δεν ειναι μαρουλι και οι μαλακιες που λετε γευμα ολοκληρωμενο θελει πρωτεινη (ΚΡΕΑΣ) πως να το πω και αργο υδατανθρακα πχ.ρυζι,γλυκοπατατα και πολλα αλλα.. Γρηγορο υδατανθρακα μονο μετα την προπονηση για αναπληρωση γλυκογονου..

Το ποσο χαμηλα ποσοστα ειναι το λιπος ειναι αυτο που μετραει γιατι υπαρχει το χαμηλο "αθλητικο" λιπος που ειναι υγιεις και δεν σου κανει κανενα κακο..
Δεν χρειαζεται να ειναι πχ. μια γυναικα στο 20-22% μονο για να εχει υγεια και στο 14-15% που ειναι χαμηλο παλι μια χαρα υγιεστατη ειναι
για εξηγησε μου τον ΄΄γρηγορο '' και ΄΄αργο'' υδατανθρακα;; το ΄΄αθλητικο λιπος΄΄ ;;;

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
για εξηγησε μου τον ΄΄γρηγορο '' και ΄΄αργο'' υδατανθρακα;; το ΄΄αθλητικο λιπος΄΄ ;;;
Γρηγορος υδατανθρακας ειναι αυτος που εχει υψιλο και μεσαιο γλυκαιμικο δεικτη και συνηθως υψηλες περιεκτικοτητες γλυκοζης οπως πχ.τα ασπαρα ζυμαρικα,το ασπρο αλευρι,μερικα φρουτα τα γλυκα και γενικα ολα τα τζανκ φουντ και πολλα αλλα.

Αργος υδατανθρακας ειναι τα χαμηλου γλυκαιμικου δεικτη οπως οι φυτικες ινες, οι γλυκοπατατες, το καστανο ρυζι, η βρωμη, η σογια, το πλιγουρι, τα λαχανικα και πολλα αλλα.

Η διαφορα ειναι οτι τα πρωτα διασπωνται και μεταβολιζονται γρηγορα και το περισσοτερο ποσοστο τους μετατρεπεται σε λιπος αυξανουν αμεσως την ινσουλινη στο αιμα σου και σου δημιουργουν αισθημα ατελειωτης πεινας. Στην μονη φαση που πρεπει να φας γρηγορο υδατανθρακα (και μιλαμε για υδατανθρακα οχι λιπος) ειναι για να επαναφερει τα επιπεδα της γλυκοζης σου αμεσα μετα απο δυνατη προπονηση και να κανεις γρηγορη αποκατασταση σταματωντας τον καταβολισμο(την καταστροφη μυικου ιστου)που επερχεται το σωμα μετα την δυνατη προπονηση..

Αργο υδατανθρακα πρεπει να εχουν ολα τα υπολοιπα γευματα σου. Μπαινει αργα στον οργανισμο σου και το αιμα σου και δημιουργει αισθημα πληροτητας και κορεσμου ετσι κρατα παντα γεματους τους μυες σου για να μην πεινας αποτομα και αρχισεις και καταβολιζεις να "τρως" δηλαδη απο πανω σου. Κρατα τα επιπεδα της γλυκοζης στο αιμα σου χαμηλα και σε βοηθαει στο να μην εχεις αποτομη αυξηση και πεσεις με τα μουτρα πχ. στα γλυκα...

Αθλητικα ποσοστα λιπους ειναι αυτα που εχεουν συνηθως οι αθλητες και ειναι μεν χαμηλα αλλα και απολυτα υγιεις και αποδεκτα. Συνηθως 14-18% για γυναικες και  8-12% για αντρες
Υ.Γ. βρισκεις και σε διφορετικες τιμες τα ποσοστα αυτα..

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
αν εχω πολλα ορθογραφικα μην μου τα πριξετε ειμαι δηλωμενη ανορθογραφη

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Γρηγορος υδατανθρακας ειναι αυτος που εχει υψιλο και μεσαιο γλυκαιμικο δεικτη και συνηθως υψηλες περιεκτικοτητες γλυκοζης οπως πχ.τα ασπαρα ζυμαρικα,το ασπρο αλευρι,μερικα φρουτα τα γλυκα και γενικα ολα τα τζανκ φουντ και πολλα αλλα.

Αργος υδατανθρακας ειναι τα χαμηλου γλυκαιμικου δεικτη οπως οι φυτικες ινες, οι γλυκοπατατες, το καστανο ρυζι, η βρωμη, η σογια, το πλιγουρι, τα λαχανικα και πολλα αλλα.

Η διαφορα ειναι οτι τα πρωτα διασπωνται και μεταβολιζονται γρηγορα και το περισσοτερο ποσοστο τους μετατρεπεται σε λιπος αυξανουν αμεσως την ινσουλινη στο αιμα σου και σου δημιουργουν αισθημα ατελειωτης πεινας. Στην μονη φαση που πρεπει να φας γρηγορο υδατανθρακα (και μιλαμε για υδατανθρακα οχι λιπος) ειναι για να επαναφερει τα επιπεδα της γλυκοζης σου αμεσα μετα απο δυνατη προπονηση και να κανεις γρηγορη αποκατασταση σταματωντας τον καταβολισμο(την καταστροφη μυικου ιστου)που επερχεται το σωμα μετα την δυνατη προπονηση..

Αργο υδατανθρακα πρεπει να εχουν ολα τα υπολοιπα γευματα σου. Μπαινει αργα στον οργανισμο σου και το αιμα σου και δημιουργει αισθημα πληροτητας και κορεσμου ετσι κρατα παντα γεματους τους μυες σου για να μην πεινας αποτομα και αρχισεις και καταβολιζεις να "τρως" δηλαδη απο πανω σου. Κρατα τα επιπεδα της γλυκοζης στο αιμα σου χαμηλα και σε βοηθαει στο να μην εχεις αποτομη αυξηση και πεσεις με τα μουτρα πχ. στα γλυκα...

Αθλητικα ποσοστα λιπους ειναι αυτα που εχεουν συνηθως οι αθλητες και ειναι μεν χαμηλα αλλα και απολυτα υγιεις και αποδεκτα. Συνηθως 14-18% για γυναικες και  8-12% για αντρες
Υ.Γ. βρισκεις και σε διφορετικες τιμες τα ποσοστα αυτα..
εψαχνες τοση ωρα στο γκουγκλ για να ποστατεις αυτο;;;;;;;;;  θα στο πω παρα παρα πολυ απλα, δεν υπαρχουν γρηγοροι οι αργοι υδατανθρακες, οποιος το λεει αυτο και ισχυριζεται οτι ειναι σχετικος μαλλον θα πρεπει να αλλαξει επαγγελμα, το ποσο γρηγορα θα '' αφομοιωθουν'' οι υδατανθρακες οι πρωτεινες η τα λιπη εξαρταται κυριως και απο τις βιταμινες που θα παρεις τα μεταλλικα αλατα αλλα και την μεταξυ τους αναλογια,ολα τα αλλα ειναι απλα ΜΑΛΑΚΙΕΣ!

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
εψαχνες τοση ωρα στο γκουγκλ για να ποστατεις αυτο;;;;;;;;;  θα στο πω παρα παρα πολυ απλα, δεν υπαρχουν γρηγοροι οι αργοι υδατανθρακες, οποιος το λεει αυτο και ισχυριζεται οτι ειναι σχετικος μαλλον θα πρεπει να αλλαξει επαγγελμα, το ποσο γρηγορα θα '' αφομοιωθουν'' οι υδατανθρακες οι πρωτεινες η τα λιπη εξαρταται κυριως και απο τις βιταμινες που θα παρεις τα μετταλικα αλλατα αλλα και την μεταξυ τους αναλογια,ολα τα αλλα ειναι απλα ΜΑΛΑΚΙΕΣ!
οκ!! το γκοογκλ αυτο μου εβγαλε δεν φταιω  :2funny: Τρωγε εσυ ολη μερα μακαρονακι με τυρακι και ψωμακι και περνε συμπληρωμα μαζι  ολες τις λιποδυλιτες βιταμινες και θα σαι κορμαρα :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom