Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Αυτό που λές Βάγγο για τις θερμίδες είναι το μυστικό. Μπορείς να φάς ότι μαλακία θές μέσα στην ημέρα άλλα να μην ξεπεράσεις τις θερμίδες συντήρησης σου και να είσαι οκ.

Φάε όμως παραπάνω και τον ήπιες.

Cheat meals είναι να κάνεις 1-2 φορές την εβδομάδα εσύ ξεκωλιάστηκες !!!

Δεν πειράζει Μήτσο, αφού από Δευτέρα μπαίνω πάλι στο σωστό δρόμο  :grin:. Παρόλο που ξεκωλιάστηκα όπως είπες αν πήρα κάτι σε λίπος θα ναι πολύ λίγο γιατί δεν είδα κάποια διαφορά στο σώμα μου..

Κάτι άσχετο πως γίνεται από κοιλιακούς να έχω εμφανίσει πρώτα τους 2 εκεί στον οφαλό και όχι τους άλλους πιο πάνω..
Λολ τώρα έχω το V στους κάτω κοιλιακούς (πάνω από την πούτσα εννοώ εκείνη την  περιοχή) τους 2 κοιλιακούς στον οφαλό (τους κάτω κάτω από 6 πακ) και αρκετά θολούς τους 2 ακριβώς πάνω.. Ενώ τους πάνω πάνω δεν τους βλέπω καν.. Κανονικά δεν πάει ανάποδα? Παίζει κάτι με τους λιπουποδοχείς ή πως λέγονται τελοσπάντων?

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Δεν πειράζει Μήτσο, αφού από Δευτέρα μπαίνω πάλι στο σωστό δρόμο  :grin:. Παρόλο που ξεκωλιάστηκα όπως είπες αν πήρα κάτι σε λίπος θα ναι πολύ λίγο γιατί δεν είδα κάποια διαφορά στο σώμα μου..

Κάτι άσχετο πως γίνεται από κοιλιακούς να έχω εμφανίσει πρώτα τους 2 εκεί στον οφαλό και όχι τους άλλους πιο πάνω..
Λολ τώρα έχω το V στους κάτω κοιλιακούς (πάνω από την πούτσα εννοώ εκείνη την  περιοχή) τους 2 κοιλιακούς στον οφαλό (τους κάτω κάτω από 6 πακ) και αρκετά θολούς τους 2 ακριβώς πάνω.. Ενώ τους πάνω πάνω δεν τους βλέπω καν.. Κανονικά δεν πάει ανάποδα? Παίζει κάτι με τους λιπουποδοχείς ή πως λέγονται τελοσπάντων?

Λογικά θα έχεις περισσότερο λίπος στα σημεία που δεν τους βλέπεις ή χάνεις πιο δύσκολα στο συγκεκριμένο σημείο. Το έχω παρατηρήσει και σε μένα αυτό μετά τον στρατό όταν έτρωγα όλες τις μαλακίες σε φαγητό και έπινα συνέχεια αναψυκτικά. Παρόλο που έχασα βάρος αργότερα (83 απο 95) το δέρμα μου στην κοιλιά π.χ δέν ήταν σφιχτό και ούτε έβλεπα κοιλιακούς ούτε τπτ. Παρατήρησα επίσης ότι ενώ είχα χάσει σε ολόκληρο το σώμα λίπος το συγκεκριμένο σημείο ήταν και πιο χαλαρό..

Δεν είμαι ειδικός..απλά πιστεύω ότι το σώμα μου πλέον έχει αποβάλλει κάποια κακά λιπαρά τα οποία με την καλή συνεχόμενη διατροφή αντικαταστάθηκαν με καλά εξού και τώρα βλέπω τόση μεγάλη διαφορά.

ghost rider

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Kαι γω του ψιλογαμησα την μανούλα αυτες τις μερες,και μαλιστα δεν πατησα στο γυμναστηριο καν  :S απο Δευτέρα με τα μούτρα πάλι  :rockon: :rockon:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Όσον αφορά το θέμα της διατροφής εμένα μου έχει δουλέψει το παρακάτω :

Προσπαθώ να πιάνω πάντα την ημερήσια ποσότητα πρωτείνης μου ενώ σε κάθε γεύμα -περίπου- βάζω και μια κάψουλα ω3.

Η προτεινόμενη ημερήσια ποσότητα ω3 είναι στα 2,2γρ. Όποτε το σπάω αναλόγως.

Απο υδατάνθρακα τρώω λίγο και αυτός θα είναι είτε καστανό ρύζι είτε συγκεκριμένο μαύρο ψωμι ολικής άλεσης είτε quacker το πρωί.

Κοκα-κόλες, συσκευασμένους χυμούς και άλλες τέτοιες μαλακίς δεν τις βλέπω κάν. Τα 2λίτρα νερό την ημέρα τα έχω στάνταρ.

Ακολουθώντας το παραπάνω χωρίς να κάνω αερόβιο και κάνωντας κοιλιακούς 1-2 φορές την εβδομάδα στα 86 κιλά που είμαι τώρα βλέπω κοιλιακούς και δεν το πιστεύω.
φιλε το ω3 δουλευει;

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
...οταν παω με φανελακι για σφιχτες δεν προλαβαινω αλλα συνηθος παω με μακρια μανικια....γιατι ρωτας; θελεις την συνταγη;
Μαγκα χαλαρωσε.
Δε γεννηθηκε ακομη πιο τελειος γκομενος απο μενα στο 7ο διαμερισμα Αθηνων.
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=o0TekAf5nvI[/video] [/video]

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Μαγκα χαλαρωσε.
Δε γεννηθηκε ακομη πιο τελειος γκομενος απο μενα στο 7ο διαμερισμα Αθηνων.
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=o0TekAf5nvI[/video] [/video]
φιλε εδω εισαι...
προτεινω εναν διαγωνισμο μεταξυ σας!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Γιατί φίδια ρε αργχηγέ ; 86 κιλά είμαι 1.83 ύψος, ελεύθερα με κάποιον απο πάνω μου πάντα. Ολόκληρες οι επάναλήψεις.

Επικληνή αλτήρες παίζω 40άρια με 8άρες.

Πρωτείνη (3 διαφορετικές), pre-workout & intra, multi, ομεγα-3. Φάρμακο μέχρι τώρα ούτε για πλάκα.
ωραιος...εισαι πολυ δυνατος...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.079
Πόντοι
42.697
Καλή Χρονιά!
Ευχομαι το 2012 να γίνουμε ολοι πιο μυωδεσ, κτηνωδεσ, ινωδεσ, θηριωδεσ, τιτανωδεσ,τουμπανωδεσ, πορνοδεσ, και πανω απο όλα πομπωδεσ!!! :rockon: :rockon: :rockon:

manolitos

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2012
Like
1
Πόντοι
1
ακουω νουμερα σε παγκο να κανουμε καμια κοντρα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645
Καλή χρονιά ρε ντούκια!

manolitos

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2012
Like
1
Πόντοι
1
Αυτό που λές Βάγγο για τις θερμίδες είναι το μυστικό. Μπορείς να φάς ότι μαλακία θές μέσα στην ημέρα άλλα να μην ξεπεράσεις τις θερμίδες συντήρησης σου και να είσαι οκ.

Φάε όμως παραπάνω και τον ήπιες.

Cheat meals είναι να κάνεις 1-2 φορές την εβδομάδα εσύ ξεκωλιάστηκες !!!

λαθος.με τι θα προωθησεις την συνθεση πρωτεινης με τον μπακλαβα η με το λουκουμι?αν δεν τροφοδοτεις τον μυ προωθεις οτ αντιθετο και με τα γλυκα ανεβαζεις την ινσουλινη στον θεο αρα λιπος αμεσως.γλυκα μονο πρωι πρωι η μετα την προπονηση.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645
Τσολιά  :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645
Μην ψαρώνετε ρε  :grin: Σιμά με τον εζέλ θα 'μαι κι εγώ.
Ευχαριστώ ταφτάρ, επίσης

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
λαθος.με τι θα προωθησεις την συνθεση πρωτεινης με τον μπακλαβα η με το λουκουμι?αν δεν τροφοδοτεις τον μυ προωθεις οτ αντιθετο και με τα γλυκα ανεβαζεις την ινσουλινη στον θεο αρα λιπος αμεσως.γλυκα μονο πρωι πρωι η μετα την προπονηση.

manolito, άλλο λέω. Και γλυκά να φας, αν δεν ξεπεράσεις τις θερμίδες συντήρησης σου ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΧΥΝΕΙΣ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom