Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
9 με 7 δουλευω, αρα λες να κανω οτι γυμναστικη κανω το απογευμα/βραδυ καλυτερα? Το θεμα ειναι οτι μπορει να κατσει να παω καμια βολτα, να εχω αλλες δουλειες κι ενα σωρο αλλα και να μη βρω χρονο για γυμναστικη, ενω το πρωι απλα ξυπναω ενα μισαωρακι νωριτερα και κανω καθε μερα.

69 κιλα, ζυγισθηκα χθες, με υψος 1.77

δεν τις κανω και τρελα γρηγορα, αλλα ισως εχεις δικιο θα τις κανω πιο αργες. Εννοειται οτι τις κανω μεχρι κατω, μιλαω για κανονικες καμψεις (οι καμψεις μου εμειναν απο το στρατο, καναμε συχνα). Τα καθισματα που λες να τα κανω ετσι, χωρις βαρη ή κατι αλλο, καταλαβα καλα?
φιλε πρωτα προεχει η δουλεια
αλλα να ξες οτι ο οργανισμος αποδιδει καλυτερα παντα τις απογευματινες ωρες
θα εχεις καλυτερες προπονησεις και ποιοτηκοτερες και αποδοτικοτερες

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
χμ, το πρωί δεν έχουμε γλυκογόνο, άρα για γράμμωση είναι καλή λύση να μην έχεις φάει τίποτα (άντε κανέ καφέ για
λιποδιάλυση λόγω καφεΐνης). Στην Αμερική το πρωί κάνουνε τρέξιμο, μετά καυτό μπάνιο και μετά προσεγμένο πρωινό.

Τυπε μου το προγραμμα μου ειναι το εξης: Ξυπναω, ανοιγω υπολογιστη, τσεκαρω το νετ για καμια ειδηση, βαραω τα πους απς μου, μπαινω για μπανιο, ντυνομαι και φευγω για δουλεια. Πρωινο δεν τρωω, μονο ενα μηλο. Καφε δεν πινω. Δηλαδη με αυτα που κανω, επειδη δεν παιρνω αμινοξεα κτλ μετα την ασκηση πανε τα που απς στο βροντο? Το ξαναλεω δεν με ενδιαφερουν τα μουσκουλα και η γραμμωση, απλα δε θελω να γινω σα μερικους σκυφτους σαπιοκοιλους που βλεπω.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Τυπε μου το προγραμμα μου ειναι το εξης: Ξυπναω, ανοιγω υπολογιστη, τσεκαρω το νετ για καμια ειδηση, βαραω τα πους απς μου, μπαινω για μπανιο, ντυνομαι και φευγω για δουλεια. Πρωινο δεν τρωω, μονο ενα μηλο. Καφε δεν πινω. Δηλαδη με αυτα που κανω, επειδη δεν παιρνω αμινοξεα κτλ μετα την ασκηση πανε τα που απς στο βροντο? Το ξαναλεω δεν με ενδιαφερουν τα μουσκουλα και η γραμμωση, απλα δε θελω να γινω σα μερικους σκυφτους σαπιοκοιλους που βλεπω.
φιλε με τα τις καμψεις φαε μια μπανανιτσα και στον δρομο για την δουλεια ενα τοστακι με γαλοπουλα κοτοπουλο,καλαμποκι
δεν θα εχεις καθολου απωλειες

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ρε μην τους ακους,αυτοι θα σε τρελανουν :headbang:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ειστε εντελως ανιδεοι.εγω αποχωρω απο το θρεντ.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
φιλε με τα τις καμψεις φαε μια μπανανιτσα και στον δρομο για την δουλεια ενα τοστακι με γαλοπουλα κοτοπουλο,καλαμποκι
δεν θα εχεις καθολου απωλειες

αν το τοστ το κανω τυρι-παριζα ειναι το ιδιο  :grin:  διοτι κατα τα αλλα σαν πλανο αυτο που μου λες γινεται

Αν δεν τρως υπερθερμιδικά και με σωστή κατανάλωση πρωτείνης όλη τη μέρα, δε πα να φας κι ολόκληρο κοτέτσι μετά, στο βρόντο θα πάνε.
Αν δε σ' ενδιαφέρουν τα μούσκουλα όμως και απλά ο στόχος σου είναι να μην γίνεις σκυφτός σαπιοκοιλιάς,απλά τρώγε σωστά και στις θερμίδες συντήρησης σου, ούτε κάμψεις ούτε μονόζυγα ούτε ακροβατικά. Ξαναλέω, ΑΝ αυτός είναι μόνος ο στόχος σου, έτσι; Το λέω για να μην πεταχτούν τίποτα γαμαϊκανοί :birdman:

Για το υπερθερμιδικα και τις πρωτεινες που λες δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις, αλλα η αληθεια ειναι οτι τρωω πολυ κρεας και ψαρι, εχει αυτο καμια σχεση?

Οσο για το δευτερο σκελος διαφωνω, παλαιοτερα (2-3 χρονια πριν) που δε γυμναζομουν αισθανομουν πιασμενος, τωρα με την εστω μικρη αυτη γυμναστικη αισθανομαι πολυ πιο ανετα, πιο ευδιαθετος και νομιζω εχω και ωραιοτερο σωμα (εμφανιση, σταση, εχω την εντυπωση πως ανοιξαν λιγο και οι πλατες μου). Αρα δεν ειναι μονο θεμα διατροφης.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
αν το τοστ το κανω τυρι-παριζα ειναι το ιδιο  :grin:  διοτι κατα τα αλλα σαν πλανο αυτο που μου λες γινεται

Για το υπερθερμιδικα και τις πρωτεινες που λες δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις, αλλα η αληθεια ειναι οτι τρωω πολυ κρεας και ψαρι, εχει αυτο καμια σχεση?

Οσο για το δευτερο σκελος διαφωνω, παλαιοτερα (2-3 χρονια πριν) που δε γυμναζομουν αισθανομουν πιασμενος, τωρα με την εστω μικρη αυτη γυμναστικη αισθανομαι πιο ανετα, πιο ευδιαθετος και νομιζω εχω και ωραιοτερο σωμα (εμφανιση, σταση, εχω την εντυπωση πως ανοιξαν λιγο και οι πλατες μου). Αρα δεν ειναι μονο θεμα διατροφης.
οχι ρε φιλε παριζες και μαλακιες
βαλε γαλοπουλα

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
αν το τοστ το κανω τυρι-παριζα ειναι το ιδιο  :grin:  διοτι κατα τα αλλα σαν πλανο αυτο που μου λες γινεται

Οσο για το δευτερο σκελος διαφωνω, παλαιοτερα (2-3 χρονια πριν) που δε γυμναζομουν αισθανομουν πιασμενος, τωρα με την εστω μικρη αυτη γυμναστικη αισθανομαι πολυ πιο ανετα, πιο ευδιαθετος και νομιζω εχω και ωραιοτερο σωμα (εμφανιση, σταση, εχω την εντυπωση πως ανοιξαν λιγο και οι πλατες μου). Αρα δεν ειναι μονο θεμα διατροφης.
αλλαζει η σταση του σωματος τυπε με την γυμναστικη

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
9 με 7 δουλευω, αρα λες να κανω οτι γυμναστικη κανω το απογευμα/βραδυ καλυτερα? Το θεμα ειναι οτι μπορει να κατσει να παω καμια βολτα, να εχω αλλες δουλειες κι ενα σωρο αλλα και να μη βρω χρονο για γυμναστικη, ενω το πρωι απλα ξυπναω ενα μισαωρακι νωριτερα και κανω καθε μερα.

69 κιλα, ζυγισθηκα χθες, με υψος 1.77

δεν τις κανω και τρελα γρηγορα, αλλα ισως εχεις δικιο θα τις κανω πιο αργες. Εννοειται οτι τις κανω μεχρι κατω, μιλαω για κανονικες καμψεις (οι καμψεις μου εμειναν απο το στρατο, καναμε συχνα). Τα καθισματα που λες να τα κανω ετσι, χωρις βαρη ή κατι αλλο, καταλαβα καλα?

Ναι έτσι φίλε, στις αρχές χωρίς βάρη και δούλεβε κάθε σετ μέχρι να νιώθεις το κάψιμο στα πόδια. Μετά αν τύχει και πάρεις τπτ βαράκια κράτα πχ με τα 2 χέρια ένα δεκάκιλο και κάνε έτσι την άσκηση. Είναι ότι καλύτερο για πόδια στο σπίτι αυτή η άσκηση.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
οχι ρε φιλε παριζες και μαλακιες
βαλε γαλοπουλα

σιχαινομαι τη γαλοπουλα, ειναι εντελως ανοστη (φανταζομαι εννοεις φετες ζαμπον γαλοπουλας)

Αρα ο στόχος σου δεν είναι να μη γινεις σαπιοκοιλιάς σκυφτός!
Άρα
1)Ξεκαθάρισε τους στόχους σου.

2)Άλλαξε νικ.

1. μα αυτος ειναι ο στοχος μου, πως σου ηρθε οτι εχω αλλο στοχο?
2. δεν ξερω πως αλλαζει το νικ, αλλα και να ηξερα τι εχει το νικ μου  :huh:

ΙΟΝ

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2011
Like
12
Πόντοι
16
ok

Συνημμένα

• winstrol.jpg