Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
αυτο που βαζουν στον κωλο σε πουστρακια σαν και εσενα που το παιζουν εξυπνοι.. :2funny:
Χαχαχαα πολυ καλο τρελιαρη,συνεχισε,εχεις ρεντα σημερα.
Τις παλιες σελιδες τις ειδες ή μπα;

οχι φιλε εγω δεν ξερω απο αυτα τα φαρμακα κ τις χημειες.
Ειμαι 55αρης στο βυζι της Gaussian  κ μπαινω εδω για να μου μαθετε ωραια πραγματα καλα παιδια
Ρε γκαντυ,εσυ εισαι;
Με σενα βριζομαι τοση ωρα;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
για να δω το μπρατσακι σου και να κατουρηθω απανω μου? :2funny:

Δε λεω για τη φωτογραφια τζιτζιφιογκο,αλλα καρφωθηκες..οντως κατουρηθηκες  κατρουλιτσα!

Λεω για τα ποστ που εχω γραψει με ασκησεις και προγραμματα.
Γραψε και συ κατι να βοηθησεις και ασε τις μαλακιτσες για να γαμησεις το θρεντ,δε θα σε αφησω.
Δε θα πω να βαλεις φωτογραφια,γιατι θα κατουρηθω..οχι απο φοβο αλλα απο τα γελια!

poly omorfos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Εγω ο κακομοιρης που προσπαθω να παρω κιλα και δεν περνω τι να κανω μπορει να μου πει καποιος? Κανω μια προπονηση με βαρη, περνω προτεινες τρωω 6 φορες την ημερα και παλι τιποτα. Οτι τρωω καιγεται σε δευτερολεπτα!!! Καμια λυση αδελφια!
Φτιάξε ένα μικρό burger σαν τη φωτογραφία.....με μερικά τέτοια την ημέρα θα έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς.....

fatman_burger.jpg

Καλή όρεξη.  :grin:

maximospapa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δε λεω για τη φωτογραφια τζιτζιφιογκο,αλλα καρφωθηκες..οντως κατουρηθηκες  κατρουλιτσα!

Λεω για τα ποστ που εχω γραψει με ασκησεις και προγραμματα.
Γραψε και συ κατι να βοηθησεις και ασε τις μαλακιτσες για να γαμησεις το θρεντ,δε θα σε αφησω.
Δε θα πω να βαλεις φωτογραφια,γιατι θα κατουρηθω..οχι απο φοβο αλλα απο τα γελια!

σιγα μην σκισεις κανα μαγουλο απο τα διπλοτσιμπουκα καραγκιοζακο..
με τα κοιλιακακια και τα μπρατσακια που εχουν τα πουστρακια ολα με ξυρισμενο το ποδαρακι..

τι να μας πεις μωρη λουλου ξυρισμενη,

χεστικα τι να σου πω... :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
σιγα μην σκισεις κανα μαγουλο απο τα διπλοτσιμπουκα καραγκιοζακο..
με τα κοιλιακακια και τα μπρατσακια που εχουν τα πουστρακια ολα με ξυρισμενο το ποδαρακι..

τι να μας πεις μωρη λουλου ξυρισμενη,

χεστικα τι να σου πω... :2funny:

Καλα, μιλα μονος σου χοντρε κακασχημε.

Καμια γυναικα σε κοιταει;Ή μονο αμα κανεις τον καραγκιοζη στο δρομο;

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.947
Πόντοι
606
παπαμαξιμε,τα βγαζεις τα αμφια οταν σηκωνεις βαρη??
lah1uw0.gif

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
συμφωνεις δηλαδη με αυτο που εγραψε οτι η κρεατινη ειναι το ιδιο με ανδρογονα αναβολικα?? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Oχι βεβαια,απλα μιλαω λιγο πιο γενικα για αλλες ουσιες,συνηθως αγνωστου προελευσεως,που τους δινουν
ασυστολα στα γυμναστηρια!
Σορυ νομιζα οτι θα το καταλαβετε!Αλλη φορα θα κανω παραθεση μονο τις συγκεκριμενες γραμμες που θελω
να απαντησω ,για να μην σας μπερδευω!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Εγω ο κακομοιρης που προσπαθω να παρω κιλα και δεν περνω τι να κανω μπορει να μου πει καποιος? Κανω μια προπονηση με βαρη, περνω προτεινες τρωω 6 φορες την ημερα και παλι τιποτα. Οτι τρωω καιγεται σε δευτερολεπτα!!! Καμια λυση αδελφια!

Να πας σε διαιτολογο,να του πεις το προβλημα σου.
Ισως να ειναι και θεμα ορμονικο (το πιθανοτερο). Εχεις κοιταξει τον θυροειδη σου??
Η προπονηση που κανεις ειναι σε γυμναστηριο, ή την κανεις μονος στο σπιτι με βαρακια?

Σημασια εχει να τρως σωστα και οχι 6 φορες την ημερα.
Ολα αυτα θα στα πει ο διαιτολογος, ή ακομα καλυτερα ενας ενδοκρινολογος.

Το πιθανοτερο ειναι να θελει "ρυθμιση" ο μεταβολισμος σου.

Μην τρομαζεις που σου μιλαω για γιατρους.

Δες το και αλλοιως. Αλλοι κανουν αμαν και πως να μην παρουν κιλά και λυσανε στην πεινα......
Ενω εσυ.....

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
Να πας σε διαιτολογο,να του πεις το προβλημα σου.
Ισως να ειναι και θεμα ορμονικο (το πιθανοτερο). Εχεις κοιταξει τον θυροειδη σου??
Η προπονηση που κανεις ειναι σε γυμναστηριο, ή την κανεις μονος στο σπιτι με βαρακια?

Σημασια εχει να τρως σωστα και οχι 6 φορες την ημερα.
Ολα αυτα θα στα πει ο διαιτολογος, ή ακομα καλυτερα ενας ενδοκρινολογος.

Το πιθανοτερο ειναι να θελει "ρυθμιση" ο μεταβολισμος σου.

Μην τρομαζεις που σου μιλαω για γιατρους.

Δες το και αλλοιως. Αλλοι κανουν αμαν και πως να μην παρουν κιλά και λυσανε στην πεινα......
Ενω εσυ.....

Καλησπερα και ευχαριστώ για την απάντηση,

Εχω πάει σε διαιτολόγο, σε γιατρο διατροφολόγο και σε ενδοκρινολογο. Εχω κάνει εξετάσεις και ευτυχώς όλα πάνε καλά Ο ενδοκρυνολογος μου ειπε οτι μπορούμε αν θέλουμε να δοκιμάσουμε να ρυθμίσουμε τον μεταβολισμό αλλα υπάρχει κίνδυνος να πέσω από την άλλη μερια (δηλαδη να τα πάρω και να μην μπορώ να τα χάσω) και φυσικά αυτό το είπε επειδή ειναι πολύ καλός φίλος. Την διαιτα μου την εδωσε διαιτολογος στην αρχή την ακολουθούσα κατα γράμμα τώρα πια έχω ψιλοβαρεθει μετα απο 6 μήνες προσπάθεια που κάθε μήνα βλέπω σχεδόν ενα κιλό μονο στην ζυγαριά.

Εχω ακούσει για διάφορα πρόσθετα που κανουν θαυματα αλλα κανεις γιατρος δεν λεει καλα λογια για αυτα!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

Εχω πάει σε διαιτολόγο, σε γιατρο διατροφολόγο και σε ενδοκρινολογο. Εχω κάνει εξετάσεις και ευτυχώς όλα πάνε καλά Ο ενδοκρυνολογος μου ειπε οτι μπορούμε αν θέλουμε να δοκιμάσουμε να ρυθμίσουμε τον μεταβολισμό αλλα υπάρχει κίνδυνος να πέσω από την άλλη μερια (δηλαδη να τα πάρω και να μην μπορώ να τα χάσω) και φυσικά αυτό το είπε επειδή ειναι πολύ καλός φίλος. Την διαιτα μου την εδωσε διαιτολογος στην αρχή την ακολουθούσα κατα γράμμα τώρα πια έχω ψιλοβαρεθει μετα απο 6 μήνες προσπάθεια που κάθε μήνα βλέπω σχεδόν ενα κιλό μονο στην ζυγαριά.

Εχω ακούσει για διάφορα πρόσθετα που κανουν θαυματα αλλα κανεις γιατρος δεν λεει καλα λογια για αυτα!
μεινε οπως εισαι και απολαυσε την κατασταση να σαβουριαζεις οσο φαι θελεις χωρις επιβαρυνση στα κιλα

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Εφοσον δεν εχεις προβλημα ορμονικο και με τον θυρεοειδη σου,τοτε να μην ανησυχεις καλο μου!
Απλα καποιοι οργανισμοι δεν παχαινουν ποτε οσο και να φανε!
Εν μερει εισαι τυχερος,αλλοι κανουν μεγαλες προσπαθειες για να αδυνατισουν κ δεν μπορουν!
Αν μπορεις συνεχισε την διατροφη που σου εδωσαν και μην απογοητευεσαι!
Να΄σαι καλα και να προσεχεις!

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
Μια κουβεντα ειναι ολα αυτα, το να προσπαθεις να φτιαξεις ανθρωπινο σώμα και να μην τα καταφερνεις ειναι ιδιαιτερα ψυχοφθώρα διαδικασία!

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
μετα απο 6 μήνες προσπάθεια που κάθε μήνα βλέπω σχεδόν ενα κιλό μονο στην ζυγαριά.

πλακα μας κανεις ρε μεγαλε?? ενα κιλο τον μηνα, το βλεπεις λιγο εσυ? :uglystupid:

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6

ενα κιλο το μηνα ειναι πολυ καλα κατα την ταπεινη μου αποψη.
μην ξεχνας οτι δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι το ιδιο 'σκαρι' και καλο θα ηταν να εκμεταλευτεις καλυτερα τον δικο σου σωματοτυπο.
να εξελιχθεις ,προς τα εκει που μπορεις να πας ,ευκολα και οχι το αντιθετο.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μετα απο 6 μήνες προσπάθεια που κάθε μήνα βλέπω σχεδόν ενα κιλό μονο στην ζυγαριά.

πλακα μας κανεις ρε μεγαλε?? ενα κιλο τον μηνα, το βλεπεις λιγο εσυ? :uglystupid:

ε πολυ ειναι?
σου λεει κανει τρωει ρανει κ βαζει 1 κιλο το μηνα

δλδ εχεις δοκιμασει σεξυμπευ να τρως βλακειες κ παλι 1 κιλο βαζεις? εισαι πολυ τυχερος... δωσε μου λιγο το μεταβολισμο σου.. για λιγο μονο :P

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
ε πολυ ειναι?
σου λεει κανει τρωει ρανει κ βαζει 1 κιλο το μηνα

δλδ εχεις δοκιμασει σεξυμπευ να τρως βλακειες κ παλι 1 κιλο βαζεις? εισαι πολυ τυχερος... δωσε μου λιγο το μεταβολισμο σου.. για λιγο μονο :P

αν τρωει οπως λεει, 6 φορες την ημερα τα σωστα φαγητα, πινει πρωτεινη και γυμναζετε σωστα με βαρη...τοτε το 1 κιλο τον μηνα ισουτε με τουλαχιστον μισο μυικο κιλο!! 3 μυικα κιλα το εξαμηνο ειναι παραπολυ καλα!! 6 μυικα κιλα τον χρονο!! σε 2-3 χρονακια εχει γινει ΡΑΜΠΟ!!

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
γνωρίζει ή εχει δοκιμάσει κανεις το Dietrim που πουλιεται σε φαρμακεια ως κατι που συνδυαζει λιποδιάλυση αλλα αυξηση ογκου μετα απο προπονηση με βαρη?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
γνωρίζει ή εχει δοκιμάσει κανεις το Dietrim που πουλιεται σε φαρμακεια ως κατι που συνδυαζει λιποδιάλυση αλλα αυξηση ογκου μετα απο προπονηση με βαρη?

Nα συνδυαζει λιποδιαλυση με αυξηση ογκου ειναι σχεδον αδυνατο να υπαρχει προιον.

Το συγκεκριμενο ειναι για λιποδιαλυση,ετσι λεει τουλαχιστον.

Γνωμη μου οτι τετοια προιοντα,με τετοια τιμη κιολας,δεν αξιζουν.

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Πηγαινει κανεις στα JOE WEIDER κερατσινιου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom