Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Επισκέπτης
Για να συμπληρώσω αυτά που γράφει ο φίλος pitsilistis κάνω copy/paste το παρακάτω:

O σωστός συνδυασμός τροφών επιβάλλει την αποφυγή υποθερμιδικής δίαιτας και τη λήψη μικρών και σταθερών γευμάτων, που περιέχουν εξισορροπημένη ποσότητα πρωτεϊνών, υδατανθράκων και λίπους. H τακτική αυτή αυξάνει τα επίπεδα της αυξητικής ορμόνης και της γλυκαγόνης, βοηθώντας την καύση του λίπους και την αύξηση της μυικής μάζας.
Tα συχνά και μικρά γεύματα έχουν επίσης ως αποτέλεσμα τη μείωση των επιπέδων ινσουλίνης και κορτιζόνης και την ελαχιστοποίηση των κινδύνων για καρδιαγγειακά νοσήματα, παχυσαρκία, αυξημένη χοληστερίνη, τριγλυκερίδια και υπέρταση.

Από εδώ
σοστα...κρατοντασ ινσουλινι χαμιλα με αποτελεσμα ι γλικαγονι να βρισκετε ιψιλα πετιχενουμε καυσι λιπουσ!γιατι οποσ ειπαμε ι γλικαγονι ειναι ορμονι απελευθεροσισ ...τραβαι τα λιπαρα οξεα και τα μετατρεπι σε ενεργια...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.093
Πόντοι
22.785
σοστα...κρατοντασ ινσουλινι χαμιλα με αποτελεσμα ι γλικαγονι να βρισκετε ιψιλα πετιχενουμε καυσι λιπουσ!γιατι οποσ ειπαμε ι γλικαγονι ειναι ορμονι απελευθεροσισ ...τραβαι τα λιπαρα οξεα και τα μετατρεπι σε ενεργια...

Κερνάω ....... Ρωξάνη !!!!

Επισκέπτης
Κερνάω ....... Ρωξάνη !!!!
ειμαι φουλ γκαυλομενοσ παδρον μου!
θα τιν απαξιοσουμε μεχρι εσχατον διχοσ αυριο!
ι δινατεσ προπονεσ που τραβαο εχουν κανι το κρεατινο δαβλι μου να βρισκετε σε στισι καθ ολι τιν διαρκια τισ ιμερασ !!!
ειμαι ετιμοσ για βαλδαλισμο και απαξιοσι!

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
τελος απο μενα τα βαρη για ενα μεγαλο διαστημα
κριμα γιατι ειχα φτασει σε πολυ καλα επιπεδα :- :- :-

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Καθε φορα που τραβάω παχια πριν το γυμναστηριο ρε πουστη μου, τραυματιζομαι στους συνδεσμους  :headbang:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
δεν ξερω
αλλα σιγουρα επαιξε ρολο το κοκκινο κρεας
το χα γαμησει
σχεδον καθε μερα
ο γιατρος δεν σου ειπε απο τι προηλθε ?απο κρεας μπορεις να παθεις τπτ ?δεν εχω ακουσει κατι τετοιο ποτε

εστω το στομαχι εχει να κανει με την διατροφη γυμναστικη γτ δεν μπορεις να κανεις?

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
ο γιατρος δεν σου ειπε απο τι προηλθε ?απο κρεας μπορεις να παθεις τπτ ?δεν εχω ακουσει κατι τετοιο ποτε

εστω το στομαχι εχει να κανει με την διατροφη γυμναστικη γτ δεν μπορεις να κανεις?
μπορω να κανω αλλα δεν θα εχει νοημα πλεον...

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
μπορω να κανω αλλα δεν θα εχει νοημα πλεον...
δεν κανει να τρως αλλα πρωτεινουχα φαγητα?οχι κρεας ξερεις γιαουρτια κτλ να κανεις συντηρηση τουλαχιστον τυπε γτ θα σαπησεις γρηγορα αμα σταματησεις τελειως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom