Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
:o

Ρε παιδιά τα φρούτα και η βρώμη δεν είναι Pure υδατάνθρακας;

Τεσπα, Θα αλλάξω τα φρούτα με το καστανό ρύζι ή το μπασμάτι.

Αλλά θα στουμπώσω ρε πουστη μου...  :think:

Μετά την προπόνηση τι τρως;
Στο λέω  επειδή απ' ό,τι εχω καταλάβει έχεις λιποφοβία, οπότε δεν είναι απαραίτητο να φορτώσεις πολύ υδατάνθρακα πριν τις προπονήσεις για να έχεις ενέργεια.
Εδώ υπάρχουν άτομα που κάνουν νηστικοί προπονήσεις (έχουν φάει βέβαια υδατάνθρακα την προηγούμενη μέρα στο τελευταίο γεύμα) και κάνουν μια χαρά, αν όχι καλύτερες, προπονήσεις. Αν κι είναι ανάλογα τον οργανισμό, εγώ π.χ. που δοκίμασα δεν την πολυπάλευα νηστικός.
Τεσπα τα λέω αυτά για να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχουν στάνταρ μοτίβα για όλους, πρέπει να πειραματιστείς. Κι επίσης ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΩΣ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!

Επισκέπτης
εγω να κοψω τα deadlifts αλλα πως θα γυμνασω μεση με ραχιαιους???
υπαρχει και το δυναμικο επολε αλλα αν καποιος φοβαται να κανει deadlifts πως θα κανει δυναμικο επολε????

η δικια μου η αποψη ειναι πως οταν κανεις βαρη ειναι λογικο οτι θα εχεις φθορα αν φοβασαι πας σπιτι και κοιμασαι!!!!!!

Επισκέπτης
Καλη γυμναστικη σε ολους!...

Συνημμένα

• phil-heath-9236.jpg
    phil-heath-9236.jpg
    322,9 KB · Εμφανίσεις: 10

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
fuck the deadlifts  :2funny:

καντε μονο squat   :cheesy:

και που στε το squat rack ειναι για squat αντε και στρατιωτικες δεν ειναι αναγκη να πιανετε το ρακ για να κανετε dl's, ανασπασεις ωμων και δικεφαλα

παλιοκακοαναθρεμενοι ββερς   :2funny:

Τα rack εκτός από τα πιαστράκια για τη μπάρα έχουν κάτω και τη βάση για να αφήνεις και τη μπάρα, οπότε είναι και για άλλες ασκήσεις  :birdman:

Στο γυμναστήριο μου μια φορά ήταν ένας που είχε βάλει το σακάκι του σε ένα πιαστράκι και δε μπορούσα να κάνω σκουώτ  :2funny:

Επισκέπτης
αυτες οι φλωριες που λενε οι διαφοροι κανουν τα παιδια να ειναι ασυμμετροι και βλεπεις κατι τερατα με μυες και εχουν μεσουλα γυναικια και ποδαρακια καλαμακια!!!!!!

και οπου μπορω εγω κανω ελευθερα βαρη και οπου δεν μπορω κανω στο σμιθ!!

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
σημερα θα παιξω στηθος
125 κιλα μπαρα
αλλα 95 επικληνη
βυθισεις με εξτρα βαρος 14 κιλα

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
Λιονταρε ασε τις μαμακιες

και ασε το ρακ ελευθερο

να μπορω να κανω φροντ

:2funny:

Ρε μαμακες δε πατε καλα, τι θελετε να αρχισουν ολοι να κανουν σκουοτ και να μη βρισκουμε να κανουμε προπονηση
αφηστε τα παιδια με τα καλαμακοποδια τους

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
Μαγκα ο Σπαρτιατης οταν απολυοτανε απ το στρατο ετσι ηταν

αλλα κουβαλαγε 63 χρονια μια ασπιδα 70κιλα με το ενα χερι

Ο Βασιλης το μονο που κουβαλαει τα τελευταια χρονια ειναι το βαλιτσακι μς τη χημεια

Οσοι κανουν ΒΒινγ ειναι μαλακες τελος, οποιος  αποτριχωνεται  λαδωνεται και ποσταρει με στριγκακι

μονο παρεα με το λιλα πρεπει να κανει

κανα ββερ σε αγωνα στορνγκ μαν δεν εχω δει, οχι οτι αυτοι ειναι νατουρα αλλα εχει το χαβαλε του αυτοι τι εχουν να επιδειξουν?

ποιος ηταν ο πιο σταρχιδια του "ελα μωρε λιγο παραπανω δβολ και λιγο γλενβολ παραπανω δε θα παθω τιποτα, αφου μεχρι τωρα ειμαι μια χαρα"

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Μαγκα ο Σπαρτιατης οταν απολυοτανε απ το στρατο ετσι ηταν

αλλα κουβαλαγε 63 χρονια μια ασπιδα 70κιλα με το ενα χερι

Ο Βασιλης το μονο που κουβαλαει τα τελευταια χρονια ειναι το βαλιτσακι μς τη χημεια

Οσοι κανουν ΒΒινγ ειναι μαλακες τελος, οποιος  αποτριχωνεται  λαδωνεται και ποσταρει με στριγκακι

μονο παρεα με το λιλα πρεπει να κανει

κανα ββερ σε αγωνα στορνγκ μαν δεν εχω δει, οχι οτι αυτοι ειναι νατουρα αλλα εχει το χαβαλε του αυτοι τι εχουν να επιδειξουν?

ποιος ηταν ο πιο σταρχιδια του "ελα μωρε λιγο παραπανω δβολ και λιγο γλενβολ παραπανω δε θα παθω τιποτα, αφου μεχρι τωρα ειμαι μια χαρα"
οτι εχει κατεβασει φαρμακο ειναι σιγουρο
αλλα αν ηταν τιγκα στο φαρμακο δεν θα ζουσε μεχρι τα 61
και δευτερον σιγα μην ηταν ετσι οι σπαρτιατες
ουτε διατροφη καναν ουτε τιποτα και ολες τις μεγαλες αποστασεις τις καναν με τα ποδια
ξερακιανοι ηταν ολοι
πολλα εργα βλεπεις μου φαινεται... :headbang: :headbang:

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
εχεις δει πολλους ξερακιανους να κουβαλανε στο ενα χερι 70κιλα ασπιδα

εεε    τρελε?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οτι εχει κατεβασει φαρμακο ειναι σιγουρο
αλλα αν ηταν τιγκα στο φαρμακο δεν θα ζουσε μεχρι τα 61
και δευτερον σιγα μην ηταν ετσι οι σπαρτιατες
ουτε διατροφη καναν ουτε τιποτα και ολες τις μεγαλες αποστασεις τις καναν με τα ποδια
ξερακιανοι ηταν ολοι
πολλα εργα βλεπεις μου φαινεται... :headbang: :headbang:

οι σπαρτιατες κανανε και γαμω τις διατροφες κριθαρια κρεατικα γαλακτοκομικα υδατανθρακες πρωτεινες ολα κομπλε. απο οσο ξερουμε για τη διατροφη τους δεν υστερει σε τιποτα απο τα σημερινα γευματα που κανουν τα μπιλντερια. οποτε μη λεμε μαλακιες

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
και μη ξεχναμε και τον καλο υπνο που ριχνανε, βασικοτατο συστατικο για χτισιμο. δεν ειχανε κλαμπακια για ξενυχτι τοτε με το που επεφτε το σκοταδι, νανι. μη σου πω και καλυτερα σωματα απο τους σημερινους παιζει να ειχανε  :rockon:

Επισκέπτης
οι σπαρτιατες κανανε και γαμω τις διατροφες κριθαρια κρεατικα γαλακτοκομικα υδατανθρακες πρωτεινες ολα κομπλε. απο οσο ξερουμε για τη διατροφη τους δεν υστερει σε τιποτα απο τα σημερινα γευματα που κανουν τα μπιλντερια. οποτε μη λεμε μαλακιες
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!ποσ τα λεσ ετσι πορνε μου!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!ποσ τα λεσ ετσι πορνε μου!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

τυπε πριν τη μαχη λεει κουμπωνανε και ωμα κρεμμυδια για να ανεβει η αδρεναλινη (και για να αποσυντονιζουν τον εχθρο στη μαχη σωμα με σωμα οταν του γρυλιζουν κοντα να προσθεσω εγω)  :rockon:

Επισκέπτης
τυπε πριν τη μαχη λεει κουμπωνανε και ωμα κρεμμυδια για να ανεβει η αδρεναλινη (και για να αποσυντονιζουν τον εχθρο στη μαχη σωμα με σωμα οταν του γρυλιζουν κοντα να προσθεσω εγω)  :rockon:
θελο να ξεροχισοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο το εχο αναγκι!!!!!!!!χινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!

Επισκέπτης
ειμαι FULL πορνοκαταβολισμενοσ και απεγνοσμενοσ προσπαθοντασ να σιντιρισο-περισοσο τουσ πορνομιονεσ μου.
το ανχοσ το στρεσ τισ πορνοκαθιμερινοτιτασ μασ καταστρεφι και μασ καταβολιζι τουσ πορνομιονεσ μασ.
αυτο ειναι το προγραμα που ακολουθο τιν τελευτεα βδομαδα.

Προινο
1 σκουπ whey protein(121 θερμιδες)
1σκουπ σινθετο ιδατανθρακα(171 θερμιδες)
1 μπανανια (120 θερμιδες)
μεσα σε γαλα 250 ml (119 θερμιδες)
1 κουταλια μελι (32 θερμιδες)
Συνολο  563

Δεκατιανο
200 γραμαρια κοτατζ (206 θερμιδες)
85 γραμαρια μακαρονια ολικισ αλεσεος (275 θερμιδες)
10 αμιγδαλα (126 θερμιδες)
Συνολο 607

Μεσιμεριανο
200 γραμαρια γαλοπουλα ι κοτοπουλο ι μοσχαρι (258 θερμιδες)
70 γραμαρια ριζι καστανο (244 θερμιδες)
1 κουταλια ελεολαδο (157 θερμιδες)
4 βραζιλιαν νατς (126 θερμιδες)
Συνολο 785

Απογευματινο
1 φετα μαυρο ψομι το οπιο φτιαχνο μονος στον αρτοκατασκευαστι μονο με αλευρι 100%ολικις αλεσεος(230 θερμιδες)
50 γραμαρια σολομο(100 θερμιδες)
10 αμιγδαλα (126 θερμιδες)
Συνολο:456

Μεταπροπονιτικο(μονο αμα κανο προπονισι)
1 σκουπ whey protein (121 θερμιδες)
1 κουταλια μελι (32 θερμιδες)
1 μπανανια (120 θερμιδες)
1σκουπ σινθετο ιδατανθρακα(171 θερμιδες)
Συνολο 444

Ή
Βραδινο
Αμα δε κανο προπονισι το γευμα είναι
50 γραμαρια μαυροσιταρο (174 θερμιδες)
200 γραμαρια κοτατζ (206 θερμιδες)
Συνολο:380

Συνολο προγραματος 2791-2855 θερμιδονια
ξερο οτι ειναι λιγα τα θερμιδονια για να γινο θιριοδεσ μιοδεσ κτινοδεσ αλλα και πομποδεσ αλλα προσπαθουμε για οτι καλιτερο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom