Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

Επισκέπτης
Σιγα μην ειναι αυτος ρε παιδια!..φαινεται αν η φωτο ειναι ερασιτεχνικη η οχι!....

Επισκέπτης
μολισ εβγαλα το νεο πορνοδεσ προγραμα διατροφισ μου και σε λιγο κερο θα γινο ινες.

ημερες προπονησεων

προινο
1 σκουπ whey protein(121 θερμιδες)
2σκουπ σινθετο ιδατανθρακα(342 θερμιδες)
1 μπανανια (120 θερμιδες)
μεσα σε γαλα 250 ml (119 θερμιδες)
Συνολο  702

δεκατιανο
200 γραμαρια κοτατζ (206 θερμιδες)
85 γραμαρια μακαρονια ολικισ αλεσεος (275 θερμιδες)
10 αμιγδαλα (126 θερμιδες)
Συνολο 607

μεσιμεριανο
200 γραμαρια γαλοπουλα ι κοτοπουλο ι μοσχαρι (258 θερμιδες)
70 γραμαρια ριζι καστανο (244 θερμιδες)
1 κουταλια ελεολαδο (157 θερμιδες)
4 βραζιλιαν νατς (126 θερμιδες)
Συνολο 785

μεταπροπονιτικο
1 σκουπ whey protein (121 θερμιδες)
1 κουταλια μελι (32 θερμιδες)
70 γραμαρια μαυροσιταρο (244 θερμιδες)
Συνολο 517

βραδινο
λιγο μπροκολο (56 θερμιδες)
συνολο 256

συνολο 3217

ημερες ξεκουρασης
προινο
1 σκουπ whey protein(121 θερμιδες)
2σκουπ σινθετο ιδατανθρακα(342 θερμιδες)
μεσα σε γαλα 250 ml (119 θερμιδες)
Συνολο  702

δεκατιανο
85 γραμαρια μακαρονια ολικισ αλεσεος (275 θερμιδες)
10 αμιγδαλα (126 θερμιδες)
Συνολο 607

μεσιμεριανο
200 γραμαρια γαλοπουλα (258 θερμιδες)
70 γραμαρια ριζι καστανο (244 θερμιδες)
1 κουταλια ελεολαδο (157 θερμιδες)
4 βραζιλιαν νατς (126 θερμιδες)
Συνολο 785

απογευματινο
4 καλαμπογκοφρετες (144 θερμιδες)
Συνολο: 350

βραδινο
5 αυγα(400 θερμιδες)
λιγο μπροκολο (56 θερμιδες)
συνολο 456

συνολο 2900

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
μολισ εβγαλα το νεο πορνοδεσ προγραμα διατροφισ μου και σε λιγο κερο θα γινο ινες.

Πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσς χυστη μου.
Με αυτη την διατροφη και την προπονηση στο δημοτικο γυμναστηριο,
οι πορνοινες σου θα γινουν συρματα ατσαλινα...

Τρωω το πορνοπροβειο γιαουρτι μου τωρα και ζηλευω...

Επισκέπτης
Πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσς χυστη μου.
Με αυτη την διατροφη και την προπονηση στο δημοτικο γυμναστηριο,
οι πορνοινες σου θα γινουν συρματα ατσαλινα...

Τρωω το πορνοπροβειο γιαουρτι μου τωρα και ζηλευω...
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!θελο να χισο μεσα στο πορνοδεσ προβιο γιαουρτακι σου πορνε μου!!!!

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!θελο να χισο μεσα στο πορνοδεσ προβιο γιαουρτακι σου πορνε μου!!!!

Πασπαλισε το φτωχο γιαουρτι μου με την γοριλοσκονη σου.
Να γινω τερατωδης και στεγνος σαν και σενα...

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Βάλτε και κανα πρόγραμμα ρε αδέρφια να πάρουμε καμια ιδέα απο ασκήσεις-επαναλήψεις.

Ακολουθείτε το 1 μυική ομάδα την ημέρα ; δίνετε off μέσα στην εβδομάδα για ξεκούραση ;

Ρίχτε τα.

Επισκέπτης
Τώρα θα μιλήσουμε για το κάθε γεύμα ξεχωριστά! Κανένα από τα γεύματα δεν πρέπει να παραλείπεται.

Πρωινό:
Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας. Όταν ξυπνάμε ο οργανισμός μας είναι σε μια κατάσταση συναγερμού διότι έχει άμεση ανάγκη από τροφή. Το σάκχαρο του αίματος βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα όπως επίσης και η αρτηριακή πίεση. Πρώτα από όλα είναι η καταλληλότερη ώρα της ημέρας για να φάμε φρούτα (ή φρέσκους χυμούς, αν και δεν συνιστούνται) τα οποία θα μας δώσουν άμεση ενέργεια, οι ίνες τους θα μας χορτάσουν και ο οργανισμός μας θα απορροφήσει τις βιταμίνες τους βέλτιστα. Επίσης, το μέλι είναι μία καλή εναλλακτική.
Ακόμη, η κατανάλωση τροφών με βασικό συστατικό την πρωτεΐνη θα μας κάνει να νιώθουμε χορτάτοι μέχρι το επόμενο γεύμα καθώς επίσης "θα ταΐσει" τους μυς μας. Θα συνιστούσα την κατανάλωση γάλακτος, γιαουρτιού ή αυγών και -κατά τη γνώμη μου- την καλύτερη επιλογή που είναι το ταχίνι, αφού μεταξύ άλλων προσφέρει και τα πολύτιμα πολυακόρεστα Ω6 λιπαρά οξέα.
Φυσικά και το κλασικό πρωινό που αποτελείται από δημητριακά και μαρμελάδες δεν είναι κακή επιλογή αρκεί τα πρώτα να είναι ολικής άλεσης και οι μαρμελάδες αποκλειστικά από 100% φρούτα.
Μην ξεχάσετε να πιείτε ένα φλιτζάνι τσαγιού ή καφέ καλής ποιότητας που θα σας εφοδιάσει με προστατευτικές αντιοξειδωτικές ουσίες.
Δεκατιανό:
Πρόκειται για το γεύμα που έχει ρόλο να επιταχύνει το μεταβολισμό, να μας διατηρήσει το αίσθημα του κορεσμού και να μας εμποδίσει να μπούμε στον πειρασμό να φάμε ένα υπερβολικά μεγάλο μεσημεριανό.
Για το δεκατιανό και πάλι τα φρούτα είναι μία καλή επιλογή, τα οποία μάλιστα σε συνδυασμό με ξηρούς καρπούς (όπως αμύγδαλα, καρύδια, φουντούκια, ηλιόσποροι, πασατέμπο) έχουν ως αποτέλεσμα την καλύτερη απορρόφηση του σιδήρου των ξηρών καρπών χάρη στη βιταμίνη c που περιέχουν τα φρούτα. Επίσης, οι ξηροί καρποί θα εφοδιάσουν τον οργανισμό με τα πολύτιμα πολυακόρεστα Ω6 αλλά και Ω3 λιπαρά οξέα καθώς και με φυτικές ίνες που "θα μας χορτάσουν" και με την απαραίτητη ενέργεια που χρειαζόμαστε.
Εναλλακτική επιλογή μπορεί να είναι ένα τοστάκι που να περιέχει σίγουρα ψωμί ολικής άλεσης, μαρούλι και ντομάτα, ή ένα γιαούρτι με μέλι και καρύδια ή με φρούτα ή με δημητριακά ολικής άλεσης.
Μη διστάσετε να πιείτε ένα τσάι (πράσινο, κόκκινο, άσπρο) ή σε περίπτωση που δεν φάτε κάποιο γαλακτοκομικό πιείτε ένα φλιτζάνι ζεστό ή κρύο κακάο με μέλι.
Μεσημεριανό:
Είναι ίσως το δεύτερο βασικότερο γεύμα της ημέρας μετά το πρωινό. Το πρώτο πιάτο πρέπει να είναι μία σαλάτα διάφορων λαχανικών συνοδευόμενη απαραιτήτως με ελαιόλαδο και λεμόνι ή ξίδι. Σκοπός του πιάτου αυτού είναι η τροφοδότηση του οργανισμού μας με φυτικές ίνες, βιταμίνες και μονοακόρεστα λιπαρά οξέα.
Μετά από από κανά πεντάλεπτο προχωράμε στο κυρίως πιάτο το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει τα εξής: Μία μερίδα τροφίμων πλούσιων σε πρωτεΐνη όπως είναι το κρέας, το ψάρι και το κοτόπουλο και μία μερίδα τροφίμων αποτελούμενων κυρίως από σύνθετο υδατάνθρακα όπως το καστανό ή αναποφλοίωτο ρύζι, ζυμαρικά ολικής άλεσης, γλυκοπατάτες κ.λ.π.
Άλλα φαγητά όπως τα όσπρια μαγειρεμένα με σάλτσα ντομάτας και ελαιόλαδο πρέπει να καταναλώνονται τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα αφού είναι πηγή και πλούσιων υδατανθράκων και φυτικής πρωτεΐνης, συστατικά που διασπώνται αργά από τον οργανισμό και σε κάνουν να μην νιώθεις το αίσθημα της πείνας για πολλές ώρες.
Όσον αφορά στα υπόλοιπα λαδερά φαγητά (π.χ φασολάκια, γεμιστά με καστανό ρύζι, μπριάμ) πρέπει να καταναλώνονται 1-2 φορές την εβδομάδα στο πλαίσιο μίας ισορροπημένης διατροφής.
Πάντα να συνοδεύετε το φαγητό σας με ένα ποτήρι κρασί (κατά προτίμηση κόκκινο) ή με μπύρα.
Απογευματινό & Βραδινό:
Το απογευματινό έχει ρόλο να μας διατηρήσει το αίσθημα του κορεσμού έτσι ώστε να μην φάμε ένα μεγάλο βραδινό γεύμα και ακόμη επιταχύνει τον μεταβολισμό μας. Από την άλλη το βραδινό αποσκοπεί, επίσης, στο να διατηρήσει σε υψηλά επίπεδα τον μεταβολισμό και στο να έχει ο οργανισμός ενέργεια καθ'όλη τη διάρκεια της νύχτας. Και για τα δύο γεύματα θεωρώ ακατάλληλη την κατανάλωση τροφίμων πλούσιων σε επεξεργασμένους υδατάνθρακες καθώς επίσης και της ζάχαρης. Επιτρέπω αλλά δεν συνιστώ τα φρούτα κυρίως για το βραδινό, τα οποία όπως είχαμε πει είναι προτιμότερο να καταναλώνονται κατά τις πρωινές ώρες.
Για το απόγευμα προτείνω ξηρούς καρπούς, δημητριακά ολικής άλεσης με γάλα η γιαούρτι, ψωμί ολικής με ελαιόλαδο ή και σησαμέλαιο και ρίγανη και ένα κομμάτι σκληρό τυρί ή τυρί κρέμα (τύπου cottage,κατίκι). Άλλες επιλογές είναι το τοστ όπως το περιγράψαμε στο δεκατιανό ή η αραβική πίτα και τα αυγά.
Για το βράδυ προτιμούνται φαγητά που διασπώνται αργά από τον οργανισμό. Αν δεν είστε αναγκασμένοι να φάτε το ίδιο φαγητό με το μεσημεριανό κάποιες προτάσεις είναι οι εξής: μία τονοσαλάτα με ελαιόλαδο και λεμόνι, μία σαλάτα του Καίσαρα, αυγά και γενικά πρωτεινούχες τροφές. Αν πραγματικά θέλετε να χάσετε γρήγορα βάρος επιλέξτε ένα γιαούρτι σκέτο με λιναρόσπορους ή και με φρούτα ή ένα κουάκερ με μέλι.
Με το απογευματινό πιείτε ένα τσάι ή ένα κακάο και με το βραδινό κάτι χαλαρωτικό όπως είναι το τίλιο ή το χαμομήλι.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Βάλτε και κανα πρόγραμμα ρε αδέρφια να πάρουμε καμια ιδέα απο ασκήσεις-επαναλήψεις.

Ακολουθείτε το 1 μυική ομάδα την ημέρα ; δίνετε off μέσα στην εβδομάδα για ξεκούραση ;

Ρίχτε τα.

Το δικό μου πρόγραμμα είναι:
Δευτέρα  (Α) δικέφαλοι – τρικέφαλοι – στήθος
Τρίτη      (Β) ώμοι – πλάτη
Τετάρτη  (Γ) πόδια – κοιλιακοί
Πέμπτη  off
Παρασκευή  (Α)
Σάββατο      (Β)
Κυριακή  off
Δευτέρα      (Γ)
Τρίτη        off
Τετάρτη        (Α)
Πέμπτη        (Β)
Παρασκευή  (Γ)
Σαββάτο  off
Κυριακή  off

3 σετ ανά άσκηση από 8-12 επαναλήψεις 45 sec διάλειμμα ανά σετ
Μετά τις αντιστάσεις 20-30 λεπτά αερόβια
Σύνολο περίπου 60 λεπτά.

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Ποιο ειναι το σωστο;Αεροβια για 20-30 λεπτα πριν τα βαρη η στο τελος;Μηπως και αυτο ειναι σχετικο αναλογα με την καθε περιπτωση,με το τι δηλαδη θελουμε να πετυχουμε;

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Ποιο ειναι το σωστο;Αεροβια για 20-30 λεπτα πριν τα βαρη η στο τελος;Μηπως και αυτο ειναι σχετικο αναλογα με την καθε περιπτωση,με το τι δηλαδη θελουμε να πετυχουμε;
υπαρχουν διαφορες θεωριες.

εγω ειμαι της αποψης οτι η αεροβια παει στην αρχη.η αεροβια χρησιμοποιει αλλες πηγες ενεργειας(οξυγονο κατευθειαν απ τους πνευμονες),οποτε δε χανουμε δυναμη που θα μας λειψει στα βαρη.αντιθετως,δημιουργει υπεραιμια και κανεις καλυτερη προπονηση βαρη μετα.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
Το δικό μου πρόγραμμα είναι:
Δευτέρα  (Α) δικέφαλοι – τρικέφαλοι – στήθος
Τρίτη       (Β) ώμοι – πλάτη
Τετάρτη   (Γ) πόδια – κοιλιακοί
Πέμπτη   off
Παρασκευή  (Α)
Σάββατο      (Β)
Κυριακή  off
Δευτέρα       (Γ)
Τρίτη        off
Τετάρτη        (Α)
Πέμπτη         (Β)
Παρασκευή   (Γ)
Σαββάτο   off
Κυριακή   off

3 σετ ανά άσκηση από 8-12 επαναλήψεις 45 sec διάλειμμα ανά σετ
Μετά τις αντιστάσεις 20-30 λεπτά αερόβια
Σύνολο περίπου 60 λεπτά.
δευταρα κανεις δικεφαλο και τριτη πλατη;;;
μονο με φαρκακο βγαινει αυτο το προγραμμα

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16

Βάζω την αερόβια μετά τις αντιστάσεις για τον εξής λόγο.
Η πρώτη πηγή ενέργειας του οργανισμού είναι το γλυκογόνο το οποίο καίγεται με τις αντιστάσεις. Η εναλλακτική είναι να κάνεις αερόβια νηστικός αλλά μετά δεν θα έχεις δυνάμεις για αντιστάσεις.

ΥΓ το οξυγόνο δεν είναι πηγή ενέργειας, Πηγή ενέργειας είναι το γλυκογόνο, οι υδατάνθρακες και τα λίπη

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
οι μυες οταν γυμναζομαστε οξυγονο χρησιμοποιουν,το οποιο το στελνει η καρδια με το αιμα

γι αυτο οσο πιο εντονη η ασκηση ,τοσο περισσοτερο οξυγονο χρειαζονται οι μυες,τοσο περισσοτερο αιμα πρεπει να στειλει η καρδια.τοσο περισσοτερο δουλευει,τοσο ανεβαινει ο σφυγμος μας...

στην αεροβια ασκηση,η οποια οπως εχω πει ειναι μετριας σχετικα εντασης  και μεγαλης διαρκειας,ο οργανισμος χρησιμοποιει αλλη διαδικασια να στελνει το οξυγονο στους μυς.(τα ειχα διαβασει καποτε,αλλα τα εχω ξεχασει καπως)...παντως ουσιαστικα το οξυγονο που φτανει στους μυς ειναι το οξυγονο που ρουφανε οι πενυμονες κατα την ασκηση...

οταν η ασκηση ειναι αναεροβια και εντονη,το οξυγονο που χρειαζομαστε ειναι παρα πολυ και δε φτανει αυτο που προσλαμβανουμε απ τους πνευμονες,γι αυτο ακολουθουνται αλλες διαδικασιες στον οργανισμο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom