Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

Επισκέπτης
Πίτσι αυτόν το σύνθετο υδατάνθρακα που ανέφερες που μπορώ να τον βρω? Υπάρχει και στα μεγάλα σουπερμάρκετς?
Ενδιαφέρομαι γιατί δεν είμαι του μαγειρέματος και τα μαγειρία έξω βάζουν αρκετό λάδι και γενικά δεν προσφέρονται για το γυμναστηριακό lifestyle  :cool2:. Οπότε θέλω αυτόν τον εύχρηστο και ποιοτικό υδατάνθρακα για να χτίσω άτακτα,στεγνά, ατόφια πορνομούσκουλα. Δώσε τα φώτα σου πόρνε μου!  
εδο σε εχο χισταρα μου!

τα διο κιλα πεζουν στα 35 ευρο στι πιατσα!εγο τα περνο ενοιτε πιο φτινα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

και εγο δεν ιξερα να σου πο τιν αλιθια οτι ιπαρχει τετιο σιμπλιροματα!ευτιχοσ μου το ειπε ο ατιλασ και σοθικα!!!μαγιρεμα τερμα!!!!!τουλαχιστι το προι που δε προλαβενο.

Επισκέπτης
Πίτσι αυτόν το σύνθετο υδατάνθρακα που ανέφερες που μπορώ να τον βρω? Υπάρχει και στα μεγάλα σουπερμάρκετς?
Ενδιαφέρομαι γιατί δεν είμαι του μαγειρέματος και τα μαγειρία έξω βάζουν αρκετό λάδι και γενικά δεν προσφέρονται για το γυμναστηριακό lifestyle  :cool2:. Οπότε θέλω αυτόν τον εύχρηστο και ποιοτικό υδατάνθρακα για να χτίσω άτακτα,στεγνά, ατόφια πορνομούσκουλα. Δώσε τα φώτα σου πόρνε μου! 
βασικα ψινουν τα φαγιτα με λαδι.πραμα το οποιο σιμενι οτι οταν το λαδι ψιθι σε μεγαλεσ θερμοκρασιεσ καταστρεφοντε τα καλα λιπαρα και διμιουργουντε τρανσ λιπαρα!σινιστατε αυτοσ ο τροποσ μεγιρεματοσ μονο εαν θελισ να γινισ λιποδεσ χιστισ!!!!

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ευχαριστώ πολύ χύστη μου! Είναι αργός υδατάνθρακας? Προσφέρεται για οποιαδήποτε ώρα της μέρας?

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
βασικα ψινουν τα φαγιτα με λαδι.πραμα το οποιο σιμενι οτι οταν το λαδι ψιθι σε μεγαλεσ θερμοκρασιεσ καταστρεφοντε τα καλα λιπαρα και διμιουργουντε τρανσ λιπαρα!σινιστατε αυτοσ ο τροποσ μεγιρεματοσ μονο εαν θελισ να γινισ λιποδεσ χιστισ!!!!

Έτσι όπως τα λες είναι φίλτατε. Και επειδή θέλω να γίνω στεγνός χτιστός και όχι λιπόδεσ χύστης ρίχνω μεγάλο 'Χ' στα βρωμερά αυτά μαγειρία..

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
νε ειναι ιδατανθρακασ βραδιασ καυσισ .ειανι απο σιταρι!απο θεμα γευσισ ειανι αγευστο.

Το θέμα γεύσης με αφήνει αδιάφορο άλλωστε μύστη μου.. Τη δουλειά του να κάνει και πρόβλημα δεν υπάρχει!  :rockon:

Επισκέπτης
Το θέμα γεύσης με αφήνει αδιάφορο άλλωστε μύστη μου.. Τη δουλειά του να κάνει και πρόβλημα δεν υπάρχει!  :rockon:
ι δοσολογια ειναι 50 γραμαρια σκονισ.εγο τισ διο προτεσ μερεσ εβαλα 100 και ξεσκιστικα στο κλανιδι!
τορα βαζο 50 οποσ γραφουν οι οδιγιεσ.
τα 100 γραμαρια σκονισ σου δινουν γιρο στα 80 γραμαρια ιδαταθρακα
τα 50 γραμαρια σκονισ σου δινουν γιρο στα 40.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
ι δοσολογια ειναι 50 γραμαρια σκονισ.εγο τισ διο προτεσ μερεσ εβαλα 100 και ξεσκιστικα στο κλανιδι!

Έλα ρε πίτσι τι έγινε;

Που χάθηκες;

Αληθεύουν οι φήμες ότι τα κινεζικά όργανα του γυμναστηρίου σε απαξίωσαν και άφησες την προπόνηση στη μέση;  :grin:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Θα το κουμπώσω σίγουρα. Τι θα γίνει με την πάρτυ σου μύστη μου? Εξφεντονίζω ακατάπαυστα τον λευκό πικτό μαγικό μου ζωμό με τις γνώσεις σου περί διατροφής!
Είσαι ο γκουρού των πορνόδων τροφίμων-συμπληρωμάτων π σκοπεύουν στην απόκτηση άλιπου μυικού πορν0'ι'στού!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Kαλά για το άλιπου μην ορκίζεσαι  :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
:dancing:

[video]i9pk3kcrFD0&feature=player_embedded&oref=http%3A%2F%2F[video]www.youtube.com%2Fembed%2Fi9pk3kcrFD0&ytsession=kiOpI3JG586mrymQgnkYCfLE9QtIwfFAx-eP146ktsCvDKIkrgiv6QMCCdofQJ0OGy3Uys_hDotJftXPoOgnjtkv9mDDltD0xxeDAXVcuL82L2LnjiyPRjJJWelp8ynANWYOInrBEZ89-GmwsmTR9ay6QK73NjLX1kYi069WcskyxBViMJ6ljt3CRAbGtyC1P1oLUH46uzF2CfeDU2o9EH4D0Zhq4VAEjjobJRboCBOeg9_zZGmSxpnWIaVLiemCEuunfHJ6QZxAZLnpThJHZ4iRRDVCGtCFT-1nkKZ7518&has_verified=1[/video[/video]]

Επισκέπτης
Kαλά για το άλιπου μην ορκίζεσαι  :grin:
ε δεν ειμαστε ολοι ινεσ σαν κι εσενα φαρμακοψολι μου!!!!
εσι εισαι ο ενασ και μοναδικοσ χτιστοσ που κανισ ολουσ εμασ τουσ χτιστουσ να ξεροχινουμε με τα πορνοδεσ μουσκουλα σου!!!!!!!χινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!

αντε βαλε καμια φοτο σου!!!!μου εχουν λιψι τα πορνιαρικα μουσκουλα σου πορνε μου!!!!θελο να πιρφορισο!!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
ε δεν ειμαστε ολοι ινεσ σαν κι εσενα φαρμακοψολι μου!!!!
εσι εισαι ο ενασ και μοναδικοσ χτιστοσ που κανισ ολουσ εμασ τουσ χτιστουσ να ξεροχινουμε με τα πορνοδεσ μουσκουλα σου!!!!!!!χινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!

αντε βαλε καμια φοτο σου!!!!μου εχουν λιψι τα πορνιαρικα μουσκουλα σου πορνε μου!!!!θελο να πιρφορισο!!!

:2funny:

Γιατί ρε, γίνεται να βάλεις μυς χωρίς λίπος; Βέβαια πήρε το φρύδι μου κάπου ένα σάιτ που είναι ένας τύπος που εφαρμόζει IF δίαιτα, στην οποία το ψιλοπλησιάζεις αυτο!
Νομίζω ο pater gomenios κάνει τέτοια δίαιτα.
Για όσους δεν ξέρουν την IF, σε αυτή τη διαιτα μένεις νηστικός για 16 συνεχόμενες ώρες και τις 8 ώρες που έχεις παραθυράκι(τελικά αυτό το παράθυρο παίζει παντού, χρυσές δουλειές κάνουν οι αλουμινάδες) τρως όλες σου τις θερμίδες.

Να και το σάιτ

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645

BURGER BIG, 5 ευρώ στα goodys

003_bigmac.jpg

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Για όσους δεν ξέρουν την IF, σε αυτή τη διαιτα μένεις νηστικός για 16 συνεχόμενες ώρες...

:o αυτο ειναι οντως διαιτα  :2funny:

η λεξη διαιτα δεν υφισταται στη γυμναστικη και το workout. υπαρχει η λεξη διατροφη.  ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
:o αυτο ειναι οντως διαιτα  :2funny:

η λεξη διαιτα δεν υφισταται στη γυμναστικη και το workout. υπαρχει η λεξη διατροφη.  ;)

Τύπε, όποτε έχεις χρόνο διάβασε το σάιτ, είναι αρκετά ενδιαφέρον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom