Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
ενα κορμι το οποιο εχει δυνατοτητεςπως τον βλεπετε???16 ετων ειναι 3 μηνες γυμναστηριο..
τιποτα παραπανω ομως...
ενα κορμι το οποιο εχει δυνατοτητεςπως τον βλεπετε???16 ετων ειναι 3 μηνες γυμναστηριο..
τι εννοεις δυνατοτητες?ενα κορμι το οποιο εχει δυνατοτητες
τιποτα παραπανω ομως...
ο πατερας του ειμαι ο γιος μου δεν ασχολειται με νετ...
απο αυτη την φωτο συμπαιρενουμε οτι ειναι μεσομορφικος με δυνατοτητα αυξησης της μυικης μαζαςτι εννοεις δυνατοτητες?
φιλαρακο δεν σκαμπαζω και πολλα με αυτα ο γιος μου τα ξερει αμα ειναι πες τα πιο αναλυτικα;Ρ :oαπο αυτη την φωτο συμπαιρενουμε οτι ειναι μεσομορφικος με δυνατοτητα αυξησης της μυικης μαζας
καλα κοψιματα χωρις να ειναι λιποβαρης και χωρις να ειναι εκτομορφικος με λεπτο σκελετο
Φιλε δεν καταλαβα τι εννοεις οταν λες τιποτα παραπανω!...ακομα ειναι 16.Δηλαδη αμα στα 20 κανει βαρη παρει αναβολικα και γινει τερας τι θα πεις μετα?....(παραδειγμα ειπα)ενα κορμι το οποιο εχει δυνατοτητες
τιποτα παραπανω ομως...
ante bre traxana kai o vin diesel kanei gia porta...ante pies to gala sou gazma e gazma pou gamane oi body builders ..pou to ksereis eisai stin poutsa tous?o vin einai 185 kai 100 kila an den kanei autos gia porta pios tha kanei o coleman o pseutikos??o tigka ogkos??ante tsiuu
Κ αυτο!
αν ενοισ τιν τροφι μαυροσιταρο δεν χριαζετε να το παραγγιλισ.πασ στα καρφουρ ι σε καπιο ροσικο σουπερμακετ και αγοραζισ κατευθιαν!Πιτσιλιστή μου παρήγγειλα μαυροσίταρο, είνα καλό ;
αν ενοισ τιν τροφι μαυροσιταρο δεν χριαζετε να το παραγγιλισ.πασ στα καρφουρ ι σε καπιο ροσικο σουπερμακετ και αγοραζισ κατευθιαν!
Αυτο το εχει δοκιμασει κανεις; αξιζει η μια απο τα ιδια.
τραγικο !!!!! ποιος μαλάκας πατέρας έχει κάνει έτσι το παιδί του ??Φιλε εσυ πρεπει να δεις αυτο τοτε!....
πως να τον βλέπουμε ρε φίλε ? θα μας τρελάνεις ?πως τον βλεπετε???16 ετων ειναι 3 μηνες γυμναστηριο..
και εσύ που ξέρεις ρε μεγάλε ? μπορεί και κάποιους απ αυτούς να τους πηδάνε...και ? το ξέρεις ?Ξερεις και ποσες πηδανε οι φουσκωτοι πορτιερηδες καθε μηνα?
Αντε τραβατε να πιειτε το γαλατακι σας να μεγαλωσετε λιγο, λιμα
κατ αρχάς γράφε Ελληνικά..Vin diesel to kalitero swmatotipo enos antra..an iparxei kalitero pite..am simfwnite +1
σήμερα πιάστηκε το δάχτυλο μου στον πάγκο και κόπηκα ο μαλάκας
νε οντοσ ειναι γαματι ι σκονι σιταριου(σιμπλιρομα)αλλα δε σιμφερι οικονομικα να κουμπονισ καθαρι προτεινι μαζι με σιμπλιροματα σιταριου.βγενι πολι ακριβο σε σχεσι αμα επερνεσ μια προτεινι ογκου με καλο ιδατανθρακα μεσα.Το πήρα σε μορφή σκόνης για να το βάζω μαζί με ρόφημα πρωτείνης. Έχει και γαμώ τα προφίλ πάντως καλύτερα απο quacker !