Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
313 ...γιωτοσειρα μεν ΑΛΛΑ υπηρχαν πολλες εξαιρεσεις ευτυχως...ναουσα για παντα...

γιωτοσειρα αλλα γεμισε ολα τα στρατοπεδα....η 314 και η επομενη η δικη μου ηταν δειγμα απο σειρα....Αστα να πανε.... :sunglasses:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
ενας λογος (τον αλλο τον ανεφερα πιο πανω) που σταματησα ειναι αυτος...ασε που πλεον σου πουλανε στην ψυχρα αναβολικα...

και το θεαμα του να εισαι τουμπανιασμενος οσο δεν παει απλα ειναι ΑΣΤΕΙΟ οσο κι αν νομιζουν καποιοι οτι ειναι ωραιο...

Όντως, όλα με μέτρο drum.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ολα με μετρο συμφωνω...καλο το γυμναστηριο ,καλη και η πρωτεινη αλλα μεχρι ενα σημειο...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
και το αλλο απ το χτυπημα του φραπε... :2funny: (το ξεφτιλισαμε στο σπαμ το θρεντακι... :2funny:)

Τυπε μου ειναι σκληρο σωμα το τεχνικο μην το βλεπεις ετσι ... :grin: Για 8 μηνες θυμομουνα πως ειναι κανονικος στρατιωτης μονο καθε φορα που εβλεπα φορτηγο με πρασινομπερεδες στην πυλη... :cheesy:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Τυπε μου ειναι σκληρο σωμα το τεχνικο μην το βλεπεις ετσι ... :grin: Για 8 μηνες θυμομουνα πως ειναι κανονικος στρατιωτης μονο καθε φορα που εβλεπα φορτηγο με πρασινομπερεδες στην πυλη... :cheesy:
καλα μη νομιζεις οτι κι εμεις σαν πρασινοσκουφηδες ειμαστε κατι το τρομερο αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ειμαστε πεζικο...και θυμαμαι πανω στη ναουσα ειδικα ηταν αρκετα σκληρα σαν εκπαιδευση αλλα οχι κατι το φανταστικα δυσκολο...

ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ :idiot:  :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
καλα μη νομιζεις οτι κι εμεις σαν πρασινοσκουφηδες ειμαστε κατι το τρομερο αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ειμαστε πεζικο...και θυμαμαι πανω στη ναουσα ειδικα ηταν αρκετα σκληρα σαν εκπαιδευση αλλα οχι κατι το φανταστικα δυσκολο...

ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ :idiot:  :2funny:

Το τεχνικο ειναι το ξενοδοχειο του πεζικου... βασικα συναγωνιζεται τις τουριστικες υπηρεσιες που προσφερει με το υλικου πολεμου... :grin:
Απο τα γραπτα μου εδω μεσα τυπε μεχρι τωρα, μοιαζω για ανθρωπος που θα καθομαι να λεω ιστοριες για να αρεσω στις χαζογκομενες?  Μαλλον το αντιθετο... :sunglasses:

Επισκέπτης
΄

αναλογα τυπε ποσα κιλα εισαι κλπ.εγω οταν ξεκινησα 16 χρονων ημουν 60 κιλα κ εκανα παγκο 5 κιλα πανω απ το βαρος μου παρε κ κανα συμπληρωμα για αρχη κ στην πορεια βλεπεις
Ειμαι 75.εχω δοκιμασει πολλα φιλε απο παλια.μεχρι και θεραπεια εχω κανει απλα παγκο δεν εκανα ποτε!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
στεροειδή έχει πάρει κανείς από δω μέσα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom