pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
ΠΡησμένα αντράκια βάλτε καμιά φωτογραφία να καυλώσουμε κ μελαγχολήσουμε.Παρών παίχτη.
Γεια σε όλα τα πρησμένα αντράκια του θρεντ
ΠΡησμένα αντράκια βάλτε καμιά φωτογραφία να καυλώσουμε κ μελαγχολήσουμε.Παρών παίχτη.
χτισοιιιιι δοστε τα φοτα σασ!!!!
καπιο εμπιστο σαιτ που να στα φερνι και να εχι χαμιλα εξοδα αποστολισ και καλεσ τιμεσ στα σιμπλιροματα ξερι κανισ?
απο αυτο το σαιτ περιπου ποσα εξοδα αποστολησ να περιμενω?
Παρών παίχτη.
ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ 40 ΕΤΩΝ,ΕΥΣΩΜΟΣ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΙΛΑ. Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΤΙΚΗ(8ΩΡΗ). ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΗ. ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
ενοιτε καλιτερο χτιστε μου!Χτιστοί θεωρείτε ότι είναι καλός τρόπος για να επιταχύνεις τον μεταβολισμό να μοιράσεις τις ίδιες θερμίδες σε περισσότερα γεύματα?
+ διουρητικα για να σε στειλουν στον ταφο!εφεδρινη
δεν ειναι και οτι καλυτερο.ασε που θα βρωμαει το στομα σου μεταπαιδες εχει κανεις κανα προγραμμα απο κετο-διαιτα???
γιατι διαβαζω και δεν βγαζω ακρη!!! αλλα την εκανε ενας φιλος και εχασε 6 κιλα σε 20 μερες και φαινεται πολυ καλυτερος!!!!
σιγα σιγα τοτε.ουτε λεβαντα ουτε δυοσμος δεν σε πιανη μετα.σαν διαβητικος θα μυριζειςδεν πειραζει ας γραμμωσω και θα βαζω σπρει στο στομα να μυριζει λεβαντα!!!!!!!!
μπες γκουγκλ εχει πολλα.η βαση ειναι τερμα χαμηλος υδατανθρακας μεχρι το σωμα να παραγει κετονεςτεσπα, μπορει κανει να βοηθησει?
εχετε κανα ετοιμο προγραμμμα να το δω να το προσαρμοσω και να το κανω..
ξεκινησα κατι πριν χρονια αλλα δεν αντεξα,νευρα και γενικα υπολειτουργεια εγκεφαλουτο ξερω ρε αλλα δεν τα παω καλα με τις τροφες για αυτο θελω να δω ενα παραδειγμα, για να καταλαβω πως παει περιπου και μετα το προσαρμοζω...
δεν λεει να κανω πειραματα με τετοια διατροφη γιατι μπορει να κανω καμια μαλακια και να εχω χοντρο προβλημα, π.χ. θελει να τρως πολλα λιπαρα αλλα εγω δεν εχω την εμπειρια να το κανω σωστα οποτε θελω παραδειγμα για να το καταλαβω!
εσυ εχεις ποτε τετοια διαιτα?
αμε ...κολλητος μου κυπριος που ετρεχε μετα να κανει εξετασεις ! ασε που δεν του σηκωνοτανε τις μισες μερες και τις αλλες μισες δεν του επεφτε!Deca-Durabolin εχει δοκιμασει κανενασ ρε τυποι?