Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Με το να βοσκεις οσους κοιλιακους και να κανεις ποτε δεν θα δεις αποτελεσμα..
Αν δεν κανεις 6-8 ολοκληρωμενα γευματα πρωτεινη-υδατανθρακα κλαφτα Χαραλαμπη....
σιγα μη τρως και 17 φορες την ημερα...

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Με το να βοσκεις οσους κοιλιακους και να κανεις ποτε δεν θα δεις αποτελεσμα..
Αν δεν κανεις 6-8 ολοκληρωμενα γευματα πρωτεινη-υδατανθρακα κλαφτα Χαραλαμπη....
Όταν λέμε 6-8 ολοκληρωμένα γεύματα φαντάζομαι εννοούμε 20 gr γαλοπούλα με 1 μαρουλόφυλλο την φορά,ε? :grin:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Ναι οκ.
Το έχουμε εξαντλήσει το θέμα, πάω πάσο.
Σιγά μην κλάψει ο Χαραλάμπης κλπ.

Σνομπάρουμε πλέον??
Στο πρωτο η απαντηση μου ειναι για εκεινο που ειπε καποιος βοσκε και κανε και κοιλιακους. Εσενα ειναι επιλογη σου το γουσταρεις και καλα κανεις και φυσικα δεν θα κλαψει κανεις γιατι δεν εχεις αυταπατες...

Δεν σνομπαρω μαρη απλα στο κοσμο δεν θα ειχε ποτε τετοια συζητηση,
αλλα εχω να μπω και 2,5 χρονια ισως να αλλαξανε τις συζητησεις  :cheesy:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
σιγα μη τρως και 17 φορες την ημερα...
Εσυ ξερεις καποια πραγματα αλλα τα εχεις λιγο μπλεγμενα μεσα σου.
Αν θες διατηρηση μυικου ιστου και αυξηση, θες καθε 2,5 με 3 ωρες μαξ γευμα γιατι δεν πρεπει να αφησεις το σωμα να πεινασει και ερθει σε καταβολισμο..
Και γιαυτο λεμε 6-8 γευματα γιατι ειναι αναλογα με την μυικοτητα του καθε αθλουμενου, τον ογκο προπονησης, του τι θελει να κανει και το ποσες ωρες ειναι ξυπνιος... Με πιο λιγα απο 6 γευματα εχεις στιγμες που θελοντας η μη προλαβαινεις να πεινασεις και δστυχως ερχεσαι σε καταβολισμο...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
1.ΓΟΝΙΔΙΑ...οσο και να χτυπιεστε,οσο και να λιμοκτονειτε αμα ειναι στη γενετικη προδιαθεση να παιρνεις λιπος στην κοιλα ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ

2.η μαλακια με τα πολλα γευματα πρεπει να σταματησει...ο οργανισμος χρειαζεται καποιες θερμιδες...αν τις παρεις σε 5-6 γευματα απλως πεινας ολη μερα...3 αντε 4 ειναι οκ...βεβαια οι γκομενες τρωνε 1 μαρουλι και 3 καρυδια και νομιζουν οτι αυτο ειναι γευμα αλλα τελοσπαντων...

3.το πολυ χαμηλο ποσοστο λιπους απλως δεν ειναι καλο...δημιουργει αλλα προβληματα μακροχρονια που βαριεμαι να γραψω...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Στο πρωτο η απαντηση μου ειναι για εκεινο που ειπε καποιος βοσκε και κανε και κοιλιακους. Εσενα ειναι επιλογη σου το γουσταρεις και καλα κανεις και φυσικα δεν θα κλαψει κανεις γιατι δεν εχεις αυταπατες...

Δεν σνομπαρω μαρη απλα στο κοσμο δεν θα ειχε ποτε τετοια συζητηση,
αλλα εχω να μπω και 2,5 χρονια ισως να αλλαξανε τις συζητησεις  :cheesy:

Δεν έχω αυταπάτες ότι δεν θα κάνω ποτέ κοιλιακούς λόγω χορτοφαγίας?
Καλά δεν τα ξέρω και καλά, αλλά έχω δει και vegan bb. Τέσπα.

Δεν είναι τόσο εξειδικευμένα, καμία σχέση. Αλλά συζητησούλα γίνεται άνετα.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εσυ ξερεις καποια πραγματα αλλα τα εχεις λιγο μπλεγμενα μεσα σου.
Αν θες διατηρηση μυικου ιστου και αυξηση, θες καθε 2,5 με 3 ωρες μαξ γευμα γιατι δεν πρεπει να αφησεις το σωμα να πεινασει και ερθει σε καταβολισμο..
Και γιαυτο λεμε 6-8 γευματα γιατι ειναι αναλογα με την μυικοτητα του καθε αθλουμενου, τον ογκο προπονησης, του τι θελει να κανει και το ποσες ωρες ειναι ξυπνιος... Με πιο λιγα απο 6 γευματα εχεις στιγμες που θελοντας η μη προλαβαινεις να πεινασεις και δστυχως ερχεσαι σε καταβολισμο...
δε παω για mr universe ομως...καταβολισμους και αναβολισμους σκεφτονται οι πρησμενοι ,οταν αθλεισαι για υγεια και ωραιο κορμι δε χρειαζονται υπερβολες!

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Δεν έχω αυταπάτες ότι δεν θα κάνω ποτέ κοιλιακούς λόγω χορτοφαγίας?
Καλά δεν τα ξέρω και καλά, αλλά έχω δει και vegan bb. Τέσπα.

Δεν είναι τόσο εξειδικευμένα, καμία σχέση. Αλλά συζητησούλα γίνεται άνετα.
ββ βεγκαν κοριτσι μου με χημικη βοηθεια ομως ;)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ββ βεγκαν κοριτσι μου με χημικη βοηθεια ομως ;)
Κι οι κρεοφάγοι ββ, με φάρμακα δε γίνονται έτσι?

1.ΓΟΝΙΔΙΑ...οσο και να χτυπιεστε,οσο και να λιμοκτονειτε αμα ειναι στη γενετικη προδιαθεση να παιρνεις λιπος στην κοιλα ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ

2.η μαλακια με τα πολλα γευματα πρεπει να σταματησει...ο οργανισμος χρειαζεται καποιες θερμιδες...αν τις παρεις σε 5-6 γευματα απλως πεινας ολη μερα...3 αντε 4 ειναι οκ...βεβαια οι γκομενες τρωνε 1 μαρουλι και 3 καρυδια και νομιζουν οτι αυτο ειναι γευμα αλλα τελοσπαντων...

1. Κι η μάνα μου εκεί το παίρνει το λίπος ρε γαμώ.

2. Ρε οι ξηροί καρποί έχουν άααπειρες θερμίδες, δε γίνεται να φας και πολλούς.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Κι οι κρεοφάγοι ββ, με φάρμακα δε γίνονται έτσι?

1. Κι η μάνα μου εκεί το παίρνει το λίπος ρε γαμώ.

2. Ρε οι ξηροί καρποί έχουν άααπειρες θερμίδες, δε γίνεται να φας και πολλούς.
γιατι τα φρουτα δεν εχουν νομιζεις? ισορροπια θελει ...

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
δε παω για mr universe ομως...καταβολισμους και αναβολισμους σκεφτονται οι πρησμενοι ,οταν αθλεισαι για υγεια και ωραιο κορμι δε χρειαζονται υπερβολες!
Δεν ειναι υπερβολες ματια μου αν κανεις μια σοβαρη δουλεια να θες να ειναι και ολοκληρωμενη. Μονο τον αναβολισμο θες και ποτε να καταβολιζεις ;)

Γευμα δεν ειναι μαρουλι και οι μαλακιες που λετε γευμα ολοκληρωμενο θελει πρωτεινη (ΚΡΕΑΣ) πως να το πω και αργο υδατανθρακα πχ.ρυζι,γλυκοπατατα και πολλα αλλα.. Γρηγορο υδατανθρακα μονο μετα την προπονηση για αναπληρωση γλυκογονου..

Το ποσο χαμηλα ποσοστα ειναι το λιπος ειναι αυτο που μετραει γιατι υπαρχει το χαμηλο "αθλητικο" λιπος που ειναι υγιεις και δεν σου κανει κανενα κακο..
Δεν χρειαζεται να ειναι πχ. μια γυναικα στο 20-22% μονο για να εχει υγεια και στο 14-15% που ειναι χαμηλο παλι μια χαρα υγιεστατη ειναι

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
...αν και οι γκομενες ειναι της υπερβολης ...η πρωην κοπελα μου ειχε μια κοιλια πλακα κι ελεγε οτι εχει κανει παχακι... :jerking:

και δεν ηταν για να της πω'' οχι οχι εισαι κορμαρα'' αλλα το πιστευε ... :jerking:  :jerking:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ειναι υπερβολες ματια μου αν κανεις μια σοβαρη δουλεια να θες να ειναι και ολοκληρωμενη. Μονο τον αναβολισμο θες και ποτε να καταβολιζεις ;)

Γευμα δεν ειναι μαρουλι και οι μαλακιες που λετε γευμα ολοκληρωμενο θελει πρωτεινη (ΚΡΕΑΣ) πως να το πω και αργο υδατανθρακα πχ.ρυζι,γλυκοπατατα και πολλα αλλα.. Γρηγορο υδατανθρακα μονο μετα την προπονηση για αναπληρωση γλυκογονου..

Το ποσο χαμηλα ποσοστα ειναι το λιπος ειναι αυτο που μετραει γιατι υπαρχει το χαμηλο "αθλητικο" λιπος που ειναι υγιεις και δεν σου κανει κανενα κακο..
Δεν χρειαζεται να ειναι πχ. μια γυναικα στο 20-22% μονο για να εχει υγεια και στο 14-15% που ειναι χαμηλο παλι μια χαρα υγιεστατη ειναι
μια χαρα σοβαρη δουλεια γινεται και χωρις υπερβολες...αντε μη σας κοψω ολους και κλαιτε... :2funny:

εγω ρε κουαρντιν τρεχω 4 φορες 40 -45λεπτα και κανω 3 φορες απο μια ωρα γυμναστηριο λες να εχω προβλημα αμα φαω καμμια πιτσα παραπανω?  :2funny: :2funny:

ειπαμε ισορροπια...

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
μια χαρα σοβαρη δουλεια γινεται και χωρις υπερβολες...αντε μη σας κοψω ολους και κλαιτε... :2funny:

εγω ρε κουαρντιν τρεχω 4 φορες 40 -45λεπτα και κανω 3 φορες απο μια ωρα γυμναστηριο λες να εχω προβλημα αμα φαω καμμια πιτσα παραπανω?  :2funny: :2funny:

ειπαμε ισορροπια...
Προβλημα σιγουρα δεν θαχεις αλλα ειναι το τι ακριβως ζητας απτο σωμα σου.
Αν θες να εισαι σε ενα μεσαιο επιπεδο μια χαρα κανεις αυτο που κανεις.
Αν θες να κοιταξεις ομως παραπανω την λεπτομερια μια πιτσα και συχνα σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom