You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
τινγκα στουσ μυεσ ο ουκρανοσ
και δεν ειναι ζουμπας. 1.85 140 κιλα ;)
3000 mg θα σου δωσουν μεγιστη αυξηση 20% στην τεστ
Αξίζει ; κάτι έχω διαβάσει οτι καλό είναι να συνδυάζεται με L-Dopa, ισχύει ;
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.385
- Πόντοι
- 266
καλο ειναι αυτο αλλα μην περιμενετε ραγδαιες αλλαγεςΓαμαικανε, βοηθα λιγο, πες οταν ησουν off cycle τι τεστ boosters χρησιμοποιουσες;
κανει πολυ καλο στακ με το Formadrol της LG Sciences
ειχα δει διαφορα,το λαμβανα για 1 μηνα
εγω ψηνομαι καποτε να δοκιμασω το test της universal
ειναι το πιο ακριβο στην κατηγορια του
καλο ειναι αυτο αλλα μην περιμενετε ραγδαιες αλλαγες
κανει πολυ καλο στακ με το Formadrol της LG Sciences
ειχα δει διαφορα,το λαμβανα για 1 μηνα
εγω ψηνομαι καποτε να δοκιμασω το test της universal
ειναι το πιο ακριβο στην κατηγορια του
Για βάλε λινκ.
Πέρα απο την αύξηση της δύναμης άλλα οφέλη έχεις ; απο την στιγμή που το σταματάς η τεστο ξεκινάει και πέφτει, εκεί δεν ξενερώνεις ;
Κάπου έχω διαβάσει οτι η υπερβολική τεστοστερόνη οφείλεται και στην πτώση των μαλλιών....
Αυτό το stack
πως το βλέπεις ;
πως το βλέπεις ;
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Κάπου έχω διαβάσει οτι η υπερβολική τεστοστερόνη οφείλεται και στην πτώση των μαλλιών....
To αντίστροφο Μήτσο.
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.385
- Πόντοι
- 266
τι λινγκ θες;;;;Για βάλε λινκ.
Πέρα απο την αύξηση της δύναμης άλλα οφέλη έχεις ; απο την στιγμή που το σταματάς η τεστο ξεκινάει και πέφτει, εκεί δεν ξενερώνεις ;
ειδα καποια αυξηση στην δυναμη και στην αντοχη και φυσικα στην σεξουαλικη διαθεση(αλλα αυτο δεν μας ενδιαφερει)
φιλε οταν σταματησα τα στεροειδη και εχασα αρκετο απο τον ογκο μου ειχα παθει καταθλιψη
τωρα πλεον δεν με ενδιαφερει ετσι και αλλιως η διαφορα που κανεις με τα τεστμπουστερ ειναι αρκετα μικρη
αυτο με την απωλεια ειναι σε εκτεταμενη χρηση με φαρμακο οχι με αυτα που πουλαν και τα βρισκεις ανα πασα στιγμη στα καταστηματα
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.385
- Πόντοι
- 266
φιλε καλο φαινεταιΑυτό το stack
πως το βλέπεις ;
αλλα θα το κοιταξω θα ρωτησω και κανα φιλαρακι απο το gym
τι λινγκ θες;;;;
ειδα καποια αυξηση στην δυναμη και στην αντοχη και φυσικα στην σεξουαλικη διαθεση(αλλα αυτο δεν μας ενδιαφερει)
φιλε οταν σταματησα τα στεροειδη και εχασα αρκετο απο τον ογκο μου ειχα παθει καταθλιψη
τωρα πλεον δεν με ενδιαφερει ετσι και αλλιως η διαφορα που κανεις με τα τεστμπουστερ ειναι αρκετα μικρη
αυτο με την απωλεια ειναι σε εκτεταμενη χρηση με φαρμακο οχι με αυτα που πουλαν και τα βρισκεις ανα πασα στιγμη στα καταστηματα
Link για το τεστο της universal. Αυτά με τα οιστρογόνα και τις μαλακίες με ανησυχούνε λίγο και δεν ξέρω αν θέλω να μπώ σε αυτό το τριπάκι με τεστμπούστερς κλπ....
Επισκέπτης
Αν εννοεεις πως απο αυτον και μετα χαλασε το bodybuilding συμφωνω μαζι σου!Για μενα ο ντοριαν εφερε την αλλαγη στο Bodybuilding
pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μεγαλη αληθεια...Αν εννοεεις πως απο αυτον και μετα χαλασε το bodybuilding συμφωνω μαζι σου!
Επισκέπτης
Ναι ρε φιλε!...τωρα ολοι ειναι απλα φουσκες!..χαθηκαν τα ωραια σωματα των παλιων!...Δειτε κατω Serge Nybret!....μεγαλη αληθεια...
Συνημμένα
ironman1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1
Ρε μάγκες, λόγω έλλειψης χρόνου σκέφτομαι να πάρω για πρώτη φορά λενα συνδυασμο πρωτεινης και αμινοξέων. Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι όπως και το τρόπο λήψης, πριν μετά τη προπόνηση. Λογικά μιλάω για 3-4 φορές την εβδομαδα 1,5 ω΄ρες τη φορά, 0,5 αεροβια (διαδρομος ελλειπτικά) και 1 βάρη.
αυτα που θεσ ειναι οκ.πρωτεινη πρωι και μετα αμινοξεα.ετσι τα περνω εγω.αλλα αναλογα το βαροσ θα περνεισ και πρωτεινηΡε μάγκες, λόγω έλλειψης χρόνου σκέφτομαι να πάρω για πρώτη φορά λενα συνδυασμο πρωτεινης και αμινοξέων. Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι όπως και το τρόπο λήψης, πριν μετά τη προπόνηση. Λογικά μιλάω για 3-4 φορές την εβδομαδα 1,5 ω΄ρες τη φορά, 0,5 αεροβια (διαδρομος ελλειπτικά) και 1 βάρη.
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Χaιρετώ τους χτιστούς, προπόνηση πλaτης σήμερa κυρίως aρσεις θaνaτου κaι έλξεις κaι εδώ κaι μίa βδομaδa έχω aνεβaσει θερμίδες στις 2.200-2.400. Μέχρι τέλη aπριλίου συνεχίζω ίδιο μοτίβο κaι μετa ξaνa λιώσιμο. Νa κaι μίa φώτο που έβγaλa στa γρήγορa πριν φύγω..
LOL δεν ξέρω γιaτί, aλλa η ποιότητa της φωτογρaφίaς γaμιέτaι ότaν κaνω upload ενώ βγaζω με 5 μεγκaπίξελς κaι ότaν την περνaω στον υπολογιστή είνaι τέρμa κaθaρη.. Μου κaνει σaμποτaζ το imageshuck ... Τέσπa..
LOL δεν ξέρω γιaτί, aλλa η ποιότητa της φωτογρaφίaς γaμιέτaι ότaν κaνω upload ενώ βγaζω με 5 μεγκaπίξελς κaι ότaν την περνaω στον υπολογιστή είνaι τέρμa κaθaρη.. Μου κaνει σaμποτaζ το imageshuck ... Τέσπa..
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.385
- Πόντοι
- 266
εγω απο αυτο εχω μεινει κατ'ευχαριστημενος,πολυ καλο για αναρωσηΡε μάγκες, λόγω έλλειψης χρόνου σκέφτομαι να πάρω για πρώτη φορά λενα συνδυασμο πρωτεινης και αμινοξέων. Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι όπως και το τρόπο λήψης, πριν μετά τη προπόνηση. Λογικά μιλάω για 3-4 φορές την εβδομαδα 1,5 ω΄ρες τη φορά, 0,5 αεροβια (διαδρομος ελλειπτικά) και 1 βάρη.
αν και λιγο ακριβουτσικο τα αξιζει
εχει και πολυ καλα σχολια εδω
Link για το τεστο της universal. Αυτά με τα οιστρογόνα και τις μαλακίες με ανησυχούνε λίγο και δεν ξέρω αν θέλω να μπώ σε αυτό το τριπάκι με τεστμπούστερς κλπ....
Φοβασαι μη βγαλεις βυζακια ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 140