doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ξεχνατε τον τονο που ειναι κορυφη σε πρωτεινη και μια απο τις καλυτερες τροφες
σωστος το ειπα φιλε ψάρι απλά δεν το τόνιζαξεχνατε τον τονο που ειναι κορυφη σε πρωτεινη και μια απο τις καλυτερες τροφες
Φιλε τα όσπρια έχουν προτείνει και απαραίτητο για τον οργανισμό μας , δεν τα ξέρεις καλά φαίνεται ξεχώρισε τα όσπρια από τα δημητριακά , τα δημητριακά έχουν "υντατανθρακες" , για κάτι που δεν ξέρεις μην επιμένεις Και όσο αφορά τις θερμίδες, για να επιβιώσει ο οργανισμός μας πρέπει να παίρνει 3000 την ημερα όχι παραπάνω και να τα παίρνει από σωστή διατροφή πρωτεϊνών και σε σωστά γεύματααυτο ειναι που παρουσιαζει η Σταματερη στο σταρ?
τα οσπρια εχουν κυριως υδατανθρακες κ οι πρωτεινες τους ειναι χαμηλης βιολογικης αξια
τα οσπρια εχουν πρωτεινες αλλα αν δεν κανω λαθος ισχυει αυτο που ειπε ο γκαντυΦιλε τα όσπρια έχουν προτείνει και απαραίτητο για τον οργανισμό μας , δεν τα ξέρεις καλά φαίνεται ξεχώρισε τα όσπρια από τα δημητριακά , τα δημητριακά έχουν "υντατανθρακες" , για κάτι που δεν ξέρεις μην επιμένεις Και όσο αφορά τις θερμίδες, για να επιβιώσει ο οργανισμός μας πρέπει να παίρνει 3000 την ημερα όχι παραπάνω και να τα παίρνει από σωστή διατροφή πρωτεϊνών και σε σωστά γεύματα
Φιλε τα όσπρια έχουν προτείνει και απαραίτητο για τον οργανισμό μας , δεν τα ξέρεις καλά φαίνεται ξεχώρισε τα όσπρια από τα δημητριακά , τα δημητριακά έχουν "υντατανθρακες" , για κάτι που δεν ξέρεις μην επιμένεις Και όσο αφορά τις θερμίδες, για να επιβιώσει ο οργανισμός μας πρέπει να παίρνει 3000 την ημερα όχι παραπάνω και να τα παίρνει από σωστή διατροφή πρωτεϊνών και σε σωστά γεύματα
τα οσπρια εχουν πρωτεινες αλλα αν δεν κανω λαθος ισχυει αυτο που ειπε ο γκαντυ
δεν ειναι ιδιες με αυτες που εχει το κρεας
νομιζω πρωτα σε πρωτεινη ειναι τα φασολια και μετα ρεβυθια και φακες
τα οσπρια εχουν κυριως υδατανθρακες κ οι πρωτεινες τους ειναι χαμηλης βιολογικης αξια
πρωτεινη σε όσπρια ανά 100 gr.
ρεβίθια 8γρ
φακές 7.6γρ
φασόλια 7.1γρ
μάλλον δεν μπορείς να κανεις μια σωστή συζήτηση ,και δεν λέω ανακρίβειες λέω αυτό που έχω μάθει τόσα χρονια και μου έχουν μάθει .Άντε να δεις την θύρα 7 εκεί θα τα πηγαίνεις πολύ καλύτερα .ζανα γραφεις απιστευτες ανακριβειες.Παω να δω θυρα 7 τωρα θα στα ανaλυσω αυριο μη μου αγχωνεσαι
μάλλον δεν μπορείς να κανεις μια σωστή συζήτηση ,και δεν λέω ανακρίβειες λέω αυτό που έχω μάθει τόσα χρονια και μου έχουν μάθει .Άντε να δεις την θύρα 7 εκεί θα τα πηγαίνεις πολύ καλύτερα .
Στα 100 gr κοτόπουλο τα 29 γρ ειναι πρωτεινη , τα υπόλοιπα φιλε gandy τι είναι ? υντατανθρακες ?σε λίγο θα μας πεις ότι και το κοτόπουλο μπαίνει στην οικογένεια των υντατανθρακων7-8% πρωτεινη...τα υπολοιπα τι ειναι??/?
Φιλε λέμε πως να χάσουμε σωματικό βάρος και να διατηρήσουμε τους μυείς και ότι η πρωτεΐνη παίζει το σημαντικό ρολο σε αυτό .Όσο για τους λεγάμενους φουσκωτούς δεν τους ζηλεύω , το σώμα τους πλέον δεν μυρίζει κανονικό ιδρώτα μυρίζει φαρμακείο .Και είμαι υπέρ στα συμπληρώματα διατροφής(όχι στα αναβολικά)το τονίζωΝα πηγαινεις γυμναστριο ειναι καλο.
Φτανει να πηγαινεις για να εχεις καλό σωμα και καλη φυσική κατασταση.
Οχι για να γινεις φουσκωτος για να μπορείς να δερνεις τον κόσμο.
Στο γυμνσστηριο που παω, ειναι ενας πιυσιρικάς (γυρω στα19) με ωραιο σωμα ομολογουμένως, αλλα μετα απο καθε ασκηση παει και κορδόνεται στον καθρέφτη.......
Την εχει ψωνισει εντελως. Αυτα δεν χρειαζονται.
Στα 100 gr κοτόπουλο τα 29 γρ ειναι πρωτεινη , τα υπόλοιπα φιλε gandy τι είναι ? υντατανθρακες ?σε λίγο θα μας πεις ότι και το κοτόπουλο μπαίνει στην οικογένεια των υντατανθρακων
Αν είσαι υπέρβαρος , με διετές δεν θα δεις αποτελέσματα μακροπρόθεσμα ,απλά βαραίνεις την υγεία σου.Θέλει πρόγραμμα , ξεκινώντας από διατροφή να τρος σχεδόν μονο προτείνει και σε συνδυασμό με ένα καλο λιποδιαλυτή , αερόβια και λίγα βάρη , σε κάνα μηνα θα δεις τα πρώτα αποτελέσματα .
Φιλε δεν θα κολλήσουμε στο τι παραπάνω στοιχεια έχουν πρωτεΐνη η "υντατανθρακες" , εγώ άντο που ξέρω είναι ότι τα όσπρια μπαίνουν στην οικογένεια τροφίμων με στοιχεια από πρωτεΐνες.Και αυτό που λέω λέω υπεύθυνα δεν το άκουσα ούτε από την Μενεγάκη ούτε από την Βέφααπο calorie king
boiled beans
Fat 3 cals (6%)
Carbs. 32 cals (76%)
Protein 8 cals (18%)
τι εχουν περισσοτερο πρωτεινες η υδατανθρακες?
Φιλε δεν θα κολλήσουμε στο τι παραπάνω στοιχεια έχουν πρωτεΐνη η "υντατανθρακες" , εγώ άντο που ξέρω είναι ότι τα όσπρια μπαίνουν στην οικογένεια τροφίμων με στοιχεια από πρωτεΐνες.Και αυτό που λέω λέω υπεύθυνα δεν το άκουσα ούτε από την Μενεγάκη ούτε από την Βέφα
Δεν έχω ιδέα από αναβολικά , μονο ακουστά , δεν έχου πάρει ποτε ,αναφέρομαι μονο σε και καλά φυτικά λιποδιαλυτές , στιλ Stack || ,οι πιο παλιοί θα το θυμούνται το stack , με στοιχεια εφεδρίνης και καφεΐνης,που στην συνεχεια το απαγόρεψαν στην αγοράτι εννοεις λιποδιαλυτη? εγω καλος διαλυτης ξερω οτι ειναι το ασετον
εκτος αν αναφερεσαι σε ανδρογονα αναβολικα γιατι μονο αυτα εχουν αποδειχτει οτι εχουν αμμεσες λιπολυτικες ιδιοτητες
Δεν έχω ιδέα από αναβολικά , μονο ακουστά , δεν έχου πάρει ποτε ,αναφέρομαι μονο σε και καλά φυτικά λιποδιαλυτές , στιλ Stack || ,οι πιο παλιοί θα το θυμούνται το stack , με στοιχεια εφεδρίνης και καφεΐνης,που στην συνεχεια το απαγόρεψαν στην αγορά
Καλά τώρα , μου λες για βιβλιοθήκη και φουσκωτούς , σου λέω μονο από εμπειρία μου και ότι έχουμε διαβάσει κατά καιρούς στα περιοδικά,τι να μου πουν οι φουσκωτοί ,που στο πειραιά , εσύ πρέπει να ξέρεις .Στο Universal του Κυριακοπουλου και του Μιχάλη δούλευα ως γυμναστής ,ξέρεις έχουν περάσει χρονια ,βάλε ακόμα 7 χρονια που γυμναζόμουν , δεν νομίζεις ότι έχω αρκετή εμπειρία για το θέμα ? έχουν περάσει σχεδόν 14 χρονια από τότεαπο που το ακουσες?απο τον φουσκωτο στο γυμναστηριο η απο το mens health?ελα στη βιβλιοθηκη του πανεπιστημιου μου να βρεις βιβλιογραφια ΕΓΚΥΡΗ να διαβασεις κ δεν εννοω τα κωλοτεφαα που μπαινουν μαθητες του 11 που κωλοβαρανε σε ολη τους τη ζωη.Αν κ στο ιντερνετ μπορεις να βρεις τα παντα.Ξεκινα απο caloriesking.com nutriondata.com κλπ