sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
StandardΝάτουραλ φίλε. Καλή διατροφή και σκλήρη δουλειά !!!
StandardΝάτουραλ φίλε. Καλή διατροφή και σκλήρη δουλειά !!!
Εμενα μου το λες;
Τυπε, οι σερβιτορες καθοντε και με πιανουν κουβεντα,
σε οποιο τραπεζι κατσω στα γυρω μαζευοντε οι Ελλεηνιδες.
Μιλαμε αυτο το καλοκαιρι θα κλαψουνε μουνακια...
Εεετσιιι τυπε.Τύπε εγώ αδημονώ να πιασουν οι καλες ζέστες να αρχίσουμε να φοραμε κολλητές βερμουδιές να βγαλουμε στην φόρα τις γυμνασμένες γαμπες μας που με τόσο κόπο χτίζουμε και φιρματη σαγιοναρούλα.. Το θέαμα θα ναι αριστούργημα.. Πιο όμορφο και καλαίσθητο και από το αβαταρ που έχεις βαλει..
επεστρεψα αλλα εχω μεινει πισωΠου σαι ρε πορνιαρη?? Πως ειναι το στομαχι σου? Ποτε θα επιστρεψεις στο ατσαλενιο αθλημα?
βαλε να δουμεεχει αρχισει το στέγνωμα...
εχω βγαλει μερικες φωτο,αλλα θελω πολυ δουλεια ακομα
ωραια 2κεφαλα1.80 84κιλα
κανε με την μηχανικη μπαρα ρε κεφτε με ποδιαΣτείλε πμ γκαζ αν δε βαριέσαι γιατί δεν την πρόλαβα.
Άσχετο αλλά παράτησα τις πιέσεις πάγκου με μπάρα και τις κάνω με βαράκια κι είδα πρόοδο. Πιθανολογώ ότι με τα βαράκια συγκεντρώνομαι καλύτερα στη γύμναση του στήθους, ενώ με τη μπάρα έβαζα πολύ στο παιχνίδι τα τρικέφαλα (ίσως παίζει ρόλο το ότι είναι πιο γυμνασμένα από τα βυζιά μου)
κανε με την μηχανικη μπαρα ρε κεφτε με ποδια
απομονωνει καλυτερα
η ελευθερη ειναι για δυναμη πιο πολυ
κωλοψαρο...
εγω στο μηχανημα εκανα εκανα και εχω βυζαρεςΣιγά μην κάνω στο μηχάνημα ρε σνίτσελ, τι είμαι, κανάς παππούς;
εγω στο μηχανημα εκανα εκανα και εχω βυζαρες
τι εγινε τωρα στο στρατο ξεφουσκωσες;;;
εγινες σαν μανταλακι;;;
Ψιλοσυντηρούμαι γιατί πηγαίνω φου και φου 'κει που είμαι. Θα μπορούσα να εχω ξεφουσκώσει περισσότερο δηλαδή
Κι ο Πάγκαλος έχει βυζάρες, δε μου λέει κάτι αυτό.
http://[URL unfurl="true"]www.tsantiri.gr/wp-content/media/2011/02/pangalos-7-300x258.jpg[/img[/URL]]
Ψιλοσυντηρούμαι γιατί πηγαίνω φου και φου 'κει που είμαι. Θα μπορούσα να εχω ξεφουσκώσει περισσότερο δηλαδή
[/quote]
δεν ειναι τοσο τα βαρη το θεμα
αλλα η διατροφη
εχει καλο φαι εκει που εισαι;
δεν ειναι τοσο τα βαρη το θεμα
αλλα η διατροφη
εχει καλο φαι εκει που εισαι;
Κι ο Πάγκαλος έχει βυζάρες, δε μου λέει κάτι αυτό.
http://[URL unfurl="true"]www.tsantiri.gr/wp-content/media/2011/02/pangalos-7-300x258.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Μην τον βλεπεις ετσι, ειναι στον ογκο
Στείλε πμ γκαζ αν δε βαριέσαι γιατί δεν την πρόλαβα.
Άσχετο αλλά παράτησα τις πιέσεις πάγκου με μπάρα και τις κάνω με βαράκια κι είδα πρόοδο. Πιθανολογώ ότι με τα βαράκια συγκεντρώνομαι καλύτερα στη γύμναση του στήθους, ενώ με τη μπάρα έβαζα πολύ στο παιχνίδι τα τρικέφαλα (ίσως παίζει ρόλο το ότι είναι πιο γυμνασμένα από τα βυζιά μου)