Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2011
- Κριτικές
- 526
- Like
- 3.957
- Πόντοι
- 14.156
Όχι μονοκοπανιά ρε φίλε.. 3 μόλις ξύπνησα και 3 μετά το μεσημεριανό..
Αααα!
Είπα και εγώ... ;)
Όχι μονοκοπανιά ρε φίλε.. 3 μόλις ξύπνησα και 3 μετά το μεσημεριανό..
Αυτό που λές Βάγγο για τις θερμίδες είναι το μυστικό. Μπορείς να φάς ότι μαλακία θές μέσα στην ημέρα άλλα να μην ξεπεράσεις τις θερμίδες συντήρησης σου και να είσαι οκ.
Φάε όμως παραπάνω και τον ήπιες.
Cheat meals είναι να κάνεις 1-2 φορές την εβδομάδα εσύ ξεκωλιάστηκες !!!
Δεν πειράζει Μήτσο, αφού από Δευτέρα μπαίνω πάλι στο σωστό δρόμο . Παρόλο που ξεκωλιάστηκα όπως είπες αν πήρα κάτι σε λίπος θα ναι πολύ λίγο γιατί δεν είδα κάποια διαφορά στο σώμα μου..
Κάτι άσχετο πως γίνεται από κοιλιακούς να έχω εμφανίσει πρώτα τους 2 εκεί στον οφαλό και όχι τους άλλους πιο πάνω..
Λολ τώρα έχω το V στους κάτω κοιλιακούς (πάνω από την πούτσα εννοώ εκείνη την περιοχή) τους 2 κοιλιακούς στον οφαλό (τους κάτω κάτω από 6 πακ) και αρκετά θολούς τους 2 ακριβώς πάνω.. Ενώ τους πάνω πάνω δεν τους βλέπω καν.. Κανονικά δεν πάει ανάποδα? Παίζει κάτι με τους λιπουποδοχείς ή πως λέγονται τελοσπάντων?
φιλε το ω3 δουλευει;Όσον αφορά το θέμα της διατροφής εμένα μου έχει δουλέψει το παρακάτω :
Προσπαθώ να πιάνω πάντα την ημερήσια ποσότητα πρωτείνης μου ενώ σε κάθε γεύμα -περίπου- βάζω και μια κάψουλα ω3.
Η προτεινόμενη ημερήσια ποσότητα ω3 είναι στα 2,2γρ. Όποτε το σπάω αναλόγως.
Απο υδατάνθρακα τρώω λίγο και αυτός θα είναι είτε καστανό ρύζι είτε συγκεκριμένο μαύρο ψωμι ολικής άλεσης είτε quacker το πρωί.
Κοκα-κόλες, συσκευασμένους χυμούς και άλλες τέτοιες μαλακίς δεν τις βλέπω κάν. Τα 2λίτρα νερό την ημέρα τα έχω στάνταρ.
Ακολουθώντας το παραπάνω χωρίς να κάνω αερόβιο και κάνωντας κοιλιακούς 1-2 φορές την εβδομάδα στα 86 κιλά που είμαι τώρα βλέπω κοιλιακούς και δεν το πιστεύω.
φιλε το ω3 δουλευει;
Μαγκα χαλαρωσε....οταν παω με φανελακι για σφιχτες δεν προλαβαινω αλλα συνηθος παω με μακρια μανικια....γιατι ρωτας; θελεις την συνταγη;
Μαγκα χαλαρωσε.
Δε γεννηθηκε ακομη πιο τελειος γκομενος απο μενα στο 7ο διαμερισμα Αθηνων.
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=o0TekAf5nvI[/video] [/video]
ωραιος...εισαι πολυ δυνατος...Γιατί φίδια ρε αργχηγέ ; 86 κιλά είμαι 1.83 ύψος, ελεύθερα με κάποιον απο πάνω μου πάντα. Ολόκληρες οι επάναλήψεις.
Επικληνή αλτήρες παίζω 40άρια με 8άρες.
Πρωτείνη (3 διαφορετικές), pre-workout & intra, multi, ομεγα-3. Φάρμακο μέχρι τώρα ούτε για πλάκα.
Ο Τελης Τιπιτελης ηταν ινδαλμα στα 90s. Τωρα δεν περνα η μπογια του.φιλε εδω εισαι...
προτεινω εναν διαγωνισμο μεταξυ σας!
Αυτό που λές Βάγγο για τις θερμίδες είναι το μυστικό. Μπορείς να φάς ότι μαλακία θές μέσα στην ημέρα άλλα να μην ξεπεράσεις τις θερμίδες συντήρησης σου και να είσαι οκ.
Φάε όμως παραπάνω και τον ήπιες.
Cheat meals είναι να κάνεις 1-2 φορές την εβδομάδα εσύ ξεκωλιάστηκες !!!
ελα ρε που σε εστειλαν?Καλή χρονιά ρε ντούκια!
γαμω εισαι.σου πετανε και πορτοκαλια ενω κοιτας προς τον ηλιο?Τσολιά
χρονια πολλα καλος πολιτης... εισαι ντερεκι ε?Τσολιά
λαθος.με τι θα προωθησεις την συνθεση πρωτεινης με τον μπακλαβα η με το λουκουμι?αν δεν τροφοδοτεις τον μυ προωθεις οτ αντιθετο και με τα γλυκα ανεβαζεις την ινσουλινη στον θεο αρα λιπος αμεσως.γλυκα μονο πρωι πρωι η μετα την προπονηση.