Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

johnny.be.good

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Δυστηχως τα ξερω ολα αυτα ,λογω επαγγελματος και συμφωνω απολυτα με οσα λες!
Αλλα μεχρι να του βγει το προβλημα στο συκωτι,δεν ειναι σιγουρο αν θα μπορει να φερει
στο κοσμο παιδια και ακομα περισσοτερο αν αυτα θα ειναι φυσιολογικα η' τερατουργηματα!
Και επειδη δεν μπορουμε να ανοιξουμε το κεφαλι του καθενος και να του βαλουμε
μυαλο,τοτε θα υποστει τις συνεπειες,μιας και θεωρειτε ενηλικας!

συμφωνεις δηλαδη με αυτο που εγραψε οτι η κρεατινη ειναι το ιδιο με ανδρογονα αναβολικα?? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Δυστηχως τα ξερω ολα αυτα ,λογω επαγγελματος και συμφωνω απολυτα με οσα λες!
Αλλα μεχρι να του βγει το προβλημα στο συκωτι,δεν ειναι σιγουρο αν θα μπορει να φερει
στο κοσμο παιδια και ακομα περισσοτερο αν αυτα θα ειναι φυσιολογικα η' τερατουργηματα!
Και επειδη δεν μπορουμε να ανοιξουμε το κεφαλι του καθενος και να του βαλουμε
μυαλο,τοτε θα υποστει τις συνεπειες,μιας και θεωρειτε ενηλικας!

:2funny: :2funny: Τερατα ειναι αυτα που λετε,οχι τα παιδια που θα βγουν!

Επειδη για ακομα μια φορα μπερδεψαμε τα αυγα και τα πασχαλια,απ οτι καταλαβα αναφερεστε στα ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ μονο,ετσι;

Αμα δεν εχεις μετρο σε ολα στη ζωη σου π.χ. αλκοολ,σοκολατα,πουτανες,μαλακια κλπ... παντα μπορει να εμφανιστουν κακες παρενεργειες.

Δεν αναφερομαι σε εσας,αλλα θεωρω μεγιστη υποκρισια να πινει καποιος μπυρες και ουισκια,να κατεβαζει με το κιλο τις σοκολατες,να πινει 3 φλιτζανια καφεδες την ημερα,και να λεει οτι τα συμπληρωματα κανουν κακο στο συκωτι. :headbang:

Δειξτε μου καποιον  που απο μετρια ληψη(τωρα ή παλια) μαλακων συμπληρωματων(whey,αμινοξεα..) εχει σοβαρο προβλημα στο συκωτι.

Με μικρη επιφυλαξη,αμα αναφερεστε σε αναβολικα στεροιδη(οχι σκετο αναβολικα,αναβολικο σκετο ειναι και η ζαχαρη.. ;)) συμφωνω μαζι σας!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
συμφωνεις δηλαδη με αυτο που εγραψε οτι η κρεατινη ειναι το ιδιο με ανδρογονα αναβολικα?? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Αναβολικο με την ευρυτερη εννοια της λεξης οντως ειναι,αλλα ανδρογονο αναβολικο οχι.

johnny.be.good

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αναβολικο με την ευρυτερη εννοια της λεξης οντως ειναι,αλλα ανδρογονο αναβολικο οχι.

αναβολικο με την ευρυτερη εννοια ειναι κ το να παιξεις μαλακια ανεβαζοντας την λιμπιντο σου κ καλυτερευοντας το ορμονικο σου προφιλ 
δεν εννουσε αυτο ο kaytos αλλα αυτο που εγραψα εγω στο ποστ μου

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
αναβολικο με την ευρυτερη εννοια ειναι κ το να παιξεις μαλακια ανεβαζοντας την λιμπιντο σου κ καλυτερευοντας το ορμονικο σου προφιλ 
δεν εννουσε αυτο ο kaytos αλλα αυτο που εγραψα εγω στο ποστ μου
Το να παιξεις μαλακια ανεβαζει τη λιμπιντο σου, αν ομως χυσεις η λιμπιντο σου θα φτασει εκει που θα φτασουν τα χυσια σου,στο πατωμα.
Δε ξερω τι εννουσε ο καυτος,εγω εγραψα και τις δυο εκδοχες για να ειμαστε σιγουροι.

johnny.be.good

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Το να παιξεις μαλακια ανεβαζει τη λιμπιντο σου, αν ομως χυσεις η λιμπιντο σου θα φτασει εκει που θα φτασουν τα χυσια σου,στο πατωμα.
Δε ξερω τι εννουσε ο καυτος,εγω εγραψα και τις δυο εκδοχες για να ειμαστε σιγουροι.

αφου εχεις καυλες πρωινιατικα να παιζεις με τις λεξεις ξαναδιαβασε το προηγουμενο ποστ μου.Εγραψα εγω πουθενα να χυσεις?? :uglystupid: :uglystupid:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
αφου εχεις καυλες πρωινιατικα να παιζεις με τις λεξεις ξαναδιαβασε το προηγουμενο ποστ μου.Εγραψα εγω πουθενα να χυσεις?? :uglystupid: :uglystupid:
Οι περισσοτεροι αντρες εχουν καυλες πρωινιατικα.

Προφανως εισαι ο μονος που μαλακιζεσαι(καλα γι αυτο ειμαι σιγουρος)και κρατιεσαι χωρις να χυσεις,κατι το οποιο θα σου φερει προβληματα με τον προστατη σου,που το απευχομαι.

johnny.be.good

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Οι περισσοτεροι αντρες εχουν καυλες πρωινιατικα.

ε τοτε πηγαινε στη φυλης να γαμησεις με κανα 20 ευρω μαζι με τους πακιστανους  κ τους γυφτους κ γραψε κ ενημερωση μετα να μην χαθει η γνωση.Καλη σου μερα σου ευχομαι.Τελος απομενα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
ε τοτε πηγαινε στη φυλης να γαμησεις με κανα 20 ευρω μαζι με τους πακιστανους  κ τους γυφτους κ γραψε κ ενημερωση μετα να μην χαθει η γνωση.Καλη σου μερα σου ευχομαι.Τελος απομενα.
Ενοειται οτι θα γραψω κριτικη,ανημερωτο θα σε αφησω;
Να λες μετα οτι εκλαψες το εικοσαρικο;
Τελος κι απο μενα.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αρχηγε εγω  οταν χυνω φτανουν στο ταβανι,αυτο σημαινει οτι θα απογειωθω?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Iσχυει,γιατι δε προλαβαινει να αναρωσει ο μυς.
Εξαιρουνται οι κοιλιακοι.

Παικτη,στο στρατο χεστηκανε αμα προλαβει να αναρωσει ο μυς των φανταρων.
Δε σε βαζουν να κανεις ελξεις για να κανεις ποντικια!
Υποθετω ετσι;

Με τέτοιες μαλακίες καις το μυ...
Χρειάζεται και την αποθεραπεία του  :sunglasses:

συμφωνεις δηλαδη με αυτο που εγραψε οτι η κρεατινη ειναι το ιδιο με ανδρογονα αναβολικα??

Είπα πουθενά ότι η κρεατίνη είναι ανδρογόνο αναβολικό;
Δημοτικό τελειώσατε; Μάθατε να διαβάζετε;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

...μιλάμε ότι και η κρεατίνη, που παίρνουν κατά κόρον πολλοί, είναι στην ουσία αναβολικό, όχι βέβαια απαγορευμένο...

Κυριε καυτε,
Στο πανω κειμενο λετε οτι η κρεατινη ειναι αναβολικο.

Εγω εδω-->

λεω αυτο,σε προσπαθεια να ερμηνευσω αυτο που ειπατε.

Δεν καταλαβαινω λοιπον γιατι αναρωτιεστε αν εχω τελειωσει δημοτικο.(Εχω τελειωσει με βαθμο Α μαλιστα!)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Δεν καταλαβαινω λοιπον γιατι αναρωτιεστε αν εχω τελειωσει δημοτικο.(Εχω τελειωσει με βαθμο Α μαλιστα!)

Με πέρασες...Εγώ ακόμα το παλεύω  :2funny:
Η κρεατίνη σε σκεύασμα, έρχεται να συμπληρώσει αυτήν που ήδη υπάρχει στο σηκώτι, και βοηθά να μεταβολίσεις γρηγορότερα μεγάλες ποσότητες τροφής...
Αναβολικό με την έννοια που γνωρίζουμε, δεν είναι, δεν παύει όμως να αποτελεί επέμβαση στο "χημείο" του οργανισμού (σηκώτι)... :boobies:

maximospapa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε LION7 αναρωτιεμαι αλτηρα εχεις πιασει ποτε στην ζωη σου?

τη αναλυση ειναι αυτη?ανδρογονο αναβολικο,αναβολικο,στεροειδης ανδρογονο και παπαρια μαντολες..

η κρεατινη ειναι συμπλεγμα 3ων αμινοξεων και ονομαζεται ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ,οπως και η πρωτεινη

και εφεδρινες,αυξητικες ορμονες τεστοστερονες κλπ ειναι στεροειδη..

τι υπεραναλυσεις ειναι αυτες?

αμα δεν παρεις αλτηρα στο χερι ΟΣΟ και να μιλας για συμπληρωματα δεν θα αλλαξει το σωμα σου...

μαθε πρωτα να γυμναζεσαι και θα παρεις και συμπληρωμα.. :jerking:

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
Εγω ο κακομοιρης που προσπαθω να παρω κιλα και δεν περνω τι να κανω μπορει να μου πει καποιος? Κανω μια προπονηση με βαρη, περνω προτεινες τρωω 6 φορες την ημερα και παλι τιποτα. Οτι τρωω καιγεται σε δευτερολεπτα!!! Καμια λυση αδελφια!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
ρε LION7 αναρωτιεμαι αλτηρα εχεις πιασει ποτε στην ζωη σου?

τη αναλυση ειναι αυτη?ανδρογονο αναβολικο,αναβολικο,στεροειδης ανδρογονο και παπαρια μαντολες..

η κρεατινη ειναι συμπλεγμα 3ων αμινοξεων και ονομαζεται ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ,οπως και η πρωτεινη

και εφεδρινες,αυξητικες ορμονες τεστοστερονες κλπ ειναι στεροειδη..

τι υπεραναλυσεις ειναι αυτες?

αμα δεν παρεις αλτηρα στο χερι ΟΣΟ και να μιλας για συμπληρωματα δεν θα αλλαξει το σωμα σου...

μαθε πρωτα να γυμναζεσαι και θα παρεις και συμπληρωμα.. :jerking:

Εχεις δικιο,δε ξανακανω υπεραναλυσεις για να μπορουν να καταλαβουν ολα τα μελη του φορουμ(ανθρωποι και ζωα..)

Αμα σου ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβεις τη διαφορα της λεξης αναβολικο και αναβολικο στεροειδες,τοτε να μην εχω παραπανω απαιτησεις απο σενα.

Κανε μου τη χαρη και διαβασε ολες τις σελιδες του θρεντ και θα καταλαβεις αμα εχω πιασει αλτηρα ποτε μου.

Αληθεια,τι ειναι αλτηρας;

johnny.be.good

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Είπα πουθενά ότι η κρεατίνη είναι ανδρογόνο αναβολικό;
Δημοτικό τελειώσατε; Μάθατε να διαβάζετε;

οχι φιλε εγω δεν ξερω απο αυτα τα φαρμακα κ τις χημειες.
Ειμαι 55αρης στο βυζι της Gaussian  κ μπαινω εδω για να μου μαθετε ωραια πραγματα καλα παιδια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom