Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
το εαν θα σου παρει 50 δεν το ξερω μαλλον παραπανω.
Το να δινεις δυμβουλες μεσω νετ το θεωρω πολυ ανευθυνο , για φαρμακα μιλαμε θελει πρωτα να κανεις αιματολογικες εξετασεις τωρα το εαν θα δεχτει καποιος γιατρος να αναλαβει την ευθυνη να σου γραψει τα φαρμακα κ να σε παρακολουθει , που μαλλον αυτο εννοεις , δεν το ξερω

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά ο γιατρός που πρέπει να απευθυνθεί δεν είναι αθλητίατρος αλλά ενδοκρινολόγος και αυτός πάλι αν τον δεχτεί, γιατί κανένας σοβαρός γιατρός συνήθως δεν κάθεται να ασχοληθεί με τέτοιες περιπτώσεις, εκτός και αν έχει τόσο ανάγκη τα λεφτά. Ο αθλητίατρος είναι συνήθως ορθοπεδικός που εξειδικεύεται σε αθλητές. 
Παρόλα αυτά ο κύκλος που γράφτηκε δεν είναι για αρχάριους. Συνήθως ένας αρχάριος ξεκινά μόνο από τεστοστερόνη μόνο σε μικρές δώσεις και σταδιακά ανεβάζει την δόση (μέχρι να φτάσει σε αυτή την δόση, αν θέλει να φτάσει) και αργότερα σε άλλους κύκλους προσθέτει και άλλο στεροειδή εξαρτάται πάντα τι θέλει να κάνει και πως θέλει να δείχνει. Επομένως αν μιλάμε για πρώτο κύκλο Dianabol,Clen, Proviron δεν χρειάζονται και επίσης σου λείπουν κάποια προστατευτικά ακόμη.
Τέλος προσοχή στα φάρμακα και μείνετε μακριά, η χρήση τους επιφυλάσσει πολλούς κινδύνους. Τα ρίσκα είναι μεγάλα και οι ζημιές ανεπανόρθωτες. 
Καλή συνέχεια.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά ο γιατρός που πρέπει να απευθυνθεί δεν είναι αθλητίατρος αλλά ενδοκρινολόγος και αυτός πάλι αν τον δεχτεί, γιατί κανένας σοβαρός γιατρός συνήθως δεν κάθεται να ασχοληθεί με τέτοιες περιπτώσεις, εκτός και αν έχει τόσο ανάγκη τα λεφτά. Ο αθλητίατρος είναι συνήθως ορθοπεδικός που εξειδικεύεται σε αθλητές. 
Παρόλα αυτά ο κύκλος που γράφτηκε δεν είναι για αρχάριους. Συνήθως ένας αρχάριος ξεκινά μόνο από τεστοστερόνη μόνο σε μικρές δώσεις και σταδιακά ανεβάζει την δόση (μέχρι να φτάσει σε αυτή την δόση, αν θέλει να φτάσει) και αργότερα σε άλλους κύκλους προσθέτει και άλλο στεροειδή εξαρτάται πάντα τι θέλει να κάνει και πως θέλει να δείχνει. Επομένως αν μιλάμε για πρώτο κύκλο Dianabol,Clen, Proviron δεν χρειάζονται και επίσης σου λείπουν κάποια προστατευτικά ακόμη.
Τέλος προσοχή στα φάρμακα και μείνετε μακριά, η χρήση τους επιφυλάσσει πολλούς κινδύνους. Τα ρίσκα είναι μεγάλα και οι ζημιές ανεπανόρθωτες. 
Καλή συνέχεια.
εγω ειμαι 27 εχω κανει 2 κυκλους
και δεν εχω κανεναν προβλημα
ημουν στην καλυτερη φαση της ζωης μου

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
το εαν θα σου παρει 50 δεν το ξερω μαλλον παραπανω.
Το να δινεις δυμβουλες μεσω νετ το θεωρω πολυ ανευθυνο , για φαρμακα μιλαμε θελει πρωτα να κανεις αιματολογικες εξετασεις τωρα το εαν θα δεχτει καποιος γιατρος να αναλαβει την ευθυνη να σου γραψει τα φαρμακα κ να σε παρακολουθει , που μαλλον αυτο εννοεις , δεν το ξερω

Δεν θέλω να κάνω κύκλο αυτή την περίοδο φίλε, απλά αν θελήσω στο μέλλον να κάνω πρέπει να έχω κάποια πράγματα υπόψην που μπορεί να βοηθήσουν.. Συγκεκριμένα θα ήθελα συμβουλές ειδικού στον τομέα έτσι ώστε να έπαιρνα τα κατάλληλα προστατευτικά και να έκανα μία πολύ καλή αποθεραπεία από όλες τις πλευρές.

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
εγω ειμαι 27 εχω κανει 2 κυκλους
και δεν εχω κανεναν προβλημα
ημουν στην καλυτερη φαση της ζωης μου

Ναι αλλά δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι και Γαμαικανοι…  :2funny:Και επίσης τα προβλήματα δεν βγαίνουν όλα άμεσα , υπάρχουν και μακροχρόνια που βγαίνουν μετά από αρκετό καιρό. Επίσης το οτι ζεις δεν σημαίνει ότι είσαι και καλά. Θα πρέπει να κάνεις τις απαραίτητες εξετάσεις και να δεις αν χρειάζεσαι αποκατάσταση και αν έχει γίνει κάπου ζημιά, μέχρι και σπερμοδιάγραμμα αν σε ενδιαφέρει να κάνεις παιδί. Έτσι η εμπειρία σου δεν αποτελεί γενικό οδηγό.

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Υπάρχει λόγος να μπείς σε αναβολικά αν δεν είσαι επαγγελματίας bber, fitness model ή γενικότερα άνθρωπος που ζεί απο το σώμα του ;

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Όχι αν δεν υπάρχουν πολλα ισχυρά κίνητρα οικονομικά δεν υπάρχει λόγος να πάρεις τόσα ρίσκα για μια βόλτα στην παραλία το καλοκαιράκι.  :2funny:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Μπορεί εσύ να επιθυμείς να σαι έτσι φίλε. Εννοώ να γουστάρεις να σαι έτσι, όχι για δουλειά, γκόμενες ή καγκουριά. Να γουστάρεις τον εαυτό σου έτσι. Δεν λέω να είσαι συνέχεια στο φάρμακο, απλά αν κάνεις σωστή διατροφή, γερή προπόνηση κλπ και επιθυμείς το κάτι παραπάνω δεν νομίζω ότι είναι λάθος να κάνεις μία προσπάθεια πάντα με την προ'υ'πόθεση ότι έχεις μελετήσει τα πάντα και ξέρεις τι θα κάνεις. Ποτέ στα τυφλά.

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Μπορεί εσύ να επιθυμείς να σαι έτσι φίλε. Εννοώ να γουστάρεις να σαι έτσι, όχι για δουλειά, γκόμενες ή καγκουριά. Να γουστάρεις τον εαυτό σου έτσι. Δεν λέω να είσαι συνέχεια στο φάρμακο, απλά αν κάνεις σωστή διατροφή, γερή προπόνηση κλπ και επιθυμείς το κάτι παραπάνω δεν νομίζω ότι είναι λάθος να κάνεις μία προσπάθεια πάντα με την προ'υ'πόθεση ότι έχεις μελετήσει τα πάντα και ξέρεις τι θα κάνεις. Ποτέ στα τυφλά.

Μα είναι ποτέ δυνατόν να μπεις σε αναβολικά και να σου εγγυηθεί ο οποιοσδήποτε ότι σε 2-3-10 χρόνια μετά δεν θα πάθεις τίποτα ;

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Μα είναι ποτέ δυνατόν να μπεις σε αναβολικά και να σου εγγυηθεί ο οποιοσδήποτε ότι σε 2-3-10 χρόνια μετά δεν θα πάθεις τίποτα ;

Πιστεύω ότι αν κάνεις 1-2 κύκλους, αλλά σωστούς με προστασίες, την κατάλληλη αποθεραπεία και λογικές ποσότητες, απέχεις από τσιγάρο, αλκοόλ κλπ και πριν προχωρήσεις στη χρήση κάνεις απαραίτητες εξετάσεις για να δεις αν είσαι σε θέση να πάρεις ή αν δεν σηκώνει ο οργανισμός σου, τότε οι πιθανότητες είναι υπέρ σου να βγεις καθαρός.
Έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν έχω κάνει χρήση και δεν μπορώ να μιλάω με σιγουριά. Απλά γνωρίζω ότι η πλειοψηφία αυτών π χρησιμοποιούν το κάνουν ασυναίσθητα χωρίς να γνωρίζουν τπτ, γι αυτό και την πατάνε.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...ρε σεις αυτος ο πιτσι που ειναι τονε χασαμε μπας κι εκοψε το μαυροσιταρο και αρχισε τα πιτογυρα ?

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Όντως έχει καιρό να δώσει σημεία ζωής αυτός ο καβλιάρης και τρελαμένος χτιστός και ανησυχώ..
Ελπίζω να επιστρέψει γρήγορα και να μας ντοπάρει όλους ψυχολογικά για άλλη μια φορά!  :rockon:

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Πιστεύω ότι αν κάνεις 1-2 κύκλους, αλλά σωστούς με προστασίες, την κατάλληλη αποθεραπεία και λογικές ποσότητες, απέχεις από τσιγάρο, αλκοόλ κλπ και πριν προχωρήσεις στη χρήση κάνεις απαραίτητες εξετάσεις για να δεις αν είσαι σε θέση να πάρεις ή αν δεν σηκώνει ο οργανισμός σου, τότε οι πιθανότητες είναι υπέρ σου να βγεις καθαρός.
Έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν έχω κάνει χρήση και δεν μπορώ να μιλάω με σιγουριά. Απλά γνωρίζω ότι η πλειοψηφία αυτών π χρησιμοποιούν το κάνουν ασυναίσθητα χωρίς να γνωρίζουν τπτ, γι αυτό και την πατάνε.

Επειδή ψήνεσαι θα σου πω κατ’ αρχάς ότι δεν υπάρχει επαγγελματίας γιατρός, προπονητής ή γυμναστής να ασχοληθεί μαζί σου (μη το πάρεις προσωπικά) αν δεν είσαι ήδη αθλητής επιδόσεων και αν δεν πρόκειται να φέρεις λεφτά από χορηγούς διαφημίσεις κλπ. Μη ξεχνάς ότι πρόκειται για ουσίες ως επί το πλείστον  απαγορευμένες και κανείς δε θα διακινδυνέψει να πάει φυλακή για κάποιον που απλά θέλει να κοιτάζεται στον καθρέφτη.  Πριν ξεκινήσεις «κύκλο» πρέπει να έχεις εξαντλήσει όλα τα περιθώρια φυσικής ανάπτυξης με τα γνωστά «απλά» συμπληρώματα. Η επόμενη κίνηση είναι να πας σε προορμόνες (θέλουν και αυτές προσοχή) και να τσεκάρεις πως επιδρούν επάνω σου. Αν πάλι δεν είσαι ευχαριστημένος ξεκινάς με πολύ χαμηλή δόση τεστοστερόνης. Αν πάλι δεν είσαι ευχαριστημένος ανεβάζεις λίγο τη δόση κλπ κλπ. Μέχρι δηλαδή να φτάσεις σε σημείο να κάνεις ολοκληρωμένο κύκλο με «σωστές» δοσολογίες θα περάσουν τουλάχιστον 3-4 χρόνια εντατικής γυμναστικής και πιθανότατα θα βαρεθείς τη ταλαιπωρία και θα τα παρατήσεις. ΟΜΩΣ αυτό που γίνεται συνήθως και επειδή στη ντόπα εθίζεσαι τα ξεχνάς όλα και μπαίνεις αμέσως στα βαθειά αυξάνοντας τις δόσεις και τα φάρμακα βλέποντας ότι οι χαμηλές αρχικές δεν αποδίδουν αυτά που φανταζόσουνα. Και τότε αρχίζουν τα προβλήματα… Όσο πειθαρχημένος και αν είσαι ότι εξετάσεις και να κάνεις  ότι προστατευτικά και να παίρνεις στην αρχή, ποτέ δεν είσαι σίγουρος ότι η συνέχεια θα είναι ίδια. Μπορεί  να παίρνεις για προστατευτικό ένα φάρμακο που κανονικά  συνταγογραφείται για τον καρκίνο του μαστού και να σε στείλει αδιάβαστο το προστατευτικό αν έχεις κάποια προδιάθεση στα συστατικά του. Επίσης κάποια συγκεκριμένα σκευάσματα δημιουργούν ελεύθερες ρίζες κυρίως στο συκώτι. Το αποτέλεσμα είναι μετά από καιρό και σε ανύποπτο χρόνο να βρίζεις τη «τύχη σου» γι αυτό που σου έτυχε…
Και επαναλαμβάνω τα παραπάνω μη τα πάρεις προσωπικά. Τα ίδια θα έλεγα και στον καλύτερο φίλο μου. 

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645
Πατοψαρο, απο μονοζυγο μονο τις τρεις βασικες ελξεις γνωριζεις;
Υπαρχουν ασκησεις για γεμισμα που θελει,
αλλα εσεις οι γυμναστηριακοι σφιχτιδες το αποφευγετε γιατι ειναι ζορι το μονοζυγο.

Για πες. Μην είναι τίποτα μαϊμουδιές όμως και μας κοροϊδεύει όλο το γυμναστήριο

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645
που είσαι παλλικάρ? σε αμωλύσανε ? ;) :2funny: :d-spam: σόρρυ

MSN-Emoticon-soldier-152.gif

Ορκιστήκαμε και μας διώξανε άρον άρον, να μην ξοδεύουν και φαί.

Ο τύπος είναι κομμάτια, πρότυπο σώματος για μένα  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom