Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
εγω επειδη σπουδαζω φαρμακολογια θελω δεν θελω τα μαθαινω καλα.Η καφεινη εφεδρινη ειναι στιμουλαντς κ επιδρουν στο κεντρικο νευρικο συστημα.Πουθενα δεν εχει αποδειχτει η λιπολυτικη τους δραση.Παρεθεσε μια εγκυρη ερευνα απο το pubmed αν θες να σε παρω στα σοβαρα.Η εφεδρινη στην Ελλαδα ειναι παρανομη πλεον.Αν την ζητησεις απο φαρμακειο μπορεις να μπλεξεις αν κ ειναι λιγο τραβηγμενο
Σύμφωνο , όμως πλέον την καφεΐνη την έχουν σχεδόν όλα τα "λιποδιαλιτικα" ,εφεδρίνη παίζει , δεν είναι και ότι καλύτερο για τον οργανισμό .

Επισκέπτης
Καλά τώρα , μου λες για βιβλιοθήκη και φουσκωτούς , σου λέω μονο από εμπειρία μου και ότι έχουμε διαβάσει κατά καιρούς στα περιοδικά,τι να μου πουν οι φουσκωτοί ,που στο πειραιά , εσύ πρέπει να ξέρεις .Στο Universal του Κυριακοπουλου και του Μιχάλη δούλευα ως γυμναστής ,ξέρεις έχουν περάσει χρονια ,βάλε ακόμα 7 χρονια που γυμναζόμουν , δεν νομίζεις ότι έχω αρκετή εμπειρία για το θέμα ? έχουν περάσει σχεδόν 14 χρονια από τότε

τον αλλο τον κρινω απο τα επιχειρηματα που μου παραθετει οχι απο την ηλικεια του.uNIVERSAL e?ωραια κομπινα τα μαζεψε η κυρια Νατασα κ την εκανε για αλλες πολιτειες...

Επισκέπτης
Σύμφωνο , όμως πλέον την καφεΐνη την έχουν σχεδόν όλα τα "λιποδιαλιτικα" ,εφεδρίνη παίζει , δεν είναι και ότι καλύτερο για τον οργανισμό .

η καφεινη σε ενεσιμη μορφη εχει παρομοια δραση με τις αμφεταμινες αλλα επειδη γινεται ενδοφλεβια μπορει να προκαλεσει θανατο.Η εφεδρινη σου ειπα ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ στην Ελλαδα δεν την βρισκεις στα συμπληρωματαδικα πλεον.

το καλυτερο χειροτερο για τον οργανισμο ειναι πολυ γενικο.Αναλογα τη δοση τον χρονο ημιζωης τη βιοδιαθεσιμοτητα κ αλλα πολλα.Ισχυουν τα ιδια που ισχυουν σε ολες τις φαρμακευτικες μορφες...

τα''λιποδιαλυτικα'' που λες περιεχουν καφεινη πρασινο τσαι παλιοτερα εφεδρινη κλπ ειναι Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ για να σας παιρνουν τα λεφτα οι συμπληρωματαδες κ να τα τρωνε στις πουτανες

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τα οσπρια ναι μεν εχουν πρωτεινη , αλλα δεν εχουν πληρες προφιλ αμινοξεων . ( για τον ανθρωπο )

Η καφεινη εφεδρινη ειναι στιμουλαντς κ επιδρουν στο κεντρικο νευρικο συστημα.

Και αυξανεται το Resting Metabolic Rate . Ενας απο τους μηχανισμους που τελικουν οδηγουν στην απωλεια λιπους .

Το περιφημο ( και διαβοητο πλεον ) ECA stack ( Ephedrine Cafeine Aspirin ) δουλευε/δουλευει και θα δουλευει . Τωρα οσον αφορα τις ερευνες , να σου πω δεν εχω χρονο να παραθεσω βιβλιογραφια , αλλα οσο ηταν νομιμο ειχαν γινει .

Βεβαια , τωρα η εφεδρινη ειναι παρανομη , οποτε δεν εχει νοημα να συζηταμε .

Και κατι τελευταιο . Υπαρχει το εργαστηριο , αλλα υπαρχει και το πεδιο , η πραγματικη ζωη , εκει που στην τελικη τεσταρεται ενα προιον .

Σε αυτον τον τομεα , δυστυχως ή ευτυχως οι bodybuilders ειναι πιο μπροστα απο την συμβατικη ιατρικη/φαρμακολογια .  

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

η ... αιωνια διαμαχη συμπληρωματων - φαρμακευτικων προιοντων ...

ειναι πολλα τα λεφτα .

και οι δυο μεριες εχουν ταισει ποοοοοολες πουτανες με τα λεφτουδακια μας .

Επισκέπτης
Τα οσπρια ναι μεν εχουν πρωτεινη , αλλα δεν εχουν πληρες προφιλ αμινοξεων . ( για τον ανθρωπο )

Και αυξανεται το Resting Metabolic Rate . Ενας απο τους μηχανισμους που τελικουν οδηγουν στην απωλεια λιπους .

Το περιφημο ( και διαβοητο πλεον ) ECA stack ( Ephedrine Cafeine Aspirin ) δουλευε/δουλευει και θα δουλευει . Τωρα οσον αφορα τις ερευνες , να σου πω δεν εχω χρονο να παραθεσω βιβλιογραφια , αλλα οσο ηταν νομιμο ειχαν γινει .

Βεβαια , τωρα η εφεδρινη ειναι παρανομη , οποτε δεν εχει νοημα να συζηταμε .

Και κατι τελευταιο . Υπαρχει το εργαστηριο , αλλα υπαρχει και το πεδιο , η πραγματικη ζωη , εκει που στην τελικη τεσταρεται ενα προιον .

Σε αυτον τον τομεα , δυστυχως ή ευτυχως οι bodybuilders ειναι πιο μπροστα απο την συμβατικη ιατρικη/φαρμακολογια .  

επαναλαμβανεις αυτα που εχω πει σε προηγουμενα ποστς μου στις τελευταιες σελιδες.

μερικες επισυμανσεις

1)εγω δεν ειμαι bodybuilder.Η προπονηση στα βαρη που κανω ειναι power lifting για να αναβεσα τη σχετικη μου δυναμη που την χρειαζομαι στο αθλημα μου.

2)εγω προσωπικα εμπιστευομαι την γνωμη ΞΕΝΩΝ προπονητων που εχουν δουλεψει με πολλους αθλητες κ εχουν βγαλει συμπερασματα για προπονητικα συστηματα κ δοατροφολογια IN VIVO κ οχι μονο in vitro.Aρα το επιχειρημα σου για μενα οτι καλα τα εργαστηρια κλπ κλπ ειναι τελειως ΑΚΥΡΟ αφου ουτε με γνωριζεις ουτε ξερεις ποσαχρονια ασχολουμαι με τον αθλητισμο ουτε ποια ειναι η σωματικη μου κατασταση

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
επαναλαμβανεις αυτα που εχω πει σε προηγουμενα ποστς μου στις τελευταιες σελιδες.

μερικες επισυμανσεις

1)εγω δεν ειμαι bodybuilder.Η προπονηση στα βαρη που κανω ειναι power lifting για να αναβεσα τη σχετικη μου δυναμη που την χρειαζομαι στο αθλημα μου.

2)εγω προσωπικα εμπιστευομαι την γνωμη ΞΕΝΩΝ προπονητων που εχουν δουλεψει με πολλους αθλητες κ εχουν βγαλει συμπερασματα για προπονητικα συστηματα κ δοατροφολογια IN VIVO κ οχι μονο in vitro.Aρα το επιχειρημα σου για μενα οτι καλα τα εργαστηρια κλπ κλπ ειναι τελειως ΑΚΥΡΟ αφου ουτε με γνωριζεις ουτε ξερεις ποσαχρονια ασχολουμαι με τον αθλητισμο ουτε ποια ειναι η σωματικη μου κατασταση

αρα συμφωνουμε (?)

αυτο που λεω ειναι οι αθλητες και οι προπονητες ( ειτε bodybuilders ειτε powerlifters  ειτε δισκοβολοι ) εχουν καλυτερη γνωση ( κυριως στην πραξη ) απο πολλους γιατρους-φαρμακοποιους .

δεν σου εκανα προσωπικη επιθεση .  :think:  το τι ξερει ο καθενας ειναι κατι που αφορα τον ιδιο . και δεν το κρινω .

απλα βαζω και μια αλλη διασταση στο θεμα .

νασαι καλα και σου ευχομαι να ασχολησαι με τον αθλητισμο , για παρα ποοολα χρονια ακομη .  :)

Επισκέπτης
αρα συμφωνουμε (?)

αυτο που λεω ειναι οι αθλητες και οι προπονητες ( ειτε bodybuilders ειτε powerlifters  ειτε δισκοβολοι ) εχουν καλυτερη γνωση ( κυριως στην πραξη ) απο πολλους γιατρους-φαρμακοποιους .

δεν σου εκανα προσωπικη επιθεση .  :think:  το τι ξερει ο καθενας ειναι κατι που αφορα τον ιδιο . και δεν το κρινω .

απλα βαζω και μια αλλη διασταση στο θεμα .

νασαι καλα και σου ευχομαι να ασχολησαι με τον αθλητισμο , για παρα ποοολα χρονια ακομη .  :)

στην Ελλαδα ναι.Ειναι για τον πουτσο οι περισσοτεροι.Κ σου μιλαω εγω που πεθανα κ σωματικα κ ψυχολογικα κυριολεκτικα στην τριτη λυκειου για να βγαλω 19000 μορια κ να μπω στο πανεπιστημιο των Αθηνων.Εγω διαβαζω ΜΟΝΟ ξενη βιβλιογραφια κ συνομιλω με παιδια απο το εξωτερικο για να ενημερωνομαι.ΜΕ τα συγγραματα των ΕΔΩ καθηγητων εγω σκουπιζω τον κωλο μου αφου τα παπαγαλισω για να περασω απλα το μαθημα κ τιποτε αλλο.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ξεχασατε να πειτε οτι τα οσπρια βοηθανε στο κλασιμο...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Παρεπιμπτωτος, αν συνδιασεις τα οσπρια με ξηρους καρπους ή ταχινι,ανεβαινει η βιολογικη αξια των πρωτεινων τους...

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Η εφεδρινη υπάρχει νομιζω στα φάρμακα για το ασθμα.
Ο φαρμακοτρίφτης του site τι εχει να πει για τα περιεχομενα ενος πολυ γνωστου συμπληρώματος: Synephrine , Synthetic 99% Guggulsterones Z&E , Bioperine , Yohimbine HCL
Και κατι αλλο επισης, εχω τη εντύπωση πως οι βιταμινες που υπαρχουν σε διάφορα προιοντα, χυμοι γαλατα, δεν ειναι φυσικες αλλα απο μπετζινα.

Gamaomanoules2

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
τα''λιποδιαλυτικα'' που λες περιεχουν καφεινη πρασινο τσαι παλιοτερα εφεδρινη κλπ ειναι Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ για να σας παιρνουν τα λεφτα οι συμπληρωματαδες κ να τα τρωνε στις πουτανες
+1
Aπο προσωπικη εμπειρια,
το μονο που κανουν ειναι να δινουν πρασινο χρωμα στις κουραδες και μια φουντωση τις πρωτες μερες
που τα παιρνεις,ισως και ενα περισσοτερο ποσοστο εφιδρωσης την ωρα της ασκησης,
τιποτα παραπανω δηλαδη που θα κερδισει καποιος κανοντας απο μονος του συστηματικη προσπαθεια για απωλεια λιπους.
Οι λιποδιαλυτες ειναι το φετιχ του τεμπελη που θελει να χασει κιλα διχως κοπο.

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Καλησπέρα,μπορεί κάποιος φίλος να μου συστήσει ένα καλό γυμναστήριο στην περιοχή των Αμπελοκήπων?

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
+1
Aπο προσωπικη εμπειρια,
το μονο που κανουν ειναι να δινουν πρασινο χρωμα στις κουραδες και μια φουντωση τις πρωτες μερες
που τα παιρνεις,ισως και ενα περισσοτερο ποσοστο εφιδρωσης την ωρα της ασκησης,
τιποτα παραπανω δηλαδη που θα κερδισει καποιος κανοντας απο μονος του συστηματικη προσπαθεια για απωλεια λιπους.
Οι λιποδιαλυτες ειναι το φετιχ του τεμπελη που θελει να χασει κιλα διχως κοπο.
Ουτε και ετσι θα χασει κιλα καποιος!
Χρειαζετε μια καλη διατροφη απο εναν ειδικο και συστηματικη ασκηση!
Ρε παιδια ΜΗΝ παιρνετε διαφορες ουσιες οσο ακινδυνες κ να λενε οτι ειναι!
Παντα πισω απο ολα αυτα κρυβονται κινδυνοι!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ουτε και ετσι θα χασει κιλα καποιος!
Χρειαζετε μια καλη διατροφη απο εναν ειδικο και συστηματικη ασκηση!
Ρε παιδια [size=12pt]ΜΗΝ παιρνετε διαφορες ουσιες οσο ακινδυνες κ να λενε οτι ειναι!
Παντα πισω απο ολα αυτα κρυβονται κινδυνοι!
[/size]

Λογικό δεν είναι;
Οι εταιρείες και οι έμποροι θέλουν να βγάλουν κέρδος...φυσικά αν ρωτήσεις θα σου πουν ότι είναι ακίνδυνα...
Θέλετε να βάζετε στον οργανισμό σας σκευάσματα που ΔΕΝ ξέρετε τί είναι;

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Λογικό δεν είναι;
Οι εταιρείες και οι έμποροι θέλουν να βγάλουν κέρδος...φυσικά αν ρωτήσεις θα σου πουν ότι είναι ακίνδυνα...
Θέλετε να βάζετε στον οργανισμό σας σκευάσματα που ΔΕΝ ξέρετε τί είναι;
Αυτοι καλα κανουν εφοσον ειναι δουλοι του χρηματος και πατανε επι "πτωματων"!!!
Το ερωτημα ειναι ολοι αυτοι/ες που θελουν να ομορφυνουν το σωμα τους,μυαλο δεν
εχουν στο κεφαλι τους ?!?!?
Το να εχεις ενα ωραιο κορμι εκτος απο την εξωτερικη ομορφια,βοηθαει να
εχουμε και υγεια που ειναι πολυ πιο σημαντικο!!
Αλλα που να το κοιταξουμε αυτο,αλλοιμονο πια.... :headbang:

mdanton

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γειά σας, έχω μια ερώτηση:

Λένε ότι δεν είναι σωστό να γυμνάζει κάποιος την ίδια ομάδα μυών κάθε μέρα. Ισχύει αυτό;

Στον στρατό (στις ειδικές δυνάμεις) σε εξαντλούν σε συγκεκριμένες ασκήσεις κάθε μέρα (π.χ. κάμψεις, έλξεις).

Πώς συνδιάζεται το ένα με το άλλο;

Αν η ερώτηση μου είναι μάλλον άσχετη με την θεματολογία του νήματος, συγνώμη και αγνοείστε το.

Φιλικά,

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Είναι επιπόλαιοι...και εξηγούμαι...
Τα αποτελέσματα από τα συμπληρώματα, φαίνονται σαφώς πιο γρήγορα από τα προβλήματα που πιθανόν να προκύψουν σε κάποια χρόνια...μιλάμε ότι και η κρεατίνη, που παίρνουν κατά κόρον πολλοί, είναι στην ουσία αναβολικό, όχι βέβαια απαγορευμένο...θα μου πεις το παίρνουν και οι αθλητές...Ναι, αλλά αυτοί δεν παίρνουν την ίδια ποιότητα κρεατίνης και τεστοστερόνης και αυξητικής ορμόνης που παίρνει ο οποιασδήποτε σαμπρέλας, και φυσικά αυτά που παίρνουν είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ...και στην τελική, αν στραβώσει κάτι, έχουν λεφτά να αλλάξουν και το σηκώτι τους άμα λάχει, ο σαμπρέλας τί έχει;
Παίρνεις λοιπόν ό,τι βρεις μπροστά σου, και τίγκα στη μπαμπακόπιτα κατεβαίνεις στην παραλία και πουλάς μούρη...Κι εγώ μαζί σου...
Όμως ζωή δεν είναι μόνο το σήμερα, και η ευτυχία σε κάθε φάση της και σε κάθε ηλικία μπορεί να πάρει διαφορετικές μορφές...
Για φαντάσου, λοιπόν, ο τιγκαρισμένος να κάνει σε 5-10 χρόνια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και να γουστάρει τη φάση, να αγαπάει τα παιδιά του κλπ...και να του βγει λέει, πρόβλημα στο σηκώτι στα 40 του και να τρέχει...
Πώς θα το χαρακτηρίζατε;
Είπαμε να κάνουμε μαλακίες όσο είμαστε νέοι, αλλά όχι και να υπονομεύσουμε την υγεία μας...
Βέβαια, θα μου πείτε, "τί μας λες ρε φίλε, τί σε νοιάζει εσένα;"
Δε με νοιάζει, απλά γνώμη λέω, και εξηγώ γιατί δεν παίρνω εγώ... :)
Δυστηχως τα ξερω ολα αυτα ,λογω επαγγελματος και συμφωνω απολυτα με οσα λες!
Αλλα μεχρι να του βγει το προβλημα στο συκωτι,δεν ειναι σιγουρο αν θα μπορει να φερει
στο κοσμο παιδια και ακομα περισσοτερο αν αυτα θα ειναι φυσιολογικα η' τερατουργηματα!
Και επειδη δεν μπορουμε να ανοιξουμε το κεφαλι του καθενος και να του βαλουμε
μυαλο,τοτε θα υποστει τις συνεπειες,μιας και θεωρειτε ενηλικας!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Γειά σας, έχω μια ερώτηση:

Λένε ότι δεν είναι σωστό να γυμνάζει κάποιος την ίδια ομάδα μυών κάθε μέρα. Ισχύει αυτό;

Iσχυει,γιατι δε προλαβαινει να αναρωσει ο μυς.
Εξαιρουνται οι κοιλιακοι.

Στον στρατό (στις ειδικές δυνάμεις) σε εξαντλούν σε συγκεκριμένες ασκήσεις κάθε μέρα (π.χ. κάμψεις, έλξεις).

Πώς συνδιάζεται το ένα με το άλλο;

Αν η ερώτηση μου είναι μάλλον άσχετη με την θεματολογία του νήματος, συγνώμη και αγνοείστε το.

Φιλικά,

Παικτη,στο στρατο χεστηκανε αμα προλαβει να αναρωσει ο μυς των φανταρων.
Δε σε βαζουν να κανεις ελξεις για να κανεις ποντικια!
Υποθετω ετσι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom