Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

pabp13

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια αυτα τα σωματα ειναι υπερβολικα και ασχημα και απορω πως σας αρεσουν?και εγω πιστευω οτι κατι σαν vin diesel αλλα και τον αλλο τον ξανθο που ειναι μαζι του στα fast and furious που ειναι με την αδελφη του paul walker ειναι καλα σωματοτυπα και ωραια.

Διονλυσης

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια αυτα τα σωματα ειναι υπερβολικα και ασχημα και απορω πως σας αρεσουν?και εγω πιστευω οτι κατι σαν vin diesel αλλα και τον αλλο τον ξανθο που ειναι μαζι του στα fast and furious που ειναι με την αδελφη του paul walker ειναι καλα σωματοτυπα και ωραια.
ετσι ειναι φιλαρακο πες τα :) σωστα τα λες υπερβολικα ογκο εχουνε οι αλλοι  για κανα bodybuilding  ειναι και οχι για ραντεβου με γκομενες: :huh:

Επισκέπτης
Που να δειτε κ αυτες απο κοντα!... :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 3-3-3.jpg
    3-3-3.jpg
    340 KB · Εμφανίσεις: 9
  • 304433_2384811704954_1390609257_32793927_4419726_n.jpg
    304433_2384811704954_1390609257_32793927_4419726_n.jpg
    41,9 KB · Εμφανίσεις: 8

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Ξερεις και ποσες πηδανε οι φουσκωτοι πορτιερηδες καθε μηνα?
Αντε τραβατε να πιειτε το γαλατακι σας να μεγαλωσετε λιγο, λιμα

Διονλυσης

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ξερεις και ποσες πηδανε οι φουσκωτοι πορτιερηδες καθε μηνα?
Αντε τραβατε να πιειτε το γαλατακι σας να μεγαλωσετε λιγο, λιμα
ante bre traxana kai o vin diesel kanei gia porta...ante pies to gala sou gazma e gazma pou gamane oi body builders ..pou to ksereis eisai stin poutsa tous?o vin einai 185 kai 100 kila an den kanei autos gia porta pios tha kanei o coleman o pseutikos??o tigka ogkos??ante tsiuu

pabp13

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Εγω δεν ειπα τιποτα για γκομενες και γαμησια αλλα σιγουρα σωμα τυπου vin diesel ή απο ελληνα δημητρη βλαχου τετοιου τυπου σιγουρα το γουσταρουν περισσοτερο,οσο για τους πορτιερηδες δεν ξερω αν γαμανε(και στα αρχιδια μου)αλλα και παλι δεν ειναι σαν αυτα τα σιχαματα που ειναι ψευτικα και επικινδυνα στην υγεια αυτα που παιρνουν για να γινουν ετσι και οι περισσοτεροι πορτιερηδες να ξερεις ειναι ρωσσοποντιοι που ειναι γυμνασμενοι και θηρια ολοι τους επειδη κανουν ολοι μα ολοι(ξερω απο φιλο)απο μικροι ρωμαικη παλη και οι "γνωστοι" του ανατολικου μπλοκ.

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Πιτσιλιστή μου παρήγγειλα μαυροσίταρο, είνα καλό ;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ante bre traxana kai o vin diesel kanei gia porta...ante pies to gala sou gazma e gazma pou gamane oi body builders ..pou to ksereis eisai stin poutsa tous?o vin einai 185 kai 100 kila an den kanei autos gia porta pios tha kanei o coleman o pseutikos??o tigka ogkos??ante tsiuu

ο βιν ντιζελ ΗΤΑΝ οντως πορτιερης τυπε.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Αγορινες ο γιος μου ειναι 16 ετων και κατι μηνες κανει γυμναστικη 3 μηνες και θελει γραμωση απο τι μου πε γιατι ερχεται καλοκαιρι ειναι 1.73 και 70 δεν εχει κοιλιακους λιγο στηθος εχει εκ φυσεως και θελει κοιλιακους να κανει τι να του πω να κανει?παει 3 μηνες και κοιλιακους δεν εχει δει δεν ξερει τι του γινεται μια τρωει πολυ για ογκο μια διατροφη χαχαχαχαχαχ για πειτε εχω και φωτο του απο κατω...

Φίλε μου έλεγα να μην ασχοληθώ με αυτό το μήνυμα αλλά τελικά δεν άντεξα στον πειρασμό δεδομένου ότι πριν πολύ καιρό μηνύματα παρόμοιου αντικειμένου  ήταν αιτία να τσακωθώ άσκημα με πρώην φίλο μου mod σχετικού site καθώς επίσης κάτι σχετικό με έκανε να χάσω τη δουλειά μου πριν αρκετά χρόνια.

Μέχρι την ηλικία των 19 το να μιλάμε για body building είναι απαράδεκτο!
Μέχρι αυτή την ηλικία υπάρχει ακόμη μυοσκελετική ανάπτυξη και χωρίς εξειδικευμένους γυμναστές δεν πρέπει να σηκώνει κανείς ακόμη σημαντικά βάρη.

Όλα τα σχετικά site έχουν γεμίσει από πιτσιρικάδες 14-17 ετών που ζητούν συμβουλές διατροφής –συμπληρωμάτων και προγραμμάτων. Αντί λοιπόν να τους αποτρέπουν τους δίνουν οδηγίες για όλα τα παραπάνω σαν να είναι ενήλικες αγνοώντας τους κινδύνους.

Αν θες τη γνώμη από κάποιον που έχει τα τριπλά σου χρόνια άσε το ΒΒ και γράψου σε μια σχολή πολεμικών τεχνών μέχρι τα 20. Να είσαι σίγουρος ότι το σώμα σου θα μεταμορφωθεί χωρίς να το καταλάβεις.
Όσο για το «όνειρό» σου να γίνεις πορτιέρης λάβε υπ’ όψη σου ότι ακόμη και οι πορτιέρηδες πρέπει να είναι καλλιεργημένοι  για να έχουν επαφή με τον κόσμο. Γι’ αυτό φρόντισε να τελειώσεις κάποια σχολή πριν και μετά κάνε αυτό που σου αρέσει. Εκτός αν θες να παίζεις το ρόλο του γορίλα….   

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
Φίλε μου έλεγα να μην ασχοληθώ με αυτό το μήνυμα αλλά τελικά δεν άντεξα στον πειρασμό δεδομένου ότι πριν πολύ καιρό μηνύματα παρόμοιου αντικειμένου  ήταν αιτία να τσακωθώ άσκημα με πρώην φίλο μου mod σχετικού site καθώς επίσης κάτι σχετικό με έκανε να χάσω τη δουλειά μου πριν αρκετά χρόνια.

Μέχρι αυτή την ηλικία υπάρχει ακόμη μυοσκελετική ανάπτυξη και χωρίς εξειδικευμένους γυμναστές δεν πρέπει να σηκώνει κανείς ακόμη σημαντικά βάρη.

Όλα τα σχετικά site έχουν γεμίσει από πιτσιρικάδες 14-17 ετών που ζητούν συμβουλές διατροφής –συμπληρωμάτων και προγραμμάτων. Αντί λοιπόν να τους αποτρέπουν τους δίνουν οδηγίες για όλα τα παραπάνω σαν να είναι ενήλικες αγνοώντας τους κινδύνους.

Αν θες τη γνώμη από κάποιον που έχει τα τριπλά σου χρόνια άσε το ΒΒ και γράψου σε μια σχολή πολεμικών τεχνών μέχρι τα 20. Να είσαι σίγουρος ότι το σώμα σου θα μεταμορφωθεί χωρίς να το καταλάβεις.
Όσο για το «όνειρό» σου να γίνεις πορτιέρης λάβε υπ’ όψη σου ότι ακόμη και οι πορτιέρηδες πρέπει να είναι καλλιεργημένοι  για να έχουν επαφή με τον κόσμο. Γι’ αυτό φρόντισε να τελειώσεις κάποια σχολή πριν και μετά κάνε αυτό που σου αρέσει. Εκτός αν θες να παίζεις το ρόλο του γορίλα….     

:rockon: :rockon: :rockon:

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16

:rockon: :rockon:

Επισκέπτης

Φιλε εσυ πρεπει να δεις αυτο τοτε!....

Διονλυσης

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
πως τον βλεπετε???16 ετων ειναι 3 μηνες γυμναστηριο..

Συνημμένα

• DSC00101 (2).JPG
    DSC00101 (2).JPG
    210,9 KB · Εμφανίσεις: 12

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom