Επισκέπτης
μιποσ ξερι καπιοσ χιστισ ποσα γραμαρια σολομο δινουν καμια 20-25gr προτεινι?
Nutrientper per 100 g Calories Protein (g) Total Fat (g) - monounsaturated - polyunsaturated - saturated Protein/Fat RatioOmega-3 (g) Cholesterol (mg) | Fresh Salmon
|
χιστι ιδι ειμαι 100% καταβολισμενοσ .με τοσουσ φορουσ και τοσα εξοδα χορισ καθολου εσοδα εχο μινι ο μισοσ του μισου.Comparing Fresh Salmon
Nutrient Fresh Salmon Chicken† Beef† Pork†
per 100 g Pink Chum skin on, cooked regular, well-done lean, centre chop
Calories 142 126 197 292 220
Protein (g) 20 23 30 27 32
Total Fat (g) 6.7 3.7 8 19 10
- monounsaturated 2.6 1.4 not available not available not available
- polyunsaturated 2.4 1.4 2 trace 1
- saturated 1.8 1.0 2 8 3
Protein/Fat Ratio 2.9 6.2 1.8 1.2 1.9
Omega-3 (g) 1.3 0.8 trace trace trace
Cholesterol (mg) 40 38 76 82 66
Κάνε τις αναγωγές σου
Και μην αγχώνεσαι γι' αυτά λέμε ρε, καταβολίζεσαι
σημερα ξαναμπαινω δυναμικα στο προγραμμα
θα κανω πλατη
100 κιλα εμπροσθολαιμιες
αλλα 100 απο πισω
μετα με τους 30κιλους αλτηρες ροκανισματα
και λιγο μονοζυγακι
μετα λεω να ρθω να σου ριξω καμια σφαλιαρα...Kαι μετά στο σπίτι θα τον παίξεις δυο φορές, ετσι για να ηρεμήσεις
μετα λεω να ρθω να σου ριξω καμια σφαλιαρα...
καμια χυλοπιτα εφαγες το σκ;Τι γυμνάζει αυτό;
αλλα 100 απο πισω
πλακα κανω για τις οπισθολαιμιες για να τσιγκλαω την λιονταρινατο αποκλειω να τις κανεις σωστα οπως πρεπει για να μη κανεις τραυματισμο.
Σας αρέσει η "άρση θανάτου" ? Την προτιμάτε στο πρόγραμμα γυμναστική σας? Εγώ την θεωρώ από τις καλύτερες. Αυξάνεις πολύ την δύναμη σου και μάλιστα αυξάνονται και οι επιδόσεις στο sex. Γίνεσαι εργαλείο, δε σε σταματάει τίποτα!
μάγκες να κάνω μια ερώτηση παω γυμναστήριο 2 μήνες εχω χάσει 6 κιλα περίπου,δίαιτα αυστηρή σε σημείο να πέφτω σαν τούβλο για υπνο 10 το βράδυ,το ειπα στο γυμναστή και θα μου φτιάξει πρόγραμμα και για βάρη και για διατροφή αλλα ερχεται να προστεθεί και λιποδιαλύτης και πρωτεινες εκει ειναι που κολαω λιγο θελω τι γνώμη σας σε αυτο το θέμα συν το κοστος 100 ευρω αλλα οχι τοσο στο κοστος οσο παρενεργειες και εξαρτησιμο
ναι καπως ετσι ειναι ειμαι 1,75 και 87 κιλαΔηλαδή πήγαινες 2 μήνες στο γυμναστήριο στη τύχη χωρίς πρόγραμμα και διατροφή και ξαφνικά ο γυμναστής αποφάσισε να σου δώσει πρωτεΐνη και λιποδιαλύτη που υποθέτω τα πουλάνε στο γυμναστήριο? Η γνώμη μου είναι να αλλάξεις γυμναστήριο κατ’ αρχάς και μετά να κοιτάξεις τα υπόλοιπα.
Επίσης 6 κιλά σε 2 μήνες είναι πάρα πολλά. Φυσικό είναι να είσαι εξαντλημένος. Τι βάρος/ύψος έχεις?
συνμφωνο αλλα προσεχε γιατι κανεις πολλη ευκολα διαφραγματοκηλη και μετα ΓΟΠΝ παρε καμια ζωνη και ανασα καργα
μεγασ πορνοσ!!!Κήλη μπορείς να πάθεις και με το βήχα. Γενικά με το σήκωμα κιλών μπορεί να πάθεις κήλη αν δεν το κάνεις σωστά, όπως κι αν δεν ανασαίνεις όπως σωστά επισήμανες.
Για το ποστ του χάρτινου τώρα που λέει ότι αυξάνονται οι επιδόσεις στο σεξ, το βρίσκω τελείως υπερβολικό. Σίγουρα με μια άσκηση δε γίνεσαι εργαλείο του σεξ ούτε αχαλίνωτος ταύρος, πιο πολύ ψυχολογικό θα ήταν αυτό που είχε ο χάρτινος, placebo effect που λέμε. Αν έλεγε ότι γενικά με τη γυμναστική έχουν αυξηθεί οι επιδόσεις του στο σεξ θα ήταν πιο λογικό.
Κι όταν λένε ότι οι άρσεις θανάτου ανεβάζουν τη τεστοστερόνη σίγουρα δεν εννούν σαν να παίρνεις αναβολικά, και περισσότερο σίγουρα δεν εννοούν με πολλές επαναλήψεις, άσε που στις πολλές επαναλήψεις είναι πιο πιθανό να τραυματιστείς παρά στις λιγότερες με πολλά κιλά αλλά χωρίς να φτάνεις failure, δηλαδή να σταματάς σε επανάληψη που μπορείς να κάνεις κι άλλη π.χ να κάνεις 5 επαναλήψεις αλλά να μπορούσες να βγάλεις κι άλλες 1-2 χωρίς να τις κάνεις. Είναι πολύ πιο πιθανό να χάσεις τη φόρμα και την τεχνική της άσκησης στις πολλές επαναλήψεις παρά στις λίγες.
Εγώ προσωπικά πάνω από 6 το πολύ επαναλήψεις δεν κάνω στις άρσεις ποτέ, χωρίς failure εννοείται