sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Πηγες στον Σαλιμ και στο εγιανε;όλα καλά με το δάχτυλο τύπε, δε μασάμε
Πηγες στον Σαλιμ και στο εγιανε;όλα καλά με το δάχτυλο τύπε, δε μασάμε
με άλλους τρόπους γίνομαι καλά εγώΠηγες στον Σαλιμ και στο εγιανε;
σοστοσ ο πορνοσ!Το καλύτερο που μπορείς να κανεις είναι να πάρεις καθαρή whey ή isolate με δεξτρόζη ή malto και 5γρ κρεατίνης μονουδρικής. Όλα τα άλλα είναι παπαριές.
σοστοσ ο πορνοσ!
εγο τορα κουμπονο μετα τι προπονα προτεινι ογκου,2 μπανανεσ,και μονοιδρικι σε σκονι!
αλλα ροτισα μπασ και εχι δοκιμασι κανασ χτιστοσ καμια νεα φορμουλα για μεταπροπονιτικο να μασ ελεγε τι γνομι του!
νε πορνε μου το εχουμε αναγκι!!!!Χύστη μου ίνες θα γίνεις με όλα αυτά που θα πάρεις!!!!!!
δεν θελει καθε μεραχυστεσ εγω θελω να πω ποσ σε 2 ι 3 χρονια δεν γινομαστε απλα λιγο φουσκονουμε θελει πολυ δουλεια και καθε μερα οχι οποτε μασ καυλωσει
το after max της ιδιας εταιριας τη διαφορα εχει με το hydrobuilderαρκετα καλο
εχει και τον υδατανθρακα του
αλλα αν θες σουπερ πριξιματα εγω παιρνω την c boll της theromlife
αλλοο φρουτο...αλλα αυτο ειναι για pre
Καλο καλουπι ο τυπος!
Lazar angelov! Γαματο καλούπι έχει ο τύπος φίλε.. Στόχος μου είναι καποτε να φτασω σε αυτό το επίπεδο.
Τυπε, πες μου πρωτες αντιδρασεις απο τις Ελλεηνιδες οταν κυκλοφορησες με muscular fit κοντομανικο για καφε.
Απεσπασες πολλα βλεματα;
Εμενα μου το λες;Τύπε αυτές τις 2 μερούλες είχε καλό καιρό και ξηγήθηκα αμανικο σκέτο. Τύπε είχα αντιμετώπιση vip σε όλα τα μαγαζια.. Πιανει το κόλπο δοκίμασε το.. Σε σέβονται και βοηθαει και στο καμακωμα..
δεν θελει καθε μερα
4 φορες την βδομαδα το πολυ.
Καλο καλουπι ο τυπος!
δεν θελει καθε μερα
4 φορες την βδομαδα το πολυ.