karablaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Like
- 16
- Πόντοι
- 6
...οταν παω με φανελακι για σφιχτες δεν προλαβαινω αλλα συνηθος παω με μακρια μανικια....γιατι ρωτας; θελεις την συνταγη;
γιατι δεν υπολογιζεις το βαρος της μπαρας?110 χωρίς να υπολογίζω το όποιο βάρος της μπάρας.
γιατι δεν υπολογιζεις το βαρος της μπαρας?
σαν πολλα μου φαινονται...μηπως μας πουλας φιδια?
[li]για σμιθ μιλας η για ελευθερα?[/li]
[li]ποσα κιλα εισαι και τι υψος?[/li]
[li]παιρνεις φαρμακο?[/li]
[li]τις κανεις μισες ή ολοκληρες τις επαναληψεις?[/li]
μεσα στης γιορτες εχασα 1.5 κιλα σε λιπος...
γαματο?
μεχρι το καλοκαιρ, ΚΟΨΑΜΕ![]()
![]()
απλα ρε μαν..Αφού κατάφερες τις γιορτές και έχασες βάρος μπράβο. Δεν είναι εύκολο. Καθόλου θα έλεγα.![]()
απλα ρε μαν..
ειναι μεγαλο ζορι να εχεις τοσα γλυκα μπροστα σου και να μην πιεζεις τον εαυτο σου να μην τα τρως..
![]()
![]()
δεν πειραζει, τοσα χρονια το γαμουσα![]()
τωρα αφου βαλαμε εναν στοχο να το κανουμε ;)
Μάγκες πρέπει να κανονίσουμε ομαδική προπόνηση.. Να σκάσουμε μύτη κάποιοι σκληροπιρινικοί χτιστοί του φόρουμ με ασορτύ "ρωσσοποντιακό" φανελάκι
σε διαφορετικό χρώμα ο καθένας και να ταπεινώσουμε τα σιδερικά με βαναυσότητα και πάθος.. Θέλω να δείξουμε τι σημαίνει bou.com και να προκαλέσουμε φθόνο στους τρίτους του γυμναστηρίου, βγάζοντας δυνατούς βρυχηθμούς ενώ σηκώνουμε τα ασήκωτα και κοιτάζοντας με θαυμασμό τα πρηγμένα μούσκουλα μας στον καθρεύτη μετά από το τέλος του γολγοθά (σετ)..
Έτσι μετριοφροσύνη πάντα!
Kαι να έχουμε την αργκό του bou; Χτιστοί, χύστες, ελλεινίδες κλπ; Lol
Vago πριν 2 μήνες θα έρχομουνα άνετα! Aλλά τώρα θέλω ρεκτιφιέ! Lol!
Σε 2-3 μήνες όμως θα ξανάμαι έτοιμος.
Η πλάκα είναι πάντως ότι όταν αδυνάτισα δεν πίστευα ότι υπάρχει περίπτωση να τα ξαναπάρω. :o Αλλά τελικά θέλει προσοχή πάντα.
Είπαμε ..... 2 μήνες .....![]()
Γάμησετα φίλε, έτσι είναι. Και εγώ ήμουν λίγο χοντρός στο παρελθόν. Θέλει πάντα προσοχή.
Τώρα όμως είναι γιορτές δεν πειράζει να φάμε και καμιά μαλακία.. Εγώ το γάμησα λίγο αυτή τη βδομάδα.. Πάλι καλά δεν πήρα λίπος γιατί κάνω το cheat meal και μετά προσέχω όλη την υπόλοιπη μέρα.. Πχ έφαγα χθες 6 κανταίφια μεγάλα π κάνει η γιαγιά μου, έφαγα 2 γυρόνια την προηγούμενη, πίτσες με 2 φιλαράκια και πάει λέγοντας.. Το γάμησα αυτή τη βδομάδα, αλλά κάνω κανονικά προπόνηση και περπάτημα στο 7-7.3 για 1 ώρα ακριβώς και κάτι γίνεται.. Και προσέχω όταν τρώω τη σαβούρα να παίρνω τις θερμίδες μόνο από εκεί και ελάχιστα από αλλού κατά τη διάρκεια της μέρας.