Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Δεν χτίζεις κορμί έτσι μεγάλε. Στην καλύτερη να γίνεις ένα γυμνασμένος Στάθης Ψάλτης.
Δωσε ρε Μητσο το προγραμμα του Dorian Yates,
να δουνε τα γατακια πως φτιαχνονται τα πορνομουσκουλα.

Μαζευτηκαν τωρα οι μπαρμπαδες με γυμαστικες του '60 να μας κανουν κατηχηση.
Βαλε καμια ασκηση απο Men's Health για τον εξω λοξο κοιλιακο μυ,
να φαινεται καβλα το καλοκαιρι με το μαγιο... :sunglasses:

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16

:2funny: :2funny: :tits2:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

χαχαχαχα να σε καλα μου εφτιαξες την μερα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

guccimane

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
326
Πόντοι
281
Δεν εκανα ποτε μπαρα!..εκανα με αλτηρες για στηθος.τωρα ξεκινησα να κανω μπαρα 60 κιλα.ειναι λιγα λετε? :think:
΄

αναλογα τυπε ποσα κιλα εισαι κλπ.εγω οταν ξεκινησα 16 χρονων ημουν 60 κιλα κ εκανα παγκο 5 κιλα πανω απ το βαρος μου παρε κ κανα συμπληρωμα για αρχη κ στην πορεια βλεπεις

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Δεν χτίζεις κορμί έτσι μεγάλε. Στην καλύτερη να γίνεις ένα γυμνασμένος Στάθης Ψάλτης.
αμα νομιζετε οτι ''κορμι'' ειναι να εισαι σα το dorian yates εχετε λαθος...απλα...

για να γινεις ετσι θες πολυυυ φαρμακο και πρεπει να κανεις ολη μερα αυτο και τιποτα αλλο που σημαινει οτι θα κοιταζεσαι στον καθρεφτη σα γκομενιτσα φοιτητρια...

δε ξερω που υπηρετησες θητεια αλλα επειδη ημουν στις καταδρομες ειχαμε πολλα παιδια που μονο σταθη ψαλτη δε τους ελεγες...και το μονο που καναν ηταν τρεξιματακι καμψεις και ελξεις...

και κατι φουσκωτοι τα παρατουσανε και πηγαιναν πεζικο γιατι λεει ''κουραζοτανε πολυ'' ...

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Κάμψεις και έλξεις είναι κορυφαίες ασκήσεις. Αλλάζουν ριζικά πλάτη και στήθος.Αν προσέχεις και διατροφή βλέπεις καλή αλλαγή στο σώμα σου.

Επισκέπτης
Κάμψεις και έλξεις είναι κορυφαίες ασκήσεις. Αλλάζουν ριζικά πλάτη και στήθος.Αν προσέχεις και διατροφή βλέπεις καλή αλλαγή στο σώμα σου.
βαγγελαρα προχορα σε θελι ολι ι χορα πορνε μου!!!!τι κανισ χτιστε?ποσ παι το κτισιμο???

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
βαγγελαρα προχορα σε θελι ολι ι χορα πορνε μου!!!!τι κανισ χτιστε?ποσ παι το κτισιμο???

Καλά πάει το κτίσιμο πόρνε μου... "Μεγαλώνω" με τον καιρό  :grin:. Ήμουν για φράπα με κάτι φιλαράκια και τώρα χτήπησα μοσχαράκι με μακαρόνια ολικής και είμαι κομπλέ.. Είμαι πολύ καβλωμένος κτιστέ... Οι δυνατες προπονήσεις έχουν αποκορυφώσει την λίμπιντο.. Πρέπει να πάω για την αγαπημένη μου "αερόβια" το βραδακι!

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
αμα νομιζετε οτι ''κορμι'' ειναι να εισαι σα το dorian yates εχετε λαθος...απλα...

για να γινεις ετσι θες πολυυυ φαρμακο και πρεπει να κανεις ολη μερα αυτο και τιποτα αλλο που σημαινει οτι θα κοιταζεσαι στον καθρεφτη σα γκομενιτσα φοιτητρια...

δε ξερω που υπηρετησες θητεια αλλα επειδη ημουν στις καταδρομες ειχαμε πολλα παιδια που μονο σταθη ψαλτη δε τους ελεγες...και το μονο που καναν ηταν τρεξιματακι καμψεις και ελξεις...

και κατι φουσκωτοι τα παρατουσανε και πηγαιναν πεζικο γιατι λεει ''κουραζοτανε πολυ'' ...

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96

Τι φαρμακα παιρνανε δε μας λες ομως  :2funny: :2funny:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Οι τούμπανοι του στρατού το γαμάνε στην ντόπα μάγκες.
Η προπόνηση στο στρατό με φυσικές μεθόδους και τη διατροφή στρατού μπορεί το πολύ να σου κάνει καμιά ανορεξική γράμμωση.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Τι φαρμακα παιρνανε δε μας λες ομως  :2funny: :2funny:
φαγητο του ελληνικου στρατου... Η ντοπα... :2funny:

προς αποφυγην παρεξηγησεως ,δε λεω οτι θα γινεις milos sarcev  αλλα οχι αλλο καρβουνο με τους φουσκωτους...

κι εγω πηγαινα γυμναστηριο αλλα απο ενα σημειο και μετα απλα δε κανει δουλεια οσο και να προσπαθεις...οποτε γιατι να πεταω τα ευρουλακια μου εκει ??

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Οι τούμπανοι του στρατού το γαμάνε στην ντόπα μάγκες.
Η προπόνηση στο στρατό με φυσικές μεθόδους και τη διατροφή στρατού μπορεί το πολύ να σε κάνει καμιά ανορεξική γράμμωση.
δεν ειναι ετσι...δε μιλαω για τους ουκαδες πχ που ειχα στο πευκο που ηταν ολοι τουμπανοι και φαρμακωμενοι...

ειχαμε πολλα παιδια που ηταν μια χαρα κορμια χωρις να τρωνε σαν τον ελεφαντα και χωρις φαρμακα...απλως δεν ηταν τεραστιοι...οχι ομως οτι ηταν αδυνατοι...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
φαγητο του ελληνικου στρατου... Η ντοπα... :2funny:

προς αποφυγην παρεξηγησεως ,δε λεω οτι θα γινεις milos sarcev  αλλα οχι αλλο καρβουνο με τους φουσκωτους...

κι εγω πηγαινα γυμναστηριο αλλα απο ενα σημειο και μετα απλα δε κανει δουλεια οσο και να προσπαθεις...οποτε γιατι να πεταω τα ευρουλακια μου εκει ??

Το γυμναστηριο τυπε μου χωρις παραλληλα καποιο αθλημα η καποια πολεμικη τεχνη/μαχητικο αθλημα το βαριεσαι παρα πολυ γρηγορα....Περαν του οτι μαζευει του κοσμου τα ψωνια και τους αερογαμηδες που γινονται ανυποφοροι αισθητικα απο ενα σημειο και μετα... :sunglasses:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Το γυμναστηριο τυπε μου χωρις παραλληλα καποιο αθλημα η καποια πολεμικη τεχνη/μαχητικο αθλημα το βαριεσαι παρα πολυ γρηγορα....Περαν του οτι μαζευει του κοσμου τα ψωνια και τους αερογαμηδες που γινονται ανυποφοροι αισθητικα απο ενα σημειο και μετα... :sunglasses:
ενας λογος (τον αλλο τον ανεφερα πιο πανω) που σταματησα ειναι αυτος...ασε που πλεον σου πουλανε στην ψυχρα αναβολικα...

και το θεαμα του να εισαι τουμπανιασμενος οσο δεν παει απλα ειναι ΑΣΤΕΙΟ οσο κι αν νομιζουν καποιοι οτι ειναι ωραιο...

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δεν εκανα ποτε μπαρα!..εκανα με αλτηρες για στηθος.τωρα ξεκινησα να κανω μπαρα 60 κιλα.ειναι λιγα λετε? :think:

το αθροισμα του βαρους των 2 αλτηρων παντα ειναι μικροτερο απο αυτο που μπορεις να σηκωσεις με μπαρα. (υπολογιζοντας κ το βαρος της μπαρας)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ενας λογος (τον αλλο τον ανεφερα πιο πανω) που σταματησα ειναι αυτος...ασε που πλεον σου πουλανε στην ψυχρα αναβολικα...

και το θεαμα του να εισαι τουμπανιασμενος οσο δεν παει απλα ειναι ΑΣΤΕΙΟ οσο κι αν νομιζουν καποιοι οτι ειναι ωραιο...

:rockon: :rockon: :rockon:

Καταδρομες ησουνα τυπε μου? τι σειρα?  :grin:

Επισκέπτης
σοστοσ....πλεον τα γιμναστιρια κατακλιζοντε απο ορδεσ ΠΙΡΦΟΡΟΝ!!!
γι αυτο κ εγο εφτιαξα το δικο μου σιδεραδικο και κουμπονο μονοσ ι και με παρεα καμια φορα (κανα φιλο) ανενοχλιτοσ χορισ να εχο πανο απο το κεφαλι μου τουσ ενοχλιτικουσ ΠΙΡΦΟΡΟΥΣ!

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
δεν ειναι ετσι...δε μιλαω για τους ουκαδες πχ που ειχα στο πευκο που ηταν ολοι τουμπανοι και φαρμακωμενοι...

ειχαμε πολλα παιδια που ηταν μια χαρα κορμια χωρις να τρωνε σαν τον ελεφαντα και χωρις φαρμακα...απλως δεν ηταν τεραστιοι...οχι ομως οτι ηταν αδυνατοι...

Για να ανταπεξελθεις στην εκπαιδευση των ειδικων δυναμεων πρεπει ή να εισαι σα τον Ψαλτη ή να γινεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom