Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Επισκέπτης

12 με 15 για την ακριβεια.και διατηρεις την μαζα σου οταν κανεις διαιτα με αυτο το σεταρισμα.θα ρικσω μια ματια μετα οταν γυρισω αυτο μου το χουν πει δυο τρεις αγωνιστικοι και ενας που σπουδαζε εκγυμναση πως σκατα λεγετε για αθλητες κτλ στην αμερικη σε κολεγιο και κανανε σεμιναρια πολλα για το bodybuilding και τη μυικη ενδυναμωση.δεν το χω διαβασει σε πηγη οποτε αν δεν στο βρω μπορεις να μου το ακυρωσεις το δεχομαι.καντο και θα με θυμηθεις.hgh βγαζεις ετσι και αλλοιως με την προπονηση αλλα σε αυτο το ευρος την μεγιστοποιεις.εγω δεν μπηκα εδω μεσα για να βρισω κανεναν προσεχω πολυ καλα το τι γραφω αλλα οταν με το καλημερα και χωρις λογο μου αρχιζετε τις μαλακιες ε θα αντιδρασω τι θελετε να κανω.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
με πολλα κιλα και 6-8 επαναληψεις?

η με μεσαια κιλα μεχρι 16 επαναληψεις?  :birdman:

να σημειωσω οτι με το δευτερο στυλ εχω βαλει περισσοτερο ογκο, παρα με το πρωτο..

και μην ακουτε της βλακειες οτι πανω απο 12 επαναληψεις ειναι για γράμμωση, για καντε και θα δειτε..  ;)

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
Γιατί πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό ρε 'σεις, άμα μειώσεις τον όγκο της προπόνησης γιατί να καείς;
Δηλαδή τα push pull legs και τα upper lower split που κάνεις όλες τις μυικές από δύο φορές τη βδομάδα (που οι περισσότερο στο εξωτερικό έτσι κάνουν πλέον split), γιατί δεν καίγονται;
και βάλε ! από 3-4 έως και 6-7

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645
12 με 15 για την ακριβεια.και διατηρεις την μαζα σου οταν κανεις διαιτα με αυτο το σεταρισμα.θα ρικσω μια ματια μετα οταν γυρισω αυτο μου το χουν πει δυο τρεις αγωνιστικοι και ενας που σπουδαζε εκγυμναση πως σκατα λεγετε για αθλητες κτλ στην αμερικη σε κολεγιο και κανανε σεμιναρια πολλα για το bodybuilding και τη μυικη ενδυναμωση.δεν το χω διαβασει σε πηγη οποτε αν δεν στο βρω μπορεις να μου το ακυρωσεις το δεχομαι.καντο και θα με θυμηθεις.hgh βγαζεις ετσι και αλλοιως με την προπονηση αλλα σε αυτο το ευρος την μεγιστοποιεις.εγω δεν μπηκα εδω μεσα για να βρισω κανεναν προσεχω πολυ καλα το τι γραφω αλλα οταν με το καλημερα και χωρις λογο μου αρχιζετε τις μαλακιες ε θα αντιδρασω τι θελετε να κανω.

Δεν είναι με το καλημέρα, ξέρω κι απ' το άλλο φόρουμ τι !#$%!@^$* είσαι!

Την κουρτίνα 3, που λέει ότι ο σταμάτης είναι για τον πούτσο :birdman:
Αφού βλέπεις ότι με αυτό το μοτίβο βάζεις περισσότερο όγκο συνέχισε έτσι, αν και δε το βλέπω να συνεχίζεις να βάζεις για πολύ ακόμα, είναι πολύ χαμηλή ένταση, κάποια στιγμή πιστεύω ότι από μόνος σου θα καταλάβεις ότι πρέπει να κατεβάσεις επαναλήψεις

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16

να σημειωσω οτι με το δευτερο στυλ εχω βαλει περισσοτερο ογκο, παρα με το πρωτο..

και μην ακουτε της βλακειες οτι πανω απο 12 επαναληψεις ειναι για γράμμωση, για καντε και θα δειτε..  ;)

Ξέρω ότι υπάρχει διατροφή γράμμωσης και όγκου, τώρα μάθαμε ότι υπάρχει και προπόνηση γράμμωσης και όγκου. Καλό.

ManEvent

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Καλησπέρα,
Ψάχνω γυμναστήριο της προκοπής στο κέντρο της Αθήνας.
Έχει κανείς καμιά πληροφορία;

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
λοιπον γαμω το μουνι που σε εσπερνε παλιοκαραγκιοζη.ελα να το πεις μπροστα μου αλλοιως βαλε φουστα μπλουζα και κατεβα στη συγγρου με τα φιλαρακια σου.ολες οι πουσταρες εδω μεσα ειναι μαζεμενες.γαμω το χριστο σας και την παναγια σας τσογλανια.
Μετα απο το ban που θα φας εδω, που θα σε βρουμε;
Να μη χασουμε τετοια μορφη.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645
λοιπον γαμω το μουνι που σε εσπερνε παλιοκαραγκιοζη.ελα να το πεις μπροστα μου αλλοιως βαλε φουστα μπλουζα και κατεβα στη συγγρου με τα φιλαρακια σου.ολες οι πουσταρες εδω μεσα ειναι μαζεμενες.γαμω το χριστο σας και την παναγια σας τσογλανια.

Να σου πω ρε 'συ, έναν sinerman τι τον έχεις;

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αν δεν αναπτυξετε βαση(αρα δυναμη,χαμηλες επαναληψεις 3-6)μετα ογκος γιοκ.Τα..κοπλα που εχουν τα περιοδικα με 20-30 επαναληψεις δεν ειναι πραγματικοτητα καια νταποκρινοντε στο σωμα του αρχαριου μονο.Deal with it.

Οσοι εχουν ασχοληθε με γυμναστηριο και σοβαρες ασκησεις και οχι μηχανηματα που κανουν οι γυναικες,εχουν και το αναλογο σωμα και την γνωση και ξερουν οτι ισχυει.

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
για να τελειωνουμε στο bodybuilding και οχι powerlifting εχουμε τρεις η μαλλον τεσσερις διαφορετικους στοχους.λιγες επαναληψεις=σκληροι μυς δυνατοι που δεν χανονται ευκολα.μετα παμε μυικη υπερτροφια.το ιδανικο.συνδιασμος δυναμης ογκου.μετα παμε για προσδιορισμο να βοηθησουμε το κορμι να διαχωρισει τους μυς στην γραμμωση αυτα.τελος με καμια 15 αρια χτυπας εκριση αυκσητικης.σε συνδιασμο με το τι τρωτε τι παιρνετε και ποσο κοιμαστε ετσι.εμενα δεν με νοιαζουνε αυτα γιατι δεν ειμαι φυσικος αλλα να γνωριζετε οτι στις χαμηλες επαναληψεις εχουμε εκριση τεστοστερονης.αυτα και δεν γραφω τιποτα αλλο εδω γιαυτα τα θεματα.καντε οτι νομιζετε.
Τρεις τον γιουτσο καλιγανε.Αμε δεν εισαι φυσικςο μην μιλας.Γιατι οτι πατατα και νακανεις το αναβολικο θα σου καλυψει το λαθος και με το παραπανω ,και ουτε οι λογικη σου περναει σε φυσικη προπονηση.Αντε,ουρακοταγκε.

ΥΓ:Διαβασα πριν για 2 φορες την καθε μυικη ομαδα κτλ.Ισχυει επιστημονικα οτι μεχρι και 5 φορες την εβδομαδα την ΙΔΙΑ μυικη ομαδα,αν ξεριες πω ςνα το κανεις εχει ςμυικο κερδος.εχω κανω full body 3x times per week.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16

Ερώτηση: πώς θα γίνει να παντρευτώ αν όχι αυτή, μία αντίστοιχη;  :boobies: :cum:

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
ΥΓ:Διαβασα πριν για 2 φορες την καθε μυικη ομαδα κτλ.Ισχυει επιστημονικα οτι μεχρι και 5 φορες την εβδομαδα την ΙΔΙΑ μυικη ομαδα,αν ξεριες πω ςνα το κανεις εχει ςμυικο κερδος.εχω κανω full body 3x times per week.
για δώσε λεπτομέρειες αν θες, τνχ!

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
125
Πόντοι
6
με αυτην την αμαντα να κανει γλουτιαιους,μας αναστατωσες πρωινιατικα..

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
μανολιτο γραφεις και στο bodybuilders.gr? :rolleyes: :huh:

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Ψαχνω στο νετ  για ένα προγραμμα που θα  περιλαμβανει  ολους τους κοιλιακους και όχι να επαναλαμβανει τους ιδιους, τον αριθμο των επαναληψεων και τη συχνοτητα αυτων αλλα  επικρατει ένας χαμος αποψεων. Κατι μαζεμένο  δηλαδη για σιγουρα αποτελεσματα.
Υπαρχει κατι καλο να προτεινει καποιος?

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Ποιός είναι ο στόχος σου ; τι εννοείς σίγουρα αποτελέσματα ;

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Ποιός είναι ο στόχος σου ; τι εννοείς σίγουρα αποτελέσματα ;
Να υπαρξει απότελεσμα  εφοσον κανω αυτές που πρεπει να κανω χωρις υπερβολες(πολλες ασκησεις για το ιδιο σημειο π.χ κατω κοιλιακοι)τις απαραιτητες επαναληψεις και ποσες φορες την εβδομαδα να τις κανω.. κατι μαζεμενο αλλα και δραστικό εάν υπαρχει να φυγει το μαξιλαρακι  :cheesy:

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Παντως οι κοιλιακοι γινονται στην κουζινα! ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom