aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Καλα ρε Μητσο μια κουβεντα ειπαμε![]()
Ρε μαλάκα καθυστερημένο είσαι; Η καμιά αδερφή;
Καλα ρε Μητσο μια κουβεντα ειπαμε![]()
Μητσοφερνεις μαν,ετσι κανει ο Μητσος οταν νευριαζειΡε μαλάκα καθυστερημένο είσαι; Η καμιά αδερφή;
Τύπε θα φλοκάρουν και τις χαραμάδες λέμε τα τραγανά αγόρια για τον λαχταριστό Σφέρδεκλο.![]()
Καλα ρε Μητσο μια κουβεντα ειπαμεΡε μάγκα εσύ και ο kosnik το έχετε γαμίσει τελείως το thread με αυτή την κλωνομαλακία.Χώρια που μου έχετε πρήξει και λίγο τα αρχίδια εδώ που τα λέμε.
Δεν πάτε στο chat να παίξετε το πουλί σας καλύτερα;
Ο Σφερδεκλος δεν ειναι για λαικη καταναλωση.Τύπε θα φλοκάρουν και τις χαραμάδες λέμε τα τραγανά αγόρια για τον λαχταριστό Σφέρδεκλο.![]()
Τέλος τύπε. ;)Το εχουμε γαμησει στο spam κι αυτο το thread...![]()
Μητσοφερνεις μαν,ετσι κανει ο Μητσος οταν νευριαζει![]()
φίλε ψάξε στην gay κατηγορία όλο και κάποιο θρεντ θα υπάρχειΤέλος τύπε. ;)
Ξέρει κανείς να με δώσει πληροφορίες περί cross dresser;
Που κάνουν,πόσο πάει η ώρα και τα συναφή;
εγώ στα έπρηξα μην μπερδεύεσαιΡε στόκε από την Παρασκευή μου έχεις πρήξει τα αρχίδια ότι είμαι κλώνος. Ε όσο χιούμορ και να έχει κανείς χάνεται όταν έχει να αντιμετωπίσει τόση μαλακία μαζεμένη. Σου είπα πίστευε ότι θες αλλά μην μου πρήζεις τα αρχίδια άλλο (και των υπολοίπων).
Μαν σε θελουμε στο σπαμ θρεντ,ελα λιγο απο κει,να βαλουμε κατω τα στοιχειαΡε στόκε από την Παρασκευή μου έχεις πρήξει τα αρχίδια ότι είμαι κλώνος. Ε όσο χιούμορ και να έχει κανείς χάνεται όταν έχει να αντιμετωπίσει τόση μαλακία μαζεμένη. Σου είπα πίστευε ότι θες αλλά μην μου πρήζεις τα αρχίδια άλλο (και των υπολοίπων).
φίλε ψάξε στην gay κατηγορία όλο και κάποιο θρεντ θα υπάρχει![]()
Ευχαριστώ τύπε.Θα το κοιτάξω,να'σαι καλά.φίλε ψάξε στην gay κατηγορία όλο και κάποιο θρεντ θα υπάρχει![]()
Τύποι από τότε που έχτισα κορμί, έχω γίνει από τις πιο περιζήτητες Ψωλές της γενέτειρας μου και των γύρω χωριών...
Οι στεγνοί και καλοσμιλευμένοι μυώνες ανοίγουν το δρόμο για το μουνί... Είναι γεγονός αυτό..
Τώρα τελευταία μου έτυχαν και 3 παρθένες.. Ζόρικο να ξεπαρθενιάζεις, αλλά είχε γούστο όταν την άλλη μέρα το πρωί άπλωνα τα ματωμένα σεντόνια
στο μπαλκόνι για να πουλήσω λεζάντα στους γείτονες.. Εύχομαι καλές προπονήσεις σε όλους!
ps.Όποια κυρία ή δροσερό αγόρι θέλει να καβλαντήσουμε με τους μυώνες μου, ας στείλει p.m.
Mακριά από αυτά φίλε. :-
Ωραία η υπογραφή σου.![]()
της γκόμενάς μου ο γκόμενος
έχω ακούσει για μερικά που με συνετή χρήση αποδίδουν
φχαριστώ![]()
Την υγεία σου πρόσεχε φίλε, δεν αξίζει.
![]()
ότι κι αν κάνεις, εαν το κάνεις με μέτρο, δεν θα σε πάρει από κάτω... ;)
ότι κι αν κάνεις, εαν το κάνεις με μέτρο, δεν θα σε πάρει από κάτω... ;)