Επισκέπτης
πσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!καλι ι περσοναλ τρειινερ?θα μασ τιν σιστιςισ και εμασ κιριε σεξoμανι εργενι?Εγώ γυμνάζω τακτικά το πουλί μου με personal trainer... ;)
πσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!καλι ι περσοναλ τρειινερ?θα μασ τιν σιστιςισ και εμασ κιριε σεξoμανι εργενι?Εγώ γυμνάζω τακτικά το πουλί μου με personal trainer... ;)
συμπληρωματα περνεις?Εγώ γυμνάζω τακτικά το πουλί μου με personal trainer... ;)
εσι περνισ καυλαιρι μου?συμπληρωματα περνεις?
ασε πιτσι δε μας περνει εδω, θα μας λιωσουν τα μπετα μας οι σφιχτες που λες...ποσ παι σφιχτεσ μου?γιμναζετε καθολου το φιλιδονο κορμι σας?
οποτε παρω καβλεουρα μου κανω ως και εξημησι ωρες να χυσω...εσι περνισ καυλαιρι μου?
εσυ γεννηθηκες αθλητηςεμενα πιοσ θα με κανι αθλιτι τελικα???
εγο θα σε αναλαβο προσοπικα πισοχοστι μου!!!!εμενα πιοσ θα με κανι αθλιτι τελικα???
ο πιτσι ξερει απο αυτα...εμενα πιοσ θα με κανι αθλιτι τελικα???
συμπληρωματα περνεις?
ολι η βουδι ιμαστε αθκλιτε γενιμενι!!!!!!!!!εσυ γεννηθηκες αθλητης
εχεις τα τελεια γονιδια
λεσ μουσα Μπαταριολογε Δασκαλε ,καθε βραδι στο φορτιστι ισεΣαν Duracell... ΔΕΝ τα χρειάζομαι! ;)
θα αρχισουμε με χαλαρο τρεξιμο γιρο γιρο απο τιν πλατια καραισκακι....ο πιτσι ξερει απο αυτα...
εγο ιχα προγραμα φορτο με εδιαμεσα κοτο,τα κοτο τα ξεχασεσθα αρχισουμε με χαλαρο τρεξιμο γιρο γιρο απο τιν πλατια καραισκακι....
ετσι για ζεσταμα...
μετα θα εισαβαλουμε στα σιδεροτιρια τισ πορνοντισνευ οπου θα κανισ καμψεισ εισ βαθοσ σε τριφερα μουνακια.....
αυτι ι ασκισι γιμναζει ολεσ τισ μιικεσ ομαδεσ...
μετα θα προχορισουμε μεχρι τιν φιλισ με τα ποδια για αποθερααπια....και εκι θα σου κανο περσοναλ τρεινινκ στα γιμναστιρια τισ φιλισ!
ποσ σου φενετε το προγραμα για αρχι?
οταν βελτιοθισ θα εχι και τρεξιμο γιρο γιρο απο τισ γαζελεσ....
στο τελοσ θα φασ ρε αχιδευτε οστε να μπορεσεισ να αναπλιροσεισ τισ αποθικεσ γλικογονου...εγο ιχα προγραμα φορτο με εδιαμεσα κοτο,τα κοτο τα ξεχασεσ
αλιοσ ινε εδιαφερον
αυτη η δηλωση να γραφτει στα πρακτικαΠιτσι θα σε δασκαλοσ μου,να με μαθισ και οθογραφια γιατι με κοροδεβουνε εσι ισε μορφοτιρ και αθλιτικα και σοβαντικα
εγο στισ αποθικεσ φιλο γαλατομπουρεκο για γλικογονο,εσι τι θα με τρεσαρισστο τελοσ θα φασ ρε αχιδευτε οστε να μπορεσεισ να αναπλιροσεισ τισ αποθικεσ γλικογονου...
σιγα μι γραφτι εμισ μονο πρακτικι θα κανουμε στι θεορια ιμε σκραπασαυτη η δηλωση να γραφτει στα πρακτικα
δεν εχει τετοια ...σιγα μι γραφτι εμισ μονο πρακτικι θα κανουμε στι θεορια ιμε σκραπασ
ειδομενννεγο στισ αποθικεσ φιλο γαλατομπουρεκο για γλικογονο,εσι τι θα με τρεσαρισ
παντοσ να ξερισ εγο θελο χτισιμο και μετα κοτο,ποσα λεσ θα καταφερο σε μια μερα