Πηγαινει κανεις στα JOE WEIDER κερατσινιου?
ένας φίλος μου.
Πηγαινει κανεις στα JOE WEIDER κερατσινιου?
Καλησπερα και ευχαριστώ για την απάντηση,
Εχω πάει σε διαιτολόγο, σε γιατρο διατροφολόγο και σε ενδοκρινολογο. Εχω κάνει εξετάσεις και ευτυχώς όλα πάνε καλά Ο ενδοκρυνολογος μου ειπε οτι μπορούμε αν θέλουμε να δοκιμάσουμε να ρυθμίσουμε τον μεταβολισμό αλλα υπάρχει κίνδυνος να πέσω από την άλλη μερια (δηλαδη να τα πάρω και να μην μπορώ να τα χάσω) και φυσικά αυτό το είπε επειδή ειναι πολύ καλός φίλος. Την διαιτα μου την εδωσε διαιτολογος στην αρχή την ακολουθούσα κατα γράμμα τώρα πια έχω ψιλοβαρεθει μετα απο 6 μήνες προσπάθεια που κάθε μήνα βλέπω σχεδόν ενα κιλό μονο στην ζυγαριά.
Εχω ακούσει για διάφορα πρόσθετα που κανουν θαυματα αλλα κανεις γιατρος δεν λεει καλα λογια για αυτα!
Καλησπερα...
διαβαζω με πολυ κεφι τις αντικρουομενες σας αποψεις
Ως διατροφολογος διαβεβαιωνω οτι η ΧΡΗΣΗ Νομιμων συμπληρωματων δεν επιφερει κανενα κακο
Η καταχρηση σαφως...
λιγες ειναι φυσικα οι εταιριες που εχουν σωστες οδηγειες για τα προιοντα τους και λιγοτεροι οι ΓΝΩΣΤΕΣ που τα εμπορευονται...
τα σεβοι μου αρχονταΚαλησπερα...
διαβαζω με πολυ κεφι τις αντικρουομενες σας αποψεις
Ως διατροφολογος διαβεβαιωνω οτι η ΧΡΗΣΗ Νομιμων συμπληρωματων δεν επιφερει κανενα κακο
Η καταχρηση σαφως...
λιγες ειναι φυσικα οι εταιριες που εχουν σωστες οδηγειες για τα προιοντα τους και λιγοτεροι οι ΓΝΩΣΤΕΣ που τα εμπορευονται...
Για να καταλαβω κατι, χωρις παρεξηγηση:
Εισαι αδυνατος παραπανω απο το κανονικο, η θελεις να παρεις ογκο στο γυμναστηριο και δεν τα καταφερνεις?
Παντως συμφωνω σε αυτο που λενε οι γιατροι σου για την αποφυγη προσθετων.
οσο αμα βαλεις φρουτοκρεμα...Υπαρχει κανενας συναγωνιστης που να εχει χρησιμοποιησει λυποδιαλυτικες κρεμες κυριως για την περιοχη της κοιλιτσας και να εχει δει αποτελεσμα???
Σοβαρα αυτες οι κρεμες μαζι με γυμναστικη ξερετε αν εχουν αποτελεσμα???
μουφες για νοικοκυρουλες ειναι αυτες!Υπαρχει κανενας συναγωνιστης που να εχει χρησιμοποιησει λυποδιαλυτικες κρεμες κυριως για την περιοχη της κοιλιτσας και να εχει δει αποτελεσμα???
Σοβαρα αυτες οι κρεμες μαζι με γυμναστικη ξερετε αν εχουν αποτελεσμα???
εισαι πολλη σωστος χωρις υπομονη δε κανεις τιποτα!!! ;) ;) ;)αν τρωει οπως λεει, 6 φορες την ημερα τα σωστα φαγητα, πινει πρωτεινη και γυμναζετε σωστα με βαρη...τοτε το 1 κιλο τον μηνα ισουτε με τουλαχιστον μισο μυικο κιλο!! 3 μυικα κιλα το εξαμηνο ειναι παραπολυ καλα!! 6 μυικα κιλα τον χρονο!! σε 2-3 χρονακια εχει γινει ΡΑΜΠΟ!!
Εχει αγορασει κανεις μηχανημα power plate ή καποιο απο τα παρομοια?
Το jow wider λέέι σα γυμναστήριο??Ξέρει κανείς κανά καλό γυμναστήριο στους Αμπελόκηπους? :S
καλο θα ηταν να τη σταματησεις για ενα διαστημα...μην επιβαρυνεισ κ αλλο τα νεφρα σου...Ρε παικτες,αμα για καποιο διαστημα παιρνω αντιβιωση καλο θα ηταν να σταματησω τη whey,ε;
Ρε παικτες,αμα για καποιο διαστημα παιρνω αντιβιωση καλο θα ηταν να σταματησω τη whey,ε;
μεγαλε το εχω ξαναπει.κοψτε τις μαλακιες γιατι καμια μερα μαζι με το χεσιμο θα σας φυγει και κανενα νεφρο μαζι με τις κουραδες.