Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Να σας πω και γω την αμαρτια μου,αν και οι περισσοτεροι θα με προγγήξετε φαντάζομαι!
Εχω φτασει μεχρι 110 κιλα στην ζωη μου,η οποια ειναι συνυφασμενη με την γυμναστικη και την κινηση σε καθε μορφη της,ημουν σταθερος στα 95 για πολλα χρόνια,-ανα περιοδους ειτε τουμπανιαζα στα γυμναστηρια,ειτε τεμπελευα-μεχρι που αποφασισα να κανω την υπερβαση,ετσι τωρα ειμαι στα 80 κιλα,το εριξα παλι στις πολεμικες τεχνες τις οποιες συνδυάζω με λιγα αλλα αρκετα εντονα βαρη και αισθανομαι αναλαφρος σαν το πουλακι  :grin: και καλυτερα απο ποτε,πιστευω πως αυτη ειναι η χρυση τομή !!!
πολυ σωστος λιγα βαρη πολλες επαναληψεις και φουλ αεροβια με τεχνες ;)

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Να σας πω και γω την αμαρτια μου,αν και οι περισσοτεροι θα με προγγήξετε φαντάζομαι!
Εχω φτασει μεχρι 110 κιλα στην ζωη μου,η οποια ειναι συνυφασμενη με την γυμναστικη και την κινηση σε καθε μορφη της,ημουν σταθερος στα 95 για πολλα χρόνια,-ανα περιοδους ειτε τουμπανιαζα στα γυμναστηρια,ειτε τεμπελευα-μεχρι που αποφασισα να κανω την υπερβαση,ετσι τωρα ειμαι στα 80 κιλα,το εριξα παλι στις πολεμικες τεχνες τις οποιες συνδυάζω με λιγα αλλα αρκετα εντονα βαρη και αισθανομαι αναλαφρος σαν το πουλακι  :grin: και καλυτερα απο ποτε,πιστευω πως αυτη ειναι η χρυση τομή !!!

Φίλε 110 κιλά τίγκα στο λίπος ήσουν?

ghost rider

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε 110 κιλά τίγκα στο λίπος ήσουν?

Οχι δεν ημουν τιγκα στο λιπος,μια που ελιωνα στην οικοδομη που δουλευα τοτε,και σχεδον στο καπακι γυμναστηριο με εξοντωτικους ρυθμους,μια φορα μετά απο προπονηση ποδιων απλα ''ξεκλειδωσαν'' τα γονατα μου σε μια κατηφορα και απλα επεσα σαν σακι μπροστα απο μια καφετερια κιόλας  :2funny:
Πολλα απο αυτα ομως ηταν υγρα μιας και ηταν η πρωτη -και τελευταια μου- επαφη με την κρεατίνη,οταν την εκοψα τοτε βρεθηκα στη χειροτερη φορμα της ζωης μου,απο τότε εχω κόψει ολα τα συμπληρωματα !!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.098
Πόντοι
17.085
ειδα αυτον τον κυκλο πως σας φαινεται

Εβδομάδες 1-4/6: 20-30mgs Dianabol
Εβδομάδες 1-10: 400-500mgs Testosterone Enanthate ή Cypionate (200-250mgs κάθε Δευτέρα και Πέμπτη)
Εβδομάδες 3-13: 500-600i.u Pregnyl χωρισμένο σε 250-300iu κάθε 4 ημέρες
Εβδομάδες 1-10: 50-100mgs Proviron
Εβδομάδες 14-17: 20mgs Nolvadex
Εβδομάδες 12-16: 40-80mcg Clenbuterol (Προαιρετικά)
Εβδομάδες 1-13: 12.5mgs Aromasin μέρα πάρα μέρα
Τώρα πλάκα μας κάνεις; Θες και γνώμη για χρήση αναβολικών; Σύνελθε και μείνε μακριά.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
καλο θα ηταν να απευθυνθεις σε αθλιατρο πριν ξεκινεις κατι τετοιο
Κοστιζει ο αθλιατρος τυπε.
Αλλωστε θα εχει φιλους-γνωστους που θα του δωσουν τσαμπα συμβουλες... :jerking:

Για γέμισμα της πλάτης λέει ρε φρικιό, όχι για εύρος
Πατοψαρο, απο μονοζυγο μονο τις τρεις βασικες ελξεις γνωριζεις;
Υπαρχουν ασκησεις για γεμισμα που θελει,
αλλα εσεις οι γυμναστηριακοι σφιχτιδες το αποφευγετε γιατι ειναι ζορι το μονοζυγο.

Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
151
Πόντοι
16
τωρα ειμαι στα 80 κιλα,το εριξα παλι στις πολεμικες τεχνες τις οποιες συνδυάζω με λιγα αλλα αρκετα εντονα βαρη και αισθανομαι αναλαφρος σαν το πουλακι  :grin: και καλυτερα απο ποτε,πιστευω πως αυτη ειναι η χρυση τομή !!!

+ 1000000000000000000000000000000000000

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Εχω φτασει μεχρι 110 κιλα στην ζωη μου,η οποια ειναι συνυφασμενη με την γυμναστικη και την κινηση σε καθε μορφη της,ημουν σταθερος στα 95 για πολλα χρόνια,-ανα περιοδους ειτε τουμπανιαζα στα γυμναστηρια,ειτε τεμπελευα-μεχρι που αποφασισα να κανω την υπερβαση,ετσι τωρα ειμαι στα 80 κιλα,το εριξα παλι στις πολεμικες τεχνες τις οποιες συνδυάζω με λιγα αλλα αρκετα εντονα βαρη και αισθανομαι αναλαφρος σαν το πουλακι  :grin: και καλυτερα απο ποτε,πιστευω πως αυτη ειναι η χρυση τομή !!!

:thumbsup:

Φίλε μπράβο. Και εγώ πάνω είχα χάσει κάποτε περίπου τα ίδια κιλά με σένα και καταλαβαίνω απόλυτα πώς νίωθεις.  :grin: Αλήθεια τι ύψος έχεις; Μην παραδυνατίσεις περισσότερο από ό,τι πρέπει, γιατί και αυτό δεν είναι ωραίο. Χάνεις πολύ μυική μάζα και κοκκαλιάζεις. :P Πάντως γεγονός ότι είναι ότι νιώθεις άλλος άνθρωπος, πιο ανάλαφρος και με μεγαλύτερη διάθεση για τα πάντα! Αλλάζει εντελώς η ψυχολογία σου!  :)

Γυμναστήριο με βάρη, διάδρομο και πολεμικές τέχνες είναι ό,τι καλύτερο! Σφίγγουν οι μύες και γραμμώνεις! Αεροβική και βάρη ταυτόχρονα χρειάζεται!

Και οι πολεμικές τέχνες είναι πιο δυναμικές, πιο ενδιαφέρουσες. Τα βάρη είναι λίγο πιο στατικά. Εσύ τι πολεμικές τέχνες έκανες;
Εγώ τότε έκανα kickboxing. Λέω να το ξαναξεκινήσω σιγά σιγά.  :sunglasses:

Καλή συνέχεια και καλημέρα σε όλους!  :)

ghost rider

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
:thumbsup:

Φίλε μπράβο. Και εγώ πάνω είχα χάσει κάποτε περίπου τα ίδια κιλά με σένα και καταλαβαίνω απόλυτα πώς νίωθεις.  :grin: Αλήθεια τι ύψος έχεις; Μην παραδυνατίσεις περισσότερο από ό,τι πρέπει, γιατί και αυτό δεν είναι ωραίο. Χάνεις πολύ μυική μάζα και κοκκαλιάζεις. :P Πάντως γεγονός ότι είναι ότι νιώθεις άλλος άνθρωπος, πιο ανάλαφρος και με μεγαλύτερη διάθεση για τα πάντα! Αλλάζει εντελώς η ψυχολογία σου!  :)

Γυμναστήριο με βάρη, διάδρομο και πολεμικές τέχνες είναι ό,τι καλύτερο! Σφίγγουν οι μύες και γραμμώνεις! Αεροβική και βάρη ταυτόχρονα χρειάζεται!

Και οι πολεμικές τέχνες είναι πιο δυναμικές, πιο ενδιαφέρουσες. Τα βάρη είναι λίγο πιο στατικά. Εσύ τι πολεμικές τέχνες έκανες;
Εγώ τότε έκανα kickboxing. Λέω να το ξαναξεκινήσω σιγά σιγά.  :sunglasses:

Καλή συνέχεια και καλημέρα σε όλους!  :)

Eυχαριστω !
Eιμαι 1και 80 οπότε ειμαι ακριβως στα κιλα που πρεπει,δεν εχω σκοπο να χασω άλλα,ισα ισα που λεω να παρω καμια πεντάρα ετσι για λίγο γέμισμα !!
Εκανα shotokan για χρόνια,και τωρα κανω kickbox-ισως δεν επρεπε να το αναφερω σαν πολεμικη τέχνη-
Καλημέρα και καλή εβδομάδα  σε όλους με την ευκαιρία και απο μένα !

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
420
Πόντοι
21

Συγγνωμη που παρεμβαίνω αλλά ο γιατρός ονομάζεται αθλητίατρος.
Αθλίατρος= άθλιος γιατρός εκτός κι αν υπονοείτε κάποιον συγκεκριμένο.

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Τύπε υπάρχουν αθλητίατροι με δικό τους ιατρείο π κάνεις επίσκεψη και σου λένε τα σχετικά με τον τομέα προστασίες, δόσεις, συνδυασμούς κλπ? Δηλαδή κλείνεις ραντεβού με κάνα 50άρι και έτσι?

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Eυχαριστω !
Eιμαι 1και 80 οπότε ειμαι ακριβως στα κιλα που πρεπει,δεν εχω σκοπο να χασω άλλα,ισα ισα που λεω να παρω καμια πεντάρα ετσι για λίγο γέμισμα !!
Εκανα shotokan για χρόνια,και τωρα κανω kickbox-ισως δεν επρεπε να το αναφερω σαν πολεμικη τέχνη-
Καλημέρα και καλή εβδομάδα  σε όλους με την ευκαιρία και απο μένα !

Αδερφέ αν είσαι 1.80 κια λες είχες φτάσει 110 κιλά χωρίς πολύ λίπος ή χαλασμένη ζυγαριά είχες ή ήσουν σχεδόν σαν τον κάτλερ  ;)

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Τύπε υπάρχουν αθλητίατροι με δικό τους ιατρείο π κάνεις επίσκεψη και σου λένε τα σχετικά με τον τομέα προστασίες, δόσεις, συνδυασμούς κλπ? Δηλαδή κλείνεις ραντεβού με κάνα 50άρι και έτσι?
θες να σου δωσω τηλ , η απλα ειρωνευσαι

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
ειδα αυτον τον κυκλο πως σας φαινεται

Εβδομάδες 1-4/6: 20-30mgs Dianabol
Εβδομάδες 1-10: 400-500mgs Testosterone Enanthate ή Cypionate (200-250mgs κάθε Δευτέρα και Πέμπτη)
Εβδομάδες 3-13: 500-600i.u Pregnyl χωρισμένο σε 250-300iu κάθε 4 ημέρες
Εβδομάδες 1-10: 50-100mgs Proviron
Εβδομάδες 14-17: 20mgs Nolvadex
Εβδομάδες 12-16: 40-80mcg Clenbuterol (Προαιρετικά)
Εβδομάδες 1-13: 12.5mgs Aromasin μέρα πάρα μέρα

Κατ’ αρχάς  για ηλικία κάτω από 21 απαγορεύεται αυστηρά!
Αν είμαστε αρχάριοι δεν ξεκινάμε ποτέ με ορμόνες!

Σε αυτόν το κύκλο απουσιάζει κατ’ αρχάς το προστατευτικό για το συκώτι οπότε ο κύκλος είναι αυτόματα άκυρος.
Κατά τη διάρκεια το κύκλου με dianabol παρακολουθούμε αυστηρά την αρτηριακή πίεση. Αν έχουμε διαταραχές θα χρειαστούν φάρμακα για τη ρύθμισή της.

Λίγο καιρό μετά το τέλος του κύκλου τα μισά μυικά κιλά που πήρες θα χαθούν και θα χρειαστεί νέος κύκλος. Αν δεν γίνει νέος κύκλος θα χαθούν και τα υπόλοιπα μυικά κιλά.

Αν νομίζεις ότι αξίζει το κόπο όλη αυτή η ταλαιπωρία και ο κίνδυνος γιο παροδικά αποτελέσματα αν δεν είσαι επαγγελματίας τότε προχώρα. Όμως να θυμάσαι ότι ο καθένας παίρνει την ευθύνη και τα ρίσκα για τις αποφάσεις του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom