Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Καλησπερα και ευχαριστώ για την απάντηση,

Εχω πάει σε διαιτολόγο, σε γιατρο διατροφολόγο και σε ενδοκρινολογο. Εχω κάνει εξετάσεις και ευτυχώς όλα πάνε καλά Ο ενδοκρυνολογος μου ειπε οτι μπορούμε αν θέλουμε να δοκιμάσουμε να ρυθμίσουμε τον μεταβολισμό αλλα υπάρχει κίνδυνος να πέσω από την άλλη μερια (δηλαδη να τα πάρω και να μην μπορώ να τα χάσω) και φυσικά αυτό το είπε επειδή ειναι πολύ καλός φίλος. Την διαιτα μου την εδωσε διαιτολογος στην αρχή την ακολουθούσα κατα γράμμα τώρα πια έχω ψιλοβαρεθει μετα απο 6 μήνες προσπάθεια που κάθε μήνα βλέπω σχεδόν ενα κιλό μονο στην ζυγαριά.

Εχω ακούσει για διάφορα πρόσθετα που κανουν θαυματα αλλα κανεις γιατρος δεν λεει καλα λογια για αυτα!

Για να καταλαβω κατι, χωρις παρεξηγηση:
Εισαι αδυνατος παραπανω απο το κανονικο, η θελεις να παρεις ογκο στο γυμναστηριο και δεν τα καταφερνεις?

Παντως συμφωνω σε αυτο που λενε οι γιατροι σου για την αποφυγη προσθετων.

menelaos(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα...
διαβαζω με πολυ κεφι τις αντικρουομενες σας αποψεις
Ως διατροφολογος διαβεβαιωνω οτι η ΧΡΗΣΗ Νομιμων συμπληρωματων δεν επιφερει κανενα κακο
Η καταχρηση σαφως...
λιγες ειναι φυσικα οι εταιριες που εχουν σωστες οδηγειες για τα προιοντα τους και λιγοτεροι οι ΓΝΩΣΤΕΣ που τα εμπορευονται...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Καλησπερα...
Ως διατροφολογος διαβεβαιωνω οτι η ΧΡΗΣΗ Νομιμων συμπληρωματων δεν επιφερει κανενα κακο
Η καταχρηση σαφως...
λιγες ειναι φυσικα οι εταιριες που εχουν σωστες οδηγειες για τα προιοντα τους και λιγοτεροι οι ΓΝΩΣΤΕΣ που τα εμπορευονται...

Γιατρε μου, σε ολα τα πραγματα στην ζωη η καταχρηση φέρνει ΜΗ επιθυμιτα αποτελεσματα.....

Επισκέπτης
Καλησπερα...
Η καταχρηση σαφως...
τα σεβοι μου αρχοντα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
Για να καταλαβω κατι, χωρις παρεξηγηση:
Εισαι αδυνατος παραπανω απο το κανονικο, η θελεις να παρεις ογκο στο γυμναστηριο και δεν τα καταφερνεις?

Παντως συμφωνω σε αυτο που λενε οι γιατροι σου για την αποφυγη προσθετων.

Ειμαι αδυνατος πολυ πανω απο το κανονικο!!! (γι αυτο κι προσπαθω να κανο κατι!)

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Υπαρχει κανενας συναγωνιστης που να εχει χρησιμοποιησει λυποδιαλυτικες κρεμες κυριως για την περιοχη της κοιλιτσας και να εχει δει αποτελεσμα???
Σοβαρα αυτες οι κρεμες μαζι με γυμναστικη ξερετε αν εχουν αποτελεσμα???

Επισκέπτης
Υπαρχει κανενας συναγωνιστης που να εχει χρησιμοποιησει λυποδιαλυτικες κρεμες κυριως για την περιοχη της κοιλιτσας και να εχει δει αποτελεσμα???
οσο αμα βαλεις φρουτοκρεμα...

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165
μουφες για νοικοκυρουλες ειναι αυτες!

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165
αν τρωει οπως λεει, 6 φορες την ημερα τα σωστα φαγητα, πινει πρωτεινη και γυμναζετε σωστα με βαρη...τοτε το 1 κιλο τον μηνα ισουτε με τουλαχιστον μισο μυικο κιλο!! 3 μυικα κιλα το εξαμηνο ειναι παραπολυ καλα!! 6 μυικα κιλα τον χρονο!! σε 2-3 χρονακια εχει γινει ΡΑΜΠΟ!!
εισαι πολλη σωστος χωρις υπομονη δε κανεις τιποτα!!! ;) ;) ;)

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Το jow wider λέέι σα γυμναστήριο??Ξέρει κανείς κανά καλό γυμναστήριο στους Αμπελόκηπους? :S :helpplea:

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Εχει αγορασει κανεις μηχανημα power plate ή καποιο απο τα παρομοια?    και επίσης...ποια η διαφορα αναμεσα σε τρεξιμο εξω σε γηπεδο και σε διαδρομο γυμναστηριου... 

tsirikapis

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Το jow wider λέέι σα γυμναστήριο??Ξέρει κανείς κανά καλό γυμναστήριο στους Αμπελόκηπους? :S :helpplea:

Γειά χαρά.Εγώ πηγαίνω στο joe της Κυψέλης, εδω και λίγο καιρό.Έχει ετήσια συνδρομή που ισχύει μέχρι σήμερα (αν και ανανεώνεται συνεχώς) κι είναι 149 ευρώ.Δεν είμαι κι ο καταλληλότερος για να κριτικάρω, αλλά τέλος πάντων.Το γυμναστήριο από άποψη καθαριότητας είναι εντάξει, και στους χώρους με τα όργανα κτλ και στα αποδυτήρια.Έχει ξεχωριστά σε ορόφους τα όργανα/βάρη, αερόμπικ και τους διαδρόμους με τα ποδήλατα.Νομίζω πως υπάρχει μία κάποια έλειψη στα όργανα, δηλαδή σχεδόν το κάθε όργανο υπάρχει μία μόνο φορά με αποτέλεσμα να περιμένεις να τελείωσει ο άλλος κτλ.Το ίδιο συμβαίνει και στο χώρο με τα ποδήλατα/διαδρόμους κτλ.Βέβαια παίζει ρόλο και η ώρα που πηγαίνει κανείς.Απ' ότι μου 'χουν πει, με τον γυμναστή έχεις επικοινωνία στην αρχή κυρίως κι έπειτα συνεχίζεις μόνος σου.Εγώ δεν έχω μιλήσει ακόμα με κάποιον...Το κυριότερο αρνητικό είναι ότι δεν έχω πετύχει κανα αξιόλογο milf πρός το παρόν.Τι άλλο, ξέρω 'γώ..Αναφέρομαι στο joe Κυψέλης έτσι, δεν γνωρίζω για τα υπόλοιπα.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Τα JW είναι πάμθφηνα με αποτέλεσμα να γίνεται της πουτάνας και να περιμένεις να κάνεις διάδρομο.  :headbang:

Τα μικρά συνοικιακά έχουν πολύ λιγότερα όργανα, κοστίζουν το διπλάσιο και παραπάνω - αλλά τουλάχιστον παίζεις μπάλα μόνος σου ή έστω με ελάχιστο κόσμο γύρω σου.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ρε παικτες,αμα για καποιο διαστημα παιρνω αντιβιωση καλο θα ηταν να σταματησω τη whey,ε;

tal2

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
11
Ρε παικτες,αμα για καποιο διαστημα παιρνω αντιβιωση καλο θα ηταν να σταματησω τη whey,ε;
καλο θα ηταν να τη σταματησεις για ενα διαστημα...μην επιβαρυνεισ κ αλλο τα νεφρα σου...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
μεγαλε το εχω ξαναπει.κοψτε τις μαλακιες γιατι καμια μερα μαζι με  το χεσιμο θα σας φυγει και κανενα νεφρο μαζι με τις κουραδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom