Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Το παράδειγμα είναι ιδεατό, το ξαναλέω γιατί είσαι και μπούφος.
Έχουμε πχ δύο άτομα, έναν κούκλο π.χ. LION7 κι έναν πανούκλο. π.χ. aigeas, με ίδια κιλά, ίδιο ύψος, ίδιο ποσοστό λίπους.
Αν κάνουν τα ίδια κιλά σε μια άσκηση, τότε αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι έχουν ίδια μυικό όγκο(ας πούμε για τους μυες που χτυπαέι η συγκεκριμένη άσκηση).
Επίσης αν ο LION7 έχει περισσότερα κιλά σε αυτή την άσκηση από το aigeas, πάλι δεν είναι απαραίτητο ότι θα έχει περισσότερο μυικό όγκο.
Αλλά,
όταν ο LION7 κάνει περισσότερα κιλά σε αυτήν την άσκηση αυτήν την εβδομάδα για x επαναληψεις, απ' ότι έκανε την προηγούμενη εβδομάδα για x επαναλήψεις πάλι, τότε ο LION7 θα αποκτήσει περισσότερο μυικό όγκο(δεδομένου ότι κάνει υπερθεμιδική διατροφή, αυτό πραγματικά ντρέπομαι να το εξηγήσω, απλή φυσική)
Τι το περίεργο σε αυτά που λέω; :think:
ρε μαλακα πραγματικα δεν εχεις ιδεα, δεν ξερεις που σου πανε τα 4!!! ρε τι ειναι αυτα που γραφεις!! που στα σκατα τα εχεις δει αυτα;; ρε χαιβανι απο τι εξαρταται η δυναμη ενος ατομου;;; ρε τι διαβαζω βραδυατικα!!! να τα παρουμε ενα -ενα, ο ορος υπερθερμιδικη διατροφη χρησιμοποιηται για τους υπερβαρους και παχυσαρκους αρα λες μαλακιες, βρε πανασχετε ανθρωπε η αυξηση της δυναμης εξαρταται απο την αυξηση του διαμετρου των μυων,η αυξηση επιτυνχανεται με την υπερπλασια των μυικων ινων,  η αυξηση της διαμετρου των μυων συνεπαγεται αυξηση της μυικης μαζας που με την σειρα της συνεπαγεται αυξηση της δυναμης, και απανταω και στην παπαρια που ανεφερες πριν,  ΑΥΞΗΣΗ ΤΗς ΜΥΙΚΗς ΜΑΖΑΣ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ, τωρα μπορεις να συνεχισεις να παπαρολογεις, μην σε μπερδεψω αλλα η δυναμη εξαρταται και απο αλλους παγαγοντες, στο επομενο μαθημα αυτα

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
ρε μαλακα πραγματικα δεν εχεις ιδεα, δεν ξερεις που σου πανε τα 4!!! ρε τι ειναι αυτα που γραφεις!! που στα σκατα τα εχεις δει αυτα;; ρε χαιβανι απο τι εξαρταται η δυναμη ενος ατομου;;; ρε τι διαβαζω βραδυατικα!!! να τα παρουμε ενα -ενα, ο ορος υπερθερμιδικη διατροφη χρησιμοποιηται για τους υπερβαρους και παχυσαρκους αρα λες μαλακιες, βρε πανασχετε ανθρωπε η αυξηση της δυναμης εξαρταται απο την αυξηση του διαμετρου των μυων,η αυξηση επιτυνχανεται με την υπερπλασια των μυικων ινων,  η αυξηση της διαμετρου των μυων συνεπαγεται αυξηση της μυικης μαζας που με την σειρα της συνεπαγεται αυξηση της δυναμης, και απανταω και στην παπαρια που ανεφερες πριν,  ΑΥΞΗΣΗ ΤΗς ΜΥΙΚΗς ΜΑΖΑΣ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ, τωρα μπορεις να συνεχισεις να παπαρολογεις, μην σε μπερδεψω αλλα η δυναμη εξαρταται και απο αλλους παγαγοντες, στο επομενο μαθημα αυτα
μπορεις να επιτυχεις αυξηση της δυναμης χωρις να αυξησεις την μαζα
αυτο ειναι πασιφανες
αλλα συνηθως γινεται αυτο που λες

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16

Δάσκαλε μυική μάζα πώς βάζουμε είναι το θέμα μας.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
ρε μαλακα πραγματικα δεν εχεις ιδεα, δεν ξερεις που σου πανε τα 4!!! ρε τι ειναι αυτα που γραφεις!! που στα σκατα τα εχεις δει αυτα;; ρε χαιβανι απο τι εξαρταται η δυναμη ενος ατομου;;; ρε τι διαβαζω βραδυατικα!!! να τα παρουμε ενα -ενα, ο ορος υπερθερμιδικη διατροφη χρησιμοποιηται για τους υπερβαρους και παχυσαρκους αρα λες μαλακιες, βρε πανασχετε ανθρωπε η αυξηση της δυναμης εξαρταται απο την αυξηση του διαμετρου των μυων,η αυξηση επιτυνχανεται με την υπερπλασια των μυικων υνων,  η αυξηση της διαμετρου των μυων συνεπαγεται αυξηση της μθικης μαζας που με την σειρα της συνεπαγεται αυξηση της δυναμης, και απανταω και στην παπαρια που ανεφερες πριν,  ΑΥΞΗΣΗ ΤΗς ΜΥΙΚΗς ΜΑΖΑΣ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ, τωρα μπορεις να συνεχισεις να παπαρολογεις, μην σε μπερδεψω αλλα η δυναμη εξαρταται και απο αλλους παγαγοντες, στο επομενο μαθημα αυτα

Α, δηλαδή το παράδειγμα που έγραψα δε θα ισχύει; Αν δηλαδη το ίδιο άτομο τη μια βδομάδα σηκώνει περισσότερα κιλά από την επόμενη, δε θα αποκτήσει περισσότερο μυικό όγκο;(με υπερθερμιδική διατροφή πάντα, γι' αυτούς που ξέρουν τι σημαίνει!)
Αυτό μου λες;
Έγραψα πουθενά ότι η αύξηση της μυικής μάζας δε συνεπάγεται αύξηση δύναμης;
Οι άλλοι παράγοντες που λες, μήπως είναι το CNS και οι νευρικές προσαρμογές; :rolleyes:
Πες μου, είμαι ανοιχτός στο να μαθαίνω

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
μπορεις να επιτυχεις αυξηση της δυναμης χωρις να αυξησεις την μαζα
αυτο ειναι πασιφανες
αλλα συνηθως γινεται αυτο που λες
σε καμια περιπτωση δεν μπορεις να αυξησεις την δυναμη χωρις να αυξησεις την μυικη μαζα! εγω τουλαχιστον δεν ξερω κατι τετοιο,αν ξερεις καλοδεχουμενο

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
σε καμια περιπτωση δεν μπορεις να αυξησεις την δυναμη χωρις να αυξησεις την μυικη μαζα! εγω τουλαχιστον δεν ξερω κατι τετοιο,αν ξερεις καλοδεχουμενο

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μ' αρέσει που είπες ότι ξέρεις κι άλλους παράγοντες

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
η αυξηση μυικης μαζας συνεπαγεται με αυξηση κιλων
δεν σου λεω για αθλητες  bodybuilding
ποδοσφαιριστες,αθλητες πυγμαχιας,μπασκεμπολιστες οι οποιοι δεν πρεπει να παρουν κιλο παραπανω εστω αν και αυτο ειναι μονο σε μυωνες
γιατι αλλιως αυτοματως πανε σε αλλη κατηγορια(πχ πυγμαχοι κτλ)
αυτοι εχουν την δυνατοτητα να ανεβαινουν σε δυναμη χωρις να παιρνουν κιλα

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Α, δηλαδή το παράδειγμα που έγραψα δε θα ισχύει; Αν δηλαδη το ίδιο άτομο τη μια βδομάδα σηκώνει περισσότερα κιλά από την επόμενη, δε θα αποκτήσει περισσότερο μυικό όγκο;(με υπερθερμιδική διατροφή πάντα, γι' αυτούς που ξέρουν τι σημαίνει!)
Αυτό μου λες;
Έγραψα πουθενά ότι η αύξηση της μυικής μάζας δε συνεπάγεται αύξηση δύναμης;
Οι άλλοι παράγοντες που λες, μήπως είναι το CNS και οι νευρικές προσαρμογές; :rolleyes:
Πες μου, είμαι ανοιχτός στο να μαθαίνω
επιμενεις στο λαθος σαν τον γαπ! αυτο με την υπερθερμιδικη δεν ξερω που το ακουσες αλλα μην το λες γιατι ειναι τελειως λαθος, σου εξηγησα γιατι, και ξαναλεω, αυξηση της μυικης μαζας συνεπαγεται αυξηση της δυναμης, δεν γινεται να αυξησω την δυναμη χωρις να αυξησω την μυικη μαζα!!!! για να σηκωσει το ατομο σου περισσοτερα κιλα την επομενη εβδομαδα σημαινει οτι εχει αυξηση την μυικη του δυναμη μεσω της αυξησης της μυικης μαζας!!! μην μπερδευεις το τουμπανο με την αυξηση της μυικης μαζας!! οι αλλοι παραγοντες εινια η μιυκη ελαστικοτητα, η κατασκευη της μυικης ινας και η μυικη συναρμογη,,,,,

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
η αυξηση μυικης μαζας συνεπαγεται με αυξηση κιλων
σου λεω για αθλητες εκτος bodybuilding
ποδοσφαιριστες,αθλητες πυγμαχιας,μπασκεμπολιστες οι οποιοι δεν πρεπει να παρουν κιλο παραπανω εστω αν και αυτο ειναι μονο σε μυωνες
γιατι αλλιως αυτοματως πανε σε αλλη κατηγορια(πχ πυγμαχοι κτλ)
αυτοι εχουν την δυνατοτητα να ανεβαινουν σε δυναμη χωρις να παιρνουν κιλα
αυτο ειναι το λαθος που κανουν ολοι, αυξηση της μυικης μαζας δεν συνεπαγεται αυξηση κιλων, σημαινει διαφορετικη κατανομη του του βαρους, χανω κιλα σε λιπος και το παιρνω σε μυικο ιστο!! ολοι οι σπριντερ που ειναι κομματια σε σχση με αυτο που δειχνουν ειναι τιποτα απο κιλα. ο μπεν τζονσον αν θυμαμαι καλα ηταν 85 κιλα και ειχε σωμα μποντιμπιλνερ

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
επιμενεις στο λαθος σαν τον γαπ! αυτο με την υπερθερμιδικη δεν ξερω που το ακουσες αλλα μην το λες γιατι ειναι τελειως λαθος, σου εξηγησα γιατι, και ξαναλεω, αυξηση της μυικης μαζας συνεπαγεται αυξηση της δυναμης, δεν γινεται να αυξησω την δυναμη χωρις να αυξησω την μυικη μαζα!!!! για να σηκωσει το ατομο σου περισσοτερα κιλα την επομενη εβδομαδα σημαινει οτι εχει αυξηση την μυικη του δυναμη μεσω της αυξησης της μυικης μαζας!!! μην μπερδευεις το τουμπανο με την αυξηση της μυικης μαζας!! οι αλλοι παραγοντες εινια η μιυκη ελαστικοτητα, η κατασκευη της μυικης ινας και η μυικη συναρμογη,,,,,

Δεν ξέρω αν στους....κύκλους σου δεν ακούγεται, αλλά όσοι ασχολούνται με προπονήσεις και διατροφές, κι ελπίζω όσοι διαβάζουν αυτό το θρεντ, βλέποντας την λέξη υπερθερμιδική διατροφή ξέρουν ότι σημαίνει διατροφή με θερμίδες παραπάνω (έστω και μια!) από τις θερμίδες συντήρησης, οπότε κι εγώ έτσι θα το γράφω.

Έχεις ακούσει ποτέ για το CNS; Αν όχι, πραγματικά σταματάω τη συζήτηση γιατί δεν έχει κανένα νόημα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
αυτο ειναι το λαθος που κανουν ολοι, αυξηση της μυικης μαζας δεν συνεπαγεται αυξηση κιλων, σημαινει διαφορετικη κατανομη του του βαρους, χανω κιλα σε λιπος και το παιρνω σε μυικο ιστο!! ολοι οι σπριντερ που ειναι κομματια σε σχση με αυτο που δειχνουν ειναι τιποτα απο κιλα. ο μπεν τζονσον αν θυμαμαι καλα ηταν 85 κιλα και ειχε σωμα μποντιμπιλνερ

Το να παίρνεις μυική μάζα παραμένοντας στα ίδια κιλά(μιλάω για μεγάλο χρονικό διάστημα) γίνεται όταν είσαι αρχάριος(στις αρχές δηλαδή) ή όταν παίρνεις αναβολικά.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
φιλε εχουμε διασταση αποψεων σε το τι θεωρουμε ενα κορμι με ογκο-μαζα
ο τζονσον ειναι οντως κομματια οπως και ο μπολ αλλα δεν εχουν ογκο
ειναι στεγνοι
οποτε ο τζονσον αν ηταν 95 κιλα ακομα και ολα να ηταν μυωνες
πιστεψε με δεν θα μπορουσε να παρει τα ποδια στα 100αρια
εμεις κανουμε λογο για ατομα τουλαχιστον +10 κιλα απο το υψος αλλιως δεν εχει λογο να συζηταμε
αν εβλεπες μια φωτο του λιονταρη δεν θα εβρισκες μεγαλες διαφορες με το κορμι ενος σπριντερ,πραγματικα φετες
τα δυσκολα αρχιζουν μετα...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Δεν ξέρω αν στους....κύκλους σου δεν ακούγεται, αλλά όσοι ασχολούνται με προπονήσεις και διατροφές, κι ελπίζω όσοι διαβάζουν αυτό το θρεντ, βλέποντας την λέξη υπερθερμιδική διατροφή ξέρουν ότι σημαίνει διατροφή με θερμίδες παραπάνω (έστω και μια!) από τις θερμίδες συντήρησης, οπότε κι εγώ έτσι θα το γράφω.

Έχεις ακούσει ποτέ για το CNS; Αν όχι, πραγματικά σταματάω τη συζήτηση γιατί δεν έχει κανένα νόημα.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα  ρε μην το τραβας γινεσαι ρομπα, εστω και μια θερμιδα να παρεις παραπανω, που δεν σημαινει αυτο υπερθερμιδικη, απο την στιγμη που δεν χρησιμοποιηται για την παραγωγη ενεργειας σημαινει κυταριτιδα στα μπουτια για τις γυναικες και μπυροκοιλια για τους αντρες! καλυτερα σταματησε την για εχεις γινει αστα να πανε,,,το cns καμαρι μου ευθυνεται για την αυξηση της δυναμης και με ποιον τροπο;;;; ετοιμασου για μεγαλες ρομπες...........

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Το να παίρνεις μυική μάζα παραμένοντας στα ίδια κιλά(μιλάω για μεγάλο χρονικό διάστημα) γίνεται όταν είσαι αρχάριος(στις αρχές δηλαδή) ή όταν παίρνεις αναβολικά.
τα αναβολικα ειναι περισσοτερο για αυξηση αλιπης μυηκης μαζα
δηλαδη παιρνεις κιλα ολα σε μυωνες
πραγμα που με φυσικους τροπους το πετυχαινεις σε διαστημα ετων και με πολυ κοπιαστικο τροπο

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
φιλε εχουμε διασταση αποψεων σε το τι θεωρουμε ενα κορμι με ογκο-μαζα
ο τζονσον ειναι οντως κομματια οπως και ο μπολ αλλα δεν εχουν ογκο
ειναι στεγνοι
οποτε ο τζονσον αν ηταν 95 κιλα ακομα και ολα να ηταν μυωνες
πιστεψε με δεν θα μπορουσε να παρει τα ποδια στα 100αρια
εμεις κανουμε λογο για ατομα τουλαχιστον +10 κιλα απο το υψος αλλιως δεν εχει λογο να συζηταμε
αν εβλεπες μια φωτο του λιονταρη δεν θα εβρισκες μεγαλες διαφορες με το κορμι ενος σπριντερ,πραγματικα φετες
τα δυσκολα αρχιζουν μετα...
ειναι στεγνοι απο λιπος,το μυοσκελετικο τους συστημα ομως ειναι απιστευτο, συν τα αναβολικα...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
αν ζυγιζω 90 κιλα με μεγαλο ποσοστο λιπους, αλλαξω διατροφη, κανω την διατροφη μου σε αναλογια 70-20-10, ξεκινησω γυμναστηριο και με διαιτα που με κραταει στα 90 κιλα θα εχω παρει αναβολικα;;; τι ειναι αυτα που λες βραδυατικα;;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα  ρε μην το τραβας γινεσαι ρομπα, εστω και μια θερμιδα να παρεις παραπανω, που δεν σημαινει αυτο υπερθερμιδικη, απο την στιγμη που δεν χρησιμοποιηται για την παραγωγη ενεργειας σημαινει κυταριτιδα στα μπουτια για τις γυναικες και μπυροκοιλια για τους αντρες! καλυτερα σταματησε την για εχεις γινει αστα να πανε,,,το cns καμαρι μου ευθυνεται για την αυξηση της δυναμης και με ποιον τροπο;;;; ετοιμασου για μεγαλες ρομπες...........

Δηλαδή πάω γυμναστήριο(γίνεται το παράδειγμα που είπα πριν με την αύξηση κιλών), τρώω 1.5 φορές τουλάχιστον τα κιλά μου σε γραμμάρια πρωτείνη, κάνω υπερθερμιδική διατροφή και μου λες ότι το μόνα κιλά που θα βάλω είναι λίπος στην κοιλιά;
Άντρε τράβα για ύπνο ρε καραγκιόζη. Και μαθήματα φυσικής και βιολογίας δε θα κάνω από το ίντερνετ, τούβλο

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
αν ζυγιζω 90 κιλα με μεγαλο ποσοστο λιπους, αλλαξω διατροφη, κανω την διατροφη μου σε αναλογια 70-20-10, ξεκινησω γυμναστηριο και με διαιτα που με κραταει στα 90 κιλα θα εχω παρει αναβολικα;;; τι ειναι αυτα που λες βραδυατικα;;
εισαι σιγουρος οτι θα κρατηθεις στα 90 :huh:
αν το καταφερεις θα σε παραδεχτω πραγματικα

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Δηλαδή πάω γυμναστήριο, τρώω 1.5 φορές τουλάχιστον τα κιλά μου σε γραμμάρια πρωτείνη, κάνω υπερθερμιδική διατροφή και μου λες ότι το μόνα κιλά που θα βάλω είναι λίπος στην κοιλιά;
Άντρε τράβα για ύπνο ρε καραγκιόζη. Και μαθήματα φυσικής και βιολογίας δε θα κάνω από το ίντερνετ, τούβλο
μην χανεις την ψυχραιμια σου και βριζεις, το ποσο ασχετος εισαι το εχεις δειξει, μην δειχνεις τωρα και ποσο εμπαθης εισαι οταν σε ξεβρακωνουν, για πες μου αληθει πως θα παρεμβεις στο cns για να αυξησεις την δυναμη;;;;  προσεξε μην πεις μαλακια εχει τρελη φαπα......αα φυσιολογια λεγεται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom