Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
16
Πόντοι
6
...οταν παω με φανελακι για σφιχτες δεν προλαβαινω αλλα συνηθος παω με μακρια μανικια....γιατι ρωτας; θελεις την συνταγη;

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
16
Πόντοι
6
....λοιπον καβλαρεοι σας  χαιρετω και ευχομαι να κανει ο καθενας πραγματικοτητα αυτο που επιθυμη....δημοκρατοια και στους γυμναστηριακους στοχους μας....χρονια καλα καβλιαρηδες...

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
110 χωρίς να υπολογίζω το όποιο βάρος της μπάρας.
γιατι δεν υπολογιζεις το βαρος της μπαρας?

σαν πολλα μου φαινονται...μηπως μας πουλας φιδια?

• [li]για σμιθ μιλας η για ελευθερα?[/li]
    [li]ποσα κιλα εισαι και τι υψος?[/li]
    [li]παιρνεις φαρμακο?[/li]
    [li]τις κανεις μισες ή ολοκληρες τις επαναληψεις?[/li]

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
γιατι δεν υπολογιζεις το βαρος της μπαρας?

σαν πολλα μου φαινονται...μηπως μας πουλας φιδια?

• [li]για σμιθ μιλας η για ελευθερα?[/li]
    [li]ποσα κιλα εισαι και τι υψος?[/li]
    [li]παιρνεις φαρμακο?[/li]
    [li]τις κανεις μισες ή ολοκληρες τις επαναληψεις?[/li]

Γιατί φίδια ρε αργχηγέ ; 86 κιλά είμαι 1.83 ύψος, ελεύθερα με κάποιον απο πάνω μου πάντα. Ολόκληρες οι επάναλήψεις.

Επικληνή αλτήρες παίζω 40άρια με 8άρες.

Πρωτείνη (3 διαφορετικές), pre-workout & intra, multi, ομεγα-3. Φάρμακο μέχρι τώρα ούτε για πλάκα.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Προσωπικά βρίσκω το Σμιθ πιο δύσκολο από το ελεύθερο.. Πρώτον στα περισσότερα Σμιθ η μπάρα είναι 20 κιλά και πάνω δηλαδή πιο βαριά από αυτές του ελεύθερου.. Και επίσης μπορείς να τοποθετηθείς έτσι ώστε η άσκηση να εκτελείται τέρμα σωστά και τέρμα χαρντκορ.
Στο ελεύθερο είναι πιο εύκολο να κλέψεις ακόμα και χωρίς να το θέλεις..

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Βάγγο μου στο σμιθ κάνω κατακλινή και κάνω 105 3 σετ 8 επαναλήψεις πάλι χώρις να μετράω το βάρος της μπάρας.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Εγώ πλέον δουλεύω μόνο σμιθ για στήθος.. Οριζόντιες πιέσεις, επικληνή και κατακληνή.. Με έχει βολέψει προσωπικά. Με βολεύει και με δουλεύει καλύτερα από ελεύθερο..

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Mάγκες καλή δουλειά στο γυμναστήριο να έχουμε φέτος.  :) Και να είμαστε μάχιμοι το καλοκαίρι.  :sunglasses: Το έχω ξεφτυλίσει την τελευταία περίοδο με το φαγητό  :grin: , από Δευτέρα ξαναξεκινάμε δυναμικά διατροφή και πρόγραμμα.  :rockon:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μεσα στης γιορτες εχασα 1.5 κιλα σε λιπος...

γαματο?

μεχρι το καλοκαιρ, ΚΟΨΑΜΕ  :rockon: :rockon:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Αφού κατάφερες τις γιορτές και έχασες βάρος μπράβο. Δεν είναι εύκολο. Καθόλου θα έλεγα.  :grin:
απλα ρε μαν..

ειναι μεγαλο ζορι να εχεις τοσα γλυκα μπροστα σου και να μην πιεζεις τον εαυτο σου να μην τα τρως..

:) :grin: :grin:

δεν πειραζει, τοσα χρονια το γαμουσα  :2funny: :rockon:

τωρα αφου βαλαμε εναν στοχο να το κανουμε  ;)

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Μάγκες πρέπει να κανονίσουμε ομαδική προπόνηση.. Να σκάσουμε μύτη κάποιοι σκληροπιρινικοί χτιστοί του φόρουμ με ασορτύ "ρωσσοποντιακό" φανελάκι

σε διαφορετικό χρώμα ο καθένας και να ταπεινώσουμε τα σιδερικά με βαναυσότητα και πάθος.. Θέλω να δείξουμε τι σημαίνει bou.com και να προκαλέσουμε φθόνο στους τρίτους του γυμναστηρίου, βγάζοντας δυνατούς βρυχηθμούς ενώ σηκώνουμε τα ασήκωτα και  κοιτάζοντας με θαυμασμό τα πρηγμένα μούσκουλα μας στον καθρεύτη μετά από το τέλος του γολγοθά (σετ)  :2funny:..

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
απλα ρε μαν..

ειναι μεγαλο ζορι να εχεις τοσα γλυκα μπροστα σου και να μην πιεζεις τον εαυτο σου να μην τα τρως..

:) :grin: :grin:

δεν πειραζει, τοσα χρονια το γαμουσα  :2funny: :rockon:

τωρα αφου βαλαμε εναν στοχο να το κανουμε  ;)

:thumbsup:

Παίζει καμιά γκόμενα ε;   :cool2:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Μάγκες πρέπει να κανονίσουμε ομαδική προπόνηση.. Να σκάσουμε μύτη κάποιοι σκληροπιρινικοί χτιστοί του φόρουμ με ασορτύ "ρωσσοποντιακό" φανελάκι

σε διαφορετικό χρώμα ο καθένας και να ταπεινώσουμε τα σιδερικά με βαναυσότητα και πάθος.. Θέλω να δείξουμε τι σημαίνει bou.com και να προκαλέσουμε φθόνο στους τρίτους του γυμναστηρίου, βγάζοντας δυνατούς βρυχηθμούς ενώ σηκώνουμε τα ασήκωτα και  κοιτάζοντας με θαυμασμό τα πρηγμένα μούσκουλα μας στον καθρεύτη μετά από το τέλος του γολγοθά (σετ)  :2funny:..

:2funny:

Έτσι μετριοφροσύνη πάντα!  :grin:

Kαι να έχουμε την αργκό του bou; Χτιστοί, χύστες, ελλεινίδες κλπ; Lol  :P

Vago πριν 2 μήνες θα έρχομουνα άνετα! Aλλά τώρα θέλω ρεκτιφιέ! Lol!

Σε 2-3 μήνες όμως θα ξανάμαι έτοιμος.  :sunglasses:

Η πλάκα είναι πάντως ότι όταν αδυνάτισα δεν πίστευα ότι υπάρχει περίπτωση να τα ξαναπάρω.  :o Αλλά τελικά θέλει προσοχή πάντα.  :)

Είπαμε ..... 2 μήνες ..... :sunglasses:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
:2funny:

Έτσι μετριοφροσύνη πάντα!  :grin:

Kαι να έχουμε την αργκό του bou; Χτιστοί, χύστες, ελλεινίδες κλπ; Lol  :P

Vago πριν 2 μήνες θα έρχομουνα άνετα! Aλλά τώρα θέλω ρεκτιφιέ! Lol!

Σε 2-3 μήνες όμως θα ξανάμαι έτοιμος.  :sunglasses:

Η πλάκα είναι πάντως ότι όταν αδυνάτισα δεν πίστευα ότι υπάρχει περίπτωση να τα ξαναπάρω.  :o Αλλά τελικά θέλει προσοχή πάντα.  :)

Είπαμε ..... 2 μήνες ..... :sunglasses:

Γάμησετα φίλε, έτσι είναι. Και εγώ ήμουν λίγο χοντρός στο παρελθόν. Θέλει πάντα προσοχή.
Τώρα όμως είναι γιορτές δεν πειράζει να φάμε και καμιά μαλακία.. Εγώ το γάμησα λίγο αυτή τη βδομάδα.. Πάλι καλά δεν πήρα λίπος γιατί κάνω το cheat meal και μετά προσέχω όλη την υπόλοιπη μέρα.. Πχ έφαγα χθες 6 κανταίφια μεγάλα π κάνει η γιαγιά μου, έφαγα 2 γυρόνια την προηγούμενη, πίτσες με 2 φιλαράκια και πάει λέγοντας.. Το γάμησα αυτή τη βδομάδα, αλλά κάνω κανονικά προπόνηση και περπάτημα στο 7-7.3 για 1 ώρα ακριβώς και κάτι γίνεται.. Και προσέχω όταν τρώω τη σαβούρα να παίρνω τις θερμίδες μόνο από εκεί και ελάχιστα από αλλού κατά τη διάρκεια της μέρας.

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Όσον αφορά το θέμα της διατροφής εμένα μου έχει δουλέψει το παρακάτω :

Προσπαθώ να πιάνω πάντα την ημερήσια ποσότητα πρωτείνης μου ενώ σε κάθε γεύμα -περίπου- βάζω και μια κάψουλα ω3.

Η προτεινόμενη ημερήσια ποσότητα ω3 είναι στα 2,2γρ. Όποτε το σπάω αναλόγως.

Απο υδατάνθρακα τρώω λίγο και αυτός θα είναι είτε καστανό ρύζι είτε συγκεκριμένο μαύρο ψωμι ολικής άλεσης είτε quacker το πρωί.

Κοκα-κόλες, συσκευασμένους χυμούς και άλλες τέτοιες μαλακίς δεν τις βλέπω κάν. Τα 2λίτρα νερό την ημέρα τα έχω στάνταρ.

Ακολουθώντας το παραπάνω χωρίς να κάνω αερόβιο και κάνωντας κοιλιακούς 1-2 φορές την εβδομάδα στα 86 κιλά που είμαι τώρα βλέπω κοιλιακούς και δεν το πιστεύω.

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Γάμησετα φίλε, έτσι είναι. Και εγώ ήμουν λίγο χοντρός στο παρελθόν. Θέλει πάντα προσοχή.
Τώρα όμως είναι γιορτές δεν πειράζει να φάμε και καμιά μαλακία.. Εγώ το γάμησα λίγο αυτή τη βδομάδα.. Πάλι καλά δεν πήρα λίπος γιατί κάνω το cheat meal και μετά προσέχω όλη την υπόλοιπη μέρα.. Πχ έφαγα χθες 6 κανταίφια μεγάλα π κάνει η γιαγιά μου, έφαγα 2 γυρόνια την προηγούμενη, πίτσες με 2 φιλαράκια και πάει λέγοντας.. Το γάμησα αυτή τη βδομάδα, αλλά κάνω κανονικά προπόνηση και περπάτημα στο 7-7.3 για 1 ώρα ακριβώς και κάτι γίνεται.. Και προσέχω όταν τρώω τη σαβούρα να παίρνω τις θερμίδες μόνο από εκεί και ελάχιστα από αλλού κατά τη διάρκεια της μέρας.

Αυτό που λές Βάγγο για τις θερμίδες είναι το μυστικό. Μπορείς να φάς ότι μαλακία θές μέσα στην ημέρα άλλα να μην ξεπεράσεις τις θερμίδες συντήρησης σου και να είσαι οκ.

Φάε όμως παραπάνω και τον ήπιες.

Cheat meals είναι να κάνεις 1-2 φορές την εβδομάδα εσύ ξεκωλιάστηκες !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom