alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.921
- Πόντοι
- 606
o στρατος τζωρτζογλου ειναι δεξια?Πάντως όντως ο Μπουρνάζος και τωρα τίγκα ειναι ο ανθρωπος!
o στρατος τζωρτζογλου ειναι δεξια?Πάντως όντως ο Μπουρνάζος και τωρα τίγκα ειναι ο ανθρωπος!
Πάντως όντως ο Μπουρνάζος και τωρα τίγκα ειναι ο ανθρωπος!
Περισσότερες πιθανότητες έχει να λιπώσει κάποιος από την υπερβολική κατανάλωση πρωτείνης παρά με το να φάει μια-δυό φορές λιπαρά φαγητά ειδικά όταν έχει καλή φυσική κατάσταση.
Αν δεν κάνω λάθος ο οργανισμός μπορεί να μεταβολίσει 30 γρ πρωτείνη ανά γεύμα, παραπάνω ποσότητα αποθηκεύεται ως λίπος. Για αυτό προτείνονται συχνά πολλά μικρά γεύματα ημερησίως παρά λίγα μαγάλα π.χ. ένα τεράστιο μεσημεριανό ή βραδινό.
Αυτό το πράμα με τα 30 γρ πρωτείνης ανά γεύμα πραγματικά δεν έχει λογική. Ή μάλλον έχει λογική, τη συντήρηση των καταστημάτων που πωλούν συμπληρώματα. Καταρχήν ένα άτομο 60 κιλών που δεν κάνει γυμναστική με ένα άτομο 90 κιλών που κάνει γυμναστική θα μεταβολίζουν την ίδια ποσότητα πρωτείνης; Δε νομίζω.
Τα πολλά συχνά γεύματα δεν προτείνονται γι' αυτόν τον λόγο
Μια φίλη μου γιατρός μου το είπε, ότι δλδ όση πρωτείνη δεν μετολίζεται αποθηεύεται ως λίπος. Τώρα για να διατηρηθεί η μυική μάζα χρειάζεται 1 γρ ανά κιλό βάρους. Το κάθε άτομο έχει διαφορετικές ανάγκες, αλλά δεν χρειάζεται να καταναλώστι την ημερήσια ποσότητα μαζεμένη.
Προσωπικά δεν παίρνω συμπληρώματα , είμαι πολύ κατά, αλλά δεν επιδιώκω και να γίνω κτήνος από την άλλη. Λίγο περισσότερο φούσκωμα στα χέρια σε λογικά πλαίσια.
οι μαυροι θα πρεπει να απαγορευεται να λαμβανουν μερος σε ββ διαγωνισμους
με εξαιρεση...
Προσφορά 3 κουτιά 70 ευρώ.
Κουτια του ενος κιλου ή παραπανω?
Πολυ φθηνα παντως! Ελπιζω να μη μας παθεις τιποτα μονο.. ακους εκει ηρακλης
Αυτό το πράμα με τα 30 γρ πρωτείνης ανά γεύμα πραγματικά δεν έχει λογική. Ή μάλλον έχει λογική, τη συντήρηση των καταστημάτων που πωλούν συμπληρώματα. Καταρχήν ένα άτομο 60 κιλών που δεν κάνει γυμναστική με ένα άτομο 90 κιλών που κάνει γυμναστική θα μεταβολίζουν την ίδια ποσότητα πρωτείνης; Δε νομίζω.
Τα πολλά συχνά γεύματα δεν προτείνονται γι' αυτόν τον λόγο