Κοίτα επειδή το να ειρωνεύεσαι είναι εύκολο.. Ξέρω τι είμαι.. Ξέρω ότι θέλω παρα πολύ κόπο ακόμα για να μπω στην ελίτ, αλλα ξέρω και ότι έχω δουλέψει σκληρα και έχω κανει καλή δουλεια για τα δεδομένα της απλής κοινωνίας.. απλα το να μου λένε ότι είμαι για τον πούτσο ατομα που προφανώς δεν έχουν ούτε τα μισα από ότι εγώ είναι αστείο.
Φίλε Vago κατ’ αρχάς μη τσιμπάς. Όταν αποφασίζεις να εκτεθείς πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για σχόλια κάθε είδους.
Δεύτερον: Σου έχει γίνει εμμονή το six pack. Μη περιμένεις six pack, eight pack κλπ μαζί με μυϊκή μάζα όπως την εννοείς χωρίς «βοήθεια». Επίσης κανείς δεν είναι δυνατό να είναι γραμμωμένος συνεχώς. Πρέπει να είσαι κάτω από 10-12% λίπος και δεν είναι εύκολο. Κάποιοι πρέπει να κατέβουν και στο 8% για να φανούν οι κοιλιακοί.
Αν θες τη γνώμη μου κάνε για 6 εβδομάδες πρωτεϊνική δίαιτα εναλλασσόμενη με μικτή (50% υδατάνθρακες – 50% πρωτεΐνες και λίπη) για 3 και 3 εβδομάδες ή 2-2-2. Για κοιλιακούς κάνε ροκανίσματα σε κατακλινή πάγκο με δεκάκιλο στο στήθος και κοιλιακούς σε τροχαλία με όσο βάρος μπορείς. Επίσης τις ίδιες μέρες κάνε 10 λεπτά ζέσταμα με χαλαρό τρέξιμο και μετά 10 σπριντ εξηντάρια με ένα λεπτό διάλειμμα μεταξύ τους και στο τέλος 10 λεπτά χαλαρό τρέξιμο. Αν τηρήσεις τη διατροφή και την αερόβια λογικά θα δεις μεγάλη διαφορά.
Πολλοί κατεβαίνουν πολύ σε λίπος αλλά κοιλιακούς δεν βλέπουν για τον απλούστατο λόγο ότι οι κοιλιακοί τους είναι αγύμναστοι. Γιατί με απλά ροκανίσματα και άρσεις ποδιών οι κοιλιακοί δε φουσκώνουν. Θέλουν αρκετά κιλά στις βασικές ασκήσεις και μετά αντίσταση και στις ασκήσεις για τους κοιλιακούς. Και βέβαια χαμηλά ποσοστά λίπους για να φανούν.
Συνέχισε τη γυμναστική σου χωρίς άγχος γιατί το άγχος από μόνο του καταβολίζει.
Αυτά και καλές προπονήσεις.