Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Επισκέπτης
Λενε οτι εχει τωρα τι να σου πω.. Εσυ δεν το εχεις ξανακουσει δηλαδη?
Κοιτα για παραδειγμα κ εδω.. δεν ξερω βεβαια κατα ποσο ειναι εγκυρο ή αν ειναι πιρφοριεσ  :P

Στη σελιδα κατω κατω

WHY FREQUENT MEALS ARE IMPORTANT

The answer to this is a big YES. But it requires a bit of extra effort on your part. Research has shown that people who eat five to six meals per day are able to lose more fat and stay leaner than those people who only consume three meals a day.

The absence of food causes the stomach to secrete a hormone called ghrelin. Ghrelin is referred to as the “hunger hormone”. It exerts its effects by slowing down fat utilization and increasing appetite. Without consistent food consumption, ghrelin levels remain elevated for extended periods of time, increasing the urge to eat. Frequent meals counteract these negative effects Blood sugar is better regulated and because there is an almost constant flow of food into the stomach the hunger-inducing effects of ghrelin are suppressed, reducing the urge to binge-out.
κανε μασ μια μεταφρασι πορνε μου!δε ξερο πορνοαγγλικα :'( :'( :'( :'(

Επισκέπτης
Τύποι αυτό που λέει ο Σφέρδεκλος ακούγεται σωστό. Αν πχ φάω με την μία 2000 θερμίδες σε ένα γεύμα, από τη στιγμή που δεν μπορεί να τις χρησιμοποιήσει ο οργανισμός δεν θα μπουν σαν λίπος?
ε γι αυτο δεν ειναι πιο λογικο περισοτερα κατανεμιμενα γευματα? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΡΩΣ ΤΙΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ-ΣΤΟΧΟ ! ΟΠΟΥ ΣΤΟΧΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΓΡΑΜΜΩΣΗ, ΟΓΚΟΣ !!!!
αμα αφινισ πολεσ ορεσ χορισ φαγιτο ομοσ πεφτι το σακχαρο στο αιμα και ι ενεργιτικοτιτα σου σιγχρονοσ......

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
δεν παίζει αυτό που λές. διάβασε περί leangains.

Η λέξη “leangains” από μόνη της δεν λέει τίποτα και δεν έχει καμία σχέση με τα 3 κλασικά γεύματα. Στη leangains  δεν τρως τίποτα για 16 ώρες και παίρνεις όλες τις θερμίδες μέσα στις υπόλοιπες 8. Επίσης η προπόνηση γίνεται μέσα σε αυτές τις 8 ώρες.
Ιδιαιτερότητες της leangains είναι η πολύ μεγάλη κατανάλωση πρωτείνης τις ημέρες προπόνησης και επίσης η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας bcaas. Θεωρητικά μπορεί να δουλέψει αλλά η προσωπική μου άποψη είναι ότι χωρίς φάρμακα τα αποτελέσματα είναι αμφίβολα. Όποιος αντέχει την πείνα για 16 ώρες ας το δοκιμάσει.

Επισκέπτης
σωστοςαυτο ειναι το κλασικο μοτιβο που λενε ολοι αλλα δεν υπαρχει ερευνα που να το στηριζει
εσενα αυριο θα σου ποσταρο ενα κιμενο του δεδουκου για να δισ οτι κανισ ΠΟΛΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ!!!!!!
και ο δεδουκοσ δεν ειναι ΠΙΡΦΟΡΟΣ!!!!

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
ε γι αυτο δεν ειναι πιο λογικο περισοτερα κατανεμιμενα γευματα? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Ναι αυτό πιστεύω και εγώ χύστη μου. Απλά 4 γεύματα που λέει ο Μήτσος είναι μια χαρά πάλι.
Απλά αυτό π ήθελα να πω είναι ότι αν πχ φάω σε ένα γεύμα 2 πιτσόνια και 2 πάστες και μετά πχ δεν φάω όλη μέρα και δεν ξεπεράσω αθερμίδες διατήρησης, πάλι δεν θα έχει αποθηκευτεί κάποιο λίπος 3 ώρες μετά από αυτό το λιπώδες γεύμα?

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
κανε μασ μια μεταφρασι πορνε μου!δε ξερο πορνοαγγλικα :'( :'( :'( :'(

ΓΙΑΤΙ συχνά γεύματα ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Η απάντηση σε αυτό είναι ένα μεγάλο ΝΑΙ. Αλλά αυτό απαιτεί κάποια επιπλέον προσπάθεια από μέρους σας. Η έρευνα έχει δείξει ότι οι άνθρωποι που τρώνε έξι παρα πέντε γεύματα την ημέρα είναι σε θέση να χάσουν περισσότερο λίπος και να παραμείνουν πιο αλιποι (γραμμωμενοι) από εκείνους τους ανθρώπους που καταναλώνουν μόνο τρία γεύματα την ημέρα.

Η απουσία των τροφίμων προκαλεί το στομάχι να εκκρίνει μια ορμόνη που ονομάζεται γρελίνη. Η γκρελίνη αναφέρεται ως «ορμόνη της πείνας». Ασκεί τα αποτελέσματά της με την επιβράδυνση της χρήσης λίπους και αύξηση της όρεξης. Χωρίς συνεπή κατανάλωση τροφής, τα επίπεδα γκρελίνης παραμένουν αυξημένα για μεγάλα χρονικά διαστήματα, αυξάνοντας την επιθυμία για φαγητο. Τα συχνά γεύματα εξουδετερώνουν αυτές τις αρνητικές επιπτώσεις. Τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα ρυθμίζονται καλύτερα και επειδή υπάρχει μια σχεδόν συνεχής ροή της τροφής στο στομάχι, η πείνα που είναι αποτέλεσμα της έκκρισης γκρελίνης καταστέλλεται, μειώνοντας την επιθυμία για κραιπάλες και πρόχειρο φαγητό.

Επισκέπτης
Ναι αυτό πιστεύω και εγώ χύστη μου. Απλά 4 γεύματα που λέει ο Μήτσος είναι μια χαρά πάλι.
Απλά αυτό π ήθελα να πω είναι ότι αν πχ φάω σε ένα γεύμα 2 πιτσόνια και 2 πάστες και μετά πχ δεν φάω όλη μέρα και δεν ξεπεράσω αθερμίδες διατήρησης, πάλι δεν θα έχει αποθηκευτεί κάποιο λίπος 3 ώρες μετά από αυτό το λιπώδες γεύμα?
ε αμα φασ αυτα που λεσ σιγουρα θα παρισ λιποσ!
δε με νιαζουν οι θερμιδεσ απο αυτα που ειπεσ....πιτσα και παστα
εγο ενα θα σου πο
απλοσ ιδατανθρακασ(πιτσα,παστα)=ακαριεα αποτομι εκρισι ινσουλινισ το οπιο σινεπαγετε με λιπογενισι!ειανι επιστιμονικα διεκπερομενο!μιν ακουσο πιρφοριεσ απο καπιον!!!!!

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Η διαφορά μεταξύ πολλών μικρών γευμάτων με 2 μεγάλα είναι στις ποσότητες ινσουλίνης που εκκρίνεται.
Μπορεί να λαμβάνουμε τις ίδιες θερμίδες όμως στα πολλά μικρά γεύματα έχουμε λιγότερη έκκριση ινσουλίνης.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
ε αμα φασ αυτα που λεσ σιγουρα θα παρισ λιποσ!
δε με νιαζουν οι θερμιδεσ απο αυτα που ειπεσ....πιτσα και παστα
εγο ενα θα σου πο
απλοσ ιδατανθρακασ(πιτσα,παστα)=ακαριεα αποτομι εκρισι ινσουλινισ το οπιο σινεπαγετε με λιπογενισι!ειανι επιστιμονικα διεκπερομενο!μιν ακουσο πιρφοριεσ απο καπιον!!!!!

Παράδειγμα έφερα μύστη μου εννοείται ότι δεν τρώω έτσι με τπτ. χεχε.
Αυτό με την ινσουλίνη που λες το ξέρω, γι αυτό έχω κόψει και τα άσπρα ψωμιά, ρύζια, μακαρόνια κλπ.

Επισκέπτης
ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΚΑΙ ΟΓΚΟΣ Νο2

Συμπληρώνοντας το κεφάλαιο περί του μύθου της υψηλής ποσότητας πρωτεΐνης που είναι "αναγκαία" για να αποκτήσει κάποιος μυικό όγκο θέλω να τονίσω ότι μετά από έρευνες έχει βρεθεί ότι χρειαζόμαστε σαν άνθρωποι περίπου 0,8g/κιλό βάρους και σε περίπτωση που γυμναζόμαστε πολύ σκληρά με βάρη και καθημερινά, οι ανάγκες μπορεί να φτάσουν και τα 1-1,2g/κιλό βάρους (μιλάμε για πρωταθλητισμό για το 1,2).
Δηλαδή ένας 75kg άνθρωπος θέλει από 60g έως 90g αν πάει για άρση βαρών.
Αυτές οι τιμές είναι φυσικά κατά προσέγγιση αφού η πρωτεΐνη πρέπει να διασπαστεί για να απορροφηθεί από τον άνθρωπο σε αμινοξέα. Άρα παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες όπως η ηλικία, το φύλο τι φάγαμε μαζί με την πρωτεΐνη ώστε να διασπαστεί καλά, τα αποθέματα αμινοξέων που ήδη υπάρχουν στο σώμα μας, το στρες, αν έχουμε πιει αρκετό νερό γενικά, κλπ.
Για να πάρεις μυικό όγκο πρέπει να κρατήσεις τα επίπεδα γλυκογόνου (αποθηκευμένος υδατάνθρακας στους μυς και το συκώτι που διασπάται για να δώσει άμεση ενέργεια) στους μυς σου σε σταθερά επίπεδα κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να φας 20 λεπτά πριν την προπόνηση μία κουταλιά μέλι για παράδειγμα και αμέσως μετά τη γυμναστική όπου το γλυκογόνο θα έχει μειωθεί θα πρέπει να το αναπληρώσεις πάλι με ένα τρόφιμο που παρέχει γρήγορη ενέργεια (διασπάται εύκολα σε γλυκόζη). Ας πούμε ένα γάλα πλήρες με κακάο και ζάχαρη ή μέλι για παράδειγμα.
Είπαμε πουθενά για πρωτεΐνες;;; Δε χρειάστηκε επειδή το γάλα που διαλέξαμε περιλαμβάνει μία ποσότητα αυτών που δε χρειάζεται να κάτσουμε να τη σκεφτούμε!
Ομοίως μπορούμε μετά την προπόνηση να φάμε ένα παστέλι, ξηρούς καρπούς με μέλι, ένα κομμάτι από κάποιο σπιτικό γλυκό, κλπ.

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ουτε καν...
αμα τρως πολυ υπερθερμιδικα ΙΣΩΣ και να αρκει 1.5γρ. Σε περιοδο ελαφρως υποθερμιδικης διατροφης θες 1.7-2γρ ανα κγ σωματικου βαρους.
με 1γρ δν φευγουν τα πιασιματα απο τους μυς με τιποτα.
διαπιστωμενα αυτα εχω δει στο σωμα μου τοσα χρονια, με διατροφη κ Whey μοναχα.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
μετά από έρευνες έχει βρεθεί ότι χρειαζόμαστε σαν άνθρωποι περίπου 0,8g/κιλό βάρους και σε περίπτωση που γυμναζόμαστε πολύ σκληρά με βάρη και καθημερινά, οι ανάγκες μπορεί να φτάσουν και τα 1-1,2g/κιλό βάρους (μιλάμε για πρωταθλητισμό για το 1,2).

Ομοίως μπορούμε μετά την προπόνηση να φάμε ένα παστέλι, ξηρούς καρπούς με μέλι, ένα κομμάτι από κάποιο σπιτικό γλυκό, κλπ.

Για μυϊκή ανάπτυξη η όσο το δυνατό μεγαλύτερη απορρόφηση πρωτεΐνης είναι το ζητούμενο. Γι αυτό και όσοι παίρνουν στεροειδή καταναλώνουν  και 5 και 6 γραμμάρια ανά κιλό σωματικού βάρους. Βέβαια για κάποιον natural (οι πρωταθλητές είναι υπό συζήτηση εδώ) 1,7-1,8 γραμμάρια είναι το μέγιστο.
Τα κόκκινα που γράφεις γίνονται γι αυτό ακριβώς. Για να ανέβει η ποσότητα ινσουλίνης στον οργανισμό μεταπροπονητικά ώστε να απορροφηθεί όσο το δυνατό μεγαλύτερη ποσότητα πρωτεΐνης από τους μυς.

Εν πάση περιπτώσει αυτά γνωρίζω εγώ και αυτά εφαρμόζονται στη πράξη από επαγγελματίες. Καλό θα ήταν να μας πεις συγκεκριμένα για τις έρευνες που γράφεις για να δούμε τι ισχύει τελικά. 

Επισκέπτης
Η διαφορά μεταξύ πολλών μικρών γευμάτων με 2 μεγάλα είναι στις ποσότητες ινσουλίνης που εκκρίνεται.
Μπορεί να λαμβάνουμε τις ίδιες θερμίδες όμως στα πολλά μικρά γεύματα έχουμε λιγότερη έκκριση ινσουλίνης.
πολι σοστοσ ο δασκαλοσ.
μαλιστα ο δεδουκοσ αναφερι οτι αμα ι ινσουλινι κρατιετε σε σταθερα επιπεδα γενικα ιπαρχι μιικι αναπτιξι και αναβολισμοσ!!!!και αυτο επιτινχανετε με μικρα και τακτικα γευματα.

Επισκέπτης
επισισ αν ι ινσουλινι κρατιετε σε χαμιλα-σταθερα επιπεδα ι γλικαγονι (ι αντιθετι ορμονι) ειναι σε ιψιλα επιπεδα...
οταν ι μια ειναι ψιλα ι αλι ειναι χαμιλα....και το αντριστροφο..

ι γλικαγονι εινια ορμονι απελευθεροσισ...(ι ανσουλινι ειναι ορμονι μεταφορασ θρεπτικον σιστατικον στουσ μισ)τραβαι τα λιπαρα οξεα και τα μετατρεπει σε ενεργια...για να γινι αυτο και να εινια σε ιψιλα επιπεδα ι γλικαγονι πρεπιε ι ινσουλινι να κρατιετε σε χαμιλα - σταθερα επιπεδα και να μιν τιν γαμαμε με ζαχαρεσ και αλεσ μπουρδεσ.

να λιπον ενασ ακομα λογοσ γενικα γιατι εινε καλιτερα τα τακτικα γευματα....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
επισισ αν ι ινσουλινι κρατιετε σε χαμιλα-σταθερα επιπεδα ι γλικαγονι (ι αντιθετι ορμονι) ειναι σε ιψιλα επιπεδα...
οταν ι μια ειναι ψιλα ι αλι ειναι χαμιλα....και το αντριστροφο..

ι γλικαγονι εινια ορμονι απελευθεροσισ...(ι ανσουλινι ειναι ορμονι μεταφορασ θρεπτικον σιστατικον στουσ μισ)τραβαι τα λιπαρα οξεα και τα μετατρεπει σε ενεργια...για να γινι αυτο και να εινια σε ιψιλα επιπεδα ι γλικαγονι πρεπιε ι ινσουλινι να κρατιετε σε χαμιλα - σταθερα επιπεδα και να μιν τιν γαμαμε με ζαχαρεσ και αλεσ μπουρδεσ.

να λιπον γενικα γιατι εινε καλιτερα τα τακτικα γευματα....

:cum:

Επισκέπτης
χισε πορνοδιατροφολογε μου!πιγα μια βολτα στο καρφουρ και ειδα νουα με 10,50....δεν ειανι ασχιμα!τι λεσ?

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Για να συμπληρώσω αυτά που γράφει ο φίλος pitsilistis κάνω copy/paste το παρακάτω:

O σωστός συνδυασμός τροφών επιβάλλει την αποφυγή υποθερμιδικής δίαιτας και τη λήψη μικρών και σταθερών γευμάτων, που περιέχουν εξισορροπημένη ποσότητα πρωτεϊνών, υδατανθράκων και λίπους. H τακτική αυτή αυξάνει τα επίπεδα της αυξητικής ορμόνης και της γλυκαγόνης, βοηθώντας την καύση του λίπους και την αύξηση της μυικής μάζας.
Tα συχνά και μικρά γεύματα έχουν επίσης ως αποτέλεσμα τη μείωση των επιπέδων ινσουλίνης και κορτιζόνης και την ελαχιστοποίηση των κινδύνων για καρδιαγγειακά νοσήματα, παχυσαρκία, αυξημένη χοληστερίνη, τριγλυκερίδια και υπέρταση.

Από εδώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom