LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.276
- Πόντοι
- 8.645
μεγασ πορνοσ!!!
Τι έγινε με τις σαρδέλες, τις καταβρόχθησες;
μεγασ πορνοσ!!!
τισ απαξιοσα!!!!!τισ κανιβαλισα!!!!Τι έγινε με τις σαρδέλες, τις καταβρόχθησες;
Τι έγινε με τις σαρδέλες, τις καταβρόχθησες;
χινο πορνοδιατροφολογε μου χινοοοοοοοοοοοοοοοοο κ ξεροχινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!πιτσις ο σαρδελοκτονος
χινο πορνοδιατροφολογε μου χινοοοοοοοοοοοοοοοοο κ ξεροχινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!
Λοιπόν, εδώ και καμμια δύο-εβδομάδες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.
Τα πρωινά (είμαι πρωινός τύπος) δεν νοιώθω πολύ άνετα να κάνω προπόνηση διότι νοιώθω να κρυώνω. Το δε απόγευμα νοιώθω αδυναμία να βγάλω όλη την προπόνηση.
Εστιάζω το πρόβλημα στη διατροφή μου από το πρωί έως την προπόνηση.
Συνήθως είναι:
Γιαούρτι με βρώμη το πρωί
Δύο φρουτάκια για δεκατιανό
Γιαούρτι με ένα φρουτάκι για μεσημέρι
Να τα δυναμώσω ή να βάλω κι άλλο ένα κάπου στο ενδιάμεσο; Και εάν ναι με τί;
ε ρε μιστι εσι δε τροσ καθολου ιδατανθρακα.περιμενισ απο τιν φρουκτοζι να σου δοσι μακροπροθεσμι ενεργια???Λοιπόν, εδώ και καμμια δύο-εβδομάδες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.
Τα πρωινά (είμαι πρωινός τύπος) δεν νοιώθω πολύ άνετα να κάνω προπόνηση διότι νοιώθω να κρυώνω. Το δε απόγευμα νοιώθω αδυναμία να βγάλω όλη την προπόνηση.
Συνήθως είναι:
ε ρε μιστι εσι δε τροσ καθολου ιδατανθρακα.περιμενισ απο τιν φρουκτοζι να σου δοσι μακροπροθεσμι ενεργια???
βαλε ιδατανθρακα χιστι μου μπολικο!λογικο να νιοθισ αδιναμια.σε λιγο θα πεσισ κατο αμα σινεχισισ ετσι.
χοσε περισοτερι βρομι στο προινο...και στα ιπολιπα γευματα κουμποσε καστανο ριζι ι μακαρονια ολικισ....βαλε ιδατανθρακα βραδια καυσισ γενικα!
προφανος και προσπαθεις να χασεις κιλα με την διατροφη που κανεις...Λοιπόν, εδώ και καμμια δύο-εβδομάδες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.
Συνήθως είναι:
ε ρε μιστι εσι δε τροσ καθολου ιδατανθρακα.περιμενισ απο τιν φρουκτοζι να σου δοσι μακροπροθεσμι ενεργια???
βαλε ιδατανθρακα χιστι μου μπολικο!λογικο να νιοθισ αδιναμια.σε λιγο θα πεσισ κατο αμα σινεχισισ ετσι.
χοσε περισοτερι βρομι στο προινο...και στα ιπολιπα γευματα κουμποσε καστανο ριζι ι μακαρονια ολικισ....βαλε ιδατανθρακα βραδια καυσισ γενικα!
:o
Ρε παιδιά τα φρούτα και η βρώμη δεν είναι Pure υδατάνθρακας;
Τεσπα, Θα αλλάξω τα φρούτα με το καστανό ρύζι ή το μπασμάτι.
Αλλά θα στουμπώσω ρε πουστη μου...
τυπε διαβαζε σωστα οχι κηλη με τις αρσεις μπορεις να παθεις ΔΙΑΦΡΑΓΜΑΤΟΚΗΛΗ ειναι κηλη και αυτη με την διαφορα οτι ειναι λιγο χειροτερη γιατι δεν εχει σωστο στομαχιΚήλη μπορείς να πάθεις και με το βήχα. Γενικά με το σήκωμα κιλών μπορεί να πάθεις κήλη αν δεν το κάνεις σωστά, όπως κι αν δεν ανασαίνεις όπως σωστά επισήμανες.
Για το ποστ του χάρτινου τώρα που λέει ότι αυξάνονται οι επιδόσεις στο σεξ, το βρίσκω τελείως υπερβολικό. Σίγουρα με μια άσκηση δε γίνεσαι εργαλείο του σεξ ούτε αχαλίνωτος ταύρος, πιο πολύ ψυχολογικό θα ήταν αυτό που είχε ο χάρτινος, placebo effect που λέμε. Αν έλεγε ότι γενικά με τη γυμναστική έχουν αυξηθεί οι επιδόσεις του στο σεξ θα ήταν πιο λογικό.
Κι όταν λένε ότι οι άρσεις θανάτου ανεβάζουν τη τεστοστερόνη σίγουρα δεν εννούν σαν να παίρνεις αναβολικά, και περισσότερο σίγουρα δεν εννοούν με πολλές επαναλήψεις, άσε που στις πολλές επαναλήψεις είναι πιο πιθανό να τραυματιστείς παρά στις λιγότερες με πολλά κιλά αλλά χωρίς να φτάνεις failure, δηλαδή να σταματάς σε επανάληψη που μπορείς να κάνεις κι άλλη π.χ να κάνεις 5 επαναλήψεις αλλά να μπορούσες να βγάλεις κι άλλες 1-2 χωρίς να τις κάνεις. Είναι πολύ πιο πιθανό να χάσεις τη φόρμα και την τεχνική της άσκησης στις πολλές επαναλήψεις παρά στις λίγες.
Εγώ προσωπικά πάνω από 6 το πολύ επαναλήψεις δεν κάνω στις άρσεις ποτέ, χωρίς failure εννοείται
ποιοτικη προπονησηΓια να είναι λοιπόν μια προπόνηση επιτυχής πρέπει να είναι εντονότερη από την προηγούμενη και αυτό γίνεται είτε αυξάνοντας τα κιλά είτε αυξάνοντας τις επαναλήψεις. ειτε μειωνοντας το χρονο του διαλειματος
Σας αρέσει η "άρση θανάτου" ? Την προτιμάτε στο πρόγραμμα γυμναστική σας? Εγώ την θεωρώ από τις καλύτερες. Αυξάνεις πολύ την δύναμη σου και μάλιστα αυξάνονται και οι επιδόσεις στο sex. Γίνεσαι εργαλείο, δε σε σταματάει τίποτα!
λιγο καθυστερημενη η παραθεση σου δεν νομιζειςσυνμφωνο αλλα προσεχε γιατι κανεις πολλη ευκολα διαφραγματοκηλη και μετα ΓΟΠΝ παρε καμια ζωνη και ανασα καργα
γιατι να στουμποσισ?αμα φασ καστανο ριζι ισα κι ισα επιδι εχι πορνοφιτικεσ ινεσ δουλευι καλιτερα το εντερο ακι χεσεισ πιο ομορφα πιο ανετα πιο ρομαντικα!!!!:o
Ρε παιδιά τα φρούτα και η βρώμη δεν είναι Pure υδατάνθρακας;
Τεσπα, Θα αλλάξω τα φρούτα με το καστανό ρύζι ή το μπασμάτι.
Αλλά θα στουμπώσω ρε πουστη μου...
τυπε διαβαζε σωστα οχι κηλη με τις αρσεις μπορεις να παθεις ΔΙΑΦΡΑΓΜΑΤΟΚΗΛΗ ειναι κηλη και αυτη με την διαφορα οτι ειναι λιγο χειροτερη γιατι δεν εχει σωστο στομαχι
διαφραγματοκηλη ειναι ο μυες του διαφραγματος μπαινει ο οισοφαγος και το στομαχι και γινεται γαμισετα ειναι αιτιο απο τις αρσεις θανατου και την αναπνοηΕ πρώτη φορά τ' ακούω αυτό. Γενικώς πάντως ΟΛΕΣ οι κηλες είναι πιο συχνές σε άτομα αγύμναστα, καπνιστές, μεγάλης ηλικίας και με αδύναμο κοιλιακό τοίχωμα.