neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
μεχρι νιτρικο του ντοριαν εχω φτασει πια ομως δεν ασχολουμε
μεχρι νιτρικο του ντοριαν εχω φτασει πια ομως δεν ασχολουμε
αμα νομιζετε οτι ''κορμι'' ειναι να εισαι σα το dorian yates εχετε λαθος...απλα...
για να γινεις ετσι θες πολυυυ φαρμακο και πρεπει να κανεις ολη μερα αυτο και τιποτα αλλο που σημαινει οτι θα κοιταζεσαι στον καθρεφτη σα γκομενιτσα φοιτητρια...
δε ξερω που υπηρετησες θητεια αλλα επειδη ημουν στις καταδρομες ειχαμε πολλα παιδια που μονο σταθη ψαλτη δε τους ελεγες...και το μονο που καναν ηταν τρεξιματακι καμψεις και ελξεις...
και κατι φουσκωτοι τα παρατουσανε και πηγαιναν πεζικο γιατι λεει ''κουραζοτανε πολυ'' ...
στεροειδή έχει πάρει κανείς από δω μέσα?
Όχι φίλε μου...δεν γουστάρω καθόλου κορμία απο bb. Πιο πολύ γουστάρω fitness, rob riches κλπ, δυστηχώς όμως χωρίς φάρμακο δεν πάς πουθενά, μπορεί να φτάσεις σε ένα καλό σημείο αλλά μέχρι εκεί.
Χωρίς τα βάρη όμως, αλτήρες, μπάρες κλπ. κορμί δεν πρόκειται να φτιάξεις ποτέ, όσο και να το θές.
Ειναι γεννητικα προικισμενος... οπως ολοι εμεις οι γυμναστηριακοι αλλωστερε παιδια ο rob riches ειναι δυνατον να ειναι φυσικος με τετοιο κορμι??? τιγκα στο φαρμακο ειναι!
Ειναι γεννητικα προικισμενος... οπως ολοι εμεις οι γυμναστηριακοι αλλωστε
Ειναι γεννητικα προικισμενος... οπως ολοι εμεις οι γυμναστηριακοι αλλωστε
Eγώ αυτούς από αποτέλεσμα θεωρώ κορυφαίους Βάγγο.
http://[URL unfurl="true"]www.irasabs.com/wp-content/uploads/2010/06/jason-statham-death-race.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.thefatlossauthority.com/fat_loss_tips/wp-content/uploads/2010/09/affleck-abs_abs.jpg[/img[/URL]]
[/quote]η πλακα ειναι οτι σε εχουν περασει για κλωνο μου..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Γιατι γελατε ρε λουκουμαδες;
Τύπε εσύ είσαι και λαχταριστό αγόρι.Γιατι γελατε ρε λουκουμαδες;
Ειναι στο DNA των Ελληνων η αριστη σωματικη δομη.
Εγω να ουμε τρωω πρασα με χοιρινο και γινομαι φετες...
Που να με δεις με μαγιο... Προσκυνημα γινεται.Τύπε εσύ είσαι και λαχταριστό αγόρι.
η πλακα ειναι οτι σε εχουν περασει για κλωνο μου.....
Τύπε εσύ είσαι και λαχταριστό αγόρι.
Που να με δεις με μαγιο... Προσκυνημα γινεται.
η πλακα ειναι οτι σε εχουν περασει για κλωνο μου.....
κλωνοδιάλογοςΝαι ό,τι να ναι, μην το ψάχνεις.
Τύπε όποια γυναίκα σε γνωρίζει θέλει να ακουμπήσει τους μυωνές σουΠου να με δεις με μαγιο... Προσκυνημα γινεται.
οκ κλωνε μουΝαι ό,τι να ναι, μην το ψάχνεις.
Γεγονος, αλλα τις αφηνω στην διαιτα για να λιγωνονται και να αφηνιαζουν.Τύπε όποια γυναίκα σε γνωρίζει θέλει να ακουμπήσει τους μυωνές σου
οκ κλωνε μου