Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Επισκέπτης
καλισπεριζο ολουσ τουσ πομποδεσ κτινοδεσ μιοδεσ αλλα και θιριοδεσ χτιστουσ!
επεστρεψα παλι στιν αρενα τισ σιδιρικισ ιδονισ ετιμοσ να απαξιοσο και να κανιβαλισο τα ατακτα σιδερα!
νιοθο πιο δινατοσ ,πιο αγριοσ απο ποτε. :fuck1:
καθε βδομαδα θα προσπαθο να βαζο επιπλεον 100-150 θερμιδεσ στο ιδι στανταρ προγραμα διατροφισ που εχο αρχισι.
μεχρι το καλοκερι θα εχο γινι μια τερατοδεσ μιοδεσ κτινοδεσ και πομποδεσ ινα!
θελο να με λετε απο δο και περα κιριο ινα.
ειμαι φουλ καυλομενοσ για ατελιοτεσ ορεσ σιδιρικισ ιδονισ!!!! :zfuck:

Προινο
1 σκουπ προτεινι ογκου(350θερμιδες)
Μεσα σε γαλα 250μλ (120 θερμιδες)
1 φετα μαυρο ψομι το οπιο φτιαχνο μονος στον αρτοκατασκευαστι μονο με αλευρι 100%ολικις αλεσεος(230 θερμιδες)
2 φετες τιρι(85 θερμιδες)
2 φετες γαλοπουλα(30θερμιδες)
Σινολο 815

Δεκατιανο
200 γραμαρια κοτατζ (205θερμιδες)
1 μπανανα (120 θερμιδες)
4 καλαμπογκοφρετες (130 θερμιδες)
10 αμιγδαλα (125 θερμιδες)
Σινολο 580

Μεσιμεριανο
200 γραμαρια κοτοπουλο φιλετο ι μοσχαρι (220 θερμιδες)
75 γραμαρια ριζι καστανο (260 θερμιδες)
1 κουταλια ελεολαδο (155 θερμιδες)
Σινολο 615

Απογευματινο
50 γραμαρια τονος (100 θερμιδες)
6 καλαμπογκοφρετες (200 θερμιδες)
4 ταμπλετες αμινοξεα
Σινολο 300

Μεταπροπονιτικο
1 σκουπ προτεινι ογκου(350θερμιδες) μεσα σε νερο
1 μπανανα (120 θερμιδες)
Σινολο 470

Βραδινο
50 γραμαρια φασολια μαυροματικα (180 θερμιδες)
4 ταμπλετεσαμινοξεα
Σινολο 435

3200 θερμιδες ολο το προγραμα.
πορνοδιατροφολογε εκτορ θελο να το κιταξισ προσεκτικα και να μου δοσισ τισ πορνοσιμβουλεσ του.
μονο τα αμινοξεα δε ξερο ποσεσ θερμινεσ δινουν γιατι εχο πεταξι το κουτι που εγραφε...αλλα και παλι δε δινουν πολεσ υερμινεσ...μιδαμινεσ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
καλισπεριζο ολουσ τουσ πομποδεσ κτινοδεσ μιοδεσ αλλα και θιριοδεσ χτιστουσ!
επεστρεψα παλι στιν αρενα τισ σιδιρικισ ιδονισ ετιμοσ να απαξιοσο και να κανιβαλισο τα ατακτα σιδερα!
νιοθο πιο δινατοσ ,πιο αγριοσ απο ποτε. :fuck1:
καθε βδομαδα θα προσπαθο να βαζο επιπλεον 100-150 θερμιδεσ στο ιδι στανταρ προγραμα διατροφισ που εχο αρχισι.
μεχρι το καλοκερι θα εχο γινι μια τερατοδεσ μιοδεσ κτινοδεσ και πομποδεσ ινα!
θελο να με λετε απο δο και περα κιριο ινα.
ειμαι φουλ καυλομενοσ για ατελιοτεσ ορεσ σιδιρικισ ιδονισ!!!! :zfuck:

Προινο
1 σκουπ προτεινι ογκου(350θερμιδες)
Μεσα σε γαλα 250μλ (120 θερμιδες)
1 φετα μαυρο ψομι το οπιο φτιαχνο μονος στον αρτοκατασκευαστι μονο με αλευρι 100%ολικις αλεσεος(230 θερμιδες)
2 φετες τιρι(85 θερμιδες)
2 φετες γαλοπουλα(30θερμιδες)
Σινολο 815

Δεκατιανο
200 γραμαρια κοτατζ (205θερμιδες)
1 μπανανα (120 θερμιδες)
4 καλαμπογκοφρετες (130 θερμιδες)
10 αμιγδαλα (125 θερμιδες)
Σινολο 580

Μεσιμεριανο
200 γραμαρια κοτοπουλο φιλετο ι μοσχαρι (220 θερμιδες)
75 γραμαρια ριζι καστανο (260 θερμιδες)
Σινολο 615

Απογευματινο
6 καλαμπογκοφρετες (200 θερμιδες)
4 ταμπλετες αμινοξεα
Σινολο 300

Μεταπροπονιτικο
1 σκουπ προτεινι ογκου(350θερμιδες) μεσα σε νερο
1 μπανανα (120 θερμιδες)
Σινολο 470

Βραδινο
50 γραμαρια φασολια μαυροματικα (180 θερμιδες)
4 ταμπλετεσαμινοξεα
Σινολο 435

3200 θερμιδες ολο το προγραμα.

οκ προχειρα

ιδιομορφο προγραμμα, δεν ξερω πως να στο αγγιξω  :grin: δεν εχεις καθολου πρασιναδα και λαχανικα. εχεις πολυ λιγο ρυζι/ζυμαρικο. μεταπροπονητικα εισαι φτωχος, χωσε υδατανθρακες υψηλου γλυκαιμικου δεικτη (ασπρο ρυζι/μακαρονια/πουρες κλπ)
στο πρωινο βαλε και 4-5 αυγα ασπραδια με 2 κροκους. η βρωμη/κορν φλεηκ υποθετω δε σαρεσει καθολου ε
υπολογιζε να παιρνεις 110 γρ συνολικη πρωτεινη (φαι +συμπληρωμα) καθε μερα

Επισκέπτης
οκ προχειρα

ιδιομορφο προγραμμα, δεν ξερω πως να στο αγγιξω  :grin: δεν εχεις καθολου πρασιναδα και λαχανικα. εχεις πολυ λιγο ρυζι/ζυμαρικο. μεταπροπονητικα εισαι φτωχος, χωσε υδατανθρακες υψηλου γλυκαιμικου δεικτη (ασπρο ρυζι/μακαρονια/πουρες κλπ)
στο πρωινο βαλε και 4-5 αυγα ασπραδια με 2 κροκους. η βρωμη/κορν φλεηκ υποθετω δε σαρεσει καθολου ε

ιδι ι προτεινι ογκου που περνο ειναι τιγκα στον ιδατανθρακα.να χοσο και αλο λεσ πορνε μου?
δεσ τι προτεινι που περνο κ πεσ μου
να βαλο και στο πριονο μαζι με τι προτεινι και αυγα κιολασ?θα πεθανοοοο απο το πολι φαι χιστι μου ,αμαννννννννν
και κορν φλεικσ?πο ποοοοο!!ρε θα σκασοοοοοο!θα κανο μπαμ!ποσ θα τα φαο ολα αυτα!ιδι ι προτεινι τα 100 γραμαρια δινουν 60 γραμαρια ιδατανθρακα

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Πιτσι με τετοια διατροφη θα κανεις και γαμω τις κουραδες.

Μη ξεχνας να τις στελνεις στον theodo και στον lakis33 για να γεμιζει τα στρουμφοκαπελα του.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
ιδι ι προτεινι ογκου που περνο ειναι τιγκα στον ιδατανθρακα.να χοσο και αλο λεσ πορνε μου?
να βαλο και στο πριονο μαζι με τι προτεινι και αυγα κιολασ?θα πεθανοοοο απο το πολι φαι χιστι μου ,αμαννννννννν

Χαιρετισμούς και από μένα.
Αν θες τη γνώμη μου μη πληρώνεις πανάκριβα τη ζαχαρίτσα στις πρωτείνες όγκου. Πάρε δεξτρόζη χωριστά από φαρμακείο.
Κατά τα άλλα η διατροφή σου για μένα έχει υπερβολική πρωτείνη και λίγο υδατάνθρακα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
και κορν φλεικσ?πο ποοοοο!!ρε θα σκασοοοοοο!θα κανο μπαμ!ποσ θα τα φαο ολα αυτα!ιδι ι προτεινι τα 100 γραμαρια δινουν 60 γραμαρια ιδατανθρακα

εχεις περιθωριο και στον υδατανθρακα και στις θερμιδες, εισαι χαμηλα στα 3.200 μην αγχωνεσαι.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.076
Πόντοι
1.686
οκ προχειρα

ιδιομορφο προγραμμα, δεν ξερω πως να στο αγγιξω  :grin: δεν εχεις καθολου πρασιναδα και λαχανικα. εχεις πολυ λιγο ρυζι/ζυμαρικο. μεταπροπονητικα εισαι φτωχος, χωσε υδατανθρακες υψηλου γλυκαιμικου δεικτη (ασπρο ρυζι/μακαρονια/πουρες κλπ)

Τα μακαρόνια έχουν χαμήλό γλυκαιμικό δείκτη !

Επισκέπτης
εχεις περιθωριο και στον υδατανθρακα και στις θερμιδες, εισαι χαμηλα στα 3.200 μην αγχωνεσαι.
πρεπει να αυξισο σιγα σιγα,σοστοσ
απλα πρεπει να βρο πορνοτεχνασματα για να αυξισο τισ θερμιδεσ γιατι δε μπορο και το πολι φαγιτο...
θα χοσο σε μερικα γευματα και λιγο μαυρο σιταρι να αυξισο θερμιδεσ....σιγα σιγα ομοσ ι αυξισι τον θερμιδον...

Επισκέπτης
Παιδιά μια ερώτηση σχετικά με ασπράδια το πρωί. Πρέπει να τα τρως ώμα? Σε ένα βρασμένο αυγό δηλαδή ποσό πρωτεϊνή παίρνεις?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Παιδιά μια ερώτηση σχετικά με ασπράδια το πρωί. Πρέπει να τα τρως ώμα? Σε ένα βρασμένο αυγό δηλαδή ποσό πρωτεϊνή παίρνεις?

τρωγε τα οπως νομιζεις οτι σου αρεσει να τα φας. ειτε ωμα (φρεσκα ομως ε) ειτε βραστα ειτε ριχτα σε ενα τηγανι ομελετα (χωρις λαδι).

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Μπορεις να τα φας και ως υποθετο,
οπως τα τρωει το Λιλακι μας... :bigdick: :bigdick: :bigdick:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
ελα πορνε μου!!!!δε τα ξερο εγο αυτα τα πραματα!
ειμαστε ετιμι ολοι οι χτιστι να γινουμε πιο θιριοδεσ πιο κτινοδεσ πιο πομποδεσ απο ποτε αλοτε???
που ειανι οι χτιστι?vagos the pimp,ektoras,cim,mitsos 69 ,bianko,aoratos και οι αλοι?ασ διλοσουν παρον!!!!

Χαιρετώ τα μπρατσόνια του φόρουμ και κυρίως τον αγαπητό φίλο, τον φόβο και τρόμο των σιδερικών, τη φίρμα των πιο σκληροπιρινικών σιδεράδικων της Αθήνας. Μόλις επέστρεψα σπίτι από την ήπια αερόβια άσκηση (περπάτημα γύρω στην μία ώρα και κάτι ψιλά) που περιλάμβανε μπουρδελότσαρκα στις περιοχές Μύλου και Βαρδάρη και γυρισμός σπίτι ποδαράτος. Δυστυχώς δεν είχα λεφτά για κατάθεση, συνεπώς δεν μπόρεσα να αυξήσω τους καρδιακούς μου παλμούς κάνοντας την αερόβια πιο έντονη..

Εδώ και μία βδομάδα έχω ρίξει θερμίδες διότι θέλω να σμηλεύσω λίγο τους μυώνες μου.. Καλός ο όγκος αλλά πρέπει να διατηρούμε και ένα αξιοπρεπές ποσοστό λίπους αν θέλουμε να μαστε πομπώδεσ.
Πίτσι δυνατή η διατροφή σου. Πιστεύω πως με όπλο αυτήν τη διατροφή, συστηματική προπόνηση στο δημοτικό γυμναστήριο όπου ταυτόχρονα θα παραδίδεις και μάθημα προκαλώντας δέος στα τσικό που συχνάζουν εκεί και με σύμμαχο τα πορνώδη συμπληρώματα που θα προμηθευτείς, δεν θα αργήσεις να βρεις ξανά τον παλιό φουσκωτό σου εαυτό!

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
Pitsi (και γενικότερα) μην αγχώνεστε τόσο πολύ με το θέμα κιλά, θερμίδες,γεύματα κλπ. Γυμναζόμαστε για να διώξουμε το άγχος όχι για να έχουμε περισσότερο. Ούτε χρειάζεται να καταπιεζόμαστε για να τρώμε άπειρες κενές θερμίδες από ζάχαρες που έχουν μέσα οι πρωτείνες όγκου οι λεγόμενες, ούτε 15 γεύματα τη μέρα χρειάζονται.
Αυτό που χρειάζεται είναι μια καλή ποσότητα πρωτ. τις ώρες γύρω απ'την προπόνηση,υδατάνθρακας μετά την προπό. και όποιος θέλει θερμίδες πολλές καλύτερα να είναι από καλά λιπαρά που τα χρειαζόμαστε κιόλας για τις ορμόνες μας παρά κατώτερες ποιοτικά θερμίδες από απλούς υδατ.κ σκόνες.
Αυτά χωρίς καμιά διάθεση να συμβουλεύσω ή να το παίξω γνώστης, ο καθένας κάνει ό,τι θεωρεί καλύτερο και ό,τι δουλεύει γι αυτόν.

Επισκέπτης
Χαιρετώ τα μπρατσόνια του φόρουμ και κυρίως τον αγαπητό φίλο, τον φόβο και τρόμο των σιδερικών, τη φίρμα των πιο σκληροπιρινικών σιδεράδικων της Αθήνας. Μόλις επέστρεψα σπίτι από την ήπια αερόβια άσκηση (περπάτημα γύρω στην μία ώρα και κάτι ψιλά) που περιλάμβανε μπουρδελότσαρκα στις περιοχές Μύλου και Βαρδάρη και γυρισμός σπίτι ποδαράτος. Δυστυχώς δεν είχα λεφτά για κατάθεση, συνεπώς δεν μπόρεσα να αυξήσω τους καρδιακούς μου παλμούς κάνοντας την αερόβια πιο έντονη..

Εδώ και μία βδομάδα έχω ρίξει θερμίδες διότι θέλω να σμηλεύσω λίγο τους μυώνες μου.. Καλός ο όγκος αλλά πρέπει να διατηρούμε και ένα αξιοπρεπές ποσοστό λίπους αν θέλουμε να μαστε πομπώδεσ.
Πίτσι δυνατή η διατροφή σου. Πιστεύω πως με όπλο αυτήν τη διατροφή, συστηματική προπόνηση στο δημοτικό γυμναστήριο όπου ταυτόχρονα θα παραδίδεις και μάθημα προκαλώντας δέος στα τσικό που συχνάζουν εκεί και με σύμμαχο τα πορνώδη συμπληρώματα που θα προμηθευτείς, δεν θα αργήσεις να βρεις ξανά τον παλιό φουσκωτό σου εαυτό!
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!!!!!!!!!!!!!!
σε χερετο μεγαλε πορνεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!
πλεον ειμαι ο φοβοσ τον ατακτον γιτονον...εχο στισι το δικο μου τσαρδι(σιδεραδικο) στο γκαραζ και απαξιονο ανενοχτιτοσ μαζι με ενα σιναγονιστι μπουρδελιαρι.διχοσ παρεα δε τι παλευα.διοτι δεν μπορισ να ανεβασισ και κιλα χορισ βοιθια...μου αρεσει να κανιβαλισο τα δινατα βαρακια που μου πουλισε ο ατιλασ τα οπια δεν ιπαρχουν δε κανεναν σινιθισμενο γιμναστιριο.πολι σκλιροπιρινικι χιροποιητη κατασκευι μονο για σκλιροπιρινικουσ χτιστουσ που ξερουν τι θελουν!!!!

τεσπα!σιμασια εχι οτι επεστρεψα στο ρινγκ πιο δινατοσ πιο βαλδαλοσ απο ποτε.ειμαι ετιμοσ να κουμποσο πολι πραμα και να φτασο τισ 4000 θερμιδεσ και παραπανο.μονο ετσι θα γινουμε πλεονν θιριοδεσ και ογκοδεσ χτιστι!
ΑΠΟΓΙΟΝΟΜΑΣΤΕ!!!!

Επισκέπτης
Pitsi (και γενικότερα) μην αγχώνεστε τόσο πολύ με το θέμα κιλά, θερμίδες,γεύματα κλπ. Γυμναζόμαστε για να διώξουμε το άγχος όχι για να έχουμε περισσότερο. Ούτε χρειάζεται να καταπιεζόμαστε για να τρώμε άπειρες κενές θερμίδες από ζάχαρες που έχουν μέσα οι πρωτείνες όγκου οι λεγόμενες, ούτε 15 γεύματα τη μέρα χρειάζονται.
Αυτό που χρειάζεται είναι μια καλή ποσότητα πρωτ. τις ώρες γύρω απ'την προπόνηση,υδατάνθρακας μετά την προπό. και όποιος θέλει θερμίδες πολλές καλύτερα να είναι από καλά λιπαρά που τα χρειαζόμαστε κιόλας για τις ορμόνες μας παρά κατώτερες ποιοτικά θερμίδες από απλούς υδατ.κ σκόνες.
Αυτά χωρίς καμιά διάθεση να συμβουλεύσω ή να το παίξω γνώστης, ο καθένας κάνει ό,τι θεωρεί καλύτερο και ό,τι δουλεύει γι αυτόν.
μιλασ πολι σοστα μεγαλε χτιστε!!!!!respect!!!θελουμε πολλεσ θερμιδεσ απο καλο φαι.....
βεβεα εγο ειμαι γενικα κατα τισ προτεινισ ογκου ....ειανι πολι βρομιαρεσ με πολι ζαχαρι...αλλα για λιγο κερο τιν  χριαζομε απαρετιτοσ....εχο χασι πολλα κιλα....τουλαχιστον μεχρι το καλοκερι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom