Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Βάλε μας κι εσύ velvy  να δούμε τα αποτελέσματα της χορτοφαγίας σε ένα γυναικείο σώμα.Είμαι τρομερά περίεργη.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Βάλε μας κι εσύ velvy  να δούμε τα αποτελέσματα της χορτοφαγίας σε ένα γυναικείο σώμα.Είμαι τρομερά περίεργη.
Δεν αρκεί μόνο να βόσκεις για αποτελέσματα,πρέπει να ρίχνεις κ κανά κοιλιακό.... :grin:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ασε τισ φοτο με τουσ αφαλουσ ρε γκαυλιαρα και βαλε καμια φοτο με καλσονακι να πιρφορισουμε :rockon: :rockon: :rockon:
Η φωτογραφία προφιλ σου πολύ μου αρέσει....την ανεβάζεις μία να την αποθηκεύσω;;; :grin:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Βάλε μας κι εσύ velvy  να δούμε τα αποτελέσματα της χορτοφαγίας σε ένα γυναικείο σώμα.Είμαι τρομερά περίεργη.

Χαχα δεν παίζει να βάλω. :P
Αλλά στα ίδια κιλά είμαι που ήμουν και πρώτα, δεν άλλαξε κάτι. Μόνο μια φορά είχε ξεφύγει το θέμα που είχα φτάσει 47 κιλά και ήταν απαίσιο το θέαμα.
Το πρωί που ζυγίστηκα ήμουν 50,8 αλλά δε γυμνάζομαι. Έχω περιορίσει όλα τα τηγανιτά, τα junk, τα τρώω στον ατμό κι έτσι και τέλος τα αναψυκτικά.
Αλλά λίγο λίπος στην κοιλιά το έχω.
Τέλος καλοκαιριού θα σου στείλω άμα έχω καλά νέα χαχα

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Δεν αρκεί μόνο να βόσκεις για αποτελέσματα,πρέπει να ρίχνεις κ κανά κοιλιακό.... :grin:
H διατροφή είναι πολύ βασική για να φανούν οι κοιλιακοί.Αν δε φύγει το λίπος δε φαίνεται τίποτα.(όπως η δικιά μου καλή ώρα)
Εγώ ας πούμε κάνω αερόβια,χορεύω αρκετές ώρες και λίγες ασκήσεις για την κοιλιά αλλά προκοπή δεν βλέπω,γιατί δεν τρώω σωστά.

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Χαχα δεν παίζει να βάλω. :P
Αλλά στα ίδια κιλά είμαι που ήμουν και πρώτα, δεν άλλαξε κάτι. Μόνο μια φορά είχε ξεφύγει το θέμα που είχα φτάσει 47 κιλά και ήταν απαίσιο το θέαμα.
Το πρωί που ζυγίστηκα ήμουν 50,8 αλλά δε γυμνάζομαι. Έχω περιορίσει όλα τα τηγανιτά, τα junk, τα τρώω στον ατμό κι έτσι και τέλος τα αναψυκτικά.
Αλλά λίγο λίπος στην κοιλιά το έχω.
Τέλος καλοκαιριού θα σου στείλω άμα έχω καλά νέα χαχα
Πολύ αδύνατη είσαι ρε.Εγώ είμαι 57 κιλά.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
H διατροφή είναι πολύ βασική για να φανούν οι κοιλιακοί.Αν δε φύγει το λίπος δε φαίνεται τίποτα.(όπως η δικιά μου καλή ώρα)
Εγώ ας πούμε κάνω πίπες,γαμιέμαι αρκετές ώρες και λίγες καταπόσεις για την κοιλιά αλλά προκοπή δεν βλέπω,γιατί δεν τον τρώω σωστά.
:huh:

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Tι ύψος έχεις ρε? Είσαι πιο ψηλή από μένα νομίζω. Εγώ 1.63 είμαι.

Αλλά είναι κι η σωματοδομή μου έτσι. Ό,τι λίπος έχω το έχω στην κοιλιά #%#$!@$#
1.72 είμαι.
Εγώ το παίρνω ομοιόμορφα αλλά είναι πολύ δύσκολο να διατηρείς τα κιλά σου μετά τα 35 .Ζορίζομαι πολύ περισσότερο απο όταν ήμουν 25.
Τώρα δε ξέρω τι παίζει ρε πούστη μου,ο μεταβολισμός κοιμάται..Ενώ γυμνάζομαι,γαμιέμαι,προσπαθώ..δεν είναι όπως πριν 10 χρόνια.Αν θα φάω λίγο παραπάνω θα παχύνω αμέσως.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
1.72 είμαι.
Εγώ το παίρνω ομοιόμορφα αλλά είναι πολύ δύσκολο να διατηρείς τα κιλά σου μετά τα 35 .Ζορίζομαι πολύ περισσότερο απο όταν ήμουν 25.
Τώρα δε ξέρω τι παίζει ρε πούστη μου,ο μεταβολισμός κοιμάται..Ενώ γυμνάζομαι,γαμιέμαι,προσπαθώ..δεν είναι όπως πριν 10 χρόνια.Αν θα φάω λίγο παραπάνω θα παχύνω αμέσως.

αυτα εχουν τα γερατια  ;)
σε λιγα χρονια θα φορας τριπλη σερβιετα οχι για την περιοδο αλλα για την ακρατεια στα κατρουλια σου

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Πολύ αδύνατη είσαι ρε.Εγώ είμαι 57 κιλά.
Και εσυ εισαι πολυ αδυνατη για μενα εγω ειμαι 1.71 και 61 62 κιλα και ισως και παραπανω δεν ζυγιζομαι ποτε γκιρλς :grin:
Αυτο που μετραει στο σωμα ειναι το λιπος και η μυικη μαζα και μονο αυτα  ;)και αυτο κανει την διαφορα.
Τα δικα μου κιλα διπλα σε μια κοπελα με τα ιδια κιλα και παραπανω λιπος χωρις μυικο στο ειναι η μερα με την νυχτα  ;)

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΑ!!!! Η ΑΛΙΝΤΙΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΤΑΛΙΟ!!! :jerking: :jerking: :jerking:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Αφού τα έχει ωραία μωρέ να μην το πω?
Κι η Κουάρ μ'αρέσει γιατί δεν έχει, το κατά τη γνώμη μου απαίσιο, υπεργύμνασμα, έχει το ωραίο.
Θενκς κοριτσι μου αλλα τωρα ειμαι ακομα πιο μυωδεις απο εκεινες τις φοτο ισως να μην σαρεσω πια  :grin: :grin:

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
Και εσυ εισαι πολυ αδυνατη για μενα εγω ειμαι 1.71 και 61 62 κιλα και ισως και παραπανω δεν ζυγιζομαι ποτε γκιρλς :grin:
Αυτο που μετραει στο σωμα ειναι το λιπος και η μυικη μαζα και μονο αυτα  ;)και αυτο κανει την διαφορα.
Τα δικα μου κιλα διπλα σε μια κοπελα με τα ιδια κιλα και παραπανω λιπος χωρις μυικο στο ειναι η μερα με την νυχτα  ;)

6226771-mqwXd.png

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Με το να βοσκεις οσους κοιλιακους και να κανεις ποτε δεν θα δεις αποτελεσμα..
Αν δεν κανεις 6-8 ολοκληρωμενα γευματα πρωτεινη-υδατανθρακα κλαφτα Χαραλαμπη....

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Με το να βοσκεις οσους κοιλιακους και να κανεις ποτε δεν θα δεις αποτελεσμα..
Αν δεν κανεις 6-8 ολοκληρωμενα γευματα πρωτεινη-υδατανθρακα κλαφτα Χαραλαμπη....

Ναι οκ.
Το έχουμε εξαντλήσει το θέμα, πάω πάσο.
Σιγά μην κλάψει ο Χαραλάμπης κλπ.

Μπα δυσκολα εκει !

Σνομπάρουμε πλέον??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom