You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Δεν αρκεί μόνο να βόσκεις για αποτελέσματα,πρέπει να ρίχνεις κ κανά κοιλιακό....Βάλε μας κι εσύ velvy να δούμε τα αποτελέσματα της χορτοφαγίας σε ένα γυναικείο σώμα.Είμαι τρομερά περίεργη.
Επισκέπτης
ασε τισ φοτο με τουσ αφαλουσ ρε γκαυλιαρα και βαλε καμια φοτο με καλσονακι να πιρφορισουμεΗ δικιά μου σ'αρέσει ή να κόψω τις μπύρες?
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Η φωτογραφία προφιλ σου πολύ μου αρέσει....την ανεβάζεις μία να την αποθηκεύσω;;;ασε τισ φοτο με τουσ αφαλουσ ρε γκαυλιαρα και βαλε καμια φοτο με καλσονακι να πιρφορισουμε
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Βάλε μας κι εσύ velvy να δούμε τα αποτελέσματα της χορτοφαγίας σε ένα γυναικείο σώμα.Είμαι τρομερά περίεργη.
Χαχα δεν παίζει να βάλω.
Αλλά στα ίδια κιλά είμαι που ήμουν και πρώτα, δεν άλλαξε κάτι. Μόνο μια φορά είχε ξεφύγει το θέμα που είχα φτάσει 47 κιλά και ήταν απαίσιο το θέαμα.
Το πρωί που ζυγίστηκα ήμουν 50,8 αλλά δε γυμνάζομαι. Έχω περιορίσει όλα τα τηγανιτά, τα junk, τα τρώω στον ατμό κι έτσι και τέλος τα αναψυκτικά.
Αλλά λίγο λίπος στην κοιλιά το έχω.
Τέλος καλοκαιριού θα σου στείλω άμα έχω καλά νέα χαχα
H διατροφή είναι πολύ βασική για να φανούν οι κοιλιακοί.Αν δε φύγει το λίπος δε φαίνεται τίποτα.(όπως η δικιά μου καλή ώρα)Δεν αρκεί μόνο να βόσκεις για αποτελέσματα,πρέπει να ρίχνεις κ κανά κοιλιακό....
Εγώ ας πούμε κάνω αερόβια,χορεύω αρκετές ώρες και λίγες ασκήσεις για την κοιλιά αλλά προκοπή δεν βλέπω,γιατί δεν τρώω σωστά.
Πολύ αδύνατη είσαι ρε.Εγώ είμαι 57 κιλά.Χαχα δεν παίζει να βάλω.
Αλλά στα ίδια κιλά είμαι που ήμουν και πρώτα, δεν άλλαξε κάτι. Μόνο μια φορά είχε ξεφύγει το θέμα που είχα φτάσει 47 κιλά και ήταν απαίσιο το θέαμα.
Το πρωί που ζυγίστηκα ήμουν 50,8 αλλά δε γυμνάζομαι. Έχω περιορίσει όλα τα τηγανιτά, τα junk, τα τρώω στον ατμό κι έτσι και τέλος τα αναψυκτικά.
Αλλά λίγο λίπος στην κοιλιά το έχω.
Τέλος καλοκαιριού θα σου στείλω άμα έχω καλά νέα χαχα
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Πολύ αδύνατη είσαι ρε.Εγώ είμαι 57 κιλά.
Tι ύψος έχεις ρε? Είσαι πιο ψηλή από μένα νομίζω. Εγώ 1.63 είμαι.
Αλλά είναι κι η σωματοδομή μου έτσι. Ό,τι λίπος έχω το έχω στην κοιλιά #%#$!@$#
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
H διατροφή είναι πολύ βασική για να φανούν οι κοιλιακοί.Αν δε φύγει το λίπος δε φαίνεται τίποτα.(όπως η δικιά μου καλή ώρα)
Εγώ ας πούμε κάνω πίπες,γαμιέμαι αρκετές ώρες και λίγες καταπόσεις για την κοιλιά αλλά προκοπή δεν βλέπω,γιατί δεν τον τρώω σωστά.
1.72 είμαι.Tι ύψος έχεις ρε? Είσαι πιο ψηλή από μένα νομίζω. Εγώ 1.63 είμαι.
Αλλά είναι κι η σωματοδομή μου έτσι. Ό,τι λίπος έχω το έχω στην κοιλιά #%#$!@$#
Εγώ το παίρνω ομοιόμορφα αλλά είναι πολύ δύσκολο να διατηρείς τα κιλά σου μετά τα 35 .Ζορίζομαι πολύ περισσότερο απο όταν ήμουν 25.
Τώρα δε ξέρω τι παίζει ρε πούστη μου,ο μεταβολισμός κοιμάται..Ενώ γυμνάζομαι,γαμιέμαι,προσπαθώ..δεν είναι όπως πριν 10 χρόνια.Αν θα φάω λίγο παραπάνω θα παχύνω αμέσως.
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
1.72 είμαι.
Εγώ το παίρνω ομοιόμορφα αλλά είναι πολύ δύσκολο να διατηρείς τα κιλά σου μετά τα 35 .Ζορίζομαι πολύ περισσότερο απο όταν ήμουν 25.
Τώρα δε ξέρω τι παίζει ρε πούστη μου,ο μεταβολισμός κοιμάται..Ενώ γυμνάζομαι,γαμιέμαι,προσπαθώ..δεν είναι όπως πριν 10 χρόνια.Αν θα φάω λίγο παραπάνω θα παχύνω αμέσως.
αυτα εχουν τα γερατια ;)
σε λιγα χρονια θα φορας τριπλη σερβιετα οχι για την περιοδο αλλα για την ακρατεια στα κατρουλια σου
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Και εσυ εισαι πολυ αδυνατη για μενα εγω ειμαι 1.71 και 61 62 κιλα και ισως και παραπανω δεν ζυγιζομαι ποτε γκιρλςΠολύ αδύνατη είσαι ρε.Εγώ είμαι 57 κιλά.
Αυτο που μετραει στο σωμα ειναι το λιπος και η μυικη μαζα και μονο αυτα ;)και αυτο κανει την διαφορα.
Τα δικα μου κιλα διπλα σε μια κοπελα με τα ιδια κιλα και παραπανω λιπος χωρις μυικο στο ειναι η μερα με την νυχτα ;)
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Να δεις που εμεις θα αγαπηθουμε κιολας :-*
Ειναι μπουφοι, δεν ξερουν...
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Κανε κραξιμο εσυ εισαι γυναικαρα με την ενοια της λεξης και δεν χρειαζεσαι τιποτα αλλοΕχω να φάω κράξιμο απο τους σφίιιχτες :S
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Θενκς κοριτσι μου αλλα τωρα ειμαι ακομα πιο μυωδεις απο εκεινες τις φοτο ισως να μην σαρεσω πιαΑφού τα έχει ωραία μωρέ να μην το πω?
Κι η Κουάρ μ'αρέσει γιατί δεν έχει, το κατά τη γνώμη μου απαίσιο, υπεργύμνασμα, έχει το ωραίο.
razorxt
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 396
- Πόντοι
- 36
Και εσυ εισαι πολυ αδυνατη για μενα εγω ειμαι 1.71 και 61 62 κιλα και ισως και παραπανω δεν ζυγιζομαι ποτε γκιρλς
Αυτο που μετραει στο σωμα ειναι το λιπος και η μυικη μαζα και μονο αυτα ;)και αυτο κανει την διαφορα.
Τα δικα μου κιλα διπλα σε μια κοπελα με τα ιδια κιλα και παραπανω λιπος χωρις μυικο στο ειναι η μερα με την νυχτα ;)
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Με το να βοσκεις οσους κοιλιακους και να κανεις ποτε δεν θα δεις αποτελεσμα..Δεν αρκεί μόνο να βόσκεις για αποτελέσματα,πρέπει να ρίχνεις κ κανά κοιλιακό....
Αν δεν κανεις 6-8 ολοκληρωμενα γευματα πρωτεινη-υδατανθρακα κλαφτα Χαραλαμπη....
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Μπα δυσκολα εκει !
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Με το να βοσκεις οσους κοιλιακους και να κανεις ποτε δεν θα δεις αποτελεσμα..
Αν δεν κανεις 6-8 ολοκληρωμενα γευματα πρωτεινη-υδατανθρακα κλαφτα Χαραλαμπη....
Ναι οκ.
Το έχουμε εξαντλήσει το θέμα, πάω πάσο.
Σιγά μην κλάψει ο Χαραλάμπης κλπ.
Μπα δυσκολα εκει !
Σνομπάρουμε πλέον??
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 20