Επισκέπτης
ναι στα lidl εχι τα πιο φτινα απαξιομενα αυγα!Ξέρει κάποιος κτιστός να μου πει που μπορώ να βρω φθηνά αβγά? Μήπως στα Λίντλ?
ναι στα lidl εχι τα πιο φτινα απαξιομενα αυγα!Ξέρει κάποιος κτιστός να μου πει που μπορώ να βρω φθηνά αβγά? Μήπως στα Λίντλ?
Τυπε, τωρα πλεον δε δινω σημασια.τυπε εσυ τι πιστευεις για την ληψη πρωτεινης ?χρειαζεται κανεις πανω απο 1,2 ?
ελα να σε παο στι στανι...το πιο παλιο ζαχαροπλαστιο στιν αθινα...ειναι στιν οδο κοτοπουλι απεναντι απο το πορνοσινεμα.ι κοτοπουλι ειναι ο πεζοδρομοσ πισο απο τα χοντο σεντερ στιν ομονια!το πορνοκυρο μας εχει γαμησει
θελω ενα ταψι γαλακτομπουρεκο τη μερα για να ρθω στα ισα μου![]()
Τυπε, γουσταρεις να σε παει ομπρελλα απο τα φτηνα αυγα...;
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσελα να σε παο στι στανι...το πιο παλιο ζαχαροπλαστιο στιν αθινα...ειναι στιν οδο κοτοπουλι απεναντι απο το πορνοσινεμα.ι κοτοπουλι ειναι ο πεζοδρομοσ πισο απο τα χοντο σεντερ στιν ομονια!
τα πιο πορνοδεσ γλικα εχι!!!!
διπλη εννοεις 1 βαρη και μια αεροβιο -αθλημα φανταζομαιΤυπε, τωρα πλεον δε δινω σημασια.
Τρωω δυο πρωτεινουχα γευματα την ημερα (μεσημερι φυτικη πρωτεινη-βραδυ ζωικη), και οσο θελει το σωμα ας αφομοιωσει.
Εγω τις διπλες προπονησεις θελω να βγαζω πρωτιστως.
χαχαχα πορνε βαγκο...ειχε βρει ο θειος μου μια φορα ενα αυγο απο στρουθοκαμηλο και το τρυπησε με το μπλακ εν ντεκερΤύπε βασικά λέω να αρχίσω να ψάχνω αβγά χήνας ή στρουθοκάμηλου.. Έχω ακούσει ότι έχουν πιο ποιοτική πρωτε'ί'νη και χτίζουν πιο εύκολα μυώνες!
Ε αμα το εχεις ακουσει παω πασο.Τύπε βασικά λέω να αρχίσω να ψάχνω αβγά χήνας ή στρουθοκάμηλου.. Έχω ακούσει ότι έχουν πιο ποιοτική πρωτε'ί'νη και χτίζουν πιο εύκολα μυώνες!
Καλα Μπενακης και Βγενακης.διπλη εννοεις 1 βαρη και μια αεροβιο -αθλημα φανταζομαι
βεβαια αν εχεις φτασει στο επιθυμητο επιπεδο και χωρις πολυ πρωτεινη κανεις συντηρηση![]()
θα χισισ καργα αμα φασ εκι γλικο!θεοριτε απο τα καλιτερα τισ πιατσασ!και ειναι κ στι καρδια τισ πιατσασ...ρομαντικα διλαδι!εμισ παλιοτερα πιγεναμε σινεχια και κουμποναμε κανα γιαουρτακι με πετσουλα και με μελι και καριδια...που κ που και κανα μιλφει!!!μεγαλι γκαυλα!πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ![]()
![]()
![]()
![]()
θα παμε!!το εχω αναγκη!!!!!!!!!!θα χισισ καργα αμα φασ εκι γλικο!θεοριτε απο τα καλιτερα τισ πιατσασ!και ειναι κ στι καρδια τισ πιατσασ...ρομαντικα διλαδι!εμισ παλιοτερα πιγεναμε σινεχια και κουμποναμε κανα γιαουρτακι με πετσουλα και με μελι και καριδια...που κ που και κανα μιλφει!!!μεγαλι γκαυλα!
Καλα Μπενακης και Βγενακης.
Καντε οτι σας φωτισει.
Μην ακολουθειται τις διαιτες των Αμερικανων και τις συνιστωμενες δοσολογιες,
εχουν φτιαχτει για καταναλωση.
Κλεινω, παω να φαω πεντε κοτοπουλα, 2 τηγανιες πατατες, και κοκα κολα 0,
γιατι ειμαι στον ογκο τωρα...
πςςςςςςςςςςςςςς!!!!!παω να μετρηθω κι εγω!καλη ιδεαΠλάτες 45
Στήθος 96
Μέση 88
τελευταία "ζυγοστάθμιση"...νομίζω ότι πρέπει να κόψω την μπάκα
1.82 93κιλα? χοντρε...μεση 95
στηθος 113
πλατη δεν καταλαβα πως τη μετραμετη μετρησα γυρω γυρω 132
χερι 41
1.82,93 κιλα
μετρησα και την πουτσα μου...θελεις να στη δειξω?1.82 93κιλα? χοντρε...
αποσυνδεθηκα...τι να μου δειξεις μωρη κυρια...την τρυπα σου?τι εγινε ντραμερ?στον εκοψα το βηχα?
αποσυνδεθηκα...τι να μου δειξεις μωρη κυρια...την τρυπα σου?![]()