Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Αν είσαι υπέρβαρος , με διετές δεν θα δεις αποτελέσματα μακροπρόθεσμα ,απλά βαραίνεις την υγεία σου.Θέλει πρόγραμμα , ξεκινώντας από διατροφή να τρος σχεδόν μονο προτείνει και σε συνδυασμό με ένα καλο λιποδιαλυτή , αερόβια και λίγα βάρη , σε κάνα μηνα θα δεις τα πρώτα αποτελέσματα .

Επισκέπτης
Αν είσαι υπέρβαρος , με διετές δεν θα δεις αποτελέσματα μακροπρόθεσμα ,απλά βαραίνεις την υγεία σου.Θέλει πρόγραμμα , ξεκινώντας από διατροφή να τρος σχεδόν μονο προτείνει και σε συνδυασμό με ένα καλο λιποδιαλυτή , αερόβια και λίγα βάρη , σε κάνα μηνα θα δεις τα πρώτα αποτελέσματα .

λαθος σχεδον σε ολα αλλα βαριεμαι να κανω αναλυση

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
λαθος σχεδον σε ολα αλλα βαριεμαι να κανω αναλυση
Ποιο είναι το λάθος αδεφε ? για την δίαιτα ? γιατί ψέματα είναι ?όλα είναι η διατροφή και άσκηση και τίποτε άλλο ,Τι να αναλύσεις εδώ .Η δουλειά μου ήταν , εχω κάνει διαφορα πειράματα στο σώμα μου ξέρω ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος

Επισκέπτης
Ποιο είναι το λάθος αδεφε ? για την δίαιτα ? γιατί ψέματα είναι ?όλα είναι η διατροφή και άσκηση και τίποτε άλλο ,Τι να αναλύσεις εδώ .Η δουλειά μου ήταν , εχω κάνει διαφορα πειράματα στο σώμα μου ξέρω ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος

λολ οκ.Δεν κανω σοβαρο ποστ λεμεεεεεεεε

kingoffuck

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
σοβαρα τωρα οποιος ξερει μπορει να μου απαντησει?

Gamaomanoules2

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Αν η διατροφη ειναι πληρης τοτε ειναι αχρηστη.
Συνηθως βοηθα στην αποκατασταση των τραυματισμων στους μυς απο ασκηση.

Επισκέπτης

σαν τι περιμενεις δηλαδη να κανει?ορος γαλακτος ειναι που παιρνεται με ειδικη επεξεργασια.Στα χαρτια εχει μεγαλη βιολογικη αξια κ βιοδιαθεσιμοτητα κ επεμβαινει στη ροη των αμινοξεων στο αιμα κ λπ κλπ κλλπ.Στην πραξη φαει κανα κοτοπουλο καλυτερα

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
οι πρωτεινες κανουν τιποτα?
Η προτείνει είναι η βασική τροφή για ους μυείς .Σε συνδυασμό με γυμναστική και μην χρησιμοποίση
υντατανθρακον παίζει σημαντικό ρολο σε απώλεια βάρους κύριος απώλεια λίπους από το σώμα.

kingoffuck

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
και αυτες οι πρωτεινες που σου βαζουν κιλα τι ρολο παιζουν?

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Στην πραξη φαει κανα κοτοπουλο καλυτερα
Αν τρως πολλά κοτόπουλα μπορεί να κακαρίζεις κι όλας .Οποιος έχει το χρόνο να τρώει σωστά και τα απαραίτητα γεύματα (5 - 6 )την ημερα η έτοιμη προτείνει έρχεται σε δεύτερη μοίρα .και την προτείνει δεν την βρίσκουμε μονο στα κοτόπουλα , προτείνει έχουν και τα όσπρια η γαλοπούλα τα ψαρια κύριος σολωμός pesrtrofa μπακαλιάρος , τα αβγά έχουν μεγάλη ποσόστητα πρωτεΐνης το gala το κόκκινο κρέας ,και σε αλλα τρόφιμα .... και η τεχνίτη προτείνει δεν είναι μονο από ορο γάλακτος

Επισκέπτης
Η προτείνει είναι η βασική τροφή για ους μυείς .Σε συνδυασμό με γυμναστική και μην χρησιμοποίση
υντατανθρακον παίζει σημαντικό ρολο σε απώλεια βάρους κύριος απώλεια λίπους από το σώμα.

το αν θα χασεις βαρος εχει να κανει με την συνολικη προσληψη θερμιδων αποπου κ αν προερχονται. calories in > calories out =  weight gain

Επισκέπτης
Αν τρως πολλά κοτόπουλα μπορεί να κακαρίζεις κι όλας .Οποιος έχει το χρόνο να τρώει σωστά και τα απαραίτητα γεύματα (5 - 6 )την ημερα η έτοιμη προτείνει έρχεται σε δεύτερη μοίρα .και την προτείνει δεν την βρίσκουμε μονο στα κοτόπουλα , προτείνει έχουν και τα όσπρια η γαλοπούλα τα ψαρια κύριος σολωμός pesrtrofa μπακαλιάρος , τα αβγά έχουν μεγάλη ποσόστητα πρωτεΐνης το gala το κόκκινο κρέας ,και σε αλλα τρόφιμα .... και η τεχνίτη προτείνει δεν είναι μονο από ορο γάλακτος

αυτο ειναι που παρουσιαζει η Σταματερη στο σταρ? :2funny:

τα οσπρια εχουν κυριως υδατανθρακες κ οι πρωτεινες τους ειναι χαμηλης βιολογικης αξια

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
και αυτες οι πρωτεινες που σου βαζουν κιλα τι ρολο παιζουν?
Φιλε η πρωτεινη δεν σου βάζει κιλά , η πρωτεινη τρέφει τους μυείς ,χωρίς πρωτεινη η μυείς δεν μεγαλώνουν ,αν εν "τρος" πρωτεινη δεν θα έχεις απώλεια λίπους και βάρους ταυτόχρονα .Εσύ εννοείς αώτους που περνούν κιλά ,σωματικό βάρος .Αυτοί που θέλουν σωματικό βάρος , περνούν μια πρωτεινη , βρώμικη την λέμε που είναι ανάμικτο με "υντατανθρακες" σε ποσοστό 35 με 40 %.Δηλαδή δε τρώνε καθαρή πρωτεινη , αν θέλουμε να χάσουμε κιλά την πρωτεινη την τρώμε ξεχωριστά και "υντατανθρακες" σε μικρή ποσότητα και όχι συχνά ξεχωριστά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom