Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Λοιπόν, εδώ και καμμια δύο-εβδομάδες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.

Τα πρωινά (είμαι πρωινός τύπος) δεν νοιώθω πολύ άνετα να κάνω προπόνηση διότι νοιώθω να κρυώνω. Το δε απόγευμα νοιώθω αδυναμία να βγάλω όλη την προπόνηση.

Εστιάζω το πρόβλημα στη διατροφή μου από το πρωί έως την προπόνηση.

Συνήθως είναι:

Γιαούρτι με βρώμη το πρωί
Δύο φρουτάκια για δεκατιανό
Γιαούρτι με ένα φρουτάκι για μεσημέρι

Να τα δυναμώσω ή να βάλω κι άλλο ένα κάπου στο ενδιάμεσο; Και εάν ναι με τί;

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16

Τα πρωινά (είμαι πρωινός τύπος) δεν νοιώθω πολύ άνετα να κάνω προπόνηση διότι νοιώθω να κρυώνω. Το δε απόγευμα νοιώθω αδυναμία να βγάλω όλη την προπόνηση.

Συνήθως είναι:

Γάλα με βρώμη το πρωί και λίγο μέλι.
Ένα τόστ με μαύρο ψωμί και 4 φέτες γαλοπούλα για δεκατιανό
Κοτόπουλο ή μπιφτέκι ή κρέας άπαχο με καστανό ρύζι ή μακαρόνια ολικής άλεσης το μεσημέρι
1 ώρα πρίν την προπόνηση βάλε μια μικρή ποσότητα καστανό ρύζι ή cottage cheese.

Αυτά για πρίν.

Επισκέπτης

Συνήθως είναι:

ε ρε μιστι εσι δε τροσ καθολου ιδατανθρακα.περιμενισ απο τιν φρουκτοζι να σου δοσι μακροπροθεσμι ενεργια???
βαλε ιδατανθρακα χιστι μου μπολικο!λογικο να νιοθισ αδιναμια.σε λιγο θα πεσισ κατο αμα σινεχισισ ετσι.
χοσε περισοτερι βρομι στο προινο...και στα ιπολιπα γευματα κουμποσε καστανο ριζι ι μακαρονια ολικισ....βαλε ιδατανθρακα βραδια καυσισ γενικα!

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
ε ρε μιστι εσι δε τροσ καθολου ιδατανθρακα.περιμενισ απο τιν φρουκτοζι να σου δοσι μακροπροθεσμι ενεργια???
βαλε ιδατανθρακα χιστι μου μπολικο!λογικο να νιοθισ αδιναμια.σε λιγο θα πεσισ κατο αμα σινεχισισ ετσι.
χοσε περισοτερι βρομι στο προινο...και στα ιπολιπα γευματα κουμποσε καστανο ριζι ι μακαρονια ολικισ....βαλε ιδατανθρακα βραδια καυσισ γενικα!

Πέστα ρε χίστι !!!!!

Επισκέπτης

Συνήθως είναι:

προφανος και προσπαθεις να χασεις κιλα με την διατροφη που κανεις...
για εμενα ειναι λαθος
πρεπει να τρως πρωινο αυτο που τρως ή ενα τοστ ή δημητρικα με γαλα
10ατιανο αυτο που τρως
και μεσημερι πρεπει να τρως φαγητο δηλαδη μια κανονικη ποσοτητα κρεατος ή κοτοπουλο ή οσπρια σε ικανοποιητηκη ποσοτητα ή κατι αλλο αλλα κανονικο φαι οχι γιαουρτια και μαλακιες.. και να βαλεις και μια μικρη ποσοτητα υδατανθρακα οπως ρυζι μακαρωνια κτλ
το απογευμα 1-2 φρουτα
και το βραδυ τονο με σαλατα ή κανα τοστ ή τα 2/3 του μεσημεριανου!!!!
εγω ετσι εχασα 20κιλα πριν λιγα χρονια οταν χασεις τα κιλακια σου τοτε βλεπεις για πιο bbδιατροφες!!!

επισης υπολογισε τις θερμιδες συντηρησης και κατεβασετες δηλαδη απο 2000 σε 1700-1800

και αργοτερα θα βαλεις και κανα συμποληρωματακι κτλ

αυτος ειναι ο 1ος τροπος ο αλλος ειναι να πιεις κανα νιτρικο!!!!
εγω τωρα πινω NO XPLODE απο bsn και με 2 σκουπ και μαι καλη ποσοτητα καφεινης ειμαι γαματος στην προπο!!!!
αλλα πριν τα κανεις αυτα κανε κατι με την διατροφη σου!!!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

:o

Ρε παιδιά τα φρούτα και η βρώμη δεν είναι Pure υδατάνθρακας;

Τεσπα, Θα αλλάξω τα φρούτα με το καστανό ρύζι ή το μπασμάτι.

Αλλά θα στουμπώσω ρε πουστη μου...  :think:

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16

Αλλά θα στουμπώσω ρε πουστη μου...  :think:

Δεν στουμπώνεις. Καστανό ρύζι και αυτό στο μεσημεριανό, όχι καμια μεγάλη ποσότητα ε, άσε το μπασμάτι για τις αδερφές.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Κήλη μπορείς να πάθεις και με το βήχα. Γενικά με το σήκωμα κιλών μπορεί να πάθεις κήλη αν δεν το κάνεις σωστά, όπως κι αν δεν ανασαίνεις όπως σωστά επισήμανες.
Για το ποστ του χάρτινου τώρα που λέει ότι αυξάνονται οι επιδόσεις στο σεξ, το βρίσκω τελείως υπερβολικό. Σίγουρα με μια άσκηση δε γίνεσαι εργαλείο του σεξ ούτε αχαλίνωτος ταύρος, πιο πολύ ψυχολογικό θα ήταν αυτό που είχε ο χάρτινος, placebo effect που λέμε. Αν έλεγε ότι γενικά με τη γυμναστική έχουν αυξηθεί οι επιδόσεις του στο σεξ θα ήταν πιο λογικό.
Κι όταν λένε ότι οι άρσεις θανάτου ανεβάζουν τη τεστοστερόνη σίγουρα δεν εννούν σαν να παίρνεις αναβολικά, και περισσότερο σίγουρα δεν εννοούν με πολλές επαναλήψεις, άσε που στις πολλές επαναλήψεις είναι πιο πιθανό να τραυματιστείς παρά στις λιγότερες με πολλά κιλά αλλά χωρίς να φτάνεις failure, δηλαδή να σταματάς σε επανάληψη που μπορείς να κάνεις κι άλλη π.χ να κάνεις 5 επαναλήψεις αλλά να μπορούσες να βγάλεις κι άλλες 1-2 χωρίς να τις κάνεις. Είναι πολύ πιο πιθανό να χάσεις τη φόρμα και την τεχνική της άσκησης στις πολλές επαναλήψεις παρά στις λίγες.
Εγώ προσωπικά πάνω από 6 το πολύ επαναλήψεις δεν κάνω στις άρσεις ποτέ, χωρίς failure εννοείται
τυπε διαβαζε σωστα οχι κηλη με τις αρσεις μπορεις να παθεις ΔΙΑΦΡΑΓΜΑΤΟΚΗΛΗ ειναι κηλη και αυτη με την διαφορα οτι ειναι λιγο χειροτερη γιατι δεν εχει σωστο στομαχι

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Για να είναι λοιπόν μια προπόνηση επιτυχής πρέπει να είναι εντονότερη από την προηγούμενη και αυτό γίνεται είτε αυξάνοντας τα κιλά είτε αυξάνοντας τις επαναλήψεις. ειτε μειωνοντας το χρονο του διαλειματος
ποιοτικη προπονηση

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Σας αρέσει η "άρση θανάτου" ? Την προτιμάτε στο πρόγραμμα γυμναστική σας? Εγώ την θεωρώ από τις καλύτερες. Αυξάνεις πολύ την δύναμη σου και μάλιστα αυξάνονται και οι επιδόσεις στο sex. Γίνεσαι εργαλείο, δε σε σταματάει τίποτα!
συνμφωνο αλλα προσεχε γιατι κανεις πολλη ευκολα διαφραγματοκηλη και μετα ΓΟΠΝ παρε καμια ζωνη και ανασα καργα
λιγο καθυστερημενη η παραθεση σου δεν νομιζεις

Επισκέπτης

Αλλά θα στουμπώσω ρε πουστη μου...  :think:
γιατι να στουμποσισ?αμα φασ καστανο ριζι ισα κι ισα επιδι εχι πορνοφιτικεσ ινεσ δουλευι καλιτερα το εντερο ακι χεσεισ πιο ομορφα πιο ανετα πιο ρομαντικα!!!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
τυπε διαβαζε σωστα οχι κηλη με τις αρσεις μπορεις να παθεις ΔΙΑΦΡΑΓΜΑΤΟΚΗΛΗ ειναι κηλη και αυτη με την διαφορα οτι ειναι λιγο χειροτερη γιατι δεν εχει σωστο στομαχι

Ε πρώτη φορά τ' ακούω αυτό. Γενικώς πάντως ΟΛΕΣ οι κηλες είναι πιο συχνές σε άτομα αγύμναστα, καπνιστές, μεγάλης ηλικίας και με αδύναμο κοιλιακό τοίχωμα.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Ε πρώτη φορά τ' ακούω αυτό. Γενικώς πάντως ΟΛΕΣ οι κηλες είναι πιο συχνές σε άτομα αγύμναστα, καπνιστές, μεγάλης ηλικίας και με αδύναμο κοιλιακό τοίχωμα.
διαφραγματοκηλη ειναι ο μυες του διαφραγματος μπαινει ο οισοφαγος και το στομαχι και γινεται γαμισετα  ειναι αιτιο απο τις αρσεις θανατου και την αναπνοη
πολλ συνηθες για ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ασχουλονται με γυμναστηριο δεν εχει σχεση εαν εισαι γυμανσμενος πολλα χρονια η οχι

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
fuck the deadlifts  :2funny:

καντε μονο squat  :cheesy:

και που στε το squat rack ειναι για squat αντε και στρατιωτικες δεν ειναι αναγκη να πιανετε το ρακ για να κανετε dl's, ανασπασεις ωμων και δικεφαλα

παλιοκακοαναθρεμενοι ββερς  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom