Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

manolitos

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2012
Like
1
Πόντοι
1
δεν θα παχυνεις αλλα δεν προωθεις και την μυικη αναπτυξη που υποτιθετε ειναι ο στοχος σου.

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
δεν θα παχυνεις αλλα δεν προωθεις και την μυικη αναπτυξη που υποτιθετε ειναι ο στοχος σου.

Εξαρτάται πόσα γλυκά θα φάς ρε manolito. Δεν νομίζω 1 μελομακάρονο να σου κάνει ζημιά...

manolitos

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2012
Like
1
Πόντοι
1
α οχι οκ αλλου το παω εγω αλλα δεν πειραζει.

cookie

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά!
Είναι η πρώτη φορά που γράφω αλλά παρακολουθώ την σελίδα αρκετό καιρό.
Θα ήθελα αν μπορείτε να μου εξηγήσετε ποιες ασκήσεις και όργανα θα πρέπει να κάνω στο γυμναστήριο και τι είδους φαγητά να τρώω έτσι ώστε να μπορώ να λέω ότι είμαι σε καλή φυσική κατάσταση.
Είμαι 25 χρονών,κάνω δουλειά γραφείου πηγαίνω αναγκαστικά στη δουλειά με το αμάξι..επίσης καπνίζω αρκετά και δεν προσέχω ιδιαίτερα τι τρώω..
Μπορούμε να πούμε ότι είμαι ένα ρεμάλι!

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96
Όσον αφορά το θέμα της διατροφής εμένα μου έχει δουλέψει το παρακάτω :

Προσπαθώ να πιάνω πάντα την ημερήσια ποσότητα πρωτείνης μου ενώ σε κάθε γεύμα -περίπου- βάζω και μια κάψουλα ω3.

Η προτεινόμενη ημερήσια ποσότητα ω3 είναι στα 2,2γρ. Όποτε το σπάω αναλόγως.

Απο υδατάνθρακα τρώω λίγο και αυτός θα είναι είτε καστανό ρύζι είτε συγκεκριμένο μαύρο ψωμι ολικής άλεσης είτε quacker το πρωί.

Κοκα-κόλες, συσκευασμένους χυμούς και άλλες τέτοιες μαλακίς δεν τις βλέπω κάν. Τα 2λίτρα νερό την ημέρα τα έχω στάνταρ.

Ακολουθώντας το παραπάνω χωρίς να κάνω αερόβιο και κάνωντας κοιλιακούς 1-2 φορές την εβδομάδα στα 86 κιλά που είμαι τώρα βλέπω κοιλιακούς και δεν το πιστεύω.

Φαε καρυδια για ω3 ρε καυλιαρη! Για τις κοκα κολες εισαι ωραιος! Ειναι μεγαλη μαλακια τα αναψυκτικα! Θερμιδες αχρηστες χωρις λογο! Ασε που τα περισσοτερα δε μ αρεσουνε κιολας!

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
32
Πόντοι
66
Ω3 εχει και ο λιναροσπορος εγω τον βαζω στη σαλατα μου.πιο παλια ειχα παρει ομως και συμπληρωμα ω3.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96
Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά!
Είναι η πρώτη φορά που γράφω αλλά παρακολουθώ την σελίδα αρκετό καιρό.
Θα ήθελα αν μπορείτε να μου εξηγήσετε ποιες ασκήσεις και όργανα θα πρέπει να κάνω στο γυμναστήριο και τι είδους φαγητά να τρώω έτσι ώστε να μπορώ να λέω ότι είμαι σε καλή φυσική κατάσταση.
Είμαι 25 χρονών,κάνω δουλειά γραφείου πηγαίνω αναγκαστικά στη δουλειά με το αμάξι..επίσης καπνίζω αρκετά και δεν προσέχω ιδιαίτερα τι τρώω..
Μπορούμε να πούμε ότι είμαι ένα ρεμάλι!

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Θα σου βγαλει ενα προγραμμα ο γυμναστης ρε καυλιαρη και θα εχει τα παντα μεσα! Αν εισαι χοντρουλης να κανεις και διαδρομο!
Το καπνισμα καλο ειναι να το κοψεις για λογους υγειας αλλα για να γινεις πορνωδες κτηνος οπως ολοι εμεις οι καυλιαρηδες η διατροφη ειναι σημαντικοτερη!
Αφου εισαι ρεμαλι ξεκινα να κανεις περισσοτερα μικρα γευματα και κοψε για αρχη τις μαλακιες απο τη διατροφη σου δηλαδη σοκολατες πατατακια παγωτα σουβλακια πιτσες τηγανιτα κλπ
Αυτα για αρχη!
Καλο τουμπανιασμα!  :rockon:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
γάγγλιο κύριοι στον καρπό και στον άλλον παλιότερα(το οποίο έχει υποχωρήσει και έχει μείνει μια μικρή υποψία αυτού).

μπαίνω σε φουλ πρόγραμμα προσεχώς, επειδή έχω αρχίσει μετά την 1 έτους απουσία να χαλάω σε αρθρώσεις αλλά και σε όγκο.

καλό '12 και καλές προπονήσεις όσο τα γαμναστήρια είναι άδεια από τους ευκαιριακούς σφήχτηδες 1-μήνα-πριν-το-καλοκαίρι

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
γάγγλιο κύριοι στον καρπό και στον άλλον παλιότερα(το οποίο έχει υποχωρήσει και έχει μείνει μια μικρή υποψία αυτού).

μπαίνω σε φουλ πρόγραμμα προσεχώς, επειδή έχω αρχίσει μετά την 1 έτους απουσία να χαλάω σε αρθρώσεις αλλά και σε όγκο.

καλό '12 και καλές προπονήσεις όσο τα γαμναστήρια είναι άδεια από τους ευκαιριακούς σφήχτηδες 1-μήνα-πριν-το-καλοκαίρι
Ησουν ατυχος που το εβγαλες στον καρπο.
Στο κωλοδαχτυλο που μου βγηκε δεν μου προκαλεσε καμια ενοχληση, και εξαφανιστηκε μονο του μετα απο δυο μηνες.

Ευτυχισμενος ο Νεος Πασχας :grin:.

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
32
Πόντοι
66
Γιατί οι μύες «φουσκώνουν»

Μια νέα επιστημονική έρευνα, από Ελληνίδα ερευνήτρια στη Γαλλία, έρχεται να ρίξει φως στο βιολογικό μηχανισμό που επιτρέπει στους μύες να φουσκώνουν.
Οι ερευνητές, με επικεφαλής την Αθανασία Σωτηροπούλου του ιατρικού ερευνητικού ινστιτούτου INSERM και του Εθνικού Κέντρου Επιστημονικών Ερευνών (CNRS) της Γαλλίας, καθώς και του πανεπιστημίου «Ντεκάρτ» του Παρισιού, που παρουσίασαν τη σχετική μελέτη στο βιολογικό περιοδικό για θέματα κυτταρικού μεταβολισμού «Cell Metabolism», μελέτησαν τον τρόπο που τα μυϊκά κύτταρα «μεταφράζουν» σε έξτρα όγκο την άρση βαρών και τις άλλες ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης.

Το μυστικό, πρωτίστως βρίσκεται σε ένα χημικό παράγοντα που παράγεται από τα κύτταρα των μυών κατά τη διάρκεια της άσκησης και ο οποίος στέλνει σήματα στα μυϊκά κύτταρα να πολλαπλασιαστούν, ώστε να είναι σε θέση να σηκώσουν το πρόσθετο βάρος και να καταβάλουν την αναγκαία έξτρα δύναμη. Η συγκεκριμένη ουσία (SrF) «πυροδοτεί» τα βλαστικά μυϊκά κύτταρα, που βρίσκονται σε ύπνωση και είναι σε θέση να μετατραπούν σε εξειδικευμένα μυϊκά κύτταρα, με τελικό αποτέλεσμα να παράγονται περισσότερες μυϊκές ίνες και έτσι οι μύες να «φουσκώνουν» και να δυναμώνουν.

Όπως είπε η κ. Σωτηροπούλου, «το σήμα από τη μυϊκή ίνα ελέγχει τη συμπεριφορά των βλαστικών κυττάρων και τη μεγέθυνση των μυών. Είναι μια απρόσμενη και άκρως ενδιαφέρουσα ανακάλυψη».

Το νέο εύρημα μπορεί να οδηγήσει σε βελτιωμένους τρόπους καταπολέμησης της μυϊκής ατροφίας που σχετίζεται με την προχωρημένη ηλικία και τις ασθένειες. Σημειωτέον ότι η ουσία SrF μειώνεται σταδιακά στον οργανισμό, με το πέρασμα της ηλικίας. Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν για τα πειράματά τους γενετικά τροποποιημένα ποντίκια που δεν διέθεταν πλέον την ουσία SrF στους μυες τους. Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι σε αυτή την περίπτωση οι μύες, παρά την άσκηση στην οποία υποβάλλονταν, ήσαν ανίκανοι να διογκωθούν. Η ουσία SrF στέλνει τα σήματά της μέσω ενός δικτύου γονιδίων, μεταξύ των οποίων του γονιδίου Cox2.

Ορισμένα αντιφλεγμονώδη φάρμακα, όπως το ibuprofen, αναστέλλουν τη δράση του Cox2, γεγονός που αυξάνει την πιθανότητα αυτά τα φάρμακα να παρεμποδίζουν τη μυϊκή ανάπτυξη, όπως ανέφερε η Ελληνίδα ερευνήτρια. Σύμφωνα με την κ. Σωτηροπούλου, οι θεραπείες που αποσκοπούν στη μυϊκή ενδυνάμωση πιθανότατα θα πρέπει να στοχεύσουν σε αυτό το πολύπλοκο δίκτυο χημικών ουσιών που σχετίζονται με την ουσία SrF. Πρόσθεσε πως δεν θα είναι εύκολο να βρεθεί μια ιδανική ποσότητα του SrF στον οργανισμό, γι' αυτό ίσως θα είναι προτιμότερο η φαρμακευτική έρευνα να εστιάσει τις προσπάθειές της σε ουσίες που εξαρτώνται από το SrF, όπως στις ιντερλευκίνες και στις προσταγλανδίνες.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Ορισμένα αντιφλεγμονώδη φάρμακα, όπως το ibuprofen, αναστέλλουν τη δράση του Cox2, γεγονός που αυξάνει την πιθανότητα αυτά τα φάρμακα να παρεμποδίζουν τη μυϊκή ανάπτυξη, όπως ανέφερε η Ελληνίδα ερευνήτρια.

Ενδιαφέρον. Κι ελληνίδα ε, μπράβο τση

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Hitman, αν μπαίνεις και παρακολουθείς το θρεντ κούνα το δεξί σου χέρι στείλε pm ή γράψε 'δω πώς πας με την IF αν δε βαριέσαι.

paris2000

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
1
Πόντοι
1

Μια από τα ίδια. Χρησιμοποιώ τώρα περικάρπιο. Πιστεύω πως βοηθάει. Και σε εμένα έχει μείνει ελάχιστο. Ίσως να οφείλετε σε ασκήσεις για τους δικέφαλους.
Μετά από πολύ καιρό κραιπάλης από αύριο δυναμικά ως το καλοκαίρι.

paris2000

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
1
Πόντοι
1

Μια από τα ίδια. Χρησιμοποιώ τώρα περικάρπιο. Πιστεύω πως βοηθάει. Και σε εμένα έχει μείνει ελάχιστο. Ίσως να οφείλετε σε ασκήσεις για τους δικέφαλους.

paris2000

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
1
Πόντοι
1

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645

Έχει βγει μια καινούρια μέθοδος στο εξωτερικό που τα εξαφανίζει κατευθείαν αλλά δεν ξέρω αν εδώ στην Ελλάδα υπάρχει το κατάλληλο μηχάνημα.
Η μέθοδος είναι η εξής, παίρνεις ένα χοντρό βιβλίο, λες σε κάποιον με βαρύ χέρι να στο χτυπήσει σα να 'ναι μύγα και γίνεσαι περδίκι!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Έχει βγει μια καινούρια μέθοδος στο εξωτερικό που τα εξαφανίζει κατευθείαν αλλά δεν ξέρω αν εδώ στην Ελλάδα υπάρχει το κατάλληλο μηχάνημα.
Η μέθοδος είναι η εξής, παίρνεις ένα χοντρό βιβλίο, λες σε κάποιον με βαρύ χέρι να στο χτυπήσει σα να 'ναι μύγα και γίνεσαι περδίκι!
ναι έχω κάτσει και έχω διαβάσει ολόκληρη διατριβή για την συγκεκριμένη θεραπεία, ήμουν έτοιμος να την εφαρμόσω μόνος μου τώρα στην εξεταστική :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom