Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Να προθερμενετε καλα τους κοιλιακους (και πλευρικους) και τους ραχιαιους,
πριν ξεκινησετε ασκησεις με ελευθερα βαρη.

Αποδιδετε καλυτερα στο πρωτο σετ.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
εμεις συμφωναμε
πεστα πασακα μου
να γιασει το στομα
να τα ακουνε κατι παραλιες με ασπρογυαλι και κοκαλακια
{λιονταρι για σενα τα λεω αν δεν το καταλαβες}

Τι κάνει η τουρκάλα;
Πλέκει το σάβανο και περιμένει να τελειώσεις τον όγκο για να δει χαρά στα σκέλια; :2funny:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Τι κάνει η τουρκάλα;
Πλέκει το σάβανο και περιμένει να τελειώσεις τον όγκο για να δει χαρά στα σκέλια; :2funny:
θα την επισκεφτω τον αλλον μηνα στην πολη για να χαρουμε τον ερωτα μας
εσυ βρηκες τιποτα; η τσαμπα τα μουσκουλα και τα ασπρα τα  ρειμπαν  μαλακα...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
θα την επισκεφτω τον αλλον μηνα στην πολη για να χαρουμε τον ερωτα μας
εσυ βρηκες τιποτα; η τσαμπα τα μουσκουλα και τα ασπρα τα  ρειμπαν  μαλακα...

Είμαι στον όγκο, πού καιρός για γκόμενες :2funny:
Η τουρκάλα σου σπάει ακόμα τα σπυράκια στην πλάτη ή βρήκατε άλλον τρόπο να φτιάχνεστε; Για λιπαντικό τι βάζετε, clearasil; :2funny:

pimple.gif

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Είμαι στον όγκο, πού καιρός για γκόμενες :2funny:
Η τουρκάλα σου σπάει τα σπυράκια στην πλάτη ή βρήκατε άλλον τρόπο να φτιάχνεστε; Για λιπαντικό τι βάζετε, clearasil; :2funny:

pimple.gif
χαχα γελασαμε ρε μαλακα λεπτε
δεν εχω σπυρακια πια
και με φωναζει πασα και θεο του ολυμπου και με εχει μην σταξει και μην βρεξει
τετοια κορμια λεει δεν εχουν οι τουρκοι αντρες
αντε ρε με το χειρογλυκαλο
χυλοπιτακια...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Γιαβρούμ δε σε φωνάζει; :2funny:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Γιαβρούμ δε σε φωνάζει; :2funny:
κουζουμ
μην κοροιδευεις μαλακα
οι τουρκαλες ειναι αλλη φαση
καμια σχεση με τις δικες μας
τον βλεπουν αλλιως τον αντρα και την απιστια την συγχωραν πολυ πιο ευκολα :rockon:
μπλεχτα με μια και δεν θα χασεις...

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
γενικα οι κοιλιακοι ειναι ψιλοαχρηστη ασκηση..ειδικα τωρα το χειμωνα..
αν κρατηθεις σε χαμηλο BF(οχι τα τρελα 5-6 που διαβαζω,αλλα ακομα και 12-13) και σωστη διατροφη,
μπορεις να αρχισεις να τους δουλευεις μια φορα την εβδομαδα κατα τον απριλη ως ξεχωριστη μυικη ομαδα στο κενο σου,
και θα φανεις γρηγορα..ααααααν καποιος θελει οπωσδηποτε να κανει ολο το χρονο,ας τους βαλει στο τελος του προγραμματος τουλαχιστον..

**οι ραχιαοι θα ταν και αυτοι αχρηστοι,αν δεν χρησιμευαν ως ζεσταμα για τις αρσεις και τις καλημερες..

Ναι οκ με αυτον τον τροπο θα μπορεσεις να διατηρησεις τους κοιλιακους σου. Εγω κανω και κοιλιακους ομως γυρω στις 3 φορες την εβδομαδα για να γινουν κ αυτοι λιγο πιο πορνωδεις! Αρσεις θανατου δεν κανω δυστυχως! Δε με αφηνουν γιατι ειμαι μικρος χυστης  :s&m_2:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
οχι ρε μαλακα τι ειναι αυτα που λες...
οταν ειμαστε στον ογκο δεν χυνουμε
μονο 3 φορες την βδομαδα μαξιμουμ...

Σιγα ρε καυλιαρη! Εισαι τοσο σωστος σε ολα τα αλλα δηλαδη που θες να προσεξεις και τοσο μεγαλες λεπτομερειες? Διατροφη ξεκουραση σωστος υπνος κλπ?

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ναι οκ με αυτον τον τροπο θα μπορεσεις να διατηρησεις τους κοιλιακους σου. Εγω κανω και κοιλιακους ομως γυρω στις 3 φορες την εβδομαδα για να γινουν κ αυτοι λιγο πιο πορνωδεις! Αρσεις θανατου δεν κανω δυστυχως! Δε με αφηνουν γιατι ειμαι μικρος χυστης  :s&m_2:

Ποσο χρονω εισαι ?

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Οι αρσεις θανατου ειναι βασικη ασκηση(τεστερονικη),οποιος μπορει να την κανει ειναι καλο.αλλα θελει σωστη τεχνικη.και καλο θα ειναι οτι επειδη η κατω πλατη αναρρωνει πιο αργα να γινεται βδομαδα παρα βδομαδα.ετσι εχω διαβασει σε καποιο βιβλιο.πρωσωπικα την κανω καθε εβδομαδα.αλλα λεω να το κανω ετσι,θα δω.παντως ακουγεται σωστο.οποιος δεν μπορει να την κανει βολευεται με τους ραχιαιους,αλλα σαφως ανωτερες οι αρσεις.παντως μια απο τις δυο πρεπει να κανουμε,για γερο κορμο.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Ποσο χρονω εισαι ?

25χρ ειμαι καυλεα μου! Γυμναζομαι ενα χρονο αλλα πριν το χρονο αυτο ημουν εντελως λαπας η μονη γυμναστικη που ειχα κανει ηταν οι κοιλιακοι στο γυμνασιο  :2funny:
Απλα οταν λεω στο γυμναστη να κανω αρσεις θανατου μου λεει παρε ταρχιδια μου ειναι επικινδυνη ασκηση κλπ!

Καλα ραχιαιους εχω κατι μηνες να κανω τελευταια κανω μονο κοιλιακους. Το ξερω οτι ειναι μαλακια αλλα ετσι κ αλλιως γυμναζονται και στο σκουατ δε βαριεσαι...

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
**οι ραχιαοι θα ταν και αυτοι αχρηστοι,αν δεν χρησιμευαν ως ζεσταμα για τις αρσεις και τις καλημερες..

Eίναι απαραίτητοι παράλληλα με τους κοιλιακούς, γιατί διαφορετικά τείνει να κυρτώνει η πλάτη. Χώρια ότι δυναμώνει η πλάτη. Νομίζω η αναλογία πρέπει να είναι 2 κοιλιακοί / 1 ραχαίος (ειδικα για τους κλασσικούς κοιλιακούς στον πάγκο με την μεταφορά του στήθους στα πόδια). Άλλα είδη κοιλιακών π.χ. που φένουμε τα πόδια προς το στήθος, δεν επιβαρύνουν τόσο πολύ την πλάτη.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Αμα εισαι 5-6% bodyfat ετσι κ αλλιως θα εχεις κοιλιακους φετες ειτε γυμναζεσαι ειτε οχι! Απλα αν δε γυμναζεσαι θα εισαι σαν τα παιδακια της ουγκαντα που δεν εχουν να φανε!

5% με 6% είναι κάτι πολύ δύσκολο και σπάνιο. Και επικίνδυνο. Οι επαγγελματίες αθλητές έχουν ποσοστά λίπους πολύ χαμηλά 10% με 12%. Αλλά και πάλι δεν φτάνει να είσαι αδύνατος για έχεις 6 pack. Μυική ομάδα είναι. Θέλει εκγύμναστη και σωστή διατροφή για να φανούν.

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Φυσικό bber με 5% και (σχετικά καλό όγκο) πολύ δύσκολα βλέπεις. :-

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Απλα οταν λεω στο γυμναστη να κανω αρσεις θανατου μου λεει παρε ταρχιδια μου ειναι επικινδυνη ασκηση κλπ!

Ωραία συμπεριφορά! Πες του ότι έχεις κάνει bungee jumping που είναι πιο επικίνδυνο και δε μασάς!

Για την ανάρρωση της μέσης που γράφτηκε, πιστεύω ότι εξαρτάται από την ένταση της προπόνησης που κάνει ο καθένας. Δηλαδή, όταν κάποιος κάνει από 6 και πάνω επαναλήψεις στις άρσεις και στα σκουώτ, πιστεύω ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να τις κάνει ανά βδομάδα.
Τώρα βέβαια όποιος φοβάται για τυχόν τραυματισμούς στη μέση ας τις κανει βδομάρα παρά βδομάδα, αλλά να ξέρει ότι έτσι η πρόοδος που θα δει στα κιλά σε αυτές τις ασκήσεις θα είναι πάρα πολύ αργή

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16

Καλημέρα στη παρέα.
Σχετικά με τη μυϊκή μάζα με και χωρίς αναβολικά που συζητήθηκε σε προηγούμενες σελίδες θέλω να γράψω τα εξής: Η γενικά πιο αποδεκτή θεωρία σχετικά με την ανάπτυξη των μυών είναι ότι κατά τη γυμναστική με αντιστάσεις καταστρέφεται ο μυικός ιστός ο οποίος ξαναχτίζεται με την πρωτεινοσύνθεση. Αυτή η διαδικασία διαρκεί 72 ώρες και ο μυς γίνεται ισχυρότερος και μεγαλύτερος. Στην επόμενη εξάσκηση για να έχουμε τα ίδια αποτελέσματα πρέπει ο μυς να καταπονηθεί περισσότερο από την προηγούμενη φορά.. Αυτή η πρωτεινοσύνθεση εξαρτάται από 3 βασικούς παράγοντες. Την ινσουλίνη, την αυξητική ορμόνη και την τεστοστερόνη. Αυτοί οι παράγοντες διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο γι’ αυτό το λόγο δεν μπορούν όλοι να αυξήσουν την μυϊκή τους μάζα το ίδιο. Εδώ έρχονται να παίξουν το ρόλο τους τα αναβολικά τα οποία προσωρινά τα παραβλέπουμε.
Για να είναι λοιπόν μια προπόνηση επιτυχής πρέπει να είναι εντονότερη από την προηγούμενη και αυτό γίνεται είτε αυξάνοντας τα κιλά είτε αυξάνοντας τις επαναλήψεις. Γενικός κανόνας είναι η τελευταία επανάληψη να γίνεται με δυσκολία αλλά ΣΩΣΤΑ. Μπορούμε δηλαδή να έχουμε άριστα αποτελέσματα και με σετ 2-3 επαναλήψεων αν η τελευταία επανάληψη γίνεται δύσκολα. Βέβαια αυτό δεν προτείνεται αν δεν έχεις 2 βοηθούς από πάνω σου να σε προσέχουν και όχι να χαζεύουν τις γκόμενες.  Επίσης αν η τελευταία επανάληψη γίνεται χαλαρά  όση πρωτείνη και αν πάρουμε μετά και όποια ώρα και να την πάρουμε είναι πεταμένα λεφτά. Σημαντικό στοιχείο στην ανάπτυξη του μυός είναι και η ανάρρωση η οποία συνεχίζεται για 72 ώρες.  Βέβαια όλοι οι άνθρωποι από ένα σημείο και μετά έχουν τα (φυσιολογικά) όρια τους και δεν μπορούν να αυξάνουν τα κιλά και τις επαναλήψεις επ’ αόριστο. Υπάρχει ένας γενικός τύπος που δείχνει πόση μυική μάζα μπορεί να βάλει ένας μέσος άνθρωπος χωρίς εξωτερική «βοήθεια» με 5% λίπος. Αυτός ο τύπος είναι το ύψος σε εκατοστά – 100. Δηλαδή αν κάποιος είναι 180 cm – 100 = 80 kgr με ποσοστό λίπους 5%. Από κει και πέρα το βάρος που πρέπει να έχεις είναι ανάλογα με το ποσοστό λίπους που επιθυμείς. Δηλαδή για 10% λίπους το βάρος πρέπει να είναι 80 + 5% = 84 κιλά. Για 15% λίπους 80 + 10% = 88 κλπ κοκ. Βέβαια αυτός ο τύπος είναι γενικός και αναφέρεται σε μέσο άντρα που γυμνάζεται χωρίς συμπληρώματα.
Εδώ θα βρείτε μια διαφορετική προσέγγιση.

Πιστεύω ότι θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο για όλους τα παραπάνω να συμπληρωθούν και από άλλους που ασχολούνται.

Επίσης ένα  απαραίτητο site το οποίο πρέπει να γνωρίζουν όσοι ασχολούνται με το σώμα τους είναι το παρακάτω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom