Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Καταρχήν, για να τα ξεκαθαρίσουμε, ο όγκος έρχεται με υπερθερμιδική διατροφή. Ο,τι προπόνηση και να κάνεις.
Σαφέστατα ο υψηλός όγκος προπόνησης είναι καλύτερος για υπερτροφία απ' ότι οι χαμηλές επαναλήψεις. Επίσης όταν έχεις ένα συγκεκριμένο επίπεδο δύναμης, μπορείς να μεγιστοποιήσεις την υπετροφία με εναλλαγή ασκήσεων, απομονωτικές, drop set και τέτοια, ΑΛΛΑ, αυτό κάποτε θα έχει ένα όριο αν δεν ανεβαίνει παράλληλα η δύναμη.
Άποψη μου είναι ότι χρειάζονται και οι υψηλές αλλά και οι χαμηλές επαναλήψεις.
Κι όλα αυτα εννοείται ότι δεν είναι απαραίτητο να ισχύουν για όλα τα άτομα όπως έχω ξαναγράψει

Οκ εγω απλα απαντησα στο ερωτημα σου

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
καποιος ειπε για σπαρτιατες...

μη συγχεετε ανθρωπους που εζησαν πριν χιλιαδες χρονια με τους σημερινους...

αλλες συνθηκες ζωης,μηδαμινη μολυνση του περιβαλλοντος αρα φυσικες τροφες και εντελως διαφορετικη καθημερινοτητα...

αυτονοητο νομιζω...οπως και το οτι αν κανεις ολη μερα τρεξιμο κουβαλωντας ασπιδα και σπαθι και δορυ δεν θα εισαι σαν τον cutler αλλα μαλλον σαν τον αλβανο οικοδομο στο πιο γραμμωμενο...!

δυναμη ειχαν οι σπαρτιατες οχι ογκο...και ηταν ολοι γυρω στο 1.70 απ οτι λενε πολλες μελετες...
πεστα ρε παλικαρε να γιασει το στομα σου
δεν καταλαβαινουν αυτοι εδω
εχω μπλεξει με λακαμαδες...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
αν κανεις μια φορα την εβδομαδα παγκο και κανεις 1 επαναληψη στα 110 κιλα και τρως υπερθερμιδικα στην καλυτερη θα γινεις σαν τον παγκαλο στην χειροτερη παγκαλος και βελιζελος σε ενα, κοψε την βραδυνη γιατι θα τυφλωθεις

Δε χρειαζόμαστε κλόουν κι άσχετους στη συζήτηση. Το παράδειγμα ρε ΒΟΥΡΛΟ ήταν ιδεατό για να καταλάβουμε την αναγκαιότητα της αύξησης της δύναμης για αύξηση μυικού όγκου. Και υπερθερμιδική διατροφή δε σημαίνει τρώω σαν τον Πάγκαλο.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Kalhspera. Σημερα μου εφερε ενας φιλος ενα ροδι..  Ροδι ειχα φαει μικρος μπορει και 10 χρονων και δεν θυμαμαι τιποτα.. απο τοτε και περιστασιακα να ειχα δοκιμασει ελαχιστα... λοιπον ο φιλος μου ειπε να το φαω ολο κανονικα.Του λεω ρε μαλακα εχει κουκουτσια..Μου λεει θα τα στιψεις μεσα στο στομα σου και θα τα φτυσεις μετα.Ενταξη του λεω.Το τρωω ολο.. ηταν μεσα στα ζουμια πολυ ζουμερο.. φτηνω τα κουκουτσια.. ενω τα εχω ξεζουμισει :2funny:.Μου λεει ο κολλητος ρε μαλακα πως νιωθεις.. Του λεω αισθανομαι κατι σαν να εχω παρει βιαγκρα(που δεν εχω παρει ποτε :cheesy:)Μια τονωση μια ευεξια του λεω νιωθο αλλα αμεση!!!  με το που τελειωσα το φρουτο..Μου λεει ο φιλος ρε μαλακα κανεις διατροφη και μαλακιες και δεν εχεις ιδεα για το ροδι :2funny: που ειναι το ν1 φρουτο κτλ κτλ μου τα εκανε να :2funny:Ο φιλος αυτος τρωει ολο μαλακιες ολο απο εξω ετοιμα φαγιτα διατροφη δεν ξερει τι θα πει αλλα μου εφερε το ροδι και επαθα πλακα παιδια με το που το εφαγα.. Πρωτη φορα στην ζωη μου εφαγα ολοκληρο ροδι και επαθα πλακα με το φρουτο αυτο δεν ξερω αν εχει υποθει εδω αλλα εχω να πω οτι τετοια ενεργεια εφορια ψυχικη με καταναλωση ενος φρουτου δεν το εχω ξανανιωσει...Πηγα αμεσως και αγορασα 2 κιλλα ροδια απο τον μαναβη..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
πεστα ρε παλικαρε να γιασει το στομα σου
δεν καταλαβαινουν αυτοι εδω
εχω μπλεξει με λακαμαδες...

ΟΚ, οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι οι αρχαίοι έλληνες ήταν δυνατοί αλλά όχι ογκώδεις, κοντοί αλλά με τσαχπινιά σαν και μένα, και ότι στα αγάλματα φτιάχναν το ιδεατό σώμα που θα μπορούσαν να έχουν αν έκαναν 5 γεύματα αντί για 2 :2funny:
Τι κάνει η τουρκάλα; Ρώτησε τίποτα για μένα;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Δε χρειαζόμαστε κλόουν κι άσχετους στη συζήτηση. Το παράδειγμα ρε ΒΟΥΡΛΟ ήταν ιδεατό για να καταλάβουμε την αναγκαιότητα της αύξησης της δύναμης για αύξηση μυικού όγκου. Και υπερθερμιδική διατροφή δε σημαίνει τρώω σαν τον Πάγκαλο.
ειδικα με το συγκεκριμενο αντικειμενο μην διανοηθεις καν να θεωρησεις τον εαυτο σου σχετικο σε σχεση με εμενα, στο λεω απλα και μονο  για σε προφυλαξω πριν γραψεις την οποιαδηποτε παπαρια, μεχρι τωρα αυτο γραφεις..στο ξαναλεω μην συνεχισεις θα γινεις ρομπα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
ειδικα με το συγκεκριμενο αντικειμενο μην διανοηθεις καν να θεωρησεις τον εαυτο σου σχετικο σε σχεση με εμενα, στο λεω απλα και μονο  για σε προφυλαξω πριν γραψεις την οποιαδηποτε παπαρια, μεχρι τωρα αυτο γραφεις..στο ξαναλεω μην συνεχισεις θα γινεις ρομπα

Α νάτα μας, τελικα εκτός από διαιτητής, αγρότης, γυναικολόγος, μανικιουρίστας είσαι ΚΑΙ διατροφολόγος;
Δεν έχεις παρα να μας το αποδείξεις, από μεγάλα λόγια είμαστε χορτάτοι!

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
ΟΚ, οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι οι αρχαίοι έλληνες ήταν δυνατοί αλλά όχι ογκώδεις, κοντοί αλλά με τσαχπινιά σαν και μένα, και ότι στα αγάλματα φτιάχναν το ιδεατό σώμα που θα μπορούσαν να έχουν αν έκαναν 5 γεύματα αντί για 2 :2funny:
Τι κάνει η τουρκάλα; Ρώτησε τίποτα για μένα;
ρε συ μην ασχολεισαι με ανθρωπους που ζουσαν αιωνες πριν
δεν θα σε οφελεισει σε τιποτα η συγκριση
ηταν στεγνοι με φυσικη δυναμη ανωτερη απο την δικη μας που προπονουμεθα πιο πολυ για φιγουρα
αλλα ως εικονα και σιλουετα αν τους εβαζες στην σημερινη κοινωνια θα περνουσαν απαρατηρητοι
η τουρκαλα με σχολασε νωρις σημερα
για σενα γιατι να ρωτησει;;
θες να σου γνωρισω καμια φιλη της;;;

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
ειδικα με το συγκεκριμενο αντικειμενο μην διανοηθεις καν να θεωρησεις τον εαυτο σου σχετικο σε σχεση με εμενα, στο λεω απλα και μονο  για σε προφυλαξω πριν γραψεις την οποιαδηποτε παπαρια, μεχρι τωρα αυτο γραφεις..στο ξαναλεω μην συνεχισεις θα γινεις ρομπα
φιλαρακο ο λιονταρης τουλαχιστον εχει καταθεσει τα διαπιστευτηρια του
και ανεβασε φωτο με ενα ολοκληρωμενο natural κορμι
απλα δεν μπορεις να του την λες

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Α νάτα μας, τελικα εκτός από διαιτητής, αγρότης, γυναικολόγος, μανικιουρίστας είσαι ΚΑΙ διατροφολόγος;
Δεν έχεις παρα να μας το αποδείξεις, από μεγάλα λόγια είμαστε χορτάτοι!
εγω καμαρι μου δεν εχω να σου αποδειξω τιποτα,καλο θα ηταν εσυ να πας πεις αυτα που λες που τα ειδες γραμμενα, στο γυμναστηριο που πας;; στο  google;; θεωρεις τον εαυτο σου σχετικο επειδη πηγαινες η πας σε καποιο γυμναστηριο;;; απο που τα ξερεις και τα γραφεις;; στα ειπαν οι φιλοι σου;; οτι εχεις γραψει μεχρι τωρα παντως ειναι για κλωτσιες

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
φιλαρακο ο λιονταρης τουλαχιστον εχει καταθεσει τα διαπιστευτηρια του
και ανεβασε φωτο με ενα ολοκληρωμενο natural κορμι
απλα δεν μπορεις να του την λες
το οτι παω σε ενα γυμναστηριο με κανει σχετικο;;;;;;;;;;;;;;;

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
το οτι παω σε ενα γυμναστηριο με κανει σχετικο;;;;;;;;;;;;;;;
τα αποτελεσματα πανω στο κορμι του
ΝΑΙ τον κανουν σχετικο
δεν υπαρχει μεγαλυτερη αποδειξη απο αυτο
χαλαρωσε...

Επισκέπτης
:birdman:

Συνημμένα

• lion.jpg
    lion.jpg
    87,4 KB · Εμφανίσεις: 13

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
εγω καμαρι μου δεν εχω να σου αποδειξω τιποτα,καλο θα ηταν εσυ να πας πεις αυτα που λες που τα ειδες γραμμενα, στο γυμναστηριο που πας;; στο  google;; θεωρεις τον εαυτο σου σχετικο επειδη πηγαινες η πας σε καποιο γυμναστηριο;;; απο που τα ξερεις και τα γραφεις;; στα ειπαν οι φιλοι σου;; οτι εχεις γραψει μεχρι τωρα παντως ειναι για κλωτσιες

Πες τη γνώμη σου. Το να έρχεσαι και να λες "Άγκου ούγκα τα ξέρω όλα, μη μου τη μπαίνεις γιατί θα γίνεις ρόμπα!" χωρίς να λες τη γνώμη σου και τον αντίλογο σου, απλά μόνο και μόνο για να μου την πεις επειδή σε έχω κράξει σε άλλο θρεντ, σε δείχνει γελοίο και κλόουν. Και συν τοις άλλοις, χαλάς το θρεντ.
Δεν είπα ότι έχω δίκιο σε ό,τι λέω. Είπα εκατό φορές ότι αυτα δεν ισχύουν σε όλα τα άτομα, ούτε ότι υπάρχουν στάνταρ μοτίβα. Όποιος έχει αντίρρηση αν δε βαριέται λέει τη γνώμη του και συζητάμε

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
τα αποτελεσματα πανω στο κορμι του
ΝΑΙ τον κανουν σχετικο
δεν υπαρχει μεγαλυτερη αποδειξη απο αυτο
χαλαρωσε...

Μην ασχολείσαι, τον έχω κράξει σε άλλο θρεντ γι' αυτό σκούζει τώρα χωρίς να λέει τίποτα ουσιαστικό

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Πες τη γνώμη σου. Το να έρχεσαι και να λες "Άγκου ούγκα τα ξέρω όλα, μη μου τη μπαίνεις γιατί θα γίνεις ρόμπα!" χωρίς να λες τη γνώμη σου και τον αντίλογο σου, απλά μόνο και μόνο για να μου την πεις επειδή σε έχω κράξει σε άλλο θρεντ, σε δείχνει γελοίο και κλόουν. Και συν τοις άλλοις, χαλάς το θρεντ.
Δεν είπα ότι έχω δίκιο σε ό,τι λέω. Είπα εκατό φορές ότι αυτα δεν ισχύουν σε όλα τα άτομα, ούτε ότι υπάρχουν στάνταρ μοτίβα. Όποιος έχει αντίρρηση αν δε βαριέται λέει τη γνώμη του και συζητάμε
εσυ με εχεις κραξει σε αλλο θρεντ;;; χαλαρωσε και ξεκαβαλατο, παρκαρε το και παμε να δουμε τι ξερεις, ο ισχυρισμος σου οτι δεν ισχυουν τα ιδια σε ολα τα ατομα σε τι αναφερεσαι, στον τροπο που θα αποκτησει καποιος περισσοτερη δυναμη;; για πες μου εσυ 2 διαφορετικους τροπους να αποκτησει καποιος την μεγαλυτερη δυνατη δυναμη;;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
εσυ με εχεις κραξει σε αλλο θρεντ;;; χαλαρωσε και ξεκαβαλατο, παρκαρε το και παμε να δουμε τι ξερεις, ο ισχυρισμος σου οτι δεν ισχυουν τα ιδια σε ολα τα ατομα σε τι αναφερεσαι, στον τροπο που θα αποκτησει καποιος περισσοτερη δυναμη;; για πες μου εσυ 2 διαφορετικους τροπους να αποκτησει καποιος την μεγαλυτερη δυνατη δυναμη;;

Το παράδειγμα είναι ιδεατό, το ξαναλέω γιατί είσαι και μπούφος.
Έχουμε πχ δύο άτομα, έναν κούκλο π.χ. LION7 κι έναν πανούκλο. π.χ. aigeas, με ίδια κιλά, ίδιο ύψος, ίδιο ποσοστό λίπους.
Αν κάνουν τα ίδια κιλά σε μια άσκηση, τότε αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι έχουν ίδια μυικό όγκο(ας πούμε για τους μυες που χτυπαέι η συγκεκριμένη άσκηση).
Επίσης αν ο LION7 έχει περισσότερα κιλά σε αυτή την άσκηση από το aigeas, πάλι δεν είναι απαραίτητο ότι θα έχει περισσότερο μυικό όγκο.
Αλλά,
όταν ο LION7 κάνει περισσότερα κιλά σε αυτήν την άσκηση αυτήν την εβδομάδα για x επαναληψεις, απ' ότι έκανε την προηγούμενη εβδομάδα για x επαναλήψεις πάλι, τότε ο LION7 θα αποκτήσει περισσότερο μυικό όγκο(δεδομένου ότι κάνει υπερθεμιδική διατροφή, αυτό πραγματικά ντρέπομαι να το εξηγήσω, απλή φυσική)
Τι το περίεργο σε αυτά που λέω; :think:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Καταρχήν, για να τα ξεκαθαρίσουμε, ο όγκος έρχεται με υπερθερμιδική διατροφή. Ο,τι προπόνηση και να κάνεις.
Σαφέστατα ο υψηλός όγκος προπόνησης είναι καλύτερος για υπερτροφία απ' ότι οι χαμηλές επαναλήψεις. Επίσης όταν έχεις ένα συγκεκριμένο επίπεδο δύναμης, μπορείς να μεγιστοποιήσεις την υπετροφία με εναλλαγή ασκήσεων, απομονωτικές, drop set και τέτοια, ΑΛΛΑ, αυτό κάποτε θα έχει ένα όριο αν δεν ανεβαίνει παράλληλα η δύναμη.
Άποψη μου είναι ότι χρειάζονται και οι υψηλές αλλά και οι χαμηλές επαναλήψεις.
Κι όλα αυτα εννοείται ότι δεν είναι απαραίτητο να ισχύουν για όλα τα άτομα όπως έχω ξαναγράψει
για πες μας λοιπον θα κανεις υπερθερμιδικη διατροφη πλουσια σε τι;;;;;; οτι θα ερθει ογκος θα εθει, σιγουρα, δεν θα βλεπεις το πουλι σου οταν κατουρας!! δηλαδη  π.χ θα κανεις μια προπονηση που εχει αναγκη απο 4.000 θερμιδες, αλλα εσυ που θα κανεις υπερθερμιδικη διατροφη θα παιρνεις 5.000, οι 1.000 παραπανω ως δια μαγειας θα μετατραπουν σε μυικο ογκο ε;;;; ποσο ασχετος και επικινδυνος εισαι;;;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
για πες μας λοιπον θα κανεις υπερθερμιδικη διατροφη πλουσια σε τι;;;;;; οτι θα ερθει ογκος θα εθει, σιγουρα, δεν θα βλεπεις το πουλι σου οταν κατουρας!! δηλαδη  π.χ θα κανεις μια προπονηση που εχει αναγκη απο 4.000 θερμιδες, αλλα εσυ που θα κανεις υπερθερμιδικη διατροφη θα παιρνεις 5.000, οι 1.000 παραπανω ως δια μαγειας θα μετατραπουν σε μυικο ογκο ε;;;; ποσο ασχετος και επικινδυνος εισαι;;;

Ρε αρχιμαλακοπίτουρα, υπερθερμιδική διατροφή δε σημαίνει 1000 θερμίδες παραπάνω! Ακόμα και μια θερμίδα παραπάνω να είσαι από τις θερμίδες συντήρησης σου, τότε θεωρείται ΥΠΕΡΘΕΡΜΙΔΙΚΗ!
Ρε με ποιον κάθομαι και κάνω συζήτηση ρε!!!
ΓΑΜΑΙΚΑΝΕ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom