You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
Επισκέπτης
Αδούλευτος ακόμα αλλα απο μικρός ταλέντο!...Εκεί τον ανακάλυψε ο Weider και τον πηρε!
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Μάγκες αν παίζω 2 φορές τη βδομάδα πόδια σε διάστημα 3 ημερών δηλαδή Δευτέρα και Παρασκευή, δυνατές, κανιβαλιστικές προπονήσεις υπάρχει περίπτωση να υπερπροπονώ την μυική ομάδα και να καίω τους μυώνες των ποδιών μου ή εφόσον τα πόδια είναι η μεγαλύτερη ομάδα θα είμαι κομπλέ?
τυπε καλα ειναι 2 προπονησεις αν σου βγαινουν και αρκει να προλαβενεις να αναρωνεις..-ξεπιανεσαιιγιατι αν δεν αναρωσει πληρως ο μυς δεν κανεις τιποτα αντιθετος τον καταστρεφειςΜάγκες αν παίζω 2 φορές τη βδομάδα πόδια σε διάστημα 3 ημερών δηλαδή Δευτέρα και Παρασκευή, δυνατές, κανιβαλιστικές προπονήσεις υπάρχει περίπτωση να υπερπροπονώ την μυική ομάδα και να καίω τους μυώνες των ποδιών μου ή εφόσον τα πόδια είναι η μεγαλύτερη ομάδα θα είμαι κομπλέ?
Επισκέπτης
Καλος ναι!κοσυφιδης κ γριβας κ τασος μωρος ( μουστακι) ο δασκλαλος πολλων παλιων bb
Επισκέπτης
adekdemadookdemubundildecumbedishn. lol
Μάγκες αν παίζω 2 φορές τη βδομάδα πόδια σε διάστημα 3 ημερών δηλαδή Δευτέρα και Παρασκευή, δυνατές, κανιβαλιστικές προπονήσεις υπάρχει περίπτωση να υπερπροπονώ την μυική ομάδα και να καίω τους μυώνες των ποδιών μου ή εφόσον τα πόδια είναι η μεγαλύτερη ομάδα θα είμαι κομπλέ?
Εγω παντως δε κανω καθολου ποδια, ειναι απο μονα τους μεγαλα
Επισκέπτης
Μα ποιος εισαι?...ο Tom Platz?Εγω παντως δε κανω καθολου ποδια, ειναι απο μονα τους μεγαλα
Μα ποιος εισαι?...ο Tom Platz?
Πολυ musclemag διαβαζεις
Επισκέπτης
Πολυ musclemag διαβαζεις
Μπαα!..Αθλητή διαβαζω!...το εχεις πιασει ποτε στα χερια σου αυτο το περιοδικο?
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
αρνολντ βοδια ενεσης και αμερικανικα αρωστα ονειρα!!!!!! οποιος ξερει απο πραγματικη εκγυμναση και επιπεδα υπερανθρωπης σωματικης καταστασης ασ ψαξει στην ανατολη!!!!! υπαρχουν πολοι καλητεροι του εμπορικου μπρους λη !! που κατεμενα μπροστα σε ολους τους θρηλους του μποντιμπιλντιγκ ειχε μακραν την καλητερη ΦΙΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
αρνολντ βοδια ενεσης και αμερικανικα αρωστα ονειρα!!!!!! οποιος ξερει απο πραγματικη εκγυμναση και επιπεδα υπερανθρωπης σωματικης καταστασης ασ ψαξει στην ανατολη!!!!! υπαρχουν πολοι καλητεροι του εμπορικου μπρους λη !! που κατεμενα μπροστα σε ολους τους θρηλους του μποντιμπιλντιγκ ειχε μακραν την καλητερη ΦΙΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!
Ναι, απίστευτη γράμμωση και κοιλιακούς ο συγκεκριμένος .....
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ΓΡΑΜΟΣΗ ΤΑΧΗΤΗΤΑ ΔΗΝΑΜΗ ΣΗΜΕΤΡΙΑ απιστευτη ελαστικοτητα μιαλο φιλοσοφια ζωης το καλητερο κηνηματογραφηκο σοματοτιπο καπου υπαρχει στο γιουτουμπ βιντεο που ποζαρει το σωματου αμα το βρω θα το ανεβασο ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΜΑΓΚΕς ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ της σοματοδομις ΜΑΚΡΑΝ!!! υπαρχουν ασιατες που αντεχουν απανοτα χτηπηματα ΔΙΝΑΜΗς 400 κιλον στους κιλιακους και στα πλευρα που καταριπτουν τους νομους της φησηκησ!!!!!!! τι να λεμε τορα με τους ΦΟΥΣΚΕς!!!!Ναι, απίστευτη γράμμωση και κοιλιακούς ο συγκεκριμένος .....
tasos999
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 120
- Πόντοι
- 606
Μπαα!..Αθλητή διαβαζω!...το εχεις πιασει ποτε στα χερια σου αυτο το περιοδικο?
Αθλητής είναι σούπερ περιοδικάκι (καμιά φορά στο ομώνυμο μαγαζί) έδινε δωρεάν κανένα παλιό περιοδικά (αν έκανες λίγο
κατανάλωση πχ καμιά πρωτείνη). Ο Ζαπατίνας έχει τέλειες γνώσεις, το Musclemag όλα τα τέρατα προωθεί, καλά
στα BBClub θα σου καταστρέψουν την μέση αν πας (κρεατίνες με άφθονη δεξτρόζη-πρωτείνες όγκου με πάφτηνες ζάχαρες στα ΜΟΝΟ 40 ευρώ το κιλό και φυσικά σου λένε φάε να αναπτυχθείς ΕΛΕΟΣ).
Επισκέπτης
Ναι, απίστευτη γράμμωση και κοιλιακούς ο συγκεκριμένος .....
Αλλο bodybuilding και αλλο πολεμικες τεχνες!..ναι στο ειδος του ητανε ο καλυτερος!
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΕΤΑΖΩ ΑΔΕΡΦΕ!!!Αλλο bodybuilding και αλλο πολεμικες τεχνες!..ναι στο ειδος του ητανε ο καλυτερος!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις