Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
τι εννοεις δυνατοτητες?
απο αυτη την φωτο συμπαιρενουμε οτι ειναι μεσομορφικος με δυνατοτητα αυξησης της μυικης μαζας
καλα κοψιματα χωρις να ειναι λιποβαρης και χωρις να ειναι εκτομορφικος με λεπτο σκελετο

Διονλυσης

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
απο αυτη την φωτο συμπαιρενουμε οτι ειναι μεσομορφικος με δυνατοτητα αυξησης της μυικης μαζας
καλα κοψιματα χωρις να ειναι λιποβαρης και χωρις να ειναι εκτομορφικος με λεπτο σκελετο
φιλαρακο δεν σκαμπαζω και πολλα με αυτα ο γιος μου τα ξερει αμα ειναι πες τα πιο αναλυτικα;Ρ :o

Επισκέπτης
ενα κορμι το οποιο εχει δυνατοτητες
τιποτα παραπανω ομως...
Φιλε δεν καταλαβα τι εννοεις οταν λες τιποτα παραπανω!...ακομα ειναι 16.Δηλαδη αμα στα 20 κανει βαρη παρει αναβολικα και γινει τερας τι θα πεις μετα?....(παραδειγμα ειπα)

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ante bre traxana kai o vin diesel kanei gia porta...ante pies to gala sou gazma e gazma pou gamane oi body builders ..pou to ksereis eisai stin poutsa tous?o vin einai 185 kai 100 kila an den kanei autos gia porta pios tha kanei o coleman o pseutikos??o tigka ogkos??ante tsiuu

Καντε ρε καμια παρτουζα με τον vin diesel να ησυχασουμε, ο τυπος εχει κανει φαλακρα απο τα φαρμακα να πουμε

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Αυτο το εχει δοκιμασει κανεις; αξιζει η μια απο τα ιδια.

image_28513_450_white.jpg

Επισκέπτης
Εγώ εχω την 1 Ελληνικη που λεγεται Ηρακλης!...εχει αιγοπρόβιο γάλα ομως και μυριζει λιγο!  :P
Πρωτεϊνη: 78γρ.
Υδατάνθρακες: 10γρ
Λιπαρά: 3γρ
Θερμίδες: 379kcal

Συνημμένα

• hercules_protein.jpg
    hercules_protein.jpg
    28 KB · Εμφανίσεις: 10

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16

Φίλε μου δεν θα μου έκανε καθόλου εντύπωση τα παιδάκια αυτά να δουλεύουν σε κανέναν περιοδεύων θίασο και να πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης. Στα παπάρια αυτών που τα εκμεταλλεύονται αν τραυματιστούν, αρρωστήσουν, χτυπήσουν κλπ.

Επίσης δεν έγραψα πουθενά ότι τα παιδιά δεν μπορούν να κάνουν ενόργανη. Όμως η ενόργανη δεν έχει καμία σχέση με bb και σίγουρα δεν γίνεται όπως στα video που έβαλες…

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
αν ενοισ τιν τροφι μαυροσιταρο δεν χριαζετε να το παραγγιλισ.πασ στα καρφουρ ι σε καπιο ροσικο σουπερμακετ και αγοραζισ κατευθιαν!

Το πήρα σε μορφή σκόνης για να το βάζω μαζί με ρόφημα πρωτείνης. Έχει και γαμώ τα προφίλ πάντως καλύτερα απο quacker !

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
653
Πόντοι
96
Φιλε εσυ πρεπει να δεις αυτο τοτε!....
τραγικο !!!!! ποιος μαλάκας πατέρας έχει κάνει έτσι το παιδί του ??  :headbang:

πως τον βλεπετε???16 ετων ειναι 3 μηνες γυμναστηριο..
πως να τον βλέπουμε ρε φίλε ? θα μας τρελάνεις ?

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
653
Πόντοι
96
Ξερεις και ποσες πηδανε οι φουσκωτοι πορτιερηδες καθε μηνα?
Αντε τραβατε να πιειτε το γαλατακι σας να μεγαλωσετε λιγο, λιμα
και εσύ που ξέρεις ρε μεγάλε ? μπορεί και κάποιους απ αυτούς να τους πηδάνε...και ? το ξέρεις ?

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.022
Πόντοι
1.706
σήμερα πιάστηκε το δάχτυλο μου στον πάγκο και κόπηκα ο μαλάκας :jerking:

Επισκέπτης
Το πήρα σε μορφή σκόνης για να το βάζω μαζί με ρόφημα πρωτείνης. Έχει και γαμώ τα προφίλ πάντως καλύτερα απο quacker !
νε οντοσ ειναι γαματι ι σκονι σιταριου(σιμπλιρομα)αλλα δε σιμφερι οικονομικα να κουμπονισ καθαρι προτεινι μαζι με σιμπλιροματα σιταριου.βγενι πολι ακριβο σε σχεσι αμα επερνεσ μια προτεινι ογκου με καλο ιδατανθρακα μεσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom