Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Αν ο οργανισμός αντιλαμβάνεται ότι στερείται τροφή τείνει να την αποθηεύει σε μορφή λίπους. Για αυτό οι περισσότεροι γυμναστές προτείνουν μικρά και πολλά γεύματα. Δεν βαραίνεις τον οργανισμό, προλαβαίνεις να τα κάψεις ενδιάμεσα, ο μεταβολισμός λειτουργεί καλύτερα , έχεις ενέργεια όλη τη μέρα και δεν προλαβαίνεις να νιώσεις έντονο το συναίσθημα της πείνας.

Μαλακία μου φαίνεται αυτή η IF.  :jerking: Γιατί να μένω νηστικός 16 ώρες την ημέρα; Είναι ό,τι χειρότερο για τον οργανισμό αυτό. 

Και ΟΚ αυτό με τα "παράθυρα" κάπου έχει καταντάει ψυχαναγκαστικό.  :grin:

Για όλ' αυτά έχει το σάιτ απαντήσεις με έρευνες. Τώρα αν όντως ισχύουν ή όχι θα σε γελάσω, πάντως κάνε ένα κόπο και δες τα

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Για όλ' αυτά έχει το σάιτ απαντήσεις με έρευνες. Τώρα αν όντως ισχύουν ή όχι θα σε γελάσω, πάντως κάνε ένα κόπο και δες τα

Mπα ..... ποιος αντέχει να μείνει νηστικός για 16 ώρες;  :cheesy: Αυτά τα θεικά τα έκανα όταν έκανα δίαιτα.  :P

Διαφορετικά δεν βρίσκω το λόγο να ταλαιπωρείται κανείς.  :grin:

ΙΟΝ

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Mπα ..... ποιος αντέχει να μείνει νηστικός για 16 ώρες;  :cheesy: Αυτά τα θεικά τα έκανα όταν έκανα δίαιτα.  :P

Διαφορετικά δεν βρίσκω το λόγο να ταλαιπωρείται κανείς.  :grin:
[/quote μην ξεχνατε πως πανω απο ολα ειμαστε ερασιτεχνες και οχι επαγελματιες επισης αν ξυπνας απο της 6  για δουλεια θα σου πω εγω αν μπορεις να μην φας για 16 ωρες :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Μένοντας τόσες ώρες νηστικός εξασθενείς και άσχημα τον οργανισμό σου.. Γίνεσαι ένα χαστούκι χύστης!
Για μένα το καλύτερο είναι για χάσιμο μικρά γεύματα ανά 2,5-3 ώρες, κομμένα γλυκά, γυρόνια κλπ και τελευταίο γεύμα πολύ ελαφρύ πχ ένα γιαουρτάκι ή κάνα σκουπ καζε'ί'νη!

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Μένοντας τόσες ώρες νηστικός εξασθενείς και άσχημα τον οργανισμό σου.. Γίνεσαι ένα χαστούκι χύστης!Για μένα το καλύτερο είναι για χάσιμο μικρά γεύματα ανά 2,5-3 ώρες, κομμένα γλυκά, γυρόνια κλπ και τελευταίο γεύμα πολύ ελαφρύ πχ ένα γιαουρτάκι ή κάνα σκουπ καζε'ί'νη!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Θες να πεις οτι ο Coleman δεν ηταν φουσκας?
Οταν λες παλιους εμενα το μυαλο μου πηγε στον αρνολντ και τον Frank Zane! Και ναι ειχαν πολυ πιο γαματο σωμα απο τους σημερινους παραφουσκωμενους!

Τυπε στην 1 φωτο εχω εναν παλιο τον Serge Nybret και στην αλλη τον Coleman που ειναι πιο συγχρονος για να δειξω την διαφορα!  :)

Επισκέπτης
για μενα ο αρνολντ ειναι και θα ειναι παντα στι κοριφι!
ο νουμερα ενα σιμφονα με τι γνομι μου!δεν ιπαρχι ουτε θα ιπαρξι καλιτεροσ!!!!

Συμφωνω μαζι σου και μενα μου αρεσε ο Αρνολντ ομως παιζει μεγαλο ρολο και η εποχη!...Τοτε δεν υπηρχανε τα σημερινα φαρμακα γι αυτο ολοι οι παλιοι μας φαινοντε λιγοι σε σχεση με τους σημερινους!Αν ο Αρνολντ ηταν σημερα στις δοξες του πως θα ητανε?....θα γαμαγε πιστευω αν οχι ολους, πολλους!

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Οι παλιοί όμως είχαν πιο καλαίσθητα σώματα από τα σημερινά τέρατα.. Τώρα το γάμησαν και ψώφησε. Οι παλιοί αν αγωνίζονταν στην σημερινή εποχή θα ήταν οι τωρινοί φιτνεσάδες στην Αμερική.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
το υψος για μενα παιζει σημαντικο ρολο. σιγουρα εντυπωσιακες συμμετριες και κοψιματα οι κοντοι μποντυμπιλντερς, αλλα μονο για φωτογραφιση να κανεις χαζι. εκτιμω τους ψηλους μπιλντεραδες, που ειναι και πιο δυσκολη η γυμναση. οταν βλεπω ζωντανα μπιλντερια με διακρισεις, ενστικτωδως θλιβομαι μονο και μονο απο το χαμηλο μποι. νταξει δεν ειναι στο χερι τους τι να κανεις...

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Rob Riches ένας από τους αγαπημένους μου φιτνεσάδες στην Αμερική σήμερα!

317367_252140904829584_109378955772447_709415_456672746_n.jpg

28834_109379285772414_109378955772447_60797_5741366_n.jpg

Στεγνός ατόφιος μυικός όγκος και πολύ καλή συμμετρία. Γενικά εξαιρετική εικόνα σώματος. Απορώ πως τολμάει και πασάρεται για natural όμως!  :2funny:

Επισκέπτης
Συμφωνω μαζι σου και μενα μου αρεσε ο Αρνολντ ομως παιζει μεγαλο ρολο και η εποχη!...Τοτε δεν υπηρχανε τα σημερινα φαρμακα γι αυτο ολοι οι παλιοι μας φαινοντε λιγοι σε σχεση με τους σημερινους!Αν ο Αρνολντ ηταν σημερα στις δοξες του πως θα ητανε?....θα γαμαγε πιστευω αν οχι ολους, πολλους!
το κορμι του αρνολντ ειχε μια αρμονια που δεν ιπαρχι σιμερα !!!!
ιταν θεοσ!!!!!ο καλιτεροσ ολον τον εποχον!δε θα ιπαρξι ποτε καλιτεροσ!!!!!!

Επισκέπτης
Οι παλιοί όμως είχαν πιο καλαίσθητα σώματα από τα σημερινά τέρατα.. Τώρα το γάμησαν και ψώφησε. Οι παλιοί αν αγωνίζονταν στην σημερινή εποχή θα ήταν οι τωρινοί φιτνεσάδες στην Αμερική.
τορα ειναι ολοι τουσ βοδια ,μοσχαρια!τιγκα στο φαρμακοοοο οι κακομιριδεσ!χεχε!ασχιμοι τρομακτικι και θλιβεροι!

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
τορα ειναι ολοι τουσ βοδια ,μοσχαρια!τιγκα στο φαρμακοοοο οι κακομιριδεσ!χεχε!ασχιμοι τρομακτικι και θλιβεροι!

Και οι παλιοί ήταν στο φάρμακο χτιστέ μου, αλλά στη σημερινή εποχή το έχουν παραγαμήσει.. Να δούμε π θα φτάσουμε.. Εδώ χτυπάνε και συνθόλ στους αγώνες πλέον.

Επισκέπτης
Ρε χωστε ολοι απο μια σφαλιαρα στον πατερα του!....απαραδεκτος να βαζει τον μικρο απο τετοια ηλικια να κανει ετσι βαρη!

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
το υψος για μενα παιζει σημαντικο ρολο. σιγουρα εντυπωσιακες συμμετριες και κοψιματα οι κοντοι μποντυμπιλντερς, αλλα μονο για φωτογραφιση να κανεις χαζι. εκτιμω τους ψηλους μπιλντεραδες, που ειναι και πιο δυσκολη η γυμναση. οταν βλεπω ζωντανα μπιλντερια με διακρισεις, ενστικτωδως θλιβομαι μονο και μονο απο το χαμηλο μποι. νταξει δεν ειναι στο χερι τους τι να κανεις...
παρε ενα κοντοπουτανο ΘΕΟ

Συνημμένα

• Franco Columbu (3).jpg
    Franco Columbu (3).jpg
    36,2 KB · Εμφανίσεις: 28

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Ρε χωστε ολοι απο μια σφαλιαρα στον πατερα του!....απαραδεκτος να βαζει τον μικρο απο τετοια ηλικια να κανει ετσι βαρη!
Αν εχει βεβαια πατερα!Πρεπει να εισαι αδιαφορος και αρρωστος για να καταστρεφεις ετσι ενα παιδακι.Αισχος!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom