Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Επισκέπτης
Νιφάδες βρώμης (κουάκερ).

Πλούσιο σε φυτικές, διαιτητικές ίνες και σύνθετους υδατάνθρακες που το καθιστούν ένα πραγματικό φάρμακο για τη δυσκοιλιότητα και τη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Θεωρείται μια "βόμβα" θρεπτικών συστατικών κυρίως χάρη στο σύμπλεγμα των βιταμινών Β και στα ιχνοστοιχεία όπως ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρο και ψευδάργυρο που περιέχει. Είναι εξαιρετικό για μια δίαιτα που στόχο έχει την απώλεια ή τη διατήρηση βάρους, επειδή δημιουργεί το αίσθημα του κορεσμού χωρίς να προσφέρει πολλές θερμίδες. Είναι μια αντικαρκινική τροφή, βοηθάει στη μείωση της κακής χοληστερίνης (LDL), ελέγχει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και τέλος ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση.

Δοκιμάστε το σε γάλα με μέλι, καρύδια, σταφίδες ή ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί ο νους σας!  :)

Συνημμένα

• Quaker.jpg
    Quaker.jpg
    51,6 KB · Εμφανίσεις: 13

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Με παγωμένο γάλα και μια κουταλιά μέλι το πρωί, η βρώμη λέει πολύ. Αλλά αν δεν το φας μέσα σε πέντε λεπτά λιώνει και γίνεται σαν διάρροια -με το συμπάθειο- .

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Γαμάτη είναι η συγκεκριμένη , εγώ την τρώω με γιαούρτι total 2%.

Επισκέπτης
Δεν μου αρεσει σε γευση ρε γαμωτο!....αλλα κανει καλο!

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
1η μέρα όγκου σήμερα. Δυνατή αρχή με πόδια. Μία ερώτηση πιστεύετε ότι πόδια με κοιλιακούς μπορώ να τα συνδυάσω? Γιατί και τα σκουτς πιάνουν αρκετά κοιλιακούς.

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
αν με τα σκουοτς  πιανονται οι κοιλιακοι σου κατι κανεισ λαθος νομιζω

Επισκέπτης
Μπορεις!...εγω τα εχω χωρισει σε:

στηθος -πλατη
ωμους -χερια
ποδια-κοιλιακους

Ειναι υποκειμενικο ομως,ο καθενας τα διαχωριζει οπως του αρεσει!

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
προσωπικα μονο με το μονοζυγο πιανονται (απο ασκησεις που δεν απομονωνουν μονο αυτους εννοω)

ΙΟΝ

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Μπορεις!...εγω τα εχω χωρισει σε:

στηθος -πλατη
ωμους -χερια
ποδια-κοιλιακους

Ειναι υποκειμενικο ομως,ο καθενας τα διαχωριζει οπως του αρεσει!
ωμους χερια τα βαζεις μετα την πλατη και κανεις και 3 μυικες ομαδες δηλαδη

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Καλημέρα στη παρέα.
2 θέματα από μένα απ’ όσα διάβασα στις προηγούμενες σελίδες.
Πρώτο είναι οι κοιλιακοί όπου πολλοί γράψανε ότι χρειάζονται εξάσκηση 3 φορές την εβδομάδα. Κάποιος μάλιστα έγραψε για 4.
Τα παραπάνω νούμερα είναι υπερβολή και πραγματικά δεν βοηθάνε στην ανάπτυξη των κοιλιακών.
Αν οι κοιλιακοί γίνονται σωστά ακόμη και μια φορά την εβδομάδα είναι αρκετή. Μη ξεχνάτε ότι κοιλιακοί και ραχιαίοι συμμετέχουν σε κάθε άσκηση κορμού στηρίζοντας το σώμα. Για παράδειγμα μια από τις καλύτερες ασκήσεις κοιλιακών είναι τα push ups (όταν γίνονται σωστά και το σώμα δεν κάνει καμπύλη προς τα πάνω ή προς τα κάτω)..
Για μένα οι μόνες ασκήσεις κοιλιακών που έχουν νόημα είναι αυτές που γίνονται σε τροχαλία και αυτές που γίνονται σε μονόζυγο-δίζυγο.

Δεύτερο θέμα είναι η αερόβια. Κάποιος έγραψε ότι ο γυμναστής  του είπε να κάνει 1 ώρα αερόβια μετά τα βάρη. Εκτός του ότι είναι πολύ χρονοβόρο είναι και αφόρητα πληκτικό. Πολύ προτιμότερο είναι ένα 20λεπτο διαλειμματικό πρόγραμμα το οποίο θα έχει τα ίδια αποτελέσματα και πολύ περισσότερο ενδιαφέρον.
Ένα παράδειγμα αν κάνουμε διάδρομο είναι το παρακάτω

5’ ζέσταμα

2’ στο 6 με κλίση 4                |
1’ στο 10 με κλίση 6                |
2΄στο 6 με κλίση 4                |        Χ 2
1’ στο 11 με κλίση 6              |
2’ στο 6 με κλίση 3                |
2 λεπτά στο 12 με κλίση 5    | 

5’ αποθεραπεία.
Σύνολο 30 λεπτά

Το πρόγραμμα βέβαια είναι ενδεικτικό. Σκοπός είναι στο περπάτημα να είμαστε στο 65% της μέγιστης καρδιακής συχνότητας και στο τρέξιμο κοντά στο 85-90% Αν δεν έχετε παλμογράφο ζητήστε από το γυμναστήριο μία ζώνη που να στέλνει τους παλμούς στο διάδρομο ή αν σιχαίνεστε, που θα σιχαίνεστε, αγοράστε μια πολαρ που κατά 99% είναι συμβατή. Μη μετράτε παλμούς με τους αισθητήρες παλάμης. Είναι τελείως αναξιόπιστοι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom