lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
στη βιογραφια του αναφερεται.Και εγώ για urban legend το κόβω .....
στη βιογραφια του αναφερεται.Και εγώ για urban legend το κόβω .....
αδερφε το ανθρωπινο κορμι στα 150 και πανο κιλα ετσι το σχεδιασε ο διμιουργος!!! και πραγματικα οι αθλητες σουμο ειναι παρα πολη δηνατοι εχει υπολιγιστη οτι η προτη κρουση στον αγονα αν ειναι στηθος με στηθος φτανει πιεση μισου τονου!!!!!!!!!!!!!!!!!Αυτό είναι αποτέλεσμα λαιμαργίας και όχι DNA .....
αδερφε το ανθρωπινο κορμι στα 150 και πανο κιλα ετσι το σχεδιασε ο διμιουργος!!!
και πραγματικα οι αθλητες σουμο ειναι παρα πολη δηνατοι εχει υπολιγιστη οτι η προτη κρουση στον αγονα αν ειναι στηθος με στηθος φτανει πιεση μισου τονου!!!!!!!!!!!!!!!!!
στη βιογραφια του αναφερεται.
σε ρωταο λοιπον τι ειναι πιο αληθινο και σωστο ??? να καταστρεφεις της αρτηριες τον μεταβολισμο σου και το σικοτι σου χωρις να δουλεβεις το μιαλο σου για να δειχνεις σαν τον αρνολντ η να ασκησαι συμφονα με την φισιολογια του ανθρωπινου οργανισμου τρογοντας οπος ειναι σχεδιασμενος ο ανθροπος να τρωει???O δημιουργός ή το ψυγείο;
Ε και;
σε ρωταο λοιπον τι ειναι πιο αληθινο και σωστο ??? να καταστρεφεις της αρτηριες τον μεταβολισμο σου και το σικοτι σου χωρις να δουλεβεις το μιαλο σου για να δειχνεις σαν τον αρνολντ η να ασκησαι συμφονα με την φισιολογια του ανθρωπινου οργανισμου τρογοντας οπος ειναι σχεδιασμενος ο ανθροπος να τρωει???
αληθεια ειναιΚαλά αυτά παίζει να είναι και διαφήμιση ή προσπάθεια καλλιέργειας ενός μύθου .....
Οι βιογραφίες είναι πάντα 100% ακριβείς;
Όχι ότι δεν άξιζε προφανώς αλλά η υπερβολή παίζει πολύ σε επώνυμους .....
ΑΔΕΡΦΕ εβαλα το βιντεο απο το σουμο για να καταλαβετε πως ειναι σχ[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=S-GBxpLQsek&feature=related[/video] [/video]εδιασμενο το ανθρωπινο ντι ε νει απο τον δημιουργο !!!! σε αντιπαραθεση με αυτο που σημερα προβαλεται ΘΗΡΙΟΔΕς!!! και ειναι περα για περα ψευτικο
και επειδη βλεπο οτι εδω μεσα οι περισοτεροι ειναι στην σοματικη διαπλαση και οχι αθλητες θα ειθελα να ρωτησο υπειρχε μια ετερια στης αρχες τησ δεκαετιας του 80 ο μπουρναζος την ειχε φερει ολη η αθηνα τοτε επεινε MLO πρωτεινες υπαρχει ακομα ?? αμερικανικη ειταν χαμος τοτε στο γυμναστηριο του μποθρναζου πανο απο την πατησιον ολα τα νυχτομουτρα εκει φτιαγνοντουσαν αρρεεεεεεε χρονια!!!!!!!!!!!
εγω δεν εχω παρει ποτε πρωτεινη και κανενα συμπληρωμα...Αληθεια παιδια τι πρωτείνες έχετε αυτη τη στιγμή στο σπίτι σας? (Οποιος εχει)
μμ@λ@κία έχεις κάνει....εγω δεν εχω παρει ποτε πρωτεινη και κανενα συμπληρωμα...
αληθεια ειναι
Αληθεια παιδια τι πρωτείνες έχετε αυτη τη στιγμή στο σπίτι σας? (Οποιος εχει)
Προς τι η χειρονομία;
Ανταποδίδω το χαιρετισμό!
εγω δεν εχω παρει ποτε πρωτεινη και κανενα συμπληρωμα...
μην τον παρεξηγεις οταν ακουμπαει πληκτρολογιο ο λοστ4λαιφ γινεται αδιστακτος
Προς τι η χειρονομία;
Ανταποδίδω το χαιρετισμό!
μπορωΕ κανονικα αν κανεις βαρη χρειαζετε και πρωτεινη!...Μπορεις να φας 10 κοτοπουλα μαζι?....