Επισκέπτης
Δηλαδη καλυτερος στην παραλια θα βγω αν μεχρι τοτε κανω 4 φορες την εβδομαδα η καθε μερα?. . .
οχι...δεν προλαβαινουν οι μυες να ξεκουραστουν με αποτελεσμα περισσοτερα να χανεις παρα να κερδιζεις...
και δεν εχει σημασια αν χωριζεις τις μυικες ομαδες,3 αντε 4 φορες την εβδομαδα ειναι αρκετα...θα το δεις και μονος σου αν δεν το εχεις καταλαβει ηδη...
τσαμπα λεφτα ρε.χερετο τουσ χτιστουσ.
μιποσ καπιοσ απο σασ ξερι και εχι παραγγιλι σιμπλιροματα απο κανα σαιτ στο ιντερνετ απο εξοτερικο?
γιατι εδο στιν ελλαδα το εχουν γαμισι πλεον το θεμα με τισ τιμεσ.
καπιο εμπιστο σαιτ που να στα φερνι και να εχι χαμιλα εξοδα αποστολισ και καλεσ τιμεσ στα σιμπλιροματα ξερι κανισ?
δε ροτισα αυτο πορνε μου!τσαμπα λεφτα ρε.
Τι μας λες τωρα ρε καυλιαρη? Τι λιγες επαναληψεις να κανεις τι πολλες το ιδιο βαρος δεν κρεμεται απο το μονοζυγο? Αν ειναι να το ριξεις κατω λες να σωθεις επειδη κανεις λιγες επαναληψεις?
Σωστο αυτο που λες οτι το μονοζυγο ειναι γαματη βασικη ασκηση αλλα ενας αρχαριος δε μπορει να σηκωσει τοσο ευκολα το βαρος του γιαυτο ολοι ξεκινανε απο το μηχανημα που τραβας το σκοινακι απο την τροχαλια που ειναι το ιδιο με λιγοτερα κιλα για να βγαζουν τις σωστες επαναληψεις!
Για τις αλλες μυικες ομαδες τι ασκησεις κανεις στο σπιτι? Εχεις παρει εξοπλισμο κλπ?
Κοίτα, εκτός από το βάρος του σώματος, βάζεις και μια δύναμη για να τραβήξεις το σώμα σου προς τα πάνω. Στις πρώτες επαναλήψεις είναι εύκολο και βάζεις λίγη δύναμη, αλλά μετά βάζεις περισσότερη, κι έτσι μεγαλώνει η πιθανότητα να ξεκολλήσει το μονόζυγο! Εκτός κι αν λέω πιρφοριές οπότε
Δεν έχω πορνοόργανα για το σπίτι. Μόνο τρέξιμο στο πάρκο, μονόζυγο και κάμψεις, που ανάλογα με την όρεξη μπορεί να κάνω από 10 σετ των 15, που μου παίρνει 17-18 λεπτά, έως 15 σετ των 20 που μου παίρνει κάμποση ώρα γιατί στο τέλος τα διαλείμματα γίνονται 3λεπτα.
τυπε τα μονοζυγα ειναι για χυστες σαν τον πιτσι 60 κιλα....αμα εισαι 100 κιλα σε βλεπω να μαζευεις πολλους σοβαδες απο το πατωμαΚοίτα, εκτός από το βάρος του σώματος, βάζεις και μια δύναμη για να τραβήξεις το σώμα σου προς τα πάνω. Στις πρώτες επαναλήψεις είναι εύκολο και βάζεις λίγη δύναμη, αλλά μετά βάζεις περισσότερη, κι έτσι μεγαλώνει η πιθανότητα να ξεκολλήσει το μονόζυγο! Εκτός κι αν λέω πιρφοριές οπότε
Δεν έχω πορνοόργανα για το σπίτι. Μόνο τρέξιμο στο πάρκο, μονόζυγο και κάμψεις, που ανάλογα με την όρεξη μπορεί να κάνω από 10 σετ των 15, που μου παίρνει 17-18 λεπτά, έως 15 σετ των 20 που μου παίρνει κάμποση ώρα γιατί στο τέλος τα διαλείμματα γίνονται 3λεπτα.
σε μονοζυγο γυμναστηριου κρεμιεται και η ζανα..τυπε τα μονοζυγα ειναι για χυστες σαν τον πιτσι 60 κιλα....αμα εισαι 100 κιλα σε βλεπω να μαζευεις πολλους σοβαδες απο το πατωμα
γκουγκλαρε fitnessfoods.euχτισοιιιιι δοστε τα φοτα σασ!!!!
καπιο εμπιστο σαιτ που να στα φερνι και να εχι χαμιλα εξοδα αποστολισ και καλεσ τιμεσ στα σιμπλιροματα ξερι κανισ?
εφεδρινηΠειτε τιποτα καλο για στεγνωμα ρε παιδια!. . .
γκουγκλαρε fitnessfoods.eu
**οταν βγεις ριξε κανα σημαδι ζωης ρε λεων..