Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
πια πλαζ?βαριεμε να πιγενο σε πλαζ,αυτα ειναι για τουσ πιρφορουσ!
εμισ που ειμαστε μαχιμι χτιστι κατεβουμε μονο στι πιατσα..και πρεπει να ειμαστε πιο θιριοδεσ πιο κτινοδεσ πιο πομποδεσ αλλα και πιο μιοδεσ απο ποτε αλοτε!!!!
[size=20pt]Θα τα γαμησουμε ολα και παντου.[/size]
Ο Δημητρακης μας τονωσε το ηθικο...

υψος ,κιλα και ποσοστο ανεφερε να δουμε τι κανεις :sunglasses:
Δε μπορω να πω.
Ειμαι στον ογκο τωρα. Τελος.

Επισκέπτης
που χαθηκες ρε μορφη εσυ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ιμε εδο χτιστε μου και παλι για απαξιοσι ατακτον σιδερον.
ειχα σταματισι για κανα μινα λογο δουλιασ αλλα ξαναρχιζουμε δινατα με περισοτερεσ θερμιδεσ αυτι τι φορα!
μεχρι το καλοκερι οι πορνομιονεσ μασ θα εινια αρκετα σιμπαγισ!

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
32
Πόντοι
66
ελα πορνε μου!!!!δε τα ξερο εγο αυτα τα πραματα!
ειμαστε ετιμι ολοι οι χτιστι να γινουμε πιο θιριοδεσ πιο κτινοδεσ πιο πομποδεσ απο ποτε αλοτε???
που ειανι οι χτιστι?vagos the pimp,ektoras,cim,mitsos 69 ,bianko,aoratos και οι αλοι?ασ διλοσουν παρον!!!!

Παρον  ;)

Επισκέπτης
Παρών ! ΜΕΓΑ ΧΥΣΤΗ ΤΩΝ ΧΤΙΣΤΩΝ ! (κάνει και ρίμα).

Full όγκο η διατροφή σου βλέπω. Πόσα κιλά είσαι ;
διστιχοσ εχο χασι αρκετα κιλα...αλλα σπιστευο οτι θα επανελθο γριγορα.δεν εχο ζιγιστι γιατι με πιανι πορνοκαταθλιψι.
θα γραψο ιψοσ και κιλα οταν ζιγιστο!
το θεμα ειναι να αυξισουμε τισ θερμιδεσ μεχρι εσχατον!!!!! :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
16
Πόντοι
6
....γαμαουααααα φτιαξτε με αγορια να τα φαω τα σιδερα :rockon:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
ελα πορνε μου!!!!δε τα ξερο εγο αυτα τα πραματα!
ειμαστε ετιμι ολοι οι χτιστι να γινουμε πιο θιριοδεσ πιο κτινοδεσ πιο πομποδεσ απο ποτε αλοτε???
που ειανι οι χτιστι?vagos the pimp,ektoras,cim,mitsos 69 ,bianko,aoratos και οι αλοι?ασ διλοσουν παρον!!!!

Έλα πίτσι , παρών.  :grin:

Που χάθηκες;  :think: Χτίζεις πορνομούσκουλα;  :dancing:

Πάμε δυναμικά, ως άλλοτε!  :rockon:

Επισκέπτης
Έλα πίτσι , παρών.  :grin:

Που χάθηκες;  :think: Χτίζεις πορνομούσκουλα;   :dancing:

Πάμε δυναμικά, ως άλλοτε!  :rockon:
ελα πορνε μου!!!!εδο ειμαι επεστρεψα  στιν αρενα τισ σιριδικισ ιδονισ.ειχα σταματισι για λιγο γιατι ειχα ξενεροσι...δεν ειχα παρεα να κανο...παντα εκανα με παρεα.βρικα ενα σιναγονιστι μπουρδελιαρι ομοσ που μενι διπλα μου κ κουμπνουμε παρεα...

εχο ανεβασι πορνοθερμιδεσ μεχρι εσχατον γιατι ειχα αδινατισι...
σε ενα μινα θα ιμε μια πομποδεσ ινα!!!
νιοθο πιο κανιβαλοσ απο ποτε αλοτε!ειμαι ετιμοσ να τιμορισο τα ατακτα σιδερα!

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
ελα πορνε μου!!!!εδο ειμαι επεστρεψα  στιν αρενα τισ σιριδικισ ιδονισ.ειχα σταματισι για λιγο γιατι ειχα ξενεροσι...δεν ειχα παρεα να κανο...παντα εκανα με παρεα.βρικα ενα σιναγονιστι μπουρδελιαρι ομοσ που μενι διπλα μου κ κουμπνουμε παρεα...

εχο ανεβασι πορνοθερμιδεσ μεχρι εσχατον γιατι ειχα αδινατισι...
σε ενα μινα θα ιμε μια πομποδεσ ινα!!!
νιοθο πιο κανιβαλοσ απο ποτε αλοτε!ειμαι ετιμοσ να τιμορισο τα ατακτα σιδερα!

Mπράβο ρε πίτσι.  :grin:  Έλα πάμε δυναμικά!  :rockon:

Εγώ να σου πω την αλήθεια το είχα παρατήσει το τελευταίο διάστημα, κάπου με έχει επηρεάσει όλη αυτή η κατάσταση που ζούμε.  :( Και από την παρέα μου να φανταστείς είμαι από τους πιο ψύχραιμους και αισιόδοξους.  :P

Μαλακία είναι όμως τώρα που το σκέφτομαι  :think: γιατί η γυμναστική είναι τρόπος ζωής, υγεία σωματική και ψυχική. Το να καθόμαστε μέσα και να κοιτάμε συνέχεια πότε θα έρθει το επόμενο  :fuck2: από το PSI, Μνημόνιο Ι, ΙΙ , ΙΙΙ ..... n είναι μια μαλακία και μισή.  :jerking: Ε δε πα να  :zfuck:.

Απαξίωσε λοιπόν πίτσι ότι όργανο βρεθεί μπροστά σου!!!!! :dancing:  Άλλαξε τους τα φώτα!  :knockinb:

Γράφε και τπτ από αυτά τα πορωτικά που γράφεις να μας ανεβάζεις και εμάς  :headbang2: ..... γιατί πλησιάζει και καλοκαιράκι.  :helpplea:  

Έλα το καλοκαίρι να είμαστε κομπλέ!!!!!  :cool2:

Επισκέπτης
ι αλιθια ειναι οτι κ μενα με ειχε επιρεοσι ι πορνομπουρδελοκαταστασι τισ καριολασ πιρφοροχορασ μασ....δεν ειχα κ παρεα και ειχα ψιλοσταματισι.
αλλα το ξανασκευτικα οτι ο γαμιολισ απαξιομενοσ και θλιβεροσ γιοργακισ δε μπορι να μου στερισι τα πομποδεσ και μιοδεσ πορνομουσκουλα μου.θα γινουμε ινεσ ειτε το θελι ο καριολισ ειτε οχι!
πλεον ο δρομοσ τισ ινασ ειναι μονοδρομοσ!!!!

απαξιονο βαρβαρα και προκλιτικα τα πομποδεσ βαρακια και οργανα στο μινι τζιμ που εχο στισι στο γκαραζ μου με τουσ γιτονεσ να αναροτιουντε σινεχοσ αν βιαζετε καπιοσ κολοσ απο καπια σαπισμενι ελεινιδα ι καπιοσ κολοσ απο καπιον πορνοπαπου.

κανουν λαθοσ ομο σ γιατι οι φονεσ εινια δικεσ μου και καθε μερα θα γινοντε ολο και βαρβαρεσ και προκλιτικεσ ειδικα οταν κουμποσο τιν αλκαλικι κρεατινι απο τα ραφια του ατιλα.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
καλισπεριζο ολουσ τουσ πομποδεσ κτινοδεσ μιοδεσ αλλα και θιριοδεσ χτιστουσ!
επεστρεψα παλι στιν αρενα τισ σιδιρικισ ιδονισ ετιμοσ να απαξιοσο και να κανιβαλισο τα ατακτα σιδερα!
νιοθο πιο δινατοσ ,πιο αγριοσ απο ποτε. :fuck1:
καθε βδομαδα θα προσπαθο να βαζο επιπλεον 100-150 θερμιδεσ στο ιδι στανταρ προγραμα διατροφισ που εχο αρχισι.
μεχρι το καλοκερι θα εχο γινι μια τερατοδεσ μιοδεσ κτινοδεσ και πομποδεσ ινα!
θελο να με λετε απο δο και περα κιριο ινα.
ειμαι φουλ καυλομενοσ για ατελιοτεσ ορεσ σιδιρικισ ιδονισ!!!! :zfuck:

Πίτσι for ever!  :rockon:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
ι αλιθια ειναι οτι κ μενα με ειχε επιρεοσι ι πορνομπουρδελοκαταστασι τισ καριολασ πιρφοροχορασ μασ....δεν ειχα κ παρεα και ειχα ψιλοσταματισι.
αλλα το ξανασκευτικα οτι ο γαμιολισ απαξιομενοσ και θλιβεροσ γιοργακισ δε μπορι να μου στερισι τα πομποδεσ και μιοδεσ πορνομουσκουλα μου.θα γινουμε ινεσ ειτε το θελι ο καριολισ ειτε οχι!

απαξιονο βαρβαρα και προκλιτικα τα πομποδεσ βαρακια και οργανα στο μινι τζιμ που εχο στισι στο γκαραζ μου με τουσ γιτονεσ να αναροτιουντε σινεχοσ αν βιαζετε καπιοσ κολοσ απο καπια σαπισμενι ελεινιδα ι καπιοσ κολοσ απο καπιον πορνοπαπου.

κανουν λαθοσ ομο σ γιατι οι φονεσ εινια δικεσ μου και καθε μερα θα γινοντε ολο και βαρβαρεσ και προκλιτικεσ ειδικα οταν κουμποσο τιν αλκαλικι κρεατινι απο τα ραφια του ατιλα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:μορφη :2funny:λεμε

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

:thumbsup:

Ακριβώς όπως τα γράφεις ναι .....

:headbang2:

:2funny:

:grin:

Lead the way pitsi!  :rockon:

Επισκέπτης
ιμε ετιμοσ καυλαντισμενοσ να κουμποσο μεχρι εσχατον οτι ατακτο προτεινακι ογκου κικλοφορι στι πιατσα.ειμαι αγρια καυλαντισμενοσ και αποζιταο τουσ χαμενουσ πορνομιονεσ μου.
σαν λισασμενοσ πινασμενοσ σκιλοσ μασουλαο το μοσχαρι αποζιτοντασ μεγατονουσ απο πορνοδεσ προτεινι που θα μου χαρισι του επικουσ πομποδεσ πορνομιονεσ.
ειμαι ετιμοσ να σουλατσαρο στι πιατσα τισ σιδιρικισ ιδονισ τραμπουκιζοντασ ολα τα σιδερα και μαζι τα πατοματα.ακολουθιστε με!
ινε μονο ι αρχι!

ιμε ετιμοσ να παραγγιλο 40 κιλουσ αλτιρεσ γαι πιεσισ στιθουσ σε επικλινισ.
θελο να με ακουτε ολοι και να μου δινετε πορνοριθμο στισ κραυγεσ απο τισ μαχεσ με τα σιδερα :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

πορωση. πουτανα ολα  :rockon:

Επισκέπτης
μολσι πετακτικα φαρμακιο και ζιγιστικα.
απο 65 κιλα  που ιμουν ειμαι στα 60 τορα.με ιψοσ 1,65
δεν πτοουμε.γιοργακι θα κατσισ πανο στι βαλανο μου να σου ξεσκισο τιν βαλβιδα δροσερο αγορι.
σιντομα ι ιπερθερμιδικι μυ διετα και ι αλκαλικι κρεατινι του ατιλα θα με απογιοσουν!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom