Είναι επιπόλαιοι...και εξηγούμαι...
Τα αποτελέσματα από τα συμπληρώματα, φαίνονται σαφώς πιο γρήγορα από τα προβλήματα που πιθανόν να προκύψουν σε κάποια χρόνια...μιλάμε ότι και η κρεατίνη, που παίρνουν κατά κόρον πολλοί, είναι στην ουσία αναβολικό, όχι βέβαια απαγορευμένο...θα μου πεις το παίρνουν και οι αθλητές...Ναι, αλλά αυτοί δεν παίρνουν την ίδια ποιότητα κρεατίνης και τεστοστερόνης και αυξητικής ορμόνης που παίρνει ο οποιασδήποτε σαμπρέλας, και φυσικά αυτά που παίρνουν είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ...και στην τελική, αν στραβώσει κάτι, έχουν λεφτά να αλλάξουν και το σηκώτι τους άμα λάχει, ο σαμπρέλας τί έχει;
Παίρνεις λοιπόν ό,τι βρεις μπροστά σου, και τίγκα στη μπαμπακόπιτα κατεβαίνεις στην παραλία και πουλάς μούρη...Κι εγώ μαζί σου...
Όμως ζωή δεν είναι μόνο το σήμερα, και η ευτυχία σε κάθε φάση της και σε κάθε ηλικία μπορεί να πάρει διαφορετικές μορφές...
Για φαντάσου, λοιπόν, ο τιγκαρισμένος να κάνει σε 5-10 χρόνια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και να γουστάρει τη φάση, να αγαπάει τα παιδιά του κλπ...και να του βγει λέει, πρόβλημα στο σηκώτι στα 40 του και να τρέχει...
Πώς θα το χαρακτηρίζατε;
Είπαμε να κάνουμε μαλακίες όσο είμαστε νέοι, αλλά όχι και να υπονομεύσουμε την υγεία μας...
Βέβαια, θα μου πείτε, "τί μας λες ρε φίλε, τί σε νοιάζει εσένα;"
Δε με νοιάζει, απλά γνώμη λέω, και εξηγώ γιατί δεν παίρνω εγώ...