quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τι τρως μαρουλια?
λαχανικα και οσπρια ??Τίποτα καλέ,45-50 κιλά είναι σου λέει.
τι τρως μαρουλια?
λαχανικα και οσπρια ??Τίποτα καλέ,45-50 κιλά είναι σου λέει.
θελω να γινω ετσιΠροβλημα σιγουρα δεν θαχεις αλλα ειναι το τι ακριβως ζητας απτο σωμα σου.
Αν θες να εισαι σε ενα μεσαιο επιπεδο μια χαρα κανεις αυτο που κανεις.
Αν θες να κοιταξεις ομως παραπανω την λεπτομερια μια πιτσα και συχνα σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο..
Βγαλε την καδενα ομωςθελω να γινω ετσι
Τίποτα καλέ,45-50 κιλά είναι σου λέει.
τονιζει το στηθοςΒγαλε την καδενα ομως![]()
τύπε ήμαρτον ρε καυλώνεις με αυτούς τους κοιλιακούς?
![]()
άσε που το βυζί κάνει μπαμ ότι είναι πλαστικό... σκέτος εμετός...
![]()
Αυτο ειπαμερε παλικαρια, μην λεμε και ο,τι θελουμε τωρα....αυτες οι γκομενες ειναι θεες. και φυσικα δεν ειναι παντα τοσο στεγνες.ετσι ειναι μονο σε ''αγωνιστικες'' περιοδους.τον υπολοιπο καιρο ειναι σε πολυ πιο νορμαλ επιπεδα αλλα και παλι τρομερα κορμια. εξαλου οσο περισσοτερο γυμναζεται μια γυναικα συνολικα στη ζωη της τοσο περισσοτερο θα κρατησει το ωραιο κορμι. αυτες οι γυναικες θα παραμεινουν 'κορμια' και μετα απο γεννες, ακομα και οταν φτασουν σε μεγαλη ηλικια.
ηταν ενας σημερα το πρωι εκανε ποδια και βογγουσε ...με πιασαν τα γελια και ηταν ενας παππους διπλα και τον κοροιδευε συνωμοτικα...λεπτενει και την μεση![]()
![]()
Πολυ μουγγρισμα φανταζομαι ε??και απο κιλα αερας?? κλασικαηταν ενας σημερα το πρωι εκανε ποδια και βογγουσε ...με πιασαν τα γελια και ηταν ενας παππους διπλα και τον κοροιδευε συνωμοτικα...
Ρε κοριτσι τι τρως? :o
οχι ενταξει σηκωνε καμμια 80ρια...απλα οταν φωναζουν με πιανει νευρικοΠολυ μουγγρισμα φανταζομαι ε??και απο κιλα αερας?? κλασικα![]()
*PΤαχίνι με κακάο για να νομίζω ότι τρώω νουτέλα
Και λιώνω όποτε το θυμάμαι, λίγη μελάσα σε νερό
βελβι φαε κανονικα κι ασε τις αηδιες...
γιατί δεν τρως κανονική νουτέλαΑφού με αυτά είμαι ευτυχισμένη ρε.![]()
φονιαδες των χοντρων-διαιτολογοι...Αφού με αυτά είμαι ευτυχισμένη ρε.![]()
παχαινει...γιατί δεν τρως κανονική νουτέλα![]()