Οκ sorry λάθος,κάπως νόμιζω πως ήταν αμινοξύ...Πάντως χρησιμοποιείται ευρέως για προ-προπονητικό ρόφημα οπότε καλό είναι να ξέρουμε πότε το παίρνουμε...Όσο για τα υπόλοιπα αμινοξέα που παρέθεσες το τι είναι τα γνωρίζω,what was your point?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
extreme stores
δυστυχως , πλεον απο το bb δεν μπορεις να παρεις πολλα . δεν τα στελνουν ελλαδα .
δυστυχως , πλεον απο το bb δεν μπορεις να παρεις πολλα . δεν τα στελνουν ελλαδα .
Εγώ απο και θα παραγγείλω κάποια στιγμή απο για να δώ αν θα έρθουν πιο γρήγορα κ με τί τιμές...Απο Ελλάδα δεν αγγίζω εκτός απο 1 μαγαζί που το έχουν γνωστοί μου και άμα θέλω 1 πράγμα μόνο του ή αμα "βιάζομαι" κάτι το παίρνω απο κει,αλλά και πάλι με τσούζει... Επίσης για συγκεκριμένα προιόντα έχω και κάποιον γνωστό ο οποίος τα φέρνει απ'έξω κ τα παίρνω σε πολύ καλές τιμές!
Τα x-treme stores έχω δεί έχουν βάλει κάποια συμπληρώματα σε πολύ καλές τιμές αλλά δυστυχώς έχουν κοντινές ημ/νίες λήξης απ'ότι άκουσα και συνήθως άκυρες γεύσεις...Μπορεί να τσιμπήσω τίποτα αμα βγώ για "ψώνια"...
Τα x-treme stores έχω δεί έχουν βάλει κάποια συμπληρώματα σε πολύ καλές τιμές αλλά δυστυχώς έχουν κοντινές ημ/νίες λήξης απ'ότι άκουσα και συνήθως άκυρες γεύσεις...Μπορεί να τσιμπήσω τίποτα αμα βγώ για "ψώνια"...
RoccoSiffredi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 405
- Πόντοι
- 3.235
Ρε παιδιά μια ερώτηση. Ξέρει κανείς, το σεξ μετα το γυμναστήριο τι αποτελέσματα έχει? έχει αρνητικά μιας και μειώνεται η τεστοστερονη? έχει θετικά ή δεν παίζει κανένα ρόλο???
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Ρε παικτη,κανε σεξ χωρις ενοχες και μη σκεφτεσαι τοσο πολυ τετοιες λεπτομερειες,ελεος,τι σκατα Rocco Sifredi εισαι;Ρε παιδιά μια ερώτηση. Ξέρει κανείς, το σεξ μετα το γυμναστήριο τι αποτελέσματα έχει? έχει αρνητικά μιας και μειώνεται η τεστοστερονη? έχει θετικά ή δεν παίζει κανένα ρόλο???
Βtw νομιζω οτι αφου πεφτει η τεστοστερονη θα εχει αρνητικα αποτελεσματα,οχι κατι τρομερο βεβαια,μη σε αγχωνει.Γαμησου ελευθερα φιλε μου!
Αμινοξέα (όλα τα αμινοξέα,όχι ξεχωριστά όπως παρακάτω) μπορεί να παίρνει οποιαδήποτε στιγμή μέσα στην ημέρα για να συμπληρώνει τα γεύματά του αν είναι ελλειπή.Το θέμα είναι τί αμινοξέα;
Ας πούμε:
Γλουταμίνη : πρίν και μετά την προπόνηση ή και πριν το πρωινό (αν πρέπει να διαλέξει 1 φορά εγώ προσωπικά παίρνω πριν την προπόνηση)
Βcaa : το ίδιο με απο πάνω ακριβώς
Αργινίνη ή/και Ορνιθίνη : πριν την προπόνηση μόνο
Ταυρίνη : το ίδιο με απο πάνω
Καφείνη : το ίδιο με απο πάνω
Όταν λέμε πριν την προπόνηση εννοούμε 30 λεπτά πριν περίπου εκτός της καφείνης που θέλει 1,5 ώρα πριν περίπου κ με όσο πιο άδειο στομάχι γίνεται...
Όσο για αυτό που λες,συμφωνώ πως οι περισσότεροι τα παρατάνε,προσπάθησε λοιπόν να μη γίνεις ένας απο αυτούς,να οργανωθείς σωστά,να διαβάσεις για το άθλημα και να κάνεις αποτέλεσμα!!
Και πίστεψέ με,ξέχνα τα κιλά,το ποιος είναι καλύτερος φαίνεται στον καθρέφτη!!Σιγά σιγά θα έρθουν και σε σένα τα κιλά,μην ανησυχείς καθόλου!Εγώ ξεκίνησα γυμναστήριο πέρσυ τον Νοέμβρη και μέσα σε 1 χρόνο έφτασα να παίζω πάγκο 100 κιλά squat 150 και άρσεις θανάτου 170 και όλα για 3 επαναλήψεις...Δεν κάνω διαφήμιση απλά σου λέω να μην αγχώνεσαι για τα κιλά...Φάε καλά,προπονήσου σκληρά και ΣΩΣΤΑ,ξεκουράσου και όλα θα γίνουν....
Γλουταμίνη πρίν την προπόνηση για ποιόν λόγο ? και στο πρωινό...? Γλουταμίνη την βάζεις συνήθως ακριβώς μετά την προπόνηση και πρίν κοιμηθείς.
Για τα άλλα συμφωνώ εκτός απο καφείνη που δεν την ακουμπάω σε συμπληρώματα...
Και πίνετε πολύ νεράκι.
Επισκέπτης
καλιμερα καυλιαριδες!!!εχει δοκιμασει κανεισ ταυρινι σε σιμπλιρομα διατροφισ?
αν ναι πιτε μου σας παρακαλο σχετικεσ εντιποσισσ και τα λοιπα στιχια..
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
κάτσε καλά ταύρε μου!!! δεν τα χρειάζεσαι αυτά!!!καλιμερα καυλιαριδες!!!εχει δοκιμασει κανεισ ταυρινι σε σιμπλιρομα διατροφισ?
Επισκέπτης
θελο να καλπασο στο ροντεο τισ ιδονισ τον ατακτον πορνιδιον χιστι μουκάτσε καλά ταύρε μου!!! δεν τα χρειάζεσαι αυτά!!!
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
συνήθως στα ροντέο τους καβαλάνε τους ταύρους μέγα μύστη pitsilisti, δεν καβαλάνε!!! ;) ;) ;)θελο να καλπασο στο ροντεο τισ ιδονισ τον ατακτον πορνιδιον χιστι μου
tsirikapis
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδιά σόρρυ αν έχετε ήδη αναφερθεί σ' αυτό που θα πω, αλλά δεν μπορώ να διαβάσω 62 σελίδες τώρα.
Καμία συνοπτική αποψούλα σχετικά με τα λιποτροπικά θα θελα.Χρησιμοποιείται εσείς, είναι επικύνδινα;
Γνωρίζει κανένας σας το εν λόγω: ;;
Ενδιαφέρομαι να πάρω, αλλά απ' την άλλη είμαι και κάπως καχύποπτος λόγω του ότι είχα διαβάσει ορισμένα αρνητικά άρθρα επ' αυτού παλιότερα.Γυμνάζομαι 3-4 φορές την βδομάδα συνήθως, διάδρομο, ποδήλατο κοιλιακούς κυρίως και τρώω αρκετά υγειηνά θα λεγα.Θέλω να χάσω καμία 15αριά κιλά.Από 98 που με κόβω να μαι τώρα, 83-85 ξερω γω.Ύψος 1.84
Καμία συνοπτική αποψούλα σχετικά με τα λιποτροπικά θα θελα.Χρησιμοποιείται εσείς, είναι επικύνδινα;
Ενδιαφέρομαι να πάρω, αλλά απ' την άλλη είμαι και κάπως καχύποπτος λόγω του ότι είχα διαβάσει ορισμένα αρνητικά άρθρα επ' αυτού παλιότερα.Γυμνάζομαι 3-4 φορές την βδομάδα συνήθως, διάδρομο, ποδήλατο κοιλιακούς κυρίως και τρώω αρκετά υγειηνά θα λεγα.Θέλω να χάσω καμία 15αριά κιλά.Από 98 που με κόβω να μαι τώρα, 83-85 ξερω γω.Ύψος 1.84
Φίλε tsirikapis το έχω πει και θα το φωνάζω συνέχεια!Ασε το λιποδιαλύτη και πιάσε τη διατροφὴ!!Ο λιποδιαλύτης χωρίς διατροφή αφὲνος είναι τελείως άχρηστος(δυστυχώς όχι στην τσέπη σου)αφὲτερου λειτουργεί καλύτερα όταν είσαι σε ήδη χαμηλά ποσοστά λίπους!Τώρα τί να τον κάνεις;Άμα φάς ΣΩΣΤΑ(το απλά υγιεινά δε μου λέει κάτι,μάθε να μετράς πρωτείνη/υδατάνθρακα/λίπος)το σώμα σου θα ανταποκριθεί μια χαρά αφού είσαι ήδη ψηλά στο λίπος...Τώρα όσο για το προιόν καθε αυτό...Καλή η Nutrabolics σα μάρκα δε λέω αλλά λίγο υπερβολική στις διαφημίσεις τις...Χρησιμοποιεί και πιασάρικα ονόματα για να σε προσελκύσει(όπως Anabolic Trigger,clenbutical kτλ...)Το προιόν αυτό έχει πάρει το όνομα του ως απομίμιση του clenbuterol,το οποίο είναι φάρμακο κ χρησιμοποιείται για χάσιμο λίπους απο τους bbers,απ ότι είδα όμως στα συστατικά του δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το φάρμακο(αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος),απλά χρησιμοποιεί το όνομα του για να σε ψαρώσει...
Κλάι μαιν με λίγα λόγια...
Κλάι μαιν με λίγα λόγια...
Παιδιά σόρρυ αν έχετε ήδη αναφερθεί σ' αυτό που θα πω ... Θέλω να χάσω καμία 15αριά κιλά.Από 98 που με κόβω να μαι τώρα, 83-85 ξερω γω.Ύψος 1.84
αποτι φαινεται ειναι ενα λιποτροπικο χωρις καφεινη . συμφωνω με τον χρηστο . ΠΡΩΤΑ βελτιωσε την διατροφη σου ...
πολυ πολυ γενικα θα πρεπει να "καις" περισσοτερο αποσο τρως ...
ενα καλο συμπληρωμα να σου δωσει ενα 5% παραπανω , αρα καταλαβαινεις οτι το χαπακι δεν ειναι η λυση .
ααα , και 15 κιλα ειναι ενας μη ρεαλιστικος στοχος . φτασε τα 90 και βλεπουμε ...
Και πως μετράς μετράς πρωτείνη/υδατάνθρακα/λίπος?
υπαρχουν βασεις δεδομενων στο νετ :
οποτε στο περιπου ξες τι τρως .
Επισκέπτης
παντοσ αμα θεσ γριγορα αποτελεσματα παρε θερμογενετικο και οχι λιποτροπικοΠαιδιά σόρρυ αν έχετε ήδη αναφερθεί σ' αυτό που θα πω, αλλά δεν μπορώ να διαβάσω 62 σελίδες τώρα.
tsirikapis
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ric Flair έχεις κάποια λίστα σαν κι αυτή () στα ελληνικά;
Καλώς παιδιά, θα το αποφύγω λογικά πρός το παρόν.
Σχετικά με το κάψιμο και το φάγητο, πόσες θερμίδες θα πρέπει να καταναλώνω περίπου ημηρεσίως;
Πάντως παλιότερα ήμουν 135 κι έφτασα 98 σε 8-9 μήνες με 1 ώρα γυμναστική (3 φορές την βδομάδα) και διατροφή -σχεδόν- χορτοφαγική.Σταμάτησα για 2 χρόνια κι έχω κάνα 2μηνο που ξαναπήρα μπρος.Παρατηρώ ότι χάνω πιο δύσκολα τώρα, ίσως να χει να κάνει με τ' ότι παλιά είχα πολύ πράμα πάνω μου για πέταμα κι έφευγε πιο άνετα.
Καλώς παιδιά, θα το αποφύγω λογικά πρός το παρόν.
Σχετικά με το κάψιμο και το φάγητο, πόσες θερμίδες θα πρέπει να καταναλώνω περίπου ημηρεσίως;
Πάντως παλιότερα ήμουν 135 κι έφτασα 98 σε 8-9 μήνες με 1 ώρα γυμναστική (3 φορές την βδομάδα) και διατροφή -σχεδόν- χορτοφαγική.Σταμάτησα για 2 χρόνια κι έχω κάνα 2μηνο που ξαναπήρα μπρος.Παρατηρώ ότι χάνω πιο δύσκολα τώρα, ίσως να χει να κάνει με τ' ότι παλιά είχα πολύ πράμα πάνω μου για πέταμα κι έφευγε πιο άνετα.
tsirikapis
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
βρήκα αυτήν την σελίδα για θερμίδες: .Ελπίζω να ναι αντικειμενική
Παρόμοια θέματα